Länge sen igen!

Publicerat: 2011-02-27
Klockan: 21:45:42
Ja här var det dåligt uppdaterat, det händer så mycket känns det som men ändå inget speciellt. Jag är väldigt trött hela dagarna nu och försöker mest hålla mig "flytande". Känns som att jag kommit in i världens trött period men jag försöker peppa mig själv att leva så "normalt som möjligt", energin tar dock slut väldigt snabbt!

Imorgon är det 3 veckor kvar, åh va vi längtar ♥

I helgen har det varit kalas för Thomas, vi har även haft besök av trollfamiljen, och jag har pluggat pluggat pluggat och pluggat!

Imorgon kommer min älskade man hem från sin "bajsmacka" på jobbet, åh det ska bli så skönt, blir alldeles varm i hjärtat ♥

Hörs snart igen!

Nu vore väl en liten....

Publicerat: 2011-02-21
Klockan: 20:03:08
Uppdatering på sin plats ;-)

Nu har jag avverkat ett par underbara dagar i skolan, fått en släng av separationsångest (för att jag inte är där nästa gång). Jag har laddat med lite ny frisk energi för att fixa det absolut sista i skolan, det är 2 böcker som ska läsas och reflekteras plus en liten "sido" uppgift, sen är jag helt klar :)

Jag kan inte fatta att det är så nära, ska försöka bli klar så "snabbt" som möjligt så jag bara kan njuta och tänka på annat! Idag är det ju faktiskt bara 4 veckor kvar tills lillsessan ska komma, åh så spännande ♥

Det finns vissa saker som händer runt om kring mig nu som gör att tankarna och känslorna inte riktigt är på plats, vill inte skriva någor här, men jag vill uttrycka återigen min tacksamhet till de berörda som har ställt upp så mycket nu! Ni är fantastiska och ni vet vilka ni är ♥

Finaste Elin ♥

Publicerat: 2011-02-16
Klockan: 14:05:48
Nu är det dags för dig att lämna Sverige ett tag igen för att utforska världen. Jag är så stolt över ditt engagemang och din lust att upptäcka och lära dig nya saker! Du är en stark kvinna som kommer gå så långt i livet!

Sitter här hemma och tårarna rinner ner från mina kinder, har precis kramat dig "hejdå" men snart ses vi igen min fina underbara vän ♥



♥ Jag älskar dig ♥




Nu är det snart dags för mig att åka till Sthlm och gå i skolan och lära mig massa nya saker, ser fram emot trippen, trots att jag är väldigt trött! Hörs i helgen igen! Ta hand om er ♥

Ladda om...

Publicerat: 2011-02-15
Klockan: 21:51:54
Hej på er ;-)

Idag har jag varit helt slut efter 2 fantastiska dagar i Sthlm, vi hade det jätte trevligt på Hotellet, åt god mat och njöt av att komma iväg lite! Igår åt vi lunch med Fam Nygren, fikade och snackade skit! Sen åkte vi till Vaxholm för att träffa Sanna, Johan och Elsa. Det var riktigt mysigt och vi blev bortskämda med grymt god köttfärssås och sen äppelpaj, mums!

Idag har vi varit iväg och veckohandlat och haft besök av Trulsa, fick sån separationsångest så vi sköt upp "Hejdå:et" tills imorgon, inte för att det kommer känans bättre då, men vi slapp det idag iallafall!

Nu håller jag på och packar och fixar, laddar batterier för imorgon bär det av igen, men vi hörs imorgon innan jag åker! Kraaaam ♥

Time flyes by....

Publicerat: 2011-02-13
Klockan: 10:32:27

Full rulle har det varit på Loovestaigen, har ju haft finbesök av både Skorpan och sen Trulsa som varit här och myst med oss :) Därav den enormt dåliga uppdateringen!

Nu blir det tyst här ett litet tag igen. Idag åker vi till Sthlm för att checka in på hotell Amaranten, äta en middag med fredriks familj och fira Freddes mamma som fyller 50 år.

Imorgon ska vi äta lunch och alla hjärtans dag mysa lite med Fam Nygren och sen åker vi till Vaxholm för att träffa Sanna, Johan och Elsa! Kommer nog hem sent imorgon kväll så vi hörs när vi hörs igen :)

♥ Glöm inte att njuta av det ni har ♥

Greeeat....

Publicerat: 2011-02-07
Klockan: 20:19:27
Dagen började ju fantastisk då vi försov oss och vaknade några minuter innan vi skulle vara hos Barnmorskan, skynda skynda, vi kom sent men fick komma in iallafall :)

Sen åkte vi hem för att äta frukost och dricka kaffe innan det var dags att åka till ICA för att veckohandla och hämta ut paket!

Hemma åt vi lunch och sen åkte jag ut till jobbet för att hälsa på och dricka kaffe! Nu på eftermiddagen/kvällen har vi snackat lite skit med Peter, ätit middag, vikit tvätt och nu sitter vi vid köksbordet med varsin dator och spelar spel, herregud :P

Back again...

Publicerat: 2011-02-06
Klockan: 21:07:45
Lilla metropolen har haft besök av Skorpan som gjort stan osäker ett par dagar, därav ingen uppdatering ;-)

Idag är det en speciell dag, för idag fyller Peter 25 år och syrran 20 år. GRATTIS igen till er båda! Vi var bjudna på kalas hemma hos Peter idag och det var riktigt trevligt med massa gott fika, härliga människor, massa skratt och tom planering. Vi ska på kryssning hela packet, jippie :)

Nu har vi kollat på Solsidan och Thomas kom hem med vaniljbullar som han och Johanna har bakat, vi fick smaka och jag kan säga att ungdomarna kan om dom bara vill ;-)

Dags att sova, imorgon bitti ska vi till Barnmorskan :) Natti natt ♥

Tröttmössa!

Publicerat: 2011-02-02
Klockan: 22:15:52
Idag har jag varit en tröttmössa hela dagen, trots att jag sov ganska gott inatt. Att jag har varit tröttmössa har resulterat i en ganska seg dag idag! Vi har varit på promenad i solen, varit på föräldragrupp och annars har vi inte gjort så mycket, men det är skönt det ibland också! Nu är det iallafall dags at sova, imorgon kommer finaste Skorpan upp till Dalarna, åh va jag längtar ♥

På högvarv..

Publicerat: 2011-02-01
Klockan: 22:18:05
Går min hjärna just nu. Det har varit en lång dag idag med mycket som har hänt! Dagen började med en skön sovmorgon, sen skulle vi åka till Avesta för att kolla efter pyjamas till Lillskruttan/äta thaimat till lunch och hälsa på Emma!

Men det blev en tripp till Akuten med Fredrik som hade svårt att andas, farbror doktor hitta inge fel alls och dom testade allt möjligt, Fredrik blev hemskickad med att prova Bricanyl om det inte blir bättre ska han komma tillbaka! Trötta efter besöket på Akuten (som gick väldigt snabbt för en gångs skull) åkte vi förbi Emma på en snabbfika innan det var dags att åka hem! 

Jag åkte ut till jobbet för att hämta beställningar och sen såg jag att jag fått svar på fördjupningsarbetet, hade fått väldigt bra respons, men skulle "piffa" lite här & där, och det är precis vad jag hållt på med nu ett bra tag!

Hjärnan går som sagt på högvarv och jag skulle behöva sova, men ska gå ut på en liten promenad för att förhoppningsvis varva ner och kunna sova gott sen när jag kommer hem :) Godnatt ♥