Jag fick precis...

Publicerat: 2010-10-31
Klockan: 13:37:33
en stor godispåse av min man, känner mig lycklig som ett barn :)

Helgen har väl varit sisådär, man ska aldrig ha förväntningar- det blir inte alltid som man tänkt ;-) Även fast jag har legat däckad större delar av fredagen och lördagen i en envis förkylning och ryggont så har jag ändå lyckats att få välbehövlig qualitytime med min man, jag tvingade ut mig på middag med några kollegor igår- det var jätte trevligt och jag hann läsa ut boken som jag ville ha färdigläst inför helgen :) Så om man summerar helgen har den ändå varit bra!

Nu ska jag vinna över min man i Yatzy, dricka en kopp kaffe och äta godis :) Hörs sen ♥

In i dimman...

Publicerat: 2010-10-28
Klockan: 18:32:12
Försvinner jag ett tag nu, dels för att läsa klart böckerna jag har i uppgift i skolan och dels för att njuta av en helg med mitt älskade hjärta- alldeles själva :) Så imorgon när han kommer hem från jobbet och 2 dagar fram är det "vår" tid-skönt!

Igår var vi på ultraljud, och den var en liten rackare som förde ett väldigt liv inne i magen, gjorde circuskonster så barnmorskan skrattade högt. Kunde inte vara still en sekund- precis som sin mamma :P

"Klimpen" som h*n heter växer som h*n ska och allt var bra, fick tyvärr ingen bild eftersom att Klimpen vägrade vara still, ha ha!

Nej nu är det dags för lite allvar så jag tar som sagt och försvinner in i böckernar värld. Ha det bäst ♥

Borde...

Publicerat: 2010-10-26
Klockan: 23:28:24
Ha sovit för länge sen, men det kom "lite i vägen"..Nu är sovrummet nästan klart, fattas bara sista piffet som kommer imorgon- tror att jag kommer sova som en stock inatt för det är så fint, lungt, varmt och harmoniskt i vårt sovrum nu :)

Det gick bra på vårdcentralen idag, tog blodprov inför återbesöket efter Operationen som blir nu i November! Åkte sen en snabbis ut till jobbet för att leka "dr Lisa" och tog ett blodtryck på Skorpan, sen hem för att fixa, dona och handla! Full rulle idag! Imorgon händer spännande grejer-LÄNGTAR.....

Ursäkta röran...

Publicerat: 2010-10-25
Klockan: 22:57:14
Vi bygger om! Hej och hå, ja som sagt Skorpan är här och nu börjar renoveringen av sovrummet! Skönt att få det fint innan Klimp kommer. Det kommer bli mycket ljusare men ändå varmt och mysigt!

Idag har vi dessutom varit med om en omtumlande händelse, när vi skulle premiärelda i kaminen så blev det bakslag och det började brinna (tror det är stopp i skorstenen) tack och lov var vi 4 kloka huvuden på plats som sprang åt olika håll och gjorde olika uppgifter (stänga av brandlarm/hämta brandsläckare/stänga in katt/och hålla koll på situationen) Det gick iallafall bra och det är tur att sotaren kommer imorgon- så vi får vänta till imorgon med att elda! 

Nu ska jag sova, imorgon väntar ett besök på Vårdcentralen för lite blodprover, hörs imorgon ♥ 

Prinsessa

Publicerat: 2010-10-24
Klockan: 21:00:27
Oj då här har det varit bloggtorka igen, fy mig ;-) ha ha! Jag är iallafall hemma igen efter intensiva och helt sjukt roliga dagar i Stockholm, vilka underbara nya bekantskaper jag har fått :) Trodde att månadens uppgifter skulle bli ganska slappa, men så fel jag hade :P Jag ska börja lite med förberedelser inför det stora fördjupningsarbetet, vilken förstående lärare jag har, får göra arbetet tidigare så att jag bara kan vara hemma och förbereda mig för Klimpens ankomst :)

Som jag skrev tidigare så fick jag med mig Skorpan hem och det har hitills varit riktigt skönt, vi har ätit gott, njutit av promenader i det härliga vädret, slappat, snackat massa skit och kollat på film!

