SysterLisa

Publicerat: 2009-08-31
Klockan: 22:52:05
Ha ha, jag det var jag det på jobbet idag! Jobbade "vanligt" mellan 7.15-13.15 sen efter det hade jag syster uppgifterna då dom var på möte. Kul att få göra lite annat :) Slutade 17 och när jag kom hem väntade min fina man och hade gjort lasange och kaffe!

Nu på kvällen har vi målat det sista i tvättstugan, så nu börjar vi närma oss mål, snart så! Ska göra det sista piffet, men först väntar ett besök på Ikea-me liiiike!

Ha Ha satt ute på Youtube och hittade en "ny" Heineken reklam, så jäkla rolig, enjoy!

Söndag!

Publicerat: 2009-08-30
Klockan: 23:46:18

Fick hoppa ut på jobbet extra imorse mellan 7.15-13.15 och det har varit en riktigt bra dag på jobbet :) skönt! När jag kom hem hade vi huset fullt av besökare, Fredriks mamma, pappa, bror och mormor kom och hälsade på och vi fick blommor och pengar "bara så där" väldigt snällt!

Älsklingen gjorde underbar lunch/middag som bestod av kotletter, klyftpotatis,rödvinssås och beasås. Mums! Efter det blev det Cooffee och massa prat! Nu på kvällen har vi hållt på i Tvättstugan, jag hoppas det blir klart snart så ska ni få se hur sjukt snyggt det blev :D Nu är det dags att sova imorgonbitti väntar jobb!

<3 Pussar till dig mitt hjärta! Du är så underbar!!

Fredag,Lördag!

Publicerat: 2009-08-29
Klockan: 23:59:02
Oj va tiden går fort, har inte ens tänkt på att sätta mig vid datorn och uppdaterat!

Igår jobbade jag sen var det bara Fredagsmys hemma, Emma var här på fika, Dan klippte gräs, vi var barnvakt en stund,vi åt en god middag & handlade!

Idag har det varit en effektiv dag (efter jag sovit några timmar mitt på dagen) annars har vi handlat, fixat och städat hemma, sen var jag och älsklingen på Kingen och käkade en underbar middag, skönt att umgås bara vi :) 

Nu på kvällen har tvättstugan "rivits" och vi håller på att renovera, det kommer bli riktigt fint när det är klart. Men nu får projektet en paus tills imorgon för nu ska jag sova!

Oväntat besök

Publicerat: 2009-08-27
Klockan: 23:51:31

Det hände lite kul på eftermiddagen :) Åkte till Borlänge för att shoppa lite, tänkte försöka hitta något nytt fint till mig, kom hem med en klänning och en stickad tröja, mys nu inför hösten!

Älsklingen hittade mycket fint, han som nästan aldrig köper kläder! Han hitta 1 par jeans,2 skjortor, 1 munkjacka och en myströja :) Så fina saker! Och det roligaste va att vi åkte från kupolen med allt detta för mindre än 400 :-, Fredrik hade presentkort, så han betalade endast 18 :- ur egen ficka och mitt gick på ca 320. Riktigt kap!

Nu har jag laddat ner några bilder från trippen till Vaxholm :) Här från fikat på vackra Tenö!

              


                                                     Sanna & Johan <3

Nu till Rubriken, snacka om oväntat besök vi fick idag! Trollet kom och knackade på och hade med sig en fladdermus som maja deras katt fångat! Häftigt :)

               

Smulan tyckte det var riktigt spännande, så lite jaktinstinkter finns det hos vår lilla tjej, ha ha! Nej nu är det dags att sova, imorgon bitti väntar jobb! Natti natt

Det blir aldrig...

Publicerat: 2009-08-27
Klockan: 12:38:27
som man tänkt sig :)

Idag tänkte jag ta med min man på en shoppingrunda till Borlänge, men det ville inte mitt jobb! Dom ringde 06.15 och frågade om jag kunde jobba idag, nej nej nej sa jag! 20minuter senare ringde dom tillbaka och bad snällt, och snäll som jag är åkte jag med full fart till jobbet och började 07.15.

Jag stannade bara ca 4 timmar innan jag blev avlöst av nästa. Hem för att laga lunch och nu ska jag ta mig en kopp kaffe så får vi se vad resten av dagen bjuder på!

