Varning

Publicerat: 2010-01-31
Klockan: 23:03:16
Kusinvitamin, Imorgon smäller det på din telefon- du kommer säkert inte skratta lika mycket som jag gjort senaste 30 minuterna, ha ha! Jag har nyss konstaterat att jag är nog inte frisk på en fläck! Puss på dig ♥

Telefonen fastklistrad...

Publicerat: 2010-01-31
Klockan: 21:11:16

vid örat! Jajjemän det har den varit idag :) Pratat med Bella, Sanna, Elin och Emma :) Herregud va vi kacklat och skvallrat.

Peter och jag tog med Molly på en långpromenad idag, det var riktigt skönt :) Kallt som tusan, men riktigt skönt! Sen har det lagats mat och nu har jag tagit hand om berget med disk. Nu ska jag dansa en tango med dammsugaren så att det blir lite fint inför älsklingens hemkomst imörra :) Längtar som tusan ♥ Hörs sen!

Greate news!

Publicerat: 2010-01-31
Klockan: 10:39:55
Igår hade vi en riktigt soft och skön dag här på Loooovestaigen. Jag slutade min natt/morgon kl 10.00 och åkte hem för att få lite skönhetssömn! Efter det åkte jag och handlade lite, lagade en god gratäng, fixade blåbärssmootiz, för att sen slänga mig i soffan och kolla på 2 nya filmer "Min stora feta grekiska semester" och "I hate valentine´s day". Snacka om film mys!

Fick ett telefonsamtal igår som gjorde att jag blev så jädra glad, det var verkligen glada nyheter! Min älskade "Ariel" som min kusinvitamin kaller henne för kommer! Dvs min Bella :)

Hon ringde och frågade om jag var ledig i helgen för då va det på tin att hon kom! Herregud- jag blev nästan nervös! Snacka om att det kommer bli en toppen helg, med massa skvaller, fikande, promenerande och bara qualitytime på hög nivå :)

Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om Bella, men ni som känner mig vet vad hon betyder för mig och mitt liv! Jeesees im happy :)

Uppdatering

Publicerat: 2010-01-29
Klockan: 14:04:23
Jag vet att ni har fått väntat och att det har varit väldigt tyst på bloggen! Har jobbat som tusan den senaste tiden, jobbat många dubbelpass-så under dagen har jag varit på det ena jobbet och under kvällen på det andra!

Det är klart att det är slitsamt men jag har också gjort det valet för att komma igång och komma in i det nya! Det är mycket lättare att arbeta sammanhängande direkt än att börja hatta hit och dit.

Trivs fortfarande som fisken i vattnet, har möts av många utmaningar och prövningar-fler kommer det bli ;-)

Idag blev det inge jobb på fm då jag skulle ha träffat en läkare i Falun för att kolla upp magen- vi kom dock överrens om annat så jag avvaktar! Ska strax ut och jobba kväll/natt/morgon!

Den här helgen blir inte alls rolig då min älskade man jobbar från Fredag 17.00-Måndag 17.00.

Jag kommer sakna dig otroligt mycket och hoppas du får en trevlig resa till München :) Älskar dej ♥

Oväntat besök!

Publicerat: 2010-01-27
Klockan: 11:58:36
Sitter här och fikar med en gammal kompis, vi har inte setts på länge och det är kul med uppdatering :) Känns precis som det gjorde för 2 år sen, det är precis så det ska vara!

Idag är jag så trött, har ont i kroppen och funderar på vad jag hålelr på med? Jag jobbar alldeles för mycket, och är ledig alldeles för lite! Efter denna vecka måste jag ta en funderare och kanske prioritera om? Många tankar som snurrar men det får jag ta tag i i helgen! 

Ett ord som har en stor betydelse nu är Revidering..... 

Mjää

Publicerat: 2010-01-26
Klockan: 22:43:27
Orkar fan inte skriva mycket idag! Jobbat dubbelpass och är trött som en, ja vad säger man?!

Tackade precis för "frukosten" fast det var kvällsfika, så nu är det dags att sova! Natti natt ♥

3:e gången gillt...

