Nu längtar...

Publicerat: 2010-11-30
Klockan: 19:03:15
Jag som tusan tills imorgon :) Jippie!

Dagen har trots nattens bravader varit väldigt bra :) Har varit iväg med Peter och handlat och fixat, skönt med lite sällskap! När älsklingen kom hem gjorde vi en brasa och fixade lite här hemma!

Hämtade Thomas på stan som var nyklippt och fin :) Nu på kvällen blev det storkok med Pasta & köttfärssås och nu ska resten av kvällen gå åt spel, lite tvtittande och mys ♥

Nätter som den här...

Publicerat: 2010-11-30
Klockan: 06:18:01
Uppskattas inte. Är helt slut! Somnade glatt igår kväll och trodde på en god natts sömn, men icke! Vaknade vid 01.00 och har haft så jäkla ont i ryggen. Vridit och vändit på mig, upp och kissa, sen tillbaka för att försöka somna om men nej!

Har prövat det jag tror kan fungera, tog en varm dusch vid 03.00 för att värma och "mjuka" upp, tagit värktablett, var ute på en promenad för ett tag sen för att se om det skulle släppa vid rörelser, men nej!

Bullat upp i sängen med kuddar för att få en bättre sovställning, men återigen nej!

Så nu ger jag upp, har hunnit med 2 frukostar och nu även bloggat ;-) trots att det bara är ett gnällinlägg så var det skönt att få ur sig lite!!!

Det är kaaaallt...

Publicerat: 2010-11-29
Klockan: 21:27:55
-17 visade termometern idag :( huga!

Idag har jag haft en väldigt lugn förmiddag, snackat lite skit med kusinvitamin och Skorpan! Pysslat lite här hemma och sen var jag iväg och veckohandlade på Ica :) Förövrigt har vi inte gjort så mycket och det är skönt det :)

Veckan bjuder på en kompott med massa spännande och roliga saker! Det känns som att det här kommer bli en toppen vecka ♥

Adventsmys ♥

Publicerat: 2010-11-28
Klockan: 22:07:17

Åh mysiga härliga 1:a Advent är här, nu kommer vi gå in i mysiga December ♥ me love! Idag har vi haft en mys dag. Ätit gott, lyssnat på julmusik, adventsfikat och varit på Julmarknad :)



Julpynt & mys!

Publicerat: 2010-11-27
Klockan: 21:04:15
Idag har det Julpyntats på Looovestaigen, ville förbereda lite inför morgondagen, iår är vi tidiga- men det känns bra :) Under tiden vi julpyntade lyssnade vi självklart på härlig julmusik för att komma i rätt stämning! Sen var iväg till Ica för att handla det sista inför 1:a adventsmys här hemma imorgon.



Julpynt i köket..



Försökte få lite julstämning i hallen...



Och trots att vi sa att vi inte skulle julpynta i sovrummet så fick det flytta in en stjärna, en tomte och en snögubbe :)



Glöggbaren (Freddes favorit)



Vardagsrummet...



Och med det här framför oss ska vi nu slå oss ner med en kopp kaffe, mysa och kolla på film :) Perfekt avslutning på denna kväll då jag tidigare blev utbjuden av min kära man på restaurang, åh va gott det var och riktigt mysigt att komma ut bara vi ♥

Alla dagar är inte...

Publicerat: 2010-11-26
Klockan: 21:39:26
Bra, Och idag har min dag inte varit på topp! Har haft väldigt ont idag och försöker bara hålla mig samlad och lugn! Jag är så glad att min kära kusinvitamin finns och tar hand om Lisa när hela havet stormar ibland ♥ Tack!

Idag är det fredag vilket innebär att älsklingen min har fixat en vecka på körskolan med bravur :) Fredagar innebär även mys på Looovestaigen med god mat och idol. Idag bjöds det på Potatis & Bacongratäng och till efterrätt blev det American cheesecake som jag "svängde" ihop igår! Ha en trevlig helg mina kära vänner så hörs vi!

Underbara Dalarna!

Publicerat: 2010-11-25
Klockan: 22:23:02
Åh va jag älskar detta landskap, men nu är det kallt :/ Begav oss ut på kvällen nu för att hämta Thomas som varit på galej, och termometern visade -8 grader...Huga, å kallare kommer det bli!

