Jag biter ihop!

Publicerat: 2010-06-30
Klockan: 22:25:09
Idag är det tufft, jag har ont och känner att jag är elak mot mig själv, inte en gång till säger jag bara! Imorgon går jag in på min 7:e långdag i rad, sen har jag äntligen semester :) Jippie!

Jag längtar så mycket, hoppas bara att jag kan njuta ordentligt! Risken är att förkylningen blir värre och att jag får migrän nu när jag kommer slappna av, men ärligt får jag skylla mig själv, nu vet jag att jag inte klarar såhär många dagar i rad, Som sagt aldrig mer!!

Dagens höjdpunkter har varit att älsklingen kommit hem, Trollet är på besök och att älskade Trulsa äntligen är hemma hos mig :) Nu ska jag ta en kopp te med gänget sen så väntar sängen på mig, natti natt ♥

Seg i kolan!

Publicerat: 2010-06-29
Klockan: 23:15:01
Ja inte mycket vila för min del inte ;-) Imorgon går jag in på min 6 dag och det känns i huvudet, har jobbat långa pass! Idag fick jag dock göra en avstickare och åka till Avesta för att handla kläder åt en farbror- vilken lycka :) Det var så skönt! Va jätte mycket på rea så en del saker kom med hem till mig också! Hittade lite nytt till min älskade man som han ska få imorgon när han kommer hem från jobbet, hoppas han blir glad :)

Idag har jag fått finbesök av Trollet som ska sova över, trots att jag jobbar så får vi se till att hinna med lite qualitytime!

Imorgon händer det massa skoj, men det uppdaterar jag såklart om då! Godnatt ♥

Jag har en vän...

Publicerat: 2010-06-28
Klockan: 21:10:19
som inte mår så bra nu, h*n går igenom en svår situation och ibland känner man sig så maktlös! H*n vet att jag ställer upp och finns här och lyssnar, jag är också en axel att gråta ut på eller bara den som kanske kan få en på andra tankar! I denna sistuation måste personen i fråga komma fram till vad som känns bäst för h*n. Det kan ta ett tag att tänka igenom allt och komma fram till vad som är det rätta.

Det värsta för mig är att nästan alla mina nära och kära bor så långt bort, man kan inte bara åka dit på en stund och finnas till hands! Det är den största nackdelen med staden vi valt att bo i..........

Nedräkning!

Publicerat: 2010-06-27
Klockan: 22:24:53
Tjohej, bara 5 dagar kvar nu till vår minisemester- kommer nog tjata om detta nu men jag längtar så! Har varit ute och kollat lite på nätet, vill ta med min gubbe på spa eller nått- bara vi 2 :) Det hade varit fantastiskt! Vi ska planera mer tillsammans så att vi kan hitta på lite skoj!

Tråkig som jag är har jag inte mycket mer att berätta än att jag jobbat 9 h idag och sen bara slappat, nu väntar Johan blund på mig! Godnatt ♥

Gäsp

Publicerat: 2010-06-26
Klockan: 21:17:11
Tror att jag har gäspat sen jag slutade jobba 17.00, när jag kom hem hade min fining fixat kaffe och lite senare bjöds det på Kyckling, pommes & currysås, gött!

Favoritdagen idag enligt min man, vi har betalat räkningar och det hatar han. Han blir deprimerad- but thats life ;-) Bokade även kryssningen idag så om 1 vecka bär det av, Miss Paradise får nöja sig med att åka Galaxy denna gång :) Längtar redan nu! Nu ska trötter ta en dusch och sen väntar kudden och imorgon är det "bara" 6 arbetspass kvar till vår mini semester- härligt!

Midsommarafton!

Publicerat: 2010-06-25
Klockan: 22:18:31
Jobbat idag, me like- good money! Jobbar 18 h storhelg till denna helg! Det känns inte så konstigt att inte göra något speciellt på midsommar, jag menar jag är ganska van att jobba högtider ( - julen för det är heligt för mig) ha ha på tal om jul så går det en julfilm på tv nu- hallå det är midsommarafton!

När jag kom hem idag så njöt vi av lite god mat och en härlig melonsallad med lite gammeldagsvaniljglass till efterätt, mums! Jag och älskade har precis kollat klart på filmen "Precious", en väldigt stark och rörande film, hemsk men bra!

