Examensfest, mys & trevligheter!

Publicerat: 2012-05-29
Klockan: 11:06:16
Vilka dagar vi har haft. I fredags var jag ute och tog ett glas vin med Bettan & Sanna, det var jätte trevligt :)

I lördags var vi på examenskalas på dagen- det bjöds på god mat, fina tal, trevliga människor & en bra dag :)




Fina Belliusen från lördagens bravader :)




När vi kom hem så mötte vi upp el stockholmo gänget, som jag längtat ♥ När vi lagt lilla pärlan för kvällen så svidade vi om och gjorde oss redo för kvällens/nattens bravader, vi åkte raggarbil ut till Karlsgården och gjorde storslagan succé ;-)

Söndagen låg vi ute hela dagen, solade åt massa onyttigheter och bara mös :) 

Igår träffade jag Elin på en snabbkaffe, sen var det dags för ett Bvc besök innan Sanna,Elsa & Vidar kom på besök, trevligt :)

Gårdagen avslutades med grillning och *skruvaihopjävlautemöbler* , bra vart hääää :)

 

En toppenhelg...

Publicerat: 2012-05-20
Klockan: 22:49:07
Ja det har det verkligen varit. Igår åkte jag och finaste Elin till Vaxholm för att delta i Vidars fina Namngivningscermoni, det var jätte trevligt att få dela dagen med gullungen och alla andra :)

Elin och jag hade en trevlig resa, vi hann träffa Hulda en snabbis när vi skulle stanna för att äta på vägen hem :) Många skratt i bilen då bla stackars Roffe fick en smäll på ögonbrynet, vi körde fel trots gps som lurade oss mm!

När vi kom hem till Hedemora så fortsatte kvällen i trevlig anda, vi tog ett glas vin och snackade massa massa skit, nu har vi även planerat höstens bravader ;-) Så snart vi bokat ska jag skvallra :P

Imorse fick vi båda äntligen gosa med Ellie Bus ♥ Vi drack lite morgon kaffe och Elin for sedan vidare på möte i Västerås!

Jag och Ellie åkte till Avesta för att köpa ett par skor till henne, trodde det skulle bli en lugn mysig tripp till skokanonen, men neeeheee du- det blev det inte, pga konkurs så sålde dom ut allt, jätte billigt, så det var mycket folk, och hennes nya skor va riiiiktigt billiga ;-)

Tur att Ellie träffade en liten Ida i den långa kön som lyckades underhålla Ellie :)



Älskar denna bild från idag! Tokig mor & tokig dotter ♥

Hoppas ni haft en trevlig helg, det har jag haft :)

Min stolthet ♥

Publicerat: 2012-05-18
Klockan: 23:08:55
Min fina tjej, kan inte vara annat än stolt, åh älskade barn du gör mig så lycklig ♥

Istället för att pladdra på om vad jag gjort sen sist jag bloggade så bjuder jag på några bilder;



Bild från onsdagens "sista" babysim, Ellie fick ett fint diplom för avslutningen på steg3 :)



Buuusunge från dagens bravader, ja jösses, vi är inte kloka på en fläck ;-)



Sist men inte minst, en Belliusen bus med solhatt som hon fick när farmor/farfar & farbror var på besök :)

Att hitta sig själv....

Publicerat: 2012-05-14
Klockan: 11:32:39
Det är mycket som pågår nu som ni kanske förstår, lite för mycket för min del. Jag har varit ganska ledsen dessa dagar, kännt mig förvirrad, arg och ledsen!

Jag blir arg på mig själv för jag glömmer saker, gör saker som jag inte "ska" och det jag "ska" göra görs inte, jag är inne i en fas då jag försöker lära mig att sluta döma mig själv, jag har verkligen fått svart på vitt hur elak jag är mot mig själv, men det är svårt att komma ur det hjulet, jag är hård mot mig själv-ibland utan anledning!

Att säga en sak är väldigt lätt, man att göra det och leva efter det är en annan sak! Jag kämpar och jag har mycket kvar. Jag vet att jag kommer klara det, jag har fantastiska redskap, men att hitta sig själv är inte det lättaste.

Jag är oerhört tacksam för mina fina vänner och framförallt min familj som "orkar med mig" just nu när jag knappt själv gör det.

Jag har en hel del att jobba på, bla måste jag bli bättre på att utesluta energibovarna, jag måste bli bättre på att säga stop, inte ta på mig för mycket, göra lite i taget (allt måste inte ske NU), och jag måste alltid komma ihåg att "hämta energi" jag är dålig på att återhämta mig och vara snäll mot mig själv!

Listan kan göras lång, men nu ska det jobbas på lite i taget! 

Kram ♥ 

Känslan av kaos...

Publicerat: 2012-05-10
Klockan: 21:29:33
Pågår inom mig nu, kan tänka mig att det lossnar en knut eller 2 imorgon efter Rehab, ser fram emot morgon dagen, nått är på G, något kommer släppa, I can feel it!