Publicerat: 2010-01-25
Klockan: 22:00:46
För mitt bloggande idag. Har äntligen blivit flitigare på att blogga- men sen om jag bloggar om något vettigt, det var en annan femma :P

Det gick jätte bra nu på kvällen, längtar verkligen tills imorgon! Vilken känsla-jag njuter :)

Nu ska jag göra en kopp te och sen sova direkt efter det, blir en lång dag imorgon då jag jobbar dubbelpass! Tjing ♥

En snabbis..

Publicerat: 2010-01-25
Klockan: 14:26:50
Innan det är dags att åka och jobba :) Ikväll testas Lisas kunskaper och utmaningar står innanför dörren, ska bli jätte kul :)

Har lagat klart maten-och provsmakat. Resultatet? -Gott gott! Nu ska jag ta en snabb dusch, har inte hunnit med annat än att stå vid spisen idag! Hörs ikväll ♥

Min andra hälft...

Publicerat: 2010-01-25
Klockan: 11:41:19
Har nu lämnat mig för att åka och jobba! Den här veckan blir inte rolig då vi knappt kommer ses! Har precis gett min älskade man en bamsekram. Kommer sakna mitt hjärtat ♥

Idag är jag så seg, sov inte alls nå bra inatt, det är mycket som snurrar i huvudet på mig nu och jag måsta sätta ner foten, för den enda som kommer ta stryk annars det är jag själv!

För att förbereda mig för veckans utmaningar och arbete ska jag förbereda middag för 2 dagar idag- så min dag kommer spenderas i köket :) Hörs sen ♥

Tummen upp..

Publicerat: 2010-01-24
Klockan: 23:28:34
För Lisa som gick på 1 h promenad under tiden jag kacklade med Sanna i telefon :) Gick sakta men ganska långt-det var så skönt, att komma ut och få luft och röra på sig :)

När jag kom hem åt vi Lövbiffsgryta med Ris och sen träffade vi grannarna på en snabb kopp kaffe för att sen skynda hem och slänga oss framför tv:n, det bjöds på Johan Falk filmen och lugn & ro!

Nu ska jag ta en kopp Te- ovanligt?! Sen är det dags att sova!!!

Ombyggnad pågår!

Publicerat: 2010-01-24
Klockan: 23:04:34
Iväntan på att min nya design kommer, så behövs det lite liv på bloggen. Hittade denna fina Gratisdesign :)

Dagens fråga!

Publicerat: 2010-01-24
Klockan: 16:03:09

Inatt va det ingen bra natt, sov jätte dåligt och hade ont i kroppen, blää! Gnäll gnäll...

Idag har jag jobbar, det var "kul" att få göra lite annat på jobbet idag än samma gamla rutiner! Omväxling förnöjer- eller hur?!

När jag kom hem slängde jag mig direkt på sängen för att vila, skönt! Nu ska jag ringa min kära vän Sanna för att skvallra lite ;-) Saknar henne <3

Dagen fråga: Vilket passar mig bäst (tycker du) ??

   

Utsläppt eller Uppsatt?

Blir inte alltid som man tänkt sig!

Publicerat: 2010-01-23
Klockan: 21:14:40
Uppe tidigt imorse för att jobba, har varit en riktigt bra dag på jobbet idag-lungt & skönt :) Det brukar märkas direkt när det är helg! Hämtade älsklingen direkt efter jobbet för att åka till Avesta och köpa en ny Laptop men den var slut :( Tänkte att Emma kunde bjuda på en kopp kaffe, men hon var i Hedemora!

Så när vi kom hem tittade hon in på lite skvaller & kaffe :) Trevligt! Nu på kvällen har vi bara slappat, åt supergoda hemmagjorda hamburgare till middag idag, mums!

Nu blir det en snabb kopp Te sen bums i säng! Känns som att det är det enda jag gör just nu- Jobbar, äter & sover ;-)

Fredagsmys

Publicerat: 2010-01-22
Klockan: 21:27:07

Idag har det varit en bra dag. Började med en härlig frukost kl 07.45, sen en kopp kaffe för att komma igång med dagen! Åkte till Avesta för att storhandla och sen in på Franzens för att handla lite "vårpiff".

Åkte hem och lagade mat som lagomt va klar till min älskade man äntligen kom hem :) Det bjöds på Baconlindade tjockkorvar med potatismos och div tillbehör- sen kaffe på det såklart, Gött.