Nu sitter jag med en kopp Te och varvar ner för nu är det dags att krypa till säng för att orka med morgondagen, natti natt!

Miss you!

Publicerat: 2010-06-24
Klockan: 23:31:07
Jaha nu är lådorna på plats och det är färdigrenoverat! Vi tjejer har haft en fantaskisk dag. Trollet tittade förbi strax innan lunch för att umgås med mig och Skorpan- vi har haft en riktigt mysig dag med en jädra massa tokigheter & skratt! Lunchade på Wienarn, snackade massa skit och njöt av solen i flera timmar. Sen gick vi ner på En & en halv´s uteservering och tog en Latte i solen.

Sen hem till Looovestaigen för att äta lite mat, det bjöds på Karré med pommes & beasås. Sen var det dags att skjutsa finaste Skorpa till tåget som skulle ta henne tillbaka till Sthlm! Saknar henne redan, vi har haft våra duster dessa dagar men också helt fantastiska stunder!

Skorpan och jag har verkligen skit kul ihop, vi är båda ganska "sjuka i huvudet" och har en väldigt speciell humor, vi är så galet lika men ändå så olika. Vi är helt enkelt bäst ;-)

Senare på kvällen kom finaste Trulsa på kaffedate, och vi har spenderat kvällen med att snacka massa skit och uppdatera varandra med senaste nytt :)

Nu är huset tomt och alla tjejer har åkt :( Bara jag, smulan och T hemma. Nu ska jag gå och sova och samla lite energi inför morgondagens arbetspass, natti natt ♥

Before and after......

Publicerat: 2010-06-24
Klockan: 00:38:39
Nu så mina kära blogg läsare är äntligen köket klart, det fattas nu bara att ta bort ett fäste så lådfronten kommer dit, pace of cake :) Vi är verkligen jätte nöjda med resultatet, vårt kök blev så varmt och mysigt!

Här kommer lite före och efter bilder så ni kan jämföra :



Före







Efter





            



              

Här kommer bilderna i lite mindre format men samlat så att ni kan jämföra! Vilket Facelife va? Jag fullkomligt älskar vårt nya kök! Gillar vitrinen, luckorna, bänkarna, kaklet- ja allt :)

Nu är det dags att gå och lägga sig, älsklingen åker och jobbar imorgon igen :( Känns som att vi inte ens har träffats sen han kom hem från sin långpanna! Så vi längtar efter lite egentid! Hörs imorgon, natti natt ♥

Almost.....almost

Publicerat: 2010-06-23
Klockan: 00:51:41
Ja nu har det verkligen hänt saker på Looovestaigen, nu är det nästaaan klart- lite små fix imorgon och sen så :) Dagen har rullat på bra, inte så stora bekymmer idag. Skönt! Så här ser det ut i vårt kök nu:



Åh vårt fina fina kök...... We love!



Imorgon är det som sagt bara lite små fix kvar bla ska lådfronten på plats, handtagen, lister, hyllplan och sen ska det siliconas lite här och där, men sen så är det klart :)

Imorgon behöver vi alltså inte använda så mycket energi och det kan jag lova ska bli skönt för nu är vi trötta. Har nyss städat upp och fixat lite- skönt att ha det gjort!

Nu ska jag ta en supersnabb dusch ( hurra vi har äntligen vatten) sen ska jag somna så gott till regnet som slår mot mitt fönster, älskar att sova när det regnar! Imorgon bitti väntar en välförtjänt sovmorgon ♥ Godnatt!

Närmar oss slutlinjen..

Publicerat: 2010-06-22
Klockan: 12:31:10
Ja nu är det faktiskt inte så himla mycket kvar att göra i köket tills det är klart :) Längtar så mycket! Skorpan är så duktig så att det inte är sant och jag ger mig själv en klapp på axeln för jag har nog varit en ganska bra "lärling" jag har rivit kakel, satt plattor och gjort lite smått och gott!

Kusinvitamin i metropelen saknar uppdatering och bilder :



Bänkskivorna på plats och spacklet torkat.



Kaklet på väg upp, hon på plats,  alltså det blir så jävla snyggt :) Bilderna ger inte samma intryck som Irl..

Nu är även luckorna på väg upp och vi är glada att vi valde ett vitrinskåp, hade blivit så packat annars! Hej och hå dags att jobba på, hörs sen!

