Samlat kraft!

Publicerat: 2010-02-28
Klockan: 22:18:09
Yes, nu är jag på G igen och är riktigt stolt över hur jag hanterat denna situation! Im Good! Jag vet att det låter som rappakalja och så får det förbli. Ibland måste man få ur sig lite tankar utan att alla fattar vad det handlar om :)

Haft en lugn kväll och ätit Tacos, gött! Fick lite glada nyheter från min kära man som berättade att Thomas och Sara ska bli föräldrar :) Grattis grattis!

Har nyss druckit min kvällskopp med te, det var några dagar sen! Nu är det dags att sova, imorgon väntar jobbelijobb! Kram på er ♥

Stockholm t & r

Publicerat: 2010-02-28
Klockan: 11:29:47
resan den blev inte riktigt som jag tänkt mig! Åkte ner till Sthlm igår, åkte till pappa för att mysa med familjen och träffa Grete & Sören som var på besök från Danmark :) Riktigt härligt att träffa alla igen! Vi åt god mat, fikade, pratade massa skit och tog det lugnt.

Efter en lång och trevlig dag/eftermiddag/kväll åkte jag till Kusinvitamin med familj för att få lite kaffe, styrka och energi för att bege mig hem mitt i natten! Jag var tvungen att avbryta min "Lisahelg" för att åka hem, nog om det!
Nu behöver jag samla mig själv för att orka med denna dag, vi hörs!

News and new at Loooovestaigen

Publicerat: 2010-02-26
Klockan: 23:00:58
Idag har det varit en bra dag :) Kände mig faktiskt ganska pigg på jobbet idag (för ovanlighetens skull) men det rullade på trots att det var en stressig dag med massor att göra!

Kom hem efter jobbet och käkade lite lunch med grabbarna, sen sov jag "middag". Åkte sen till Avesta för att köpa en ny älskling= en ny laptop :) Wiho som vi längtat och sparat och letat efter den "rätta"

Thomas fyllde hela 16 år idag så här hemma bakades det tårtbottnar, och jag gjorde en riktigt god och fin tårta :) Första gången jag gjorde en tårtbotten själv, jag kan nästan lova att jag aldrig mer kommer att köpa en tårtbotten i mitt liv! Den här var så enkel att göra och så god :)



Annars har det bara varit en lugn och trevlig kväll, det värsta idag var väl att betala alla (K)räkningar, me dont like-but thats life! Nu är det dags att avsluta en stressig vecka och få lite skönhetssömn! Godnatt på er ♥

Something is going on!

Publicerat: 2010-02-25
Klockan: 19:12:14

I can feel it! Undrar när smällen kommer? Bäst att förbereda sig mentalt! Nog om det!

Dagarna har rullat på med jobb! Skulle ha jobbat Tisdag från 08.00 - onsdag 22.00 men jag kom hem Onsdag kväll kl 19.00 istället- hade så jävla ont att jag inte orkade stå på benen! Hem och ta smärtstillande och sen bums i säng! Skönt. Måste ringa min doktor och kolla altenativ medicin till Citodon, den funderar jätte bra men jag blir så "groggy" och det kan jag inte vara på jobbet, därav inget smärtstillande = smärta! Ja ni förstår, det fungerar inte!

Idag har jag jobbar 7.15-13.45, lugn och skön dag på jobbet. Sen väntade ett möte här hemma som hon tyvärr ställde in i sista sekund! Men så kan det vara :)

Annars då? Ja ni mina kära bloggläsare- känner mig lite konstig, "letar" efter mig själv och funderar mycket på när jag kommer tillbaka!

Skumt inlägg idag, brukar vara ganska så glad och så, men alla har sina dagar! Puss på er ♥



En riktigt rolig nyhet kan jag dela med er: Det är nämligen så att min älskade Trulsa ska flytta till Luxemburg om ca 1 år :) Är så glad för din skull vännen och unnar dig din dröm- trots att jag kommer sakna dig ♥

Planering pågår!