Efter det har vi tagit det lugnt-somnade en stund på eftermiddag vilket resulterade att vi missade ett möte, Oops! Men det var ingen fara tack och lov.

Nu på kvällen åt vi 4 en god middag: Kyckling med ris & Tzatziki, till efterrätt bjöds det på kladdkaka med vaniljvispgrädde, det var verkligen uppskattat :)

Idag har jag försökt få lite "Vårkänslor" i köket, Köpte dessa fina gardiner och löparen på Franzens för 188 :- Bra pris tycker jag och köket fick en liten Vårpiff ♥

Nu ska jag spela lite kort med Fredrik och sen ta en kopp te, sen är denna lediga mysiga Fredagkväll slut för mig! Hoppas ni får en toppenhelg mina vänner! Kram

Ti´t Tuut

Publicerat: 2010-01-21
Klockan: 23:31:27
Tänk att en citodon och sömn kan göra en till en ny människa :) Jag behövde verkligen ett break för nu har det fan varit för mycket.

Dagen har annars varit bra, jobbat och sen kommit hem och fått höra lite goda nyheter, me like! Somnade sen sur som ett bi men vaknade som en ny människa!

Har städat ordentligt inför helgen och gjort fint, längtar så mycket tills min kära man kommer hem-behöver en stor kram och prata massor om mina tankar och funderingar! Dags att sova ♥ Godnatt

Godnatt

Publicerat: 2010-01-21
Klockan: 17:56:09
Lägger mig med jordens huvudvärk-får se om jag återkommer ikväll...

Sätta Punkt.

Publicerat: 2010-01-20
Klockan: 22:22:05
Idag har det inte varit en bra dag, orkar inte gå in mer ingående på det, så jag sätter punkt och försöker glömma! Så jag tänker helt enkelt va så jävla tråkig att jag bara bjuder på ett Godnatt ♥

Någonting är på G

Publicerat: 2010-01-19
Klockan: 22:10:01

Vet inte vad det är-det kommer väl snart visa sig!

Jag har så ont i kroppen, känner mig konstig och seg! Tiden får ge svar!

Förövrigt har det varit en toppendag först med tjejerna och sen en lugn hemmakväll! Nu blir det en kopp Te och sen dags att sova, upp och jobba 07.15 imorgon!

Vill inte riktigt

Publicerat: 2010-01-19
Klockan: 09:52:58
vakna idag! Var uppe 07.20 med grabbarna för att äta frukost innan det var dags för "yngsta" att gå till skolan! Min kropp gör ont idag och jag känner mig riktigt slut och trött, hoppas på lite energi under dagen idag!

Kom på att jag ville lägga ut en bild på den fina Orgideeén som Fredrik fick när han fyllde, så fin!



Nu ska jag ta en kopp kaffe och sen är det dags att piffa till sig, ska iväg ett par timmar och ta hand om tjejerna! Hörs sen ♥

Tankar i virrvarv

Publicerat: 2010-01-18
Klockan: 22:50:09

Jobbat några timmar med "Tjejerna" idag, väldigt givande och roligt-känns fortfarande så rätt :)

När jag kom hem va jag ganska slut, åt lite middag och sen åkte jag till Skogsbo för att dricka te och skvallra med Emma, alltid trevligt!

Nu är det dags för kvällens sista ritual som består i att ta en kopp te och varva ner sen är det dags att sova ♥


Tänker väldigt mycket på kuinvitamin som är nere hos min Faster som är sjuk! Jag skickar massa styrkekramar och kärlek till er från lilla metropolen!

Nu så

Publicerat: 2010-01-17
Klockan: 22:50:34

Kommer lite uppdatering från gårdagen, finally :)

Igår firade vi Fredriks 25 års dag lite i efterskott! Dagen började med att våra kära vänner Sanna, Johan & lilla Elsa kom på trevligt besök med massa kackel, gott fika och mys! Vi har verkligen saknat dom!



Fredrik med Lilla sötnosen Elsa som mest sov under besöket :) Söt klänning va?!

Sen kom Fredriks släkt för att fira honom, så det var full rulle hela dagen! Riktigt trevligt med huset fullt med vi va väldigt trötta på kvällen!