Fullt ös- medvetslös!

Publicerat: 2010-06-20
Klockan: 23:26:27
Å hej och hå, nu sitter jag och Skorpan med en kopp Te i köket, snackar lite skit och njuter av att vara klara för idag, Puh!

Så här började det; igår morse åkte jag till Sthlm för att hämta min fina Skorpa. På vägen handlade vi Kakel och sen stannade vi till hos finaste tjejerna Sanna & Elsa för att kolla på Bröllop, dricka kaffe och snacka skit, vi hade jätte trevligt! Skyndade sedan iväg för att hinna hem till Österdals för att göra en gourmemiddag till Kusinvitamin plus make som kom hem från en härlig 24 h kryssning! Det bjöds på Wallenbergare, kokt potatis och en smarrig baconsås, mumma!

Senare på kvällen började den långa färden hem till alla myggjävlar som snällt väntat på oss ;-) Somnade ganska snabbt och vaknade upp till denna fantastiska ickelyckade dag, ha ha!

Dagen har gått si så där med renoveringen, vi har stött på problem och när jag säger problem snackar jag inte om små saker utan big fucking problems! Nåja det gick ju bra......tillslut.......tror jag :P

Här kommer några bilder på det vi faktiskt har lyckats med idag:



Här har vi rivit ut kaklet och bänkskivorna



Här har vi spacklat och lagt på bänkskivan :) När jag skriver vi så menar jag inte bara Skorpan för idag har jag varit lärling och fått göra allt skitgöra, jag har rivit kakel, hållt i grejer & hämtat div saker åt primadonnan ;-)

Men mitt i allt har vi haft jävligt roligt och jag njuter av att ha min kusindotter hemma hos mig! Godnatt ♥

Puh!

Publicerat: 2010-06-18
Klockan: 22:20:36
Idag har det varit en låååång dag, men en bra dag :) Började ganska tidigt imorse med morgonbesök och Frukost! Sen åkte jag på ett "avslutnings" möte och vi 5 har nu blivit 4, det var nog det bästa!

Hämtade sen min kära man och skjutsade honom till tåget, han ska jobba hela helgen, så vi ses på måndag igen, längtar! När jag hade lämnat Fredrik så fick jag annat besök, nämligen Trollet som hoppade av det tåget Freddan åkte med :) Kommer man hit nu i dagarna så är det ingen semester kan jag lova :P Här får man hjälpa till och jobba om man kommer på besök :P

Idag har vi målat klart alla skåp och hyllor, tack snälla vän för hjälpen! Nu på kvällen har vi ätit gott, varit och handlat, tagit en raggarrunda och kacklat en massa :)

Dagens stora minus är mina rinnande ögon och min täppta näsa, jag hatar att vara allergisk :(

Nu känns det snart som att det är dags att runda av denna Fredagskväll, slänga sig i sängen och försöka få lite skönhetssömn, imorgon väntar en lång dag!

Nu börjar det.....

Publicerat: 2010-06-17
Klockan: 21:23:43
Jahapp då har man knepat och knåpat för att få ihop helgen ;-) Jag ska hämta Skorpan på Lördag och innan vi beger oss till Dalarna för att renovera vårt kök så ska vi åka på en tripp till Täby, fantastiska Martin har nämligen lovat 40% rabatt på allt vi köper om vi kommer på lördagen, och det är inte illa ;-)

Idag har vi börjat röjja undan lite smått, plockat ner alla luckor och hyllor. Torkar ur alla skåp och nu även hunnit med att grundmåla skåpen innuti. Imorgon ska målningen vara klar för på söndag kommer vi riva kakel,bänkar & några skåp! Nu är det byggkaos här hemma men det kommer bli så jädra snyggt :)

Jag vill passa på att tacka min underbara kusindotter igen för att du gör detta för oss nu, jag vet att du haft massor att göra och kommer ha en hel del framöver, en lucka kom på schemat och du ställer upp, det är så snällt av dig ♥

Här kommer lite bilder på kaoset :

  

Innan



Som ni ser är luckorna borta och på insidan av skåpen gömmer sig en grön/grå färg!