Publicerat: 2010-02-22
Klockan: 22:39:37
Jaha idag har det väl gått lite si så där med alla mina planer- varför finns det inte fler timmar på dygnet?! Har inte alls hunnit med allt jag tänkte idag! Jag har iallafal städat lite, planerat matsedel, veckohandlat, gjort en hemlig "planering", fixat det sista inför bokningen, "jobbat" några timmar, pratat telefon, Rensat garderoben och hobbylådan, skrivit ner ansökan på datorn, planerat mars månads äventyr & varit på apoteket! Ja jag hann ju en del ;-)

I helgen får jag verkligen ta tag i skyltmålningen, det måste vara klart denna vecka! Nu är det dags att sova och ladda batterierna inför mitt 2-dygnspass :) Ta hand om er så hörs vi snart igen <3

Dagens projekt

Publicerat: 2010-02-22
Klockan: 10:00:26
Idag ska jag pyssla med lite här hemma! Har bla ett par skyltar som jag håller på att måla till "gamlingarna" som måste bli klara denna vecka- så dom får fina namnskyltar på sina rumsdörrar :)

Har även skrivit klart ansökan till skolan :) Den ska bara "piffas" till lite. Har avslutat ansökan med texten :
" ......... så 2010 är det året jag hoppas på att min dröm går i uppfyllelse"

Det är verkligen så det känns, jag har hittat rätt och hoppas verkligen det lyser igenom på min ansökan!

Nu ska det pysslas och fixas med massa av dagens projekt, hörs sen ♥

På Vift..

Publicerat: 2010-02-21
Klockan: 22:42:32
Nu är vi hemma igen efter en underbar helg i Sthlm :) Åkte ner på Lördag m och gjorde första stoppet hos kusinvitamin, sen åkte vi vidare till Vaxholm för att spendera en helmysig dag/kväll med Sanna, Johan & Elsa. Satt och spratade massa, spelade spel, fikade, gosade med Elsa och fick Tacos till middag :) Tack för en trevlig dag med er <3

Sent på kvällen åkte vi till Bella för att sova där, va lite ososiala när vi kom på natten var nästan bums i säng! Idag har vi därimot kacklat och skvallrat en hel del, fick jätte gott fika inne hos Bellas pappa innan det var dags att åka och hämta Skorpan.............Blev ett besök på Ikea- ett långt besök :) me like!

Pausade med lite mat på Ikea och sen var det dags att åka hem till vårt hem, körde lugnt och sakta hem och nu har jag packat upp alla grejer vi köpte på Ikea- blev lite grann ;-)

Nu är det dags för en kopp te sen väntar sängen! Godnatt  

Jädra storm...

Publicerat: 2010-02-19
Klockan: 22:34:56

Vad är det här för väder? Man blir ju knäpp! Vi hade planerat att ta en tripp till Sanna, Johan & Elsa imorgon och hoppas verkligen att inte vädret förstör den resan! Ringde min kära vän och sa att vi tyvärr måste ställa in om det inte känns säkert att åka! Lyssnade nu på 22 nyheterna och det lät inte lika illa som tidigare under kvällen! Jag hoppas verkligen att "skiten" drar förbi under natten så att vi får åka på en helg full med mys ♥


Nu är det dags att sova, klockan var slagen för länge sen för min del. Ha en trevlig kväll :) Godnatt

Varsågod

Publicerat: 2010-02-19
Klockan: 19:05:38
Nu kommer äntligen en liten uppdatering från Lillametropolen :) Har haft fullt upp på jobbet, så det har inte funnits någon tid till att uppdatera! Allt har gått bra och nu "börjar jag bli människa igen" Det brukar ta ett par timmar efter jag slutat till det att jag återgått till mitt normala jag!

Har fått förfrågan om Receptet på Brödet så jag tänkte bjuda på det nu! 


Hembakade Tekakor;

 

5 dl mellanmjölk

2 ½ dl Havregryn

100 g flytande margarin

½ dl socker eller sirap

½ tsk salt

50 g jäst

Ca 10 dl mjöl

 

Häll mjölken över havregrynen och låt stå ca 1 timme. Smula ner jästen och häll på övriga ingredienser. Blanda samman till en deg. Låt jäsa 30 min.

 

Knåda degen smidig på mjölat bakbord. Forma till små bullar och kavla ut till platta tekakor. Nagga med en gaffel, låt jäsa igen 20-30 min.

 

Grädda i 225 grader 10-15 min.

Enjoy!

Snabba Cash!