Rubrik

Publicerat: 2009-08-26
Klockan: 23:54:44
Jobbat idag, trodde jag skulle få lyxen att sluta 13.15 idag, men det blev 4 timmars övertid! Inte illa det heller, men kroppen känner av det! Nu är jag ledig imörra :) Nice!

Annars har det inte hänt så mycket idag, fick god middag av hjärtat, sen har det betalats räkningar, så roligt :P

Lång dag

Publicerat: 2009-08-25
Klockan: 22:29:56
Idag håller jag med älsklingen när han säger att den 25:e är både den bästa och den sämsta dagen, kul att få pengar men dom försvinner lika snabbt.

Idag har jag jobbat, sen när jag åkte hem hämtade jag upp Trulsa, så åkte vi med Fredde, Dan och Trollungarna till Avesta för att hämta Freddes pass och storhandla på Willys! Efter Avesta bjöd Dan på middag, trevligt och gott!

Nu på kvällen har vi bara slappat. Det blev inge sån shopping jag tänkt mig idag eftersom att vi åkte till Avesta, men men! Nu ska jag ta mig lite yoghurt sen är det dags att sova, för nu är jag trötter! Natti natt

Sorry

Publicerat: 2009-08-25
Klockan: 00:19:18
Halloj, totaly glömt bort att uppdatera i allt. Hm nu är ju kl efter 00.00 så nu blir det konstigt med dagen igen, jag får göra det lätt för mig :)

Söndag; Underbar "avskedsfika" med Sanna och Johan på Tönö, så vackert. Perfekt avslut på en trevlig tripp till Vaxholm! Sen hem till Pappa för att dricka massa kaffe, snacka skit och så fikt pappa en lektion i hur man använder msn, han har nämligen trott att han skickar svar till dom som skriver, för han har fyllt i "text rutan" men han har glömt att trycka på enter/sänd så det har inte kommit fram, ha ha ha! Pappa i ett nötskal! Efter besöket hos pappa åkte vi på en liten kaffe hos Peter i Enköping, väldigt trevligt dock den kortaste stund vi ever varit i Bresse med skönt med en bensträckare!

Måndag: Sovmorgon, mysfrukost och effektiv dag, det har städats, tvättmaskinerna har gått på rullande schema, det har blivit rensat i förrådet och det har hunnits med cooffee & skitsnack med Trollfamiljen! Dessutom har jag fått agera chaufför åt Dan (krävande man det där) hunnit babbla i telefon med Kusinvitaminen, fixat med alla räkningar som ska betalas, kul jul :D

Nu ska jag sova, jobbelijobb imörra och förhoppningsvis a little bit SHOPPING :D 

Vaxholmsnytt

Publicerat: 2009-08-23
Klockan: 11:37:44
Har efter många påtryckningar och mycket tjatande från Lisa gått med på att gästblogga idag.
Av någon anledning anser hon att det finns ett allmänintresse för vad som pågår i mitt liv.
Ni som känner mig vet också att jag lider av akut brist på framförhållning och fantasi när det kommer till bloggande, därför har jag inte heller startat någon ny blogg. Men idag gör jag ett undantag ;)

För alla som inte redan vet så har jag en "bulle i ugnen" som tar väldigt mycket energi från mammas kropp. Därför räknar jag ner tills jag får gå hem från jobbet och bara vila upp mig och förbereda mig på ett helt annat liv. Ett liv som familj med min fina Johan och vårat barn. Än så länge har jag klarat mig lindrigt undan gällande graviditetsbesvär, men den växande magen börjar slita på ryggen, därför är jag tacksam att jag får gå hem tidigt från jobbet. 17 september jobbar jag mitt sista pass, sedan är det mental och huslig förberedelse som hägrar :)

Vi har massor av renovering kvar på lägenheten och det är projekt som vi också ska ta tag i nu.
Kommer även att passa på att åka hem till Dalarna och träffa familj och vänner. En sak till som lockar i Hedemora är kebabrulle med "gamla starka" från La Gondola. Det är nog det närmaste craving jag har kommit under min graviditet ;)

Igår fick vi besök av Lisa och Fredrik, jättetrevligt som vanligt, men jag tror nog att vi alla varit sega.
Kvällen spenderade vi med Yatzy (jag är sjukligt besatt av spelet) och "Vem vill bli miljonär". Vilka som vann behöver vi inte gå in på, dom blir så odrägliga då, karlarna ;)
Jag och Lisa åkte även in till Vaxholm och köpte italiensk glass som vi mumsade på medan karlarna tittade på friidrotts VM.