    

Över och underskåp grundmålade



Kul att det händer lite saker och jag kan verkligen "se" resultatet framför mig! Nu ska jag pusta ut en stund innan det är dags att sova, hörs imorgon igen :) Natti natt

Shoppingdag & pysselhörna

Publicerat: 2010-06-16
Klockan: 21:55:33
Oj vilken dag! Fredrik och jag åkte till Valbo för att shoppa loss på IKEA, hittade nästan allt vi behövde! Försökte hitta ett tyg som Sanna ville ha men det var tyvärr slut i Valbo också :(

Ska bli spännande nu om några dagar när renoveringen börjar :) Det ska ni självklart få följa i bloggen! Nu på kvällen gjorde jag en liten pysselhörna i förrådet, ställde in mina scrapgrejer så nu har jag någonstans att sitta och pyssla med mina kort :)



Som ni ser fick Fredriks Bob Marley tygtavla hänga kvar, han tyckte att det blev jätte fint (säkert bara för Bobban) ha ha :P

Är helt slut efter dagen bravader så nu är det dags för en kopp te och sen väntar kudden, natti natt ♥

You make me feel good..

Publicerat: 2010-06-15
Klockan: 22:13:50
Åh min älskade man tack tack tack för att du orkar stå stadigt när jag svajar. Tack för att du får mig på nya banor, att du är min hjärna när min egna stänger av! You make me smile, Jag älskar dig ♥

Just nu är det cirkus på Lovestaigen, jag vill inte gå in på detaljer, all fokus ligger just nu på att orka "hålla ihop" oss själva för att kunna hantera alla situationer runt om kring!

Mitt i allt planeras det för fullt inför kommande renovering, blev lite tidigare än vi tänkt då älskade skorpan just nu har lite luckor i schemat, gäller att passa på att utnyttja henne innan hon blir egenföretagare ;-)

Imorgon åker jag och Fredde till Gävle på shoppingrunda, det betyder också egentid :) Va skönt det ska bli! Hörs imorgon!  

Trötter..

Publicerat: 2010-06-14
Klockan: 22:24:00
Ja idag har jag jobbat och jobbat, blev inte riktigt som jag tänkt mig! Jobbade först 08.00-12.30, sen åkte jag hem för att ta en dusch och sen in till stan för att möta fina Sara som jag lunchade med, va trevligt att komma iväg och ha lite girltalk, det får vi göra om snart igen :)

Åkte sen till jobbet igen för att ta mig an kvällen som började bra men blev så rörig, det var mycket som hände nu på kvällen så det känns faktiskt ganska skönt att komma hem nu, pusta ut & samla lite ny energi :)

Imorgon bitti jobbar jag med tjejena och det känns lite tråkigt för det är sista gången för sommaren, känns lite tråkigt! Nej få lite skönhetssömn så att jag är pigg & utvilad imorgon :) Nattinatt ♥

Hairspray

Publicerat: 2010-06-13
Klockan: 23:28:31
Vilken underbar film :) Ligger och myser och kollar på den nu, verkligen en film man blir glad av!

Dagen har varit väldigt lugn, jag har varit helt slut efter gårdagens långpanna. Har iallafall gjort lite nytta och veckohandlat, skrivit matlista och fixat lite här hemma! Nu på kvällen åt vi Tacos och till efterrätt hade jag bakat en sockerkaka som serverades med jordgubbsgrädde, mums!

Nu ska jag ta en snabb dusch och sen måste jag sova, upp och jobba imorgon :) Godnatt ♥

Powernap....

Publicerat: 2010-06-12
Klockan: 14:03:57
Nyss hemkommen från jobbet, känner mig SÅ trött, kan knappt hålla ögonen öppna, så det blir en powernap innan det är dags att åka och jobba igen :) Hörs sen ♥

Hyllning!

Publicerat: 2010-06-11
Klockan: 19:33:05
Älskade kära Kusinvitamin i stora metropolen. Idag vill jag hylla dig för den fantastiska människa du är, dessutom fyller du hela 45 år idag :)



Egentligen finns det inga ord som kan beskriva allt du gör. Du finns alltid där för andra, ger vägledning och råd i alla olika situationer! Du får folk att ändra tankebanor och se allt ur ett annat perspektiv. Starkast är du som alltid tar hand om alla, öppnar din famn och ditt hjärta trots att du själv inte alltid har så bra dagar!



Du är en väldigt klok kvinna. En kvinna som man verkligen känner att man kan lita på och en person med ett guldhjärta. Du är vacker, rolig, stark, ambitiös, begåvad & helt fanfafskisk ;-) Jag är dig evigt tacksam för allt du gjort för mig...