Publicerat: 2010-02-16
Klockan: 22:17:12
Ganska nyss kommit hem från en trevligBiokväll med minman, riktigt mysigt! Kollade på Snabba Cash-måste bara säga att den var "okej" alltså den var jätte bra men jag ville ha mer :D

Köpte med oss semlor hem för att "fira" Fettisdagen. Gott gott :) Annars har jag jobbat idag och direkt efter jobbet slängde jag mig på sängen, har inte alls sovit bra natten till idag och hade jordens hvudvärk idag. Klarade av att hålla humöret uppe och det är ju alltid en fördel :)

Tänkte jg skulle lägga upp en bild på det goda brödet jag bakade igår- fick receptet av Sanna. Verkligen jätte gott- så är det någon som vill ha det så hojta till. Det bästa med att baka bröd hemma är doften av det- det känns så hemtrevligt, me like :)




Nu är det dags att ta en kopp te & sen få lite skönhetssömn- kan behövas, börjar jobba 08.00 imorgon och kör mina 2 dygn! Hörs imorgonkväll om tid finns till uppdatering!
Godnatt ♥

Burning Car

Publicerat: 2010-02-15
Klockan: 19:12:05

Idag har det varit en bra dag :) Började med att äta en god frukost för att sen slappa lite innan det var dags att åka på stan och göra några ärenden- var bla på Granngården, Apoteket & på Bokia för att köpa Leila Lindholm´s "A piece of cake" Nu ska det göras goda sylter, safter, bröd och bakverk :)

Sen åkte vi till Avesta för att fika med Emma & Peter och sen var det dags för veckans storhandling & tankning! Åkte sen hem för att plocka lite här hemma, laga mat, prata med mamma och planera veckan :)

Pratade även med försökringsbolaget idag. Det var nämligen så att natten till i torsdags ringde min pappa mig kl 05.00 på morgonen (skrämde livet ur mig) och sa att det hänt en olycka-Nedan kommer förklaring; 



Min Opel Vecta hade börjat Brinna när Pappas fru var på väg till jobbet! Tack och lov klarade hon sig oskadd! Med tankte på hur bilen ser ut nu verkar det som att hon hade änglavakt ♥




Så här såg den ut invändigt! Fy va läskigt att det kan börja brinna och smälla till så snabbt! Inte blev det mycket kvar av bilen och mannen från försäkringsbolaget ville bara tala om det jag redan visste- att dom inte kunde "rädda" den, den ska skrotas! Bums! 

Uppdatering 2 - Alla hjärtans dags mys!

Publicerat: 2010-02-14
Klockan: 22:18:16

Sitter här vid köksbordet och dricker den traditionella kvällskoppen med Te! När den åker fram vet man att snart är det dags att sova! Har varit en trevlig dag på Looovestaigen idag!

Vi åt en riktig Brakmiddag :) Gott! Efter maten var vi ute på en promenad och nu har vi suttit och spelat kort! Kommande vecka blir lång och händelserik- så all sömn vi kan få är bra!

Till dagens meny;

Simsalabim- Färdigdukat! Enkelt & stilrent.

 

                  

Till Huvudrätt serverades Klyftpotatis, med Karré, vitlökssmör, Beasås & vitlöksbröd :)




Och till efterrätt serverades en Hemmagjord vitchokladmousse med Jordgubbar :)

Hoppas ni haft en Trevlig alla ♥ Dag!

UPPDATERING

Publicerat: 2010-02-14
Klockan: 14:49:09
Ja det var väl på tiden?! Ha ha, har fått lite hintar om att jag varit dålig på det! Här har ni mig iallafall och jag har haft det bra :)

Jobbade från Torsdag morgon kl 08.00 Till Lördag kl 12.00 så ett 52 h pass och jag kan säga att jag var bra slut efter det ;-) Torsdagen var en ganska strulig dag, men en härlig kväll med 3 rättersmiddag,  På fredagen var jag och tjejerna i Borlänge för att kolla på premiären av "Farsan"- jag skrattade mig igenom filmen och tårarna sprutade! Den var riktigt rolig! Jag älskar verkligen det jag gör och det känns bara bättre och bättre!

På lördagen kände jag inte för att göra så mycket men vi bestämde oss för att hålla planen och kl 13.00 bar det iväg mot Uppsala för att fira Svärmor som fyller idag! Vi satt och pratade massa i bilen och hade en trevlig åktur med massa tokerier för oss, ja ni som har åkt långa sträckor med oss vet hur det brukar låta- ha ha!