Annars har jag varit hos läkaren idag och städat och gjort fint här hemma idag, skönt inför helgen! När älsklingen kom hem från körskolan åt vi Pannkakor med sylt och njöt av några timmars egentid :)

Nu ska vi alldeles strax sova, bara kolla klart på nyheterna först. Godnatt ♥ 

Paparazzi...

Publicerat: 2010-11-24
Klockan: 22:14:34
Det är jag det :) Idag har jag sprungit runt i huset och fotat, kul var det :) Annars har jag ärligt talat inte gjort så mycket idag och det har varit väldigt skönt! Njutit av egentid med min älskade man nu på eftermiddagen och kvällen ♥

Stolt...

Publicerat: 2010-11-23
Klockan: 17:41:53
Jag är så stolt över min kära man som redan efter 2 dagar på körskolan visar fina resultat och en fantastisk framgång! Det här kommer du greja lätt hjärtat mitt ♥

Här hemma är det "trött" dag, känner mig fortfarande sänkt, vad det nu än är så får det gärna bryta ut nu! Har bakat Saffransbullar idag inför 1:a advent. Annars har jag agerat lite Taxihedemora åt Thomas som skulle hämta grejer och handla grejer :) När vi kom hem fick Thomas gosa med sig brorsson son kom på besök, trevligt!

Strax blir det mat och sen ska jag mysa med min älskling, ikväll blir det och sova tidigt! Ha det bäst :D

Idag gillade inte Smulan mig...

Publicerat: 2010-11-22
Klockan: 23:14:11

Min lilla älskade Smula är bland det värdefullaste som finns för mig. Idag hade hon varit på "toa" och bajsat och när hon kom ut skrek hon och drog sig längs hela golvet! "Hönsmamma" Lisa fick panik och undrade vad kattrackarn höll på med, kollade hennes bak och såg att det satt fast en stor korv, som fastnat i päls och allt, stackare.

Jag drog på handskar och slängde in Smulan i en dusch, det gillade hon inte. Hon skrek som en galning och gjorde allt för att komma därifrån, jag var med andra ord inte alls poppis. Genomblöt och men ren från bajs sprang hon sen ifrån mig och ville inte visa sig på bra länge. Tror iallafall att hon förstod att jag bara ville hjälpa henne för senare kom hon ner, hoppade upp på mig och gosade som tusan, sötnöt ♥

Idag började Freddan på körskolan och trots att jag vet att kommande veckor kommer bli tuffa så vet jag att han kommer klara det galant, det är bara en tidsfråga tills han har körkortet i handen :)

Annars har dagen varit si så där, har inte kännt mig så pigg idag men ändå lyckats gjort lite nytta: veckohandlat, varit förbi jobbet med Oriflamepaket, tvättat och lagat mat åt familjen! Nu är det dags att sova, godnatt ♥

Kalas...

Publicerat: 2010-11-22
Klockan: 10:08:21
Igår begav vi oss som sagt till Sthlm för att fira Elsa på hennes 1 års dag :D Det bjöds på många skratt, en härligt glad lillskrutta som visade hur mycket hon lärt sig sen vi sågs sist, mumsig tårta, kakor och kaffe :D

Det var jätte trevligt att träffa alla igen och som jag sa till Sanna så är det väldigt skönt att det inte är så långt kvar tills vi ses igen!

Efter kalaset åkte vi till Fam Nygren för att kramas lite och hämta Peter som hälsat på familjen. Familjen bjöd på jätte god mat och det behövdes verkligen inför hemresan i mörkret...Som vanligt skrattar man mycket när man är hemma hos Fam Galenskap, dom är ju för sköna :) Tack för allt..

Nu ska jag ta tag i dagen innan den tar tag i mig, hörs sen ♥

Time to...

Publicerat: 2010-11-21
Klockan: 12:10:52
Åka till Stockholm, yes nu ska vi på 1 års kalas, det ska bli så kul :) Hörs sen igen ♥

Baka baka kaka

Publicerat: 2010-11-20
Klockan: 22:02:59
vem ska kakan smaka? Ha ha- fick ett litet ryck bara :) Bakat kladdkakor till Familjen Nygren (speciellt frun i huset) hon har gjort en stor beställning inför vårat besök i Stockholm imorgon, bloggar mer imorgon om vårt äventyr!