Nu ska vi strax bege oss ut på Tenö till en mysig kaffestuga och ta en avskedsfika innan familjen Roos åker vidare.
Lisa - nästa gång är vi piggare och då är det våran tur att pimpla öl(alkoholfri)  och käka salta pinnar medan pojkarna lagar mat till oss :)

En stor kram till alla jag känner

/Tintin

Godmorning sunshine

Publicerat: 2009-08-23
Klockan: 08:54:51
Nu är vi i vackra Vaxholm, solen skiner och kaffet är på G, livet är härligt :)

Hade en trevlig dag igår, snackade massa skit, spelade yatsy, spelade vem vill bli miljonär (dvd spel), åt en härlig middag och till efterätt åkte vi ner till den Italienskaglassbaren :) Igår var det helt enkelt en lugn och skön dag med massa mys :)

Mot Elstockholmo

Publicerat: 2009-08-22
Klockan: 11:04:27
Yes nu bär det alldeles strax iväg mot Vaxholm :) Som vi längtat!

Jag ska försöka göra lite uppdateringar om vad som händer under helgen, förhoppningsvis hinner vi med massa skoj!

Inflyttningsfika

Publicerat: 2009-08-21
Klockan: 23:40:44
Idag hade jag det "sköna" arbetspasset 7.15-13.15 sen hämtade jag upp Niklas och så åkte vi hem hit och fikade, det var trevligt länge sen vi hördes!

På eftermiddagen åkte vi till Avesta och hälsade på Emma & Peter i deras nya fina lägenhet. Dom bjöd på smarrig kladdkaka med jordgubbar och trevligt sällskap :) Tackar!

Nu på kvällen har jag och älsklingen bara tagit det lugnt, bla njutit av en underbar middag, Karré med potatisgratäng & vitlökssmör, Mums! En helt underbar Fredagskväll med andra ord!

Bokat :D

Publicerat: 2009-08-20
Klockan: 23:20:19

Jobbat idag, efter jobbet hämtade jag upp älskade Trulsa som kommit hem från utlandet :) Det blev fika och massa skvaller, vi va dock super trötta båda två, men det blev så bra ändå, vi umgicks jue :)

Trollet och jag har bokat Tattootid nu, wiie! Längtar, vi kommer bli så snygga! Va inne idag och gjorde det "sista". Nu på kvällen har jag bara tagit det lungt, skönt att ladda batterierna inför jobb imörra!

Katt(astrof)

Publicerat: 2009-08-19
Klockan: 22:19:12
Jag blir tokig på Smulan, hon har gått in i sitt första löp och är helt galen, skriker och åmar sig, och det är inte lite heller! Sov en timme inatt, så jag var inge vidare pigg kl 06.00 imorse!

Jobbade först 7.15-13.15, sen med mitt kontaktbarn 13.30-17.30. Efter det mötte jag upp Trollet för att åka till Marco och kolla hur han skissat upp våra tatueringar :) Ska tillbaka imorgon (så mer uppdatering om det kommer) ha ha!

När jag kom hem väntade min älskade man på mig, åh så jag längtat :) Vi har haft en mysig kväll, ätit gott, pratat massa och bara tagit det lugnt. Nu ska vi spela lite kort och dricka te! 

(Ps ingen annan än jag som är sugen på muggarna med de fina dalahästarna?) 

Tantvarning!

Publicerat: 2009-08-18
Klockan: 23:53:36

OBS följande kommer att förklara min nya livsstil som tant ;-)

Efter jobbet idag så åkte jag till Jälkarbyn för att hämta mina 10 liter blåbär jag köpt. När jag kom hem satte jag igång och kokade sylt, gjorde saft & blåbärsmuffins :) Gott gott, MEN som Tony Irwing hade sagt, TANTVARNING, ha ha!