Vi kom fram till Uppsala och stannade i Gränby för att köpa blommor och vin till svärmor, sen åkte vi dit. Fredriks mormor och morbror va också på besök, trevligt :)

Vi hade en trevlig dag/kväll med gott fika/god mat/ trevligt prat/ tvtittande mm. Hemma på Looovestaigen var vi 00.10 igen. Jag hade så ont i ryggen så jag la mig på spikmattan 20 min sen somnade jag som en stock!

Lite sovmorgon i huset då vi inte åt frukost förrns 09.15 imorse, härligt!



Fick så fina blommor idag av min älskade man :) Är så bortskämms jag att jag fick en Mirandanalle och ett jätte gulligt kort! Älskar dig ♥



Första året som vi egentligen "firar" alla hjärtans dag tillsammans! Idag händer nog inget mer märkvärdigt än att vi äter lite godare mat, dukar lite extra fint, äter efterätt och kanske hyr en film! Men nog så bra det :D

Massa kärlek till min älskade man, släkt och vänner som läser min blogg ♥

Laddar

Publicerat: 2010-02-10
Klockan: 19:47:13

Idag har det varit en lugn och ganska "seg" dag! Dagen började med frukost 07.30 med grabbarna, sen skjutsade jag Dan till verkstan för att han skulle lämna in deras bil! Sen åkte vi hit för att dricka lite kaffe och sen fick jag helt flötsligt massa energi- så jag ställde mig och bakade och förberedde lunch.

Grabbarna har tjatat om nått "gott" men jag har inte haft ork eller lust att baka- jag som annars tycker det är så kul att vara kreaktiv i köket- idag hittade jag den "rätta" känslan igen :) Emma och Peter kom på Lunch/fika och till lunch bjöd jag på "Varma mackor" med tacofärs- en röra gjort på tomat, creme fraish, majonäs, vitlök och peppar, toppade med ost. Det blev riktigt gott! Vi hade riktigt trevligt, spelade kort och snackade skit. Till fika bjöd jag på följande:



En Banankaka á la exprement

Blåbärsmuffins



Morotskaka


Ja jag vet inte hur länge sen det var jag var så effektiv i köket- men det förtjänade Emma & Peter (vilken lyxfika va) och grabbarna som tjatat så länge :)

Nu ska jag packa väskan och börja varva ner, Imorgon bitti från 08.00 och 52 h fram väntar ett arbetsspass! Återkommer imorgon kväll med uppdatering om chansen till det finns! Hoppas att ni får en trevlig Torsdag/Fredag- det ska jag ha ♥ 

Award

Publicerat: 2010-02-09
Klockan: 23:31:45

Idag var jag tilbaka på jobbet igen- kändes toppen men jag var ganska slut i huvudet när jag kom hem och la mig med huvudvärk, Huga!

När jag vaknade var jag "mig själv" igen, lagade lite mat och sen fick jag världens energi som skulle utnyttjas till max så jag passade på att vika all tvätt, sätta igång en diskmaskin, dammtorka, dammsuga, skura, sortera papper/räkningar och plocka fint i skåp/lådor mm! Effektiva Lisa :D

Hade tänkt att baka till grabbarna, men det får vänta tills imörra för energin tog slut. Har nyss kommit hem från en kaffe med Fam Ljungberg! Ska ta en kopp Te och sen är det dags att sova ♥

Kollade in på kusinvitamins blogg och såg att jag fått ett Award =) Klicka HÄR för att komma till hennes blogg!

♥ Jag blev väldigt glad när jag fick denna Award, Hade jag kunnat hade hon fått en alldeles egen Award för den fantastiska människa hon är! Hon finns alltid där- no matter what. Kusinvitamin är en person som man kan prata med allt om, det spelar absolut ingen roll vad det handlar om för det finns inga dumma frågor eller dumma åsikter- så länge man själv kan stå för dom!

Hon har funnits för mig i hela mitt liv och gjort så mycket för mig. Ärligt så tror jag inte att jag har uttryckt min tacksamhet så som jag borde ha gjort. Hade du inte funnits Lollo och hjälpt mig så hade jag inte varit den människan jag är idag. Jag är väldigt tacksam för allt du gjort för mig och är dig evigt tacksam. Älskar dig ♥ 


Tanken är att jag ska berätta 7 fakta om mig själv så här kommer det:
1. Jag är en riktig Dramaqueen- hade passat på Dramaten :)
2. Jag är stolt över mitt liv och den jag har blivit
3. Jag blir lycklig av ett rent hem (läs jag är pedant)
4. Jag är en galen människa (på ett possitivt sätt)
5. Jag önskar att jag bodde närmare min mamma
6. Jag är livrädd för spindlar och ormar
7. Jag har nästan skrivit klart en bok om mitt liv-hållt på att skriva den i många många år!


