Här är...

Publicerat: 2010-04