Jag älskar dig ♥ 



Examensfest

Publicerat: 2010-06-11
Klockan: 13:52:57
Är det här hemma idag :) T har gått ut 9:an med riktigt bra betyg och vi är så stolta! Gårdagen gick bra och det var mest lugnt för att J skulle få bo in sig lite :)

Idag har jag dekorerat smörgåstårtan och gräddtårtan som ska njutas av nu kl 15.00 då det kommer lite gäster! Trevligt trevligt!



Smörgåstårtan



Som ni ser är det mycket flaggor som gäller idag, men det är ju faktiskt examen :)

Återkommer senare under kvällen med en hyllning till en fantastisk person som råkar fylla år idag :D

Ett litet paket...

Publicerat: 2010-06-10
Klockan: 20:14:41
Kom med posten idag och i det låg mina scrappgrejer jag beställt: Lite clearstamps, några Rub ons och en skärmaskin :) Nu kan jag äntligen få till snygga raka kort, värt att investera i tyckte jag...



Det har varit en bra dag idag. Var hos psykologen imorse och ventilerade lite, sen åkte jag hem för att laga lite mat och vänta på att J skulle komma med flyttlasset.

Innan J kom så var älskade Trulsa här på kaffe och Update, har saknat henne massor och nu behövdes verkligen en uppdatering :)

Åkte sen in till stan för att handla lite, köpte en examenspresent till T och lite annat! Nu ska jag göra en smörgåstårta & en vanlig tårta inför morgondagens firande!

Hoppas ni haft en toppen dag?!

Vändning!

Publicerat: 2010-06-09
Klockan: 22:16:49

Nu är jag hemma igen och jag är på bättre humör, skönt att komma iväg ett tag och tänka på annat! Ibland behövs ett litet break och det behövde jag idag! Pysslade lite med ett födelsedagskort innan det var dags att jobba, så här blev det;



Nu ska jag ta en kopp Te med min älskade man och kanske tom spöa honom i ett parti kort innan det är dags att sova!

Måsten

Publicerat: 2010-06-09
Klockan: 13:29:06
Idag är jag och min kropp inte riktigt synkade, jag är jätte yrslig och hela havet stormar i huvudet. Känns som att jag ska tuppa av lite då och då! Energinivå är på noll och jag går på sparlåga, trots mina försök att stoppa i mig massa bra saker, avokado, spenat, banan,nötter mm. Fasligt trött känner jag mig dessutom.

Just nu får jag lägga alla "måsten" åt sidan och fokusera på mig själv. Måste försöka samla lite energi till nu när jag ska ut och jobba om 2 timmar. Måste iallafall svänga förbi apoteket för att hämta ut mina mediciner som skrevs ut efter senaste läkarbesöket.

Jag måste ha lite is i magen som läkaren sa, det kommer kännas bättre snart :) Återkommer efter jobbet, förhoppningsvis lite piggare och gladare, ha en toppen dag!

Klick klick!

Publicerat: 2010-06-08
Klockan: 22:15:57
Har letat som en tok på nätet efter fina Clearstamps som jag kan ha till korten jag gör, hittade efter många klick en sida där det var helt okej priser och lovat snabb leverans! Hoppas jag har mitt paket innan veckan är slut så att jag kan pyssla lite i helgen!

Dagen har varit bra, jobbat 7.15-16 och morgonen började stressigt som tusan då jag försov mig, men jag hann precis i tid till jobbet :) Sikken tur..

Efter jobbet åkte jag hem för att ha ett möta och nu är allt klart, på torsdag får vi en till IB som vi ska dela vår vardag med! Det känns riktigt bra!

På kvällen åkte jag och P för att handla inför veckan och planera kommande, måste svänga förbi hos honom på kaffe snart, det var ett tag sen!

Nu ska jag ta en kopp te innan jag går och lägger mig, full rulle kommande vecka! Blev lite hastigt som IB skulle komma så vi har en del som ska fixas och inhandlas, shoppingsugen anyone?

Home sweet home!

Publicerat: 2010-06-07
Klockan: 23:10:05
Vi har haft fantastiska dagar som spenderats i Uppsala & Sthlm. Vi har firat syrran som tagit studenten, umgåtts med mina svärföräldrar, myst med Bella, Firat Kusinvitamin och hennes man som fyller nu i veckan i förskott med Grillmys och gott fika massa kackel en hel del skratt.