Som avslut på detta inlägg vill jag be er läsare svara på en fråga: Är det något av ovanstående 7 fakta som du inte visste om mig??!

 

Underbar kväll

Publicerat: 2010-02-08
Klockan: 23:59:01
Det är precis vad vi haft :) Var i Avesta på "Burning Duck" med Emma & Peter nu på kvällen, åt en god middag och satt och pratade i timmar, det var så himla trevligt! Skönt att komma bort lite, få unna sig god mat och umgås med fina vänner, Tack Emma & Peter för en super trevlig kväll-det får vi göra om snart :)

Var in en sväng på Willys och handlade för veckans mat, sen hem för att spela lite kort med grabbarna, dricka en kopp Te- ja helt enkelt en mysig avslutning på en toppen kväll ♥

Ciao Bella!

Publicerat: 2010-02-08
Klockan: 13:01:17
Nu är denna helg tyvärr över! Har verkligen haft en toppen helg med min Bella :) Tråkigt att hon åkte hem! Det var så skönt också att älskade Trulsa kom förbi 2 ggr så att vi kunde få qualitytime- kramas och ta fram våra stora kalendrar och planera som vanligt ;-) Ha ha!

Snart smäller det eller hur Powerpuffpinglorna??! Snart börjar nedräkningen :)

Imorse var jag hos Tandläkaren, endast 1335 :- gick det på denna gång- men som jag sagt förut, det är SÅ värt pengarna att ha bra koll på sina tänder!

Satt nyss med grabbarna och provade kortspelet "Skip-bo" det var riktigt kul :) Ska kontakta min doktor under dagen så att jag förhoppningsvis får börja jobba imorgon igen!  Nej nu är det dags att göra lunch- få ggr jag upplever känslan- men jag är hungrig :D

Ha ha! Ja jag sa ju det..

Publicerat: 2010-02-07
Klockan: 12:53:09
Att man får skämmas för sitt Fjortis beteende när jag hade "Frågestund" inte en enda fråga, ha ha! Nu så är det iallafall över och jag behöver inte ha dåligt samvete för att jag inte håller mitt ord :P

Whats crackalacking?? ha ha, nya uttrycket i lilla Hedemora! Här har vi det bra, nu kommer en liten uppdatering från Fredag/Lördag!

♥ Bella och jag har varit på "Greken" och ätit en god middag
♥ Vi har snackat massa skit och Uppdaterat oss om vad som crackalacking
♥ Firat Peppe som fyllde 24 år :)
♥ Varit och fikat
♥ Kollat på film
♥ Haft pulkarace, undrar vilka som hade roligast? Barnen eller vi? ha ha!
♥ Trulsa har varit på 2 mysbesök och vi har haft lite qualitytime
♥ Hm, Jaaag tvingade tydligen Bella köpa massa kläder ;-)
♥ Vi har spelat massa kort

Ja det är väl typ det som hänt i Hedemora de senaste dagarna! Nu ska vi laga lite lunch och sen hoppas jag vi ska ut på pulkarace igen?!


Frågestund!

Publicerat: 2010-02-05
Klockan: 23:07:48
Som sagt jag har blivit utmanad att ha en frågestund i bloggen, så fråga på :)

It´s Friday :)

Publicerat: 2010-02-05
Klockan: 19:00:43

Hej alla glada :) Idag har det varit en bra dag- har tvättat, städat och gjort fint här hemma! Träffade Bea på stan för att ta en fika och skvallra lite, hjälp va länge sen det va! Riktigt trevligt :)

Innan jag åkte hem hjälpte jag en vän med en sak och nu har jag precis gett mat till de 3 små grisarna ;-) ha ha! Inte riktigt grisar men män :P Min älskade man har precis kommit hem, nu är det som det ska va :) Tyvärr åker han och jobbar igen imorgon, men det ska jag inte tänka på nu!