Idag har det verkligen varit en slappdag, vi har städat lite, varit ute och busat med trollungarna, handlat och spelat spel-helmysig söndag!

Nu ska jag ta en dusch sen är det dags att sova ♥ Nattinatt

Zzzz

Publicerat: 2010-01-16
Klockan: 23:20:55
Inget givande inlägg idag, bara en notis om att jag återkommer om dagens bravader imorgon, nu skriker min kudde! Godnatt ♥

Fredagsmys

Publicerat: 2010-01-15
Klockan: 23:40:21

Ja nu sitter vi här i köket med en kopp te och myser ♥ Dagen har varit lång och vi har hunnit mycket. Vi har städat, tvättat, fixat och donat! Nu på kvällen har vi förberett 3 smörgåstårtor och en vanlig tårta :)


Imorgon kommer Fredriks släkt och firar hans 25 års dag i efterskott! Det blir full rulle med massa trevligt besök! Dagen imorgon börjar med ett efterlängtat besök då Tintin, Johan & Elsa kommer ♥

Nu ska det bli skönt med helg :) Har varit en jobbig vecka, men väldigt rolig :) Godnatt!
 

Längtar

Publicerat: 2010-01-14
Klockan: 22:33:39

till varmare breddgrader! Skulle verkligen behöva lite sol och värme nu :) Får se om vår resa blir bokad nu i slutet av denna månad, hoppas hoppas!

Idag har jag haft en härlig dag och gjort sista testet-nu är jag inskolad oc klar och redan fått 4 pass under kommande vecka! Ska bli så himla roligt. Älskar verkligen det jag gör!

Sitter i köket med en kopp te och funderar på massor- men nu är det dags att sluta tänka för jag behöver sova så jag orkar veckans sista arbetspass! Sen är det helg som gäller ♥

Trötter

Publicerat: 2010-01-13
Klockan: 22:00:49
Oj oj oj va trött Lisa är idaaag! Har tack och lov haft en kanondag på jobbet men mycket energi. Den tog dock slut så fort jag kom hem! Men jag blev mycke gladare när jag fick pussa på min kära man :)

Har haft en kväll då vi bara legat inne på sängen & pratat,pratat och pratat men det behövdes! Nu är det dags för en kopp te sen sova-imorgon väntar en lång Introdag 2 :)

Good feeling

Publicerat: 2010-01-12
Klockan: 22:21:29
Yes ikväll är jag på topp ;-) Har massa överskottsenergi och har lärt mig att det är bra att göra sig av men den, nu har jag ju tyvärr inge hopprep som min kära "farbror" kanske skulle införskaffa ett!

Har fått ett erbjudande som jag nästan inte kan tacka nej till- om jag vill börja sjunga i kör igen och det kan jag absolut tänka mig- va massa år sen jag sjöng i en kör sist :) Ska kolla upp det mer imorgon!

Idag har det varit en jobbig dag på jobbet, väldigt rörigt och slitsamt-men sådana dagar finns det alltid! Det brukar vända :)

Känner mig ganska sliten efter dessa 2 dagar på arbetet, det är mycket tankar och saker som händer!

Till sist vill jag bjuda på kvällens svängom låt, det är en remix men jag älskar låten. Den gör mig glad. Godnatt ♥

SÅ rätt

Publicerat: 2010-01-11
Klockan: 22:40:03
Har precis kommit hem från världens bästa "intro" det var så rolit och givande att börja jobba där- och det känns verkligen SÅ RÄTT. Det är det här jag ska hålla på med inget annat!

Nu är det dags att sova, upp tidigt imorgon, ska sjunga för min älskade man som fyller 25 år. Sen väntar jobbet 7.15 ♥ Nattinatt

Godmorgon

Publicerat: 2010-01-11
Klockan: 08:23:43
Sitter här med min kaffe dag och känner mig lite nervös idag! Idag ska jag gå intro på mitt nya ställe och lämgtar så mycket efter det :) Jobbar kväll och börjar 15.30-22.00

Denna vecka är fullspeckad med jobb och jag hoppas att jag inte tar vatten över huvudet! Men jag känner mig ganska lugn ändå-jag får lyssna på kroppen och säga nej om jag inte orkar!