Idag har jag och min mysgurka haft en bra dag, dagen började med en välförtjänt sovmorgon (06.20) för mamma och pappa, tack älskade unge, sen åt vi frukost hela Fam Roos tillsammans innan det var dags för Fredde att jobba!

Ellie och jag åkte ner på Byn för att jaga 80 års present, köpa atjoprosit medicin (tills mitt nya recept är klart), strosa runt lite och bara mysa. Det var skönt att komma ut- bara vi ♥



När vi kom hem så gungade Ellie på sin nya fina gunga med "tuuuut" funktion, dockan ville också vara med i gungan :)

Lite senare på kvällen vankades det middag, självklart fisk eftersom Freddan inte är hemma ;-) så det blev potatis, spenat och lax. Mums! Har haft trevligt sällskap av en 1. väldigt social Thompa 2. en snäll kusinson :)

Bettan hörde av sig och ville "lämna en sak" hon kom in med ett fint paket till mig, 2 st jätte fina lyktor! 



Tack underbara människa, va go du är. Det gjorde verkligen mig jätte glad :)

Nu har jag gjort lite uppgifter inför morgondagen, så nu blir det lite tv tittande innan det är dags att sova. Godnatt mina vänner ♥





Terapi i form av målning...

Publicerat: 2012-05-09
Klockan: 21:58:12
Tänk va målning kan frigöra tankar och känslor, har kännt mig lite off och vet att alldeles för mycket tankar och känslor ligger och gruttar runt, behöver ta tag i det och faktiskt släppa ut lite.

Jag målade altanen måndag i nästan hela dagen plus tisdag innan lunch, sen jobbade jag kväll igår. Det har tagit lite på krafterna men fint blir det :) Fick hjälp av snälla Peter som oxå målade, han behövde oxå lite terapi ;-) hi hi!

Idag försökte jag byta/ta bort mitt arbetspass, kände att jag behövde vara hemma, slappna av, vara själv, få ordning på papper och ringa några "måste" samtal, jag är inte riktigt klar men nu är några stenar borta från mina axlar och det är skönt :)

Nu ska en toktrött Liiiiiisa sova, natti natt ♥

Denna helg..

Publicerat: 2012-05-06
Klockan: 23:07:08
Har gått av bara farten, jobbat kväll igår och idag. Igår när jag kom hem från jobbet så träffade vi Bettan och patrik, vi hade jätte trevligt, tog ett glas Rosé, kollade på hockey och snackade massa skit ;-)

Det är kul att vi funnit nya vänner som vi båda trivs så bra med, vi pratade om att åka till Gävla här framöver för att gå på Church Street Saloon, det ska tydligen va en toppen restaurang som är väldigt unik, det ska bli spännande :)

Nehää, nu är det dags att sova, måste upp tidigt för att lämna in Clion på verkstan. Sov gott ♥  

Fredagar är numera...

Publicerat: 2012-05-04
Klockan: 22:55:27

Bland de tuffaste dagar jag vet, Rehab drar igång så mycket inom mig, både bra och dåligt!

Idag var det som att komma dit och gå en käftsmäll, tufft men det behövs i mitt fall.

Kände mig alldeles gråtfärdig när jag åkte hem, ja som sagt tufft- MEN det går framåt- den här resan blir inte lätt!!!

Dagens positiva händelser har bl.a. Varit trevligt besök av våra pompisar från skogsbo, middag och kaffe besök av Peter och en fin Ellie som vaknade efter som sovit middag på strålande humör och pussat pussar & pussat på sin mamma- det är guld värt <3

2/5 - 2012

Publicerat: 2012-05-03
Klockan: 22:53:57

Igår firade jag och min andra hälft 3 årig bröllopsdag, kvällen till ära lyckades vi få barnvakt, vi gick och åt en fantastisk middag på Greken & sen vidare till halvan för att ta en drink!

Det var underbart och vi hade riktigt roligt :)

Älskar dig hjärtat mitt <3

Modig

Publicerat: 2012-05-02
Klockan: 11:41:31

Det har jag varit idag ;)

Atjo prosit

Publicerat: 2012-05-01
Klockan: 23:28:30

Jaha, då var det dags igen för den härliga perioden med igenklibbade ögon, jobbiga astma anfall och rinnig näsa ;) idag har det varit tufft!

I mitt huvud hör jag låten "jag hatar när näsan rinner" ha ha, tycker den är bra!

Idag har vi varit i Avesta och lekt med våra pompisar :) sen resten av dagen har vi inprincip suttit ute :)

Ellie har busat med grannbarnen och vi blev bjudna på en grymt god köttfärssås till middag, tack :)

Det har varit en bra dag :) men det lilla undantaget för alla dagens atjo prosit!

Godnatt mina vänner <3