Har stått i köket med det fram tills nu, så nu är det dags att ta en snabb dusch sen sova, ska upp 06.00. Nattinatt :)

Me Like :)

Publicerat: 2009-08-17
Klockan: 23:56:09

Åh va jag älskar dessa muggar från Produktsajten, me like, me want :)




Problemet är bara att man måste beställa 10 paket,
1 paket innehåller 4 muggar i en snygg förpackning och kostar 89 :-

Nån som vill beställa med mig? Kom igen nu, Jag vill ha 3 förpackningar :)

On my way

Publicerat: 2009-08-17
Klockan: 14:39:01
Uppe tidigt imorgse för att åka med älsklingen till Avesta, han skulle fixa pass inför tysklandsresan med jobbet! Ha ha Fredrik va lite stressad för han hade hört att det tog upp till 45 dagar att få nytt pass "tare lugnt" sa jag, när vi kom dit sa kvinnan att han kunde hämta ut det redan på torsdag =)

Har hunnit med en del idag, varit in på banken och fixat ny dosa, varit på synsam, ringt och skällt på Södran (resulterade i 2 mån Gratis tidning ;-) tack! Fixat det "sista" här hemma, skickat in 4 v planeringen för kontaktbarnet!

Blev bjuden in på fika av Dan och trollungarna, tackar :) Nu är det dags att göra iordning mig inför jobbet. Höres

Ny vecka, nya tag!

Publicerat: 2009-08-16
Klockan: 22:45:17
Hej hopp, nu är jag på benen igen, har kännts bättre idag, men jag har varit riktigt trött, inte fått så mycket gjort, förrutom att rensat lite papper! Vilket dock var välbehövt :)

Har mest bara slappat idag, var iväg och handlade lite. Hjälpte sen Trollet med en ansökan som hon skulle skicka in! Åt en fantastiskt god middag med älsklingen och nu har vi precis njutit av en bit jordgubbspaj med vaniljsås, gött!

Imorgon ska jag äntligen tillbaka till jobbet, jag längtar faktiskt, för jag trivs så bra! Ska försöka hitta på nått roligt eftersom att jag missade räkkvällen! Imorgon ska vi upp tidigt så nu ropar kudden! Natti

Migrän

Publicerat: 2009-08-15
Klockan: 23:24:53

Idag har jag haft ont i huvudet hela dagen, när jag kom till jobbet smällde det till och det gjorde skit ont, värken låg över pannan och vänster öga, tårarna bara rann från det ögat! Känner mig väldigt besviken då jag planerat en "kräftskiva" ute på jobbet och inte fick va med och se allas reaktion, men det är sånt som händer, måste lyssna på kroppen!

Jag lyckades få ut en som skulle komma och jobba istället för mig snabbt så jag kunde åka hem, jag var helt ur och bara skakade. Somnade nästan direkt och sov många timmar, när jag vaknade upp fixade Älsklingen och Trollet Pizza till oss, gött! Har fortfarande lite huvudvärk och nu känner jag mig bara slut! Ska försöka sova lite till nu! Natti..

Tystnaden är bruten..

Publicerat: 2009-08-14
Klockan: 23:43:29
Jaja alla dagar kan inte vara bra (refererar till föregående inlägg)..

För att sysselsätta mig själv och mina tankar igår gjorde jag ett tokryck hemma, städade hela huset från golvlist till taklist och allt där emellan ;-) Tvättade alla fönster (Åh är det så det ser ut utanför?),klippte gräs och plockade massa! Riktigt nöjd med dagens insats! Lunchade med Dan och trollungarna, blev bjuden på fika i vikmanshyttan. Hade full rulle hela dagen och det var bara skönt.

Idag har jag jobbat, när jag kom hem (trött trött trött) somnade jag en liten stund och sen tog jag en hejdå kaffe med Dan som skulle till Västerås. Åt middag och sen gick jag över till Trollen på "movienight" kollade på "En shopaholics bekännelse" - en Lisa film :) Tack Trollet för en mysig kväll..

Fick ett överraskande telefonsamtal från Budapest idag, var Trulsa som "bara" ville ringa och säga att hon saknar och älskar mig <3 Va du är underbar vännen!! 

Nu ska jag ringa min älskade man och säga Nattinatt, imorgon ses vi :)

........

Publicerat: 2009-08-13
Klockan: 11:38:40
Mörka tankar rör sig i mitt huvud idag!

Först nytta sen nöje!

Publicerat: 2009-08-13
Klockan: 00:19:54
Ha ha, ja om det vore så enkelt. Dagen har varit ganska så bra! Hunnit med en hel del som skulle göras! Bla varit iväg med massa sopor/sortering! Rensat och fixar! Hört av mig lite hit och dit ;-) Jobbat och haft det trevligt..