Idag har vi bara njutit av en Lördag i lugn och ro. Spelat Monopol, ätit gott, kollat på tv och bara "varit", skönt :) Nu ska vi strax gå och lägga oss här i Lilla metropolen så vi orkar med morgondagen som vi ser fram emot så mycket. Hörs imorgon igen ♥

Paket...

Publicerat: 2010-11-19
Klockan: 21:45:17
Idag fick jag ett stort paket från Oriflame :) Jippie va mycket kul det kom! Imorgon ska jag testa mitt nya smink, piffa till mig och se om min kära man kanske bjuder ut sin fru på middag ;-) ha ha- I wish!

Förövrigt har det varit en lugn dag idag. Har varit väldigt trött så jag sov nästan hela förmiddagen och fram till att hjärtat mitt kom hem! Vi åt en god lunch tillsammans och sen har vi inte gjort nått speciellt!

Nu kollar vi på Idol och ska strax ta en smörgås och en kopp Te, gott. Sen är det dags att sova. Hörs imorgon igen ♥

100 % fokus

Publicerat: 2010-11-18
Klockan: 21:13:58
Ja det är det som gäller på mig nu framöver. Var hos doktorn idag och fick reda på att jag hade dåliga värden plus att nu är det dags att jobba hårt för att gå upp i vikt. Nu är det ny diet som gäller och fokus på att få i mig mera mat. Tycker jag äter som fan men doktorn vill att jag byter ut alla "mellanmål" som tex gröt, fil & flingor, knäckebröd mm till riktig mat. Går jag inte upp i vikt av det den närmaste tiden så är det näringsdrycker som gäller.

Fick tips om Barnmatsburkar och makrill i tomatsås på burk, perfekt som mellanmål då mängden är alldeles lagom för mig. Det här kommer jag fixa galant :) Huvudsaken är att lillskruttan i magen mår bra, men jag måste ju också må bra! Nog om det och över till Dagens KlantskalleLisa:

Skulle köra ut bilen ur garaget idag, tyckte att det gick galant och att jag hade bilen rätt (kollade höger och vänster) men när jag backade ut så pangade jag sönder sidospegeln- Braaa Lisa-klapp på huvudet! Blev lite skärrad men åkte direkt ner till Volvo och tack och lov var det bara spegeln som behövdes bytas ut, det blev inga repor i lacken eller förövrigt, så jag hade tur! Var dock bra mycket fattigare när jag åkte från Volvo. Trodde att en spegel skulle kosta max 500 men åh så fel jag hade!! Ja ja, gjort är gjort...

Nu på kvällen var jag ute med Thomas på en promenad, det var riktigt skönt! Nu ska jag äta lite och sen är det dags att sova! Natti natt ♥

Konkurs...

Publicerat: 2010-11-17
Klockan: 22:06:52
Ja inte på riktigt utan bara på låtsas! Spelade Monopol med min man och satte honom i konkurs stackarn ;-) Riktigt kul med Monopol, det var länge sen!

Förövrigt har det varit en lugn dag, fikade med Emma på förmiddagen och sen när Älsklingen kom hem från jobbet så åt vi en god lunch och drack kaffe! Annars har vi bara myst hemma, spelat spel, skrattat och slappat :)

Nu ska jag ta en snabb dusch sen är det dags att sova, imorgon väntar ett viktigt läkarbesök, återkommer när jag är hemma därifrån! Nattinatt ♥

Du hittar mig i köket....

Publicerat: 2010-11-16
Klockan: 22:11:01
Ja där har jag spenderat mycket tid idag ;-) Var ute en sväng på jobbet för att ta en snabbkaffe och få höra lite skvaller. Sen åkte jag hem och pluggade, läste klart boken jag hade kvar! Gick ut och hackade lite is på uppfarten, sen åkte jag och handlade på ICA. Förutom det har jag tammetusan bara stått i köket ;-)

Idag har jag bakat som jag kallar dom "kärleksmums" finns massa namn för dom, sen gjorde jag hemmagjorda köttbullar och stuvade macaroner till middag och nu på kvällen gjorde jag en köttfärspaj som hjärtat ska få till Lunch när han kommer hem imorgon :)

Men nu blir det en kopp Te innan det är dags att sova! Godnatt ♥

Julpyssel...