Igår kollade vi på filmen "Allt för min syster" den var jätte tung, men så otroligt bra. Nyss såg vi klart en svensk film som heter "Prinsessa" den var också bra :)

Idag blev vi bjudna på en kopp kaffe hos Peter och det bjöds på många skratt, en del svordomar och testning av tålamodet när vi spelade Guitarr Hero, kul som tusan :) När vi kom hem igen mumsade vi tacos! Nu är det dags för en kopp te och kanske ett parti Yatzy! So long ♥

Förberedelserna...

Publicerat: 2010-10-19
Klockan: 21:12:45

Är i full gång här i huset, tur att jag är ensam hemma ;-) Då kan jag fokusera till 100 % på det som ska göras! Nu är jag strax klar och tänkte slänga in ett litet blogginlägg!

Imorgon bitti är det dags att bege sig till Stockholm och spendera några intensiva men roliga dagar i skolan :) Det ska bli så kul att komma iväg ett tag! På fredag kväll är jag tillbaka och då har jag med mig Skorpan hem ♥

Lugn och ro!

Publicerat: 2010-10-18
Klockan: 22:48:01
Den här helgen har verkligen varit perfekt, bjudit på massa mys med älsklingen, god mat, spel och många härliga skratt. Igår va bästaste Trulsa på besök och vi hade en hel del att ta igen, mys!

Idag har vi fikat med Peter, vilat, jag har varit på jobbet,  vi har storhandlat, puh säger jag bara ;-) sen unnade vi oss Thaimat på kvällen, som jag längtat- jag älskar Thaimat, mumma! Nu ska vi sova, natti natt ♥

Lyx...

Publicerat: 2010-10-16
Klockan: 19:44:16
Idag är det en lyxdag, jag och älsklingen har egentid och det har vi verkligen njutit av! Varit på en Höstpromenad, handlat, spelat spel, snackat massa skit och ätit en underbar middag:



Till middag blev det Entrécote, potatisgratäng & vitlökssmör ...



Och till efterrätt blev det en Fruktsallad med gammeldags vaniljglass, vilka livsnjutare vi är va? :)

Nu är det dessutom filmtajm och det är "What dosen´t kill you" som visas på Looovestaigen ♥

Fredákväll...

Publicerat: 2010-10-15
Klockan: 22:15:14
Somnade tidigt igår, men sov sådär! Vaknade långt innan klockan ringde imorse och åkte till Avesta för att ta bort EKG-apparaten, får svar om 1-2 veckor! Städade lite när jag kom hem och gräddade pannkakor och bryggde kaffe som var klart lagom till älsklingen kom hem från jobbet :) Han blir bortskämd, men det är han värd ;-)

På eftermiddagen gjorde vi några ärenden och åkte sen hem för att förbereda för fredagsmys. Idag bjöds det på Kycklinggryta med ris & till efterrätt åt vi jordgubbspaj med vaniljsås, mums!

Nu kollar vi på idol, och mina 4 favoriter har gjort en bra insats ikväll :) Blir att lägga sig tidigt ikväll, är jätte trött, ha en bra helg mina vänner ♥

Kvällspyssel..

Publicerat: 2010-10-14
Klockan: 21:29:00
Har en släkting som fyller 50 år nu nästa vecka..Har funderat på hur jag på bästa sätt kan pyssla ihop något som hon kan ha kvar och är lätt att skicka till Danmark! Tänkte först att jag "bara" skulle göra ett kort, men det blev ett kort på en Canvas-tavla! Då kan hon sätta upp den på väggen, om hon vill :)




Så här blev resultatet, det var ganska kul att göra på en tavla och jag fick lite ideer för framtiden, när lilla Klimpen kommer :)

Nu ska jag ta en knäckemacka och en kopp Te och sen hoppas jag kunna somna trots alla sladdar och skit, det kliar och irriterar så det ska bli skönt att koppla av apparaten imorgon bitti! Ha det bäst ♥

Sladdar hit och dit....