Nu ska jag spela ett patri tärning med grabbarna. Vad gör ni idag?! ♥



Slappdag

Publicerat: 2010-01-10
Klockan: 22:29:02
Hur kommer det sig att söndagar nästan alltid är så sega?!

Idag åkte Skorpan & Danne hem igen efter att vi avnjutit en god lunch, kaffe & tårta :) Har varit supermysigt att ha er här mina älskade kusinbarn!

Har skrivit matsedel nu på kvällen och sen var jag och handlade på Ica. Trodde det skulle bli super dyrt men jag hade tydligen köpt billiga saker ;-) 

nu har en köttgryta stått på spisen och puttrat ett par timmar, det luktar SÅ gott. Längtar tills imorgon då vi ska äta det :) Nu är det dags att krama kudden! Hörs imorgon ♥

Fredrik 25 år

Publicerat: 2010-01-10
Klockan: 15:41:35

Igår efter jobbet hade jag planerat en fest för min älskade Fredrik som fyller 25 år på tisdag! Vi var ett gäng vänner som samlades vid biljarden på eftermiddagen för att börja kvällen med en biljard turnering :)

Sen gick vi vidare till Kingen för att äta underbar god mat och tårta! Stannade kvar ett tag för att ta några drinkar och sen gick vi vidare till "En & en halv" för att ta en drink och träffa lite folk! Hade verkligen en super trevlig eftermiddag & kväll :)

Fredrik va supernöjd med sitt firande- och det är ju huvudsaken :D Här kommer lite Pics från kvällen-Enjoy ♥


Fredrik i sin snygga T-shirt


Ha ha ha Ingen kommentar :P


Trollet & Jag


Danne, Fredrik, Dan & Peter


Niklas, Jill & Trollet


Skorpan & Jag


Niklas & Jill


Dan & Linda


Fredrik & Jag


Skorpan & Danne


Tårtan


Lycklig Fredde ska få tårta :)

Huvudvärk

Publicerat: 2010-01-08
Klockan: 21:24:36

Perfekt avslutning på kvällen med världens huvudvärk ;-) Har suttit och spelat monopol-torskade som fan! ha ha, kanske inte min grej :P

Nu är det dags att sova-imorgon bitti väntar jobb & roliga grejer :D Ha en trevlig kväll ♥

Återbesöket

Publicerat: 2010-01-08
Klockan: 15:48:02
I Falun gick bra -16 kg och det är jag super nöjd med :) Gällande benet så hade jag en nerv i kläm och jag hoppas med tiden att få tillbaka känseln i benet!

När vi kom hem blev det kaffe & Möte, känns som att det varit Full Rulle varje dag nu, men ikväll blir det mys-det är ju Fredag! Hörs sen! Ciao♥

I <3 ERIK GRÖNWALL

Publicerat: 2010-01-07
Klockan: 21:47:07

Vilken lycklig dag :) Kom ganska nyss hem från att ha hämtat Dan på stationen! Igår ringde han mig från tåget och sa att han såg Erik Grönwall-me like :)

Frågade om han kunde be om autograf. Snäll som han är gick han och frågade! Han var så trevlig Erik, precis så jag har uppfattat honom på tv!

OCH VET NI?! Jag fick dessutom bilder/videoklipp på Erik och det bästa: En signerad skiva :D

Tusen tack min käre vän :)

Vaknade av att...

Publicerat: 2010-01-07
Klockan: 13:28:16
Telefonen ringde 06.30 imorse, 3 på jobbet hade blivit sjuka så det var bara att klä på sig och åka till jobbet, snäll som man är ;-) Jobbade bara till 11.30 sen åkte jag till stan för att lägga alla inbjudningar på lådan!

Har bjudit in hela Fredriks släkt på "kalas" nästa Lördag, ska bli spännande att se hur många som vill komma och hälsa på i Hedemora!

Idag står det planering på agendan och jag har en hel del att göra, men först ska jag sova en liten stund! Hörs sen :)

Familjedag

Publicerat: 2010-01-06
Klockan: 19:55:55
Yes det har vi haft idag, efter jag lyckades kliva upp ur sängen efter lunch! Jag har haft så ont i kroppen så jag inte vetat vart jag skulle ta vägen! Tog 2 citodon och när jag vaknade var det lite bättre!