Ska alldeles strax hämta min älskade Bella på tågstation och bjuda med henne ut på middag, det ska bli så kul att hon kommer :) Har längtat hela veckan!  Jag älskar sånna här dagar- där det händer massa skoj ♥

Nu ska jag piffa till mig och ikväll blir min blogg en Fjortisblogg- jag har nämligen blivit utmanad, ni ska få se lite senare (man får ju skämmas) Hörs sen :) Ha en trevlig Fredagskväll och helg ♥

Gossip

Publicerat: 2010-02-04
Klockan: 21:59:01

Yes idag har det varit en kanon dag, med ett minus dock och det var att min älskade man åkte och jobbade igen! Annars har det varit toppen, ätit gott, varit på promenad, gjort några ärenden på stan, varit hos Emma & Peter på fika och haft det super trevligt, pratat telefon med nära och kära, mm!

Nu till dagens skvaller :) Jag älskar skvaller- när det är roligt skvaller ;-)

♥ Peppe har hittat en lägenhet som han tycker känns "rätt" flyttar in den 1/4 :)


♥♥ Nu har skolan jag vill gå "öppnat" portarna för ansökningar- och jag ska skicka in igen :)



Här är forhoppningsvis mitt "nya" liv- kommer jag in på skolan så har jag fast anställning som Behandling assistent och det kommer innebära många förändringar i våra liv ;-) Så snälla snälla alla mina kära- håll tummarna allt vad ni bara kan! Detta år är det året Lisa ska börja plugga :D

Nu blir det en kopp Te och sen är det dags att sova, imorgon väntar en lång men underbar dag

Styling

Publicerat: 2010-02-03
Klockan: 22:52:17
Inte nog med att jag köpte lite nytt igår- idag färgade jag nämligen håret. Skönt att bli sådär härligt "chokladig" igen :) Samma färg som jag hade på min bröllopsdag-me like :) Dags att klippa sig snart, funderar på en sak men vet inte om jag vågar!

Idag har det varit en lugn dag. Varit hemma och bara myst- kollat på tv. Varit på promenad i yrvädret, ätit god middag och bara slappat. Sånna här dagar behövs verkligen nu!

Tänker på allt roligt vi har att se fram emot nu i Feburari månad :) Händer så mycket skoj så jag vet knappt hur jag ska hantera det ;-) hihi!

Nu är det dags för det "gamla vanliga" dvs en kopp te och sen väntar kudden ♥ Nattinatt

22.57 Ps; Imorgon måste jag bara skvallra om en sak ;-)

Sjukskriven

Publicerat: 2010-02-02
Klockan: 22:32:38

Jahapp då var man sjukskriven igen (pga magsåret) Känns tungt men ändå skönt att tvingas till "vila" idag har det dock varit full rulle fast med massa possitiv stress! Var på Möte imorse, efter mötet åkte vi och storhandlade, tog en kaffe med Magnus, Käkade sen lunch med Emma L, Emma H & Johanna! Det var riktigt trevligt fast det blev en kortis, sen var det dgs för nästa möte och efter det en tripp till borlänge för att inhandla lite nytt :)

Blev 3 toppar och ett par stumpbyxor! Nu var jag tvungen att handla- det finns knappt något att ta på sig förutom "tälten" men det är inge kul ;-) Äntligen slutade min älskade man jobba idag och han kom och mötte oss i kupolen efter mer än 4 dygn borta från hemmet, skönt att ha han hemma igen!

Vi bestämde oss för att gå ut och äta, så vi åkte in till stan och åt en god middag, samtidigt som vi bara njöt av att umgås med varandra- hade en hel del att prata om ;-) Kan lätt bli så när han är borta så länge!

Nu blir det en kopp Te sen ska det sovas :) Nattinatt ♥

Ett break

Publicerat: 2010-02-01
Klockan: 12:09:41
I alla tankar krävs nu! Nu har jag fått diagnos av doktorn och "äntligen" har dom hittat vad som är fel på mig- jag visste att något va galet! Jag har fått magsår och ska nu genomgå behandling i 2 månader!

Tack och lov att det upptäcktes nu innan det gått för långt. Det känns såklart tråkigt, men det är skönt att jag vet vad det är, behöver inte oroa mig längre!

Nej snart möte! Hörs den!

Godmorron!

Publicerat: 2010-02-01
Klockan: 09:13:51
Har precis varit hos tandläkaren- säger bara tack o lov för "bidraget på 300" kr man får/år. Besöket kostade nu endast 265:- men det är det värt för att hålla tänderna i trim ;-) 

Nu ska jag ut på promenad :) Vilken start på morgonen, sen ska jag hem och ta tag i det jag inte gjorde igår, sen väntar möte! Hörs sen ♥