Mys och pyssel

Publicerat: 2011-07-31
Klockan: 14:13:53
Nu va det dåligt uppdaterat igen ;-) Har haft mysdagar här hemma! Pysslat med en massa kort, haft trevliga fika besök av bla Emma,Peter, Amanda/ Elin / Peppe!

Solen lyser och man blir på bra humör, tänk att det redan är 1 Augusti imorgon, tiden går snabbt vill jag lova! Jag ska jobba 2 arbetspass sen har vi en liten minisemester att se fram emot :) Längtar!  



Måste bjuda på en bild på älskade Ellie som äter morotspuré, mums ♥

2011.07.23

Publicerat: 2011-07-26
Klockan: 18:52:39
Dagen då vår fina älskade Ellie Linnéa döptes ♥ Dagen var underbar på alla sätt och vis, det var en lyckad dag med ganska fint väder, fin kyrka, fin lokal, en fin cermoni och efterföljande dopfika!

Gästerna som kom var glada och verkade ha det trevligt tillsammans, en toppen dag helt enkelt! Tack alla ni som var med och gjorde Ellies dop till en minnesvärd dag ♥



◊ Mamma läser en fin text



◊ Nu blir jag döpt av prästen Sven



◊ Jouni sjunger en jätte fin sång



◊ Lokalen där fikat hölls



◊ Ellies presentbord



◊ Den vackra tårtan



◊ En del av gästerna



◊ Gudmödrarna (faddrar) Elin & Linda



◊ Stolta föräldrar

        ♥        

♥ Gudmor Linda & Gudmor Elins present med en text från Ellie: ♥

"Gudmor Linda/Elin min skyddsängel genom livet, kärlek Ellie"

Namnet Ellie valde vi för att jag tyckte det var fint, och Linnéa valde Fredrik- efter sin mormor ♥ Ellie fick jätte fina presenter :) Tack alla igen!

♥ Ellie Linnéa Roos mamma och pappa älskar dig ♥ 

Vi börjar...

Publicerat: 2011-07-25
Klockan: 21:21:05
såhär, eftersom att det är mycket att uppdatera om så börjar jag med att uppdatera om helgens fredag och söndag men även lite om dagens bravader, Ellies stora dag återkommer jag om imorgon :) Ja- då kör vi:

Tidigt i Fredags åkte vi till Uppsala för att fixa inför dopet (hämta nyckeln till lokalen, handla mm) sen åkte vi in till Uppsala för att möta Mamma & Vagn så att dom fick träffa Ellie en stund! Efter det åkte vi till Fredriks föräldrar för att fika lite och snacka massa skit. Efter några timmar på plats fixade jag och Fredrik till oss för att njuta av en middag på stan själva med mamma och vagn!

Vi strosade runt i vackra Uppsala och hittade till en grekisk restaurang som hette Tzatziki, vi njöt av god mat och underbart sällskap! Ellie hade haft det toppen hemma hos farmor, farfar och farbror och skötte sig galant ♥



Så vackert



Utsikten från Restaurangen. Vi hade en jätte trevlig kväll och uppskattade verkligen att få komma ut tillsammans :)

På söndagen vinkades det hejdå till mamma och vagn, det blev även en tripp till IKEA för att inhandla en stol och lite platsskedar och hakklappar till Bellius ;-)



Ellie & Pappsen "hänger" i hotellobbyn innan det är dags att gå och fika med Mormor och Vagn på Café Linne :) Vi hade en helmysig Fredag och Söndag i Uppsala!

Så till dagens bravader, Ellie har premiärsuttit i hennes nya stol och idag har hon även ätit sin första smakportion, vi satt samlade vid matbordet hela familjen för att följa Ellies smaskande ;-)



"Tjena här sitter jag och hänger i min nya stol" ♥

Jaha, nehe, nu får det vara nog för idag. Återkommer som sagt imorgon med uppdatering om Ellies stora dag. Hejsvejs!