Publicerat: 2010-11-15
Klockan: 20:32:44

Känns som att dessa dagar har varit lite Julinspirerade här på Looovestaigen, med tanke på gårdagens shopping och dagens pyssel.....




Här är Dagens pyssel. Var in till Emma på Mur&kammin, köpte massa fint och fick hjälp att plocka ihop alla fina saker!



Det här är definitivt den finaste Adventsljusstaken vi haft hemma, älskar den ♥

Julshopping!

Publicerat: 2010-11-14
Klockan: 22:42:18

Yes, idag åkte vi till Kupolen för att shoppa det sista julklapparna och födelsedagspresenterna. Passade då även på att köpa lite julgrejer: julpapper, etiketter och presentsnöre! Fick verkligen julkänslor idag när vi kom hem och kollade igenom alla julklappar, skönt att det nästan är klart...

Annars har jag pysslat lite nu på kvällen och ätit en god middag med familjen! Nu behöver jag verkligen en god kopp te och sen en skön nattsömn ♥ 

Movienight...

Publicerat: 2010-11-13
Klockan: 21:50:05
Idag har det varit en dag med blandad inehåll. Jag och älsklingen har varit riktigt effektiva och rensat, sorterat och slängt en massa skit, hjälp-hur mycket kan man egentligen samla på sig? Tror att vi hade storrensning för ungefär 1 år sedan och nu rensade vi ut 5-6 stora påsar med skit, huga!

Det tråkiga är att när man rensar garderober osv så syns det ju inte direkt hur man slitit, men bra blev det :D Nu på kvällen har vi slappat, ätit en god middag och haft filmkväll hela familjen. Kollade på Streetdance- en riktigt bra film och åt popcorn! Nu ska jag ta en kopp te och sen är det dags att sova ♥

Ibland behöver man bli lite bortskämd...

Publicerat: 2010-11-12
Klockan: 17:15:59
Och det blev min man idag när han kom hem från jobbet, bara för att han är bäst och såklart för att jag älskar honom så mycket ♥

Till lunch bjöds det på Potatissallad och rostbiff, gottigott :)



Till efterrätt fick min favorit sin favorittårta: Prinsesstårta!



♥      ♥      ♥      ♥      ♥      ♥      ♥      ♥      ♥     ♥     ♥      ♥      ♥      ♥      ♥

Bland Blåbär och snö...

Publicerat: 2010-11-11
Klockan: 21:56:09
Jajjemän idag har det varit en lång dag, är så trött att jag inte orkar hålla ögonen öppna, så snart är det dags att sova! Morgonen började med att pussa älsklingen hejdå, sen åkte jag till Tippen för att slänga skräp som legat i garaget för länge, sen till Barnmorskan- hon var lite bekymrad över att jag tappar så mycket i vikt och funderar på om dom ska sätta in näringsdrycker på mig, får se hur det blir när alla provsvar redovisas nästa vecka, sen pratade vi om viktiga detaljer inför förlossningen mm. Efter det åkte jag och handlade lite, lagade mat och drack en kopp kaffe.

Sen var det dags att åka till Avesta för att köpa Födelsedagspresent till Elsa som fyller hela 1 år nästa vecka- tänk va snabbt tiden går. Åkte förbi Emma och tiggde lite Te på vägen hem. Sen hem för att laga mat och fixa lite här hemma!

Hade lovat Thomas att göra en Blåbärspaj idag och jag jag ju tvungen att hålla mitt ord. Så efter fika med Kaffe och Blåbärspaj så begav vi oss ut i backen igen, vi hade väldigt roligt :) Nu sitter Thomas och Peppe och spelar yatzy här bredvid mig, jag fick inte va med längre för att jag vann hela tiden :P

Nehepp nu är det dags att sova, hörs imorgon ♥

Lek i snön!

Publicerat: 2010-11-10
Klockan: 22:14:51
Hurra snön är här (kommer säkert gnälla i ett annat inlägg) men idag var det kul! Jag, älsklingen, Thomas och Peppe var ute och "lekte" i snön. Plockade bort hjulen från Thomas skateboards och vips så hade vi snowskatetävling i backen! Jag vet inte hur länge sen det var jag skrattade så mycket, vi hade sååå kul :)

Älsklingen var så söt när han sprang med mig i backen för att skydda mig om jag skulle falla, galen som jag är va jag ju tvungen att prova :) ha ha! Som sagt så kul... Idag har det varit en toppen dag ♥

Lycka...