Var inne hos Trollfamiljen nu på kvällen, bjöds på en smarrig 3 rätters innan det var dags för mig att vara barnvakt åt trollungarna! Nu på kvällen har jag "pysslat" med en "krya på dig" påse som Linda ska få ta med sig till Fredrik imorgon, han börjar nämligen bli sjuk, han som nästan aldrig är det-stackarn!

Har bla skrivit kärleksbrev, köpt sportmagasinet, bilar, halstabletter, näsdukar mm <3 Hoppas det får honom att känna sig lite bättre nu under hans 72 h pass! Nu skriker kudden efter mig, hörs imorgon!

Mjaha

Publicerat: 2009-08-11
Klockan: 22:58:34
Nu sitter jag här igen :) Idag fick jag en avi om paket att hämta på ICA , what? När jag kom till ICA upptäckte jag att min älskade dator hade kommit tillbaka, äntligen! Då slipper jag det här gamla nipponpipponet ;-) ha ha!

Ska sätta mig imorgon (om jag har tid) och göra den "Lisa duglig" För nu finns det nada på datorn, dom har rensat allt. Gick ganska bra på jobbet idag, är dock riktigt riktigt trött nu! Märks i huvudet att jag jobbat mycket, har hänt så mycket på jobbet så det är inte riktigt som vanligt! Jag känner att jag knappt orkar med något på "fritiden", all energi går åt det vardagliga..Slut på klagosång (är jag själv som satt mig i denna sits) Eget ansvar, eller hur kusinvitamin?! ;-)

Jobbar imorgon några timmar sen är jag ledig på Torsdag, sen jobbar jag 8 pass i streck, sen lugnar det ner sig :) Efter dessa 8 pass åker vi till Vaxholm och våra kära vänner, längtar så mycket!

Har en massa saker jag ska ta tag i imorgon och på torsdag, vill höra ur det är med Tintin, min mamma, prata med pappa, blir det nån resa?, hejdå fika med sara som flyttar, tatoo?, hinner vi till Bredsand och njuta av lugnet innan säsongen är över? Hm ja massa kul som ska kollas upp :) Skönt med lite roliga saker att se fram emot :)

Thanks!

Publicerat: 2009-08-10
Klockan: 22:39:15

En riktigt tuff dag på jobbet idag, mycket sorligt om hänt. Vissa dagar är tuffare än andra, idag var det en sån! Fick ett break idag på eftermiddagen då jag skulle åka och uträtta några ärenden på stan!

När jag kom hem somnade jag som en stock och när jag vaknade gjorde sig huvudet påminnt om att det fanns ;-) Blev bjudna in till Fam Ljungberg nu på kvällen, grillen tändes och vi hade en riktigt trevlig kväll :) Thanks!

Nu kollar jag och älsklingen på Beck-spännande! Det blir sista avstamp för ikväll, sen väntar kudden :) Imorgon blir det jobbelijobb!

Darkness

Publicerat: 2009-08-09
Klockan: 23:36:31
Jaha, vad hände med dom långa ljusa nätterna?! Jag vet att det har varit kanon väder de senaste dagarna, men det vankas höst och det märks, är det jag som jobbat så mycket att jag missat sommaren eller är det faktisk så att det inte riktigt varit någon?!

Idag har jag haft en toppen dag, hämtade älsklingen i Borlänge, svängde förbi Linda och "shoppade loss" ha ha, ne men vi köpte 3 par skor och betalade "ynka" 248 :- Vilket kap, vilken rea :) Då var det ändå dyrare märken som Björn Borg & Reeaker! Kanon nöjda! Hem för att äta rester från Tacopajen, dricka kaffe och umgås!

Trulsa tittade förbi en sväng på eftermiddagen för att säga hej då inför Budapest resan imorgon :) Hoppas du får det riktigt skoj hjärtat, kommer sakna dig!

Emma & Peter spenderade första natten i nya lägenheten och är nu Avestabor ;-) Grattis!

Nu på kvällen har vi haft myskväll, ätit middag och tittat på "Mammut" den var ganska bra. Nu är det dags att sova för att ladda batterierna inför kommande vecka, blir mycket jobb och massa annat som ska hinnas med!!!

 


Smulan hittade jag i ICA kassen nu på kvällen, hon är så underbar!