Publicerat: 2010-10-14
Klockan: 11:59:04
Gårdagen var verkligen toppen! Började roadtripen med ett stop hos Fam Nygren som bjöd på kaffe och massa härliga skratt som vanligt.. Åkte senare vidare till Vaxholm för att träffa Sanna, Johan och Elsa- åh så stor tjejen har blivit, det var full rulle :) Sötnöten! Vi spelade Wii, bjöds på en supergod Kycklingpaj, drack kaffe, fixade så att jag blev säljare för Oriflame, ska bli super kul :) Och bara njöt av att umgås! 

Hämtade på kvällen upp Peter hos Fam Nygren och sen bar det av mot Dalarna igen, vi var hemma sent och det känns idag ;-) Har precis varit i Avesta och blivit uppkopplad på EKG- apparaten- vilken klump sak, den är bara i vägen, ha ha- ser inte klokt ut :P 

Nu ska jag ta en powernap! Hörs sen ♥ 

Godmorgon!

Publicerat: 2010-10-13
Klockan: 08:52:57
Nu är det strax dags för att åka på äventyr, blir en roadtrip till Stockholm för att först ta en fika med kusinvitamin med familj och sen vidare till Vaxholm för att träffa Sanna, Johan och Elsa- det kommer bli en bra dag idag :)

Svängdörrar...

Publicerat: 2010-10-12
Klockan: 20:15:06
Har det verkligen varit på Looovestaigen idag! Dagens första besök var Emma som kom på Te och babbel, sen kom Niklas, Magnus, Peter och lilla Bently och tiggde kaffe ;-) Har varit full rulle med andra ord! Nu på kvällen har vi ätit gott, handlat lite och spelat Yatzy :) 

Nu ska jag och min man njuta av lite egentid tillsammans ♥ 

Äntligen klar...

Publicerat: 2010-10-11
Klockan: 19:31:09
Nu på sistone har det varit fokus på att få in några uppgifter som skulle in, och nu är jag klar med det, skönt :) Annars rullar dagarna på (same old, same old) ... Älsklingen skulle jobba lång helg= fre 11.00- mån 11.00, brukar bli väldigt tomt utan honom en hel helg men nu fick jag besök av Trollet som kom på besök i 2 dagar, vi har haft det jätte trevligt! På fredagen blev det lite shopping i Kupolen. På lördagen slappade vi och på eftermiddagen gick vi på bio och kollade på "I rymnden finns inga känslor" riktigt bra film. På söndagen pysslade vi lite och åt lunch innan det var dags att ta farväl.

Idag har jag försökt att vara effektiv trots att jag vaknade med en inte allt för rolig huvudvärk. Städade och gjorde fint hemma lagom tills älsklingen kom hem :) Han blev dock inte överlycklig när jag berättade att vi var tvungna att åka och köpa ny Diskmaskin (den gick sönder igår, men den har rullar sen -98) så vi får tacka för alla dessa år ;-) ha ha!

När vi hade införskaffat en ny diskmaskin var det dags att åka till ICA och veckohandla. Så nu resten av dagen har vi bara tagit det lugnt.. Nu ska jag ladda med en kopp Te och sen kolla på Biggest Loser ♥

Uppdatering!

Publicerat: 2010-10-07
Klockan: 16:50:08
Oj nu har det varit bloggtorka här ett tag ;-) Vi är hemma från Grekland och mår bra! Hade en underbar vecka med sol, bad, värme, god mat och avkoppling på hög nivå- härligt!

Känner mig lite mer peppad att ta mig an hösten nu och mörkret stör mig inte lika mycket som för 2 veckor sedan! Har varit full rulle sen vi kom hem för att det hänt en hel del på hemmaplan, men nu har det lugnat sig lite!

Största fokus för mig ligger just nu på pluggandet. Med lite energi hoppas jag på att det rullar på för en del luckor måste finnas för det roliga som ska hända :)



Nu har jag laddat upp med färskpressad Apelsinjuice och boken som ska läsas klart! Hörs sen ♥