Publicerat: 2010-11-09
Klockan: 20:59:56
Imorse var vi på Ultraljud igen och fick reda på att det är en frisk liten tjej som vi väntar :) Så spännande att se! Idag var hon mycket lugnare och det gick att mäta, det gick inte förra gången ;-)



Vilken lycka :)

Uppdatering efter en...

Publicerat: 2010-11-08
Klockan: 19:46:26
Lång tystnad här på bloggen ;-)

Har varit full rulle senaste dagarna! Trots förkylning har jag haft ett par undebara dagar uppe i Rättvik, vilka härliga ungdommar och människor jag har träffat dessa dagar! Det har varit spännande och trevligt :) Jätte fin miljö och verkligen supergod mat, snacka om att bli bortskämmd ;-)

Idag har jag städat lite, Freddan hjälpte till med resten när han kom hem, sen har vi tvättat och bara myst- skönt att vara hemma och skönt att han är hemma. Skvallrade lite med Emma och sen med Sanna som berättade att Elsa bjöd på Kalas, ska bli så kul att träffa dom snart igen :) Hade dessutom ett riktigt bra samtal med kusinvitamin som gjorde att jag fick tillbaka mitt "go" och en bit av mig själv igen.

Nu på eftermiddagen har jag och Thomas stökat i köket, vi bakade jätte goda kakor och sen hjälptes vi åt med maten,stämningen var på topp :) Var nyss nere på kyrkogården tillsammans och tände ljus för Bettan ♥

               

Har hunnit gjort klart en del av julkorten, det är ju faktiskt inte lång tid alls tills det är 1:a advent- bara 20 dagar!

Här hemma luktar det nu nybakade kakor och kaffebryggaren står och puttrar, me love :) Brasan ger en behaglig värme och mysfaktorn är hög,  snart är det dags att fika :) Hörs sen ♥

På äventyr!

Publicerat: 2010-11-04
Klockan: 09:37:14
Huga va less jag är på denna förkylning, men jag har inge feber så det får inte stoppa mig, för idag ska jag på Äventyr och jag längtar, det ska bli skönt att åka bort ett par dagar!

Åker till Rättvik med Elin för att njuta av 4 dagar med roliga aktiviteter, ett eget hotell rum, 3 workshop pass (scrapbooking) och en föreläsning jag ska ha för ca 200 personer, spännande :) 

Hörs igen när tid finns ♥ 

Att ta hand om sig själv..

Publicerat: 2010-11-03
Klockan: 21:20:06
Är viktigt men också det faktum att göra det på rätt sätt! Jag är inte en egoistisk människa för 5 öre, jag tänker oftast på alla andra innan jag tar hand om mig själv! Tycker dock att jag på senaste tiden har blivit mer ego och försöker att ta "egentid" säga nej till saker och rå om mig själv! Men någonting är fortfarande fel, Kusinvitamin och jag pratade idag om Energitjuvar (det kan vara nån eller nått man inte ens tänker på som tar mycket energi) - fick tips om en sida som jag ska kolla in för att läsa mer om detta!

Det är dags att granska mig själv och min närhet, finns det energitjuvar i mitt liv?! Sidan är grymt spännande (det jag läst) och jag kommer definitivt länka sidan till er vid ett senare tillfälle!

Mycket har hänt de senaste dagarna och just nu är min förkylning en energitjuv, tar all min kraft och ork. Försöker ladda betterierna och njuta av att vara hemma med familjen! Imorgon åker jag på äventyr- hörs imorgon ♥

♥ Lyckorus ♥

Publicerat: 2010-11-01
Klockan: 21:14:21
♥ Wow viken häftig känsla, kände Pyret sparka för första gången idag, och det var så häftigt, tårarna rann ner från mina kinder :) Är helt säker på att det där inte bara var en "fis som hamnat på sniskan" !!

Synd att mitt hjärta inte är hemma, hade så gärna velat dela dessa underbara känslor med honom ♥