Mitt slaveri i köket ;-)

Publicerat: 2009-08-09
Klockan: 15:04:20

Ja igår kändes det som att jag stog i köket precis hela dagen, började med att jag röjjde upp lite hemma och tog en kopp kaffe! Sen ville jag bjuda Trollfamiljen på middag och efterrätt som tack för i Fredags! Tänkte dela med mig av dessa smarriga recept! Prova hemma och enjoy!

Tacopaj i långpanna (6-8 portioner)

Pajskal;
6 dl vetemjöl
3 tsk bakpulver
1/2 tsk salt
75 g margarin
2 dl mjölk

♣ Blanda ihop de torra ingredienserna till pajskalet, smula i margariner, häll i mjölken & arbeta snabbt ihop till en deg! Tryck ut i långpanna och förgrädda 10 min i 225 grader!



Fyllning 1;
750 g Köttfärs
1 1/2 gul lök
1 1/2 påde taco kryddmix
1 1/2 dl vatten

♣ Stek köttfärsen, hacka löken och lägg i pannan, häll över vatten och kryddan, låt puttra en liten stund!

Fyllning 2;
6 st finhackade tomater
5 dl creme fraiche
1 1/2 dl rivenost (tex pizzaost)
6 msk majonäs
kryddor: vitlök och vitpeppar


♣ Blanda creme fraiche, riven ost, majonäs och krydda!



Nu börjar det likna nått :)

                               

                              

Häll över köttfärs på förgräddade pajskalet
Lägg sedan på Tomaterna
Klicka fyllning 2 över tomaterna
Fördela sedan fyllningen försiktigt över tomaterna

♣ Gratinera 10 minuter i 250 grader, sen är det klart :D


Till efterrätt bjöd jag på Morotskaka och kaffe!

Morotskaka:

50 g smör
2 dl socker
2 ägg
2 dl mjöl
1 tsk kanel
1 tsk bakpulver
1 tsk bikarbonat
1 tsk vaniljsocker
ca 3 dl rivna morötter


♣ Vispa ägg och socker poröst, tillsätt de torra ingredienserna och tillsist morötterna! Smöra och bröa en form och grädda 30 min i 175 grader!


         Before and After              

Ostkräm:
200 g Philadelphia
50 g smält smör
3 dl florsocker
2 msk pressad citron

  Jag brukar dekorera med Physalisar, Enjoy! 

Det är dags för...

Publicerat: 2009-08-07
Klockan: 23:49:19
..Fredagsmys, Ha Ha, så mysig reklam den brukar redan börja spelas på torsdagen och då vet man att snart är det helg :) Har ni missat reklamen? Här kommer den-check it out!



Har jobbat idag, sen hem för att duscha och vila lite! Blev bjuden på mat av Trollfamiljen, det blev fisk :D Mums! Bäst att passa på när älsklingen inte är hemma :P Nu på kvällen har vi snackat massa skit och tagit oss en välbehövd drink, Mys! Känner mig super trött nu, så jag ska vara "tant" och lägga mig (är ju sent nu, huga)! Ha en bra Fredagsnatt <3

Huga

Publicerat: 2009-08-06
Klockan: 23:04:10
Jaha då är jag hemma igen efter ett tufft pass på jobbet, Huga! Ärligt talat ska det bli såå skönt att vara ledig Lördag och söndag! Jag börjar känna mig ganska sleeten nu, inte i kroppen och så men i huvudet, tack och lov är det så jävla kul att jobba så det är bara possetivt att kliva upp och jobbelijobba! Finns tyvärr alldeles för många som inte trivs med sina arbeten!

Nej nu ska jag ta en kopp te, kolla lite på tv och sen är det dags att sova, ska upp och tidigt och jobba imörra!

Message to Tintin my darling// Är det en blogg på G?  :D Saknar dig <3

Då har man fått sin dos....

Publicerat: 2009-08-06
Klockan: 12:46:41
av mitt dagliga skratt & skvaller med Trollet, man blir verkligen glad av att umgås med denna toka! Love you <3 Trollet skulle komma på cooffee & gossip innan hon började jobba och ta med sig nybakat, men hon "hann" inte baka till mig, dååålig stil ;-) ha ha! Jag som var så suger på choklad idag :)

           

Strax ska jag göra ett litet ryck här hemma, dammsuga, tvätta och ringa några viktiga samtal. Emma tittade förresten förbi på morgonkvisten för att hämta lite saker hon glömt igår :) Lycka till med flytten idag :)

Grillygrill

Publicerat: 2009-08-05
Klockan: 23:38:21
Jobbat idag, sen hem för att duscha och pussa på älsklingen! 17.00 ringde det på dörren och det var glada gäget, bestående av Trulsa, Henke, Sara, Emma & Peter :) Dags för Grillygrill..