Upp för att dra med Grabbarna i huset på en runda i stan, vi fikade och spelade biljard, det var jätte roligt :) Hade turnering så att alla kunde spela mot alla!

Nu har vi precis ätit middag, det bjöds på KycklingTacos och Apelsinjuice i champangeglas :) Strax ska vi upp och kolla på "New Moon" Har velat sett den jätte länge-till filmen bjuds det på Marängswisch, mumma!

Det har verkligen varit en toppen dag idag, tack grabbar ♥

Mycket skvaller

Publicerat: 2010-01-05
Klockan: 23:13:17
Blir det på några dagar! Har hänt så mycket på sistone att jag inte ens vet vart jag ska börja! Hade det väldigt trevligt Hos Fam Nygren i Sthlm på Nyår-orkade tyvärr inte ut med tjejerna men det var så mysigt att sitta hemma istället: spela Wii, äta god mat, ha trevligt sällskap och snacka massa skit :) Tack underbara ni för att ni gjorde slutet av 2009 till det bästa ♥

Iår va även första året på 7 år jag firat nyår utan min älskade man, kändes jätte konstigt att inte få dela den dagen med Fredrik!

Här nedan kommer en bild från nyår! Här på kortet syns det verkligen att jag gått ner i vikt, syns på hela ansiktet och dubbelhalkan är borta ;-)




Igår var jag som sagt tillbaka på jobbet igen, det var riktigt roligt och väldigt givande! Tror att min man är glad att jag har kommit iväg och börja arbete. Hemmafru = irriterad man :P

Jobbade idag och sen åkte jag och handlade en snabbis! När jag kom hem gjorde jag iordning fika och vi fick "finbesök" L & B kom på besök, det var riktigt längesen :) Så roligt! Fick presentkort på Restaurang, perfa för mig & älsklingen!

Nu hela kvällen har jag suttit i telefon och nu är vi samlade vid köksbordet- Dan & Andreas är här och vi håller på och knåpar på deras affärsplan- det går frammåt iallafall ;-) Några timmar senare och nu är vi på rätt väg!

From NU ska jag försöka bli bättre på att blogga, tappade stinget ett tag-men nu är jag Back in Buisness ;-)

Kroppen

Publicerat: 2010-01-04
Klockan: 23:05:54
skriker av värk! Idag har jag ont!!!

Började jobba idag, första dagen tillbaka, skönt :) Sen har det varit full rulle hemma med städning mm! Nu måste jag sova ♥

Sammanfattning 2009

Publicerat: 2010-01-03
Klockan: 18:42:58

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja- blev fru Roos :) mm.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Jag hade inget
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ja våra goda vänner Sanna & Johan
4. Dog någon som stod dig nära? Ja
5. Vilka länder besökte du? Danmark, Finland
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010? Bättre hälsa ;-) 
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Det finns många underbara minnen
8. Vad var din största framgång 2009? Jag valde att göra en stor operation
9. Största misstaget? Oj, svårt, vet ej
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Ja
11. Bästa köpet? Min nyårsblåsa
12. Vad spenderade du mest pengar på? Mat?!.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Aa :)
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Gabriellassång (vårt bröllop)
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare
16. Vad önskar du att du gjort mer? Varit utomlands
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Jobbat
18. Hur tillbringade du julen? Hemma med min kära Man
19. Blev du kär i år? Det är jag varje år (sen 7 år tillbaka)
20. Favoritprogram på TV? Desperate housewifes
21. Bästa boken du läste i år? Ingen aning
22. Största musikaliska upptäckten? ingen
24. Något du önskade dig och fick? Bli fru :)
25. Något du önskade dig men inte fick? Ingen kommentar
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Hade fest med Bad taste tema
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Det blir vad man gör det till
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Same old-same old
29. Vad fick dig att må bra? Min man och mina vänner
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Ingen
31. Vem saknade du?  Min älskade mamma
32. De bästa nya människorna du träffade? ???

Bye bye Sthlm

Publicerat: 2010-01-01
Klockan: 13:34:00
Nu är det snart dags att fara hem till Hedemora! Återkommer och uppdaterar när jag är hemma igen :) Puss så länge ♥