Dessa härliga dagar avslutades i vackra Vaxholm idag där vi träffade Sanna, Johan och Elsa :) Åh så stor tjejen har blivit och oj va hon snackar :) Var så mysigt att umgås igen och vi bjöds på en GRYMT god Lasagne, kaffe, lite stryk i Yatsy och uppdatering!

Måste ändå erkänna att trots dessa fantastiska dagar ifrån allt här hemma så var det så skönt att kliva innanför vår dörr i vårt hus och till vår älskade Smula ♥ Som rubriken lyder:

Home sweet Home.........

El stockholm

Publicerat: 2010-06-05
Klockan: 21:46:13
Nu är vi framme i stora metropolen som jag så fint brukar kalla Stockholm:) vi sitter på Bellas uteplats och njuter av en kopp kaffe. Nu väntar vi på att huvudpersonen ska komma hem bara. Jag saknar henne så mycket och det ska bli så skönt att skvallra lite. Uppdaterar mer under resans gång! Ha en trevlig lördagskväll. Kram

Roadtrip...

Publicerat: 2010-06-05
Klockan: 13:19:03
Nu är vi i Uppsala, kom igår eftermiddag och åkte raka vägen till Syster som tog studenten igår :) Tänk att hon blivit så stor nu! Grattis ♥ Hade jätte trevligt, fikade gott och träffade massa välkända ansikten!

Nu sitter vi hemma hos Svärisarna och fikar med dom på baksidan, det börjar mulna på lite, nyss var det så soligt och fint. Hoppas det blir bättre snart igen! Vi väntar på att ett par goda vänner ska höra av sig så att vi får komma dit och fika, sen bär det av mot Sthlm! Ha en bra dag....

Unna...

Publicerat: 2010-06-03
Klockan: 18:06:07

Dagen började med ett samtal hos psykologen, det gick jätte bra och jag kacklade på! Sen åkte jag hem för att hämta min man, Trollet & Peter för att styra bilen mot Kupolen, lämnade Fredrik som skulle jobba. Trollet jag och Peter gick runt i Kupolen och hittade lite smått och gott :)

Jag köpte lite nytt och sommarfräscht. En klänning, ett par byxor och 3 linnén! Sen var det dags för en kaffe och ett farväl till Trollet, tack för dessa trevliga dagar :)

Åkte direkt från Borlänge till Säter för att gå på återbesök! Hade lågt blodtryck och järnbrist- så det ska vi jobba på. Hade gått ner 36.5 kg, toppen :) Nära målet nu!

Nu har jag städat och tvättat, maten står på spisen och Peter är här på en kaffe. Strax dags att åka ut och jobba natt, hörs imorgon ♥

Tjejigt

Publicerat: 2010-06-02
Klockan: 17:59:08
Åh nu har jag varit helt tom i skallen, men jag börjar bli människa igen! Jobbat väldigt mycket och kände att det blev lite för mycket så jag bestämde mig för att nu ska jag vara ledig ett par dagar och bara göra massa tjejiga grejer! Så jag bjöd hit min vän Linda aka Trollet som kom med tåget igår och vi har redan hunnit med massa skoj :)

Igår började vi med att bara sitta och skvallra med en kopp kaffe, sen åt vi en god middag och åkte sen till En & en halvs uteservering för att njuta av en Kaffe Latte i solen! Det var så mysigt att bara sitta ute och njuta av lilla fina metropolen, jag gillar denna lilla by på sommaren!

Efter det goda kaffet mötte vi upp Bea, Emma H & Johanna för att åka till Borlänge och kolla på SATC 2, den var skit bra och vi skrattade så tårarna sprutade!

Idag började vi dagen tidigt med en kopp kaffe i solen för att sen åka och fixa naglarna nu inför sommaren, så här blev resultatet;



Här är mina naglar, jag tyckte det blev riktigt fint :)



Här är en bild på Trollets naglar :)


Nu är det dags att laga lite mat, idag bjuds det på Fläskfilegryta, mums! Spontana som vi har lovat oss själva att vara funderar vi på om vi ska gå på karaokekväll på En & en halv ikväll :) Får se vad kvällen bjuder på!