Har haft en trevlig kväll med "host host" många "heta" samtalsämnen, vissa är ju pryda och jag är tydligen "the old one" Norden nästa som Emma sa, ha ha! Fick inviga min kamera på nya mobilen, blev helt okej foton!

              
Min "Fiskfläta"                  Sara                      Hjärtat                             Emma


                  
      Peter                              Henka & Elin                             Goodie

           
Brudar som tokar sig (vet inte vilka) ha ha!!

Tack för ikväll våra vänner <3 Trevligt va det :) Nu väntar kudden, natti natt...

Movietime!

Publicerat: 2009-08-04
Klockan: 23:15:47
Tillbaka från Bio:n, Kollade på Johan Falk, Riktigt bra och spännande film, jag gillade den! Filmen får 4 av 5 möjliga hjärtan ♥ ♥ ♥ ♥. Länge sen jag var på bio nu, det var riktigt mysigt, och nästan bara vi i salongen :) Inte varje dag man får sån lyx på jobbet!


Nej nu väntar kuddan och imorgon 07.00 väntar Jobbet...Natti natt

A mouse in the car!

Publicerat: 2009-08-04
Klockan: 15:39:00
Vilken slö dag idag, jag är helt slut. Som tur är jobbar jag inte förns ikväll så jag kan slappa lite till. Vaknade vid kvart i 10 idag då Linda kom på morgoncooffee, sen la jag mig och somnade om och vaknade av att telefonen ringde 12.15, det var Dan som undra om jag ville med på en Roadtrip till Avesta. Vi åkte dit för att köpa mat till deras Betty (ormjävel) köpte en Mus, som försökte rymma i bilen :(

När jag kom hem hade älsklingen gjort spagetti & köttfärssås, mumsfilibabba :) Nu ska jag strax ta en dusch sen umgås med min man innan det är dags för Jobbelijobb :) Hörs ikväll <3

New Vs Old...

Publicerat: 2009-08-03
Klockan: 23:55:04

Hoppsan, blev lite fel med gårdagens inlägg, skrev att det var måndag idag, men det är det ju idag ;-) Knasigt, är helt dagvild nu när min nattrad är slut! Jobbade idag, sen hem för att somna direkt, fy va trötter man kunde vara! På kvällen har jag pysslat lite här hemma och haft Trevligt besök av Trollet. Bjöd henne på en screwdriver (stavas?) Utan alkohol, alltså bara apelsinjuice, ha ha! Hon skratta när jag förklarade! Nu ska jag strax sova, ska kolla klart på Jordan Rättsläkare först! Hm missade Beck nu på kvällen å :( Hade velat sett det!

Är så förtjust i denna låt; finns en Orginal från -69 och flera covers! Vilken är bäst?!



VS
Jag gillar nedan bättre, men Jocke gjorde den bäst i Fredags när han spelade denna för mig :)


Tröttelitrötter!

Publicerat: 2009-08-02
Klockan: 21:05:16
Jag har sagt det förut och säger det igen, jag gillar inte måndagar! Alltid ska det va nått-ALLTID! Det gick goodiegood på jobbet idag-full rulle som vanligt men roligt. Kom sent hem från jobbet idag och var så trött, det sitter fortfarande i, tröttelitrötter! Älsklingen hade städat hela huset och lagat fantastisk god mat, han är bäst ;-)

Nu på kvällen har vi bara tagit det lugnt, Nu ska vi strax kolla på film och mysa! Sen ska jag sova, jobbet väntar imorgon :)

Im back!

Publicerat: 2009-08-01
Klockan: 22:23:02
In Hedemora! Yes nu är vi hemma igen efter en trevlig roadtrip till Bredsand! Har haft det riktigt skönt. Ätit gott, druckit en del och dansat till trubaduren Jocke-grym kille :)

Nu ska jag ta en dusch sen ska jag sooova, imorgon blir det jobbelijobb- 10 timmar, nu börjas det igen ;-)