Hemma igen...

Publicerat: 2011-07-24
Klockan: 22:30:27
Efter en oförglömlig helg i Uppsala, uppdatering och bilder kommer imorgon för nu måste vi få lite skönhetsömn ;-) Puss och godnatt ♥

Besök på looovestaigen!

Publicerat: 2011-07-19
Klockan: 21:41:58
Hejsan svejsan! Igår va fredriks föräldrar och bror här för att fira min 25 års dag och självklart träffa Ellie, dom hade varit nere på "kosta" hotellet så gissa var min fina 25 års present kom ifrån? En fin ljusstake i glas av en känd designer :)

Idag på förmiddagen kom Elin, Emma & Lilla Mandis på fika och vi snackade massa skit. Peppe är äntligen hemma igen och även han kom förbi på en kaffe och fick lyssna på kärringarnas kackel ;-) ha ha! 

Nu på kvällen har jag jobbat ett par timmar, det gick bra! Nu ska jag ta en kopp kaffe med min underbara och sen är det dags att kryssa av lite från "to do" listan! Ha det bäst ♥

Myshelg...

Publicerat: 2011-07-17
Klockan: 21:50:36

I Fredags kväll kom kära Skorpan till Hedemora för att mysa med mig och Ellie, vi har haft en riktigt mysig helg, snackat massa skit, ätit gott och bara slappat. Skönt och välbehövligt för oss båda :)

 

Vi har ätit mysmiddag
  


Haft Vin & ostkväll



Och busat med finaste Elliebelly

Igår kom kära Trulsa hit och vi planerade det sista inför dopet, fikade och hade jätte mysigt ♥ Skönt att hon äntligen är "hemma" igen och nu får jag njuta av henne ett bra tag!

Idag åkte Fina Linda hem och jag har pysslat lite hemma. Emma kom förbi och vi drack kaffe och gjorde skyltar, det var jätte kul att pyssla tillsammans.

Har fixat lite här hemma och bla skrivit "kom ihåg" listor inför kommande helg, perfekt för att jag ska slippa känna mig stressad, älskar mina listor :P Ha ha jag är lite knäpp ;-) 

V hörs ♥

Det närmar sig...

Publicerat: 2011-07-15
Klockan: 12:42:26
Dop och dagarna bara springer iväg, känner mig lite lätt förvirrad och försöker att inte glömma nått, är ju en del som ska fixas, men det kommer bli kanon :)

Tror iallafall än sålänge att vi har koll på det mesta och att det bara är lite småpiff kvar! Idag har jag fixat lite med Ellies band som hon ska ha på klänningen!

På förmiddagen pussade vi Fredrik hejdå inför hans jobbhelg och sen åkte vi ut till mitt jobb för att fika med kollegorna som länge längtat efter att mysa med Ellie igen :)

Satt och kollade på lite bilder på Ellie och hittade dom här:

          

Kan det vara så att Ellie blivit en liten Dramaqueen precis som sin mor? Det roliga var att bilder som är tagen direkt efter dessa 3 då ser hon ut såhär:



Ha ha, vilken skillnad va! Hon är så goooo ♥


En underbar dag!

Publicerat: 2011-07-12
Klockan: 22:30:38
Idag fyller jag 25 år och jag har haft en toppen dag! Har fått massa hälsningar och fina presenter :) Fick förfrågan om jag skulle ha kalas och då sa jag att jag skulle ha lite öppet hus idag för den som ville, fick besök av Emma/Amanda/Peter, Hulda, Bea, Niklas & Jill. Det var jätte trevligt. Bjöd på tårtor och kaffe :)

Här kommer lite bilder på alla fina presenter jag fått ♥ Åh va jag är bortskämd!



Av Fredrik och Ellie fick jag en stor Orgideé, Vin, En nalle, Ett prestentkort på massage, Ett presentkort till min Tatuering och Trisslotter :) Tack mina fina!



Med posten kom ett paket till mig från Sanna, Johan & Elsa- med Skip-Bo :) Me like! Vårt Skip-bo är helt förstört så en ny satt fint :) Tack!



Av Bea fick jag En flaska vin och en fin Gerbera :) Tack!



Av Niklas & Jill fick jag blommor och en fin ljuslykta :) Tack!



Av Hulda fick jag blommor och en till sak som tyvärr gick sönder innan hon skulle åka hit, så ni får se den sen när hon hunnit göra en ny :) Tack!



Av Emma, Peter & Mandis fick jag en fin "Carpe Diem" väggtext :) Tack!

Som sagt en toppen dag :) Nu sitter jag och smuttar på ett glas vin och äter lite choklad till det !!! Tack alla ni för att ni gjort min 25-års dag ♥

Lördagmyys!

Publicerat: 2011-07-09
Klockan: 21:47:46
Nu när det äntligen har varit lite fint väder så rullar dagarna på av bara farten! Vi har fikat med Emma, Peter & Mandis, pysslat lite hemma och idag har vi myst ute hela eftermiddagen, vi har grillat, ätit jordgubbar och glass och skrattat gott åt Ellie som upptäckt sin tunga ;-) ha ha! Thompa är hemma hela helgen för ovanlighetens skull, det är mys! Alla på plats :)

Nu tänkte jag bjuda på några bilder från idag:



Så här stark är jaaaag



Mamma och jag busar



Busfröt är i farten



Spanar in farsan med kameran



Älskar dig mitt lilla hjärta



Mina 2 fina hjärtan ♥

Det var det jag hade att bjuda på idag :) Vi hörs!

Mysdagar

Publicerat: 2011-07-07
Klockan: 08:43:30
Här har det varit tyst, men det är för att vi varit upptagna med annat! I måndags träffade vi Kicki,Alex & Niila från föräldragruppen, det var jätte trevlig. Sen kom Thomas Johanna för att umgås med oss på Loovestaigen, vi grillade gott, och åt en riktigt god glass till efterrätt tror den hette "chockofilijoko" mums!

Tisdagen spenderades i Enköping tillsammans med kära Hulda och Johan, hon har precis fyllt 25 år och det firade såklart. Vi åt gott grillat kött, hemmagjorta klyftpotatisar, sallad och en fetaostsås, det var riktigt gött, det snackades skit, spelades spel och mystes för fullt. Tack för en trevlig dag med er!

Igår var färberedelserna i full gång inför dopet, det pysslades för fullt här hemma, kul va det :)




Här har vi en del av pysselverkstan, är mäkta imponerad över min andra hälft som hade ett enormt tålamod ♥

Nu kommer bilder

Publicerat: 2011-07-03
Klockan: 23:04:04
Man kan ju inte bara skriva om olika äventyr utan att bjuda på lite bilder, eller hur?!



Ellie premiär åker båt, det var riktigt spännande :)



Den här lilla skönheten och hennes föräldrar hade vi nöjet att umgås med hela dagen på Ön :)



Lugnt och stilla



Älskar deras Ö i Norn



Så söt bild på Ellie, hon ser lite fundersam ut


Idag har vi varit i Uppsala på Dopsamtal med Prästen Sven, det gick bra :) Är inte alls lång tid kvar nu, det ska bli så kul.

Efter samtalet åkte vi hem till Freddans föräldrar och brorsa, det bjöds på grillat, glass och kaffe! Det var riktigt trevligt att komma iväg :)



En bild som Farfar tog på en superglad Ellie, mamma och pappa kom men oxå, men det bjuder vi på ;-)

Norn

Publicerat: 2011-07-02
Klockan: 23:40:00
Idag har vi varit på utflykt till vackra Norn, vi har haft en toppen dag/kväll tillsammans med Emma, Amanda & Peter. Ätit gott, fikat gott, skrattat och bara snackat skit, mysigt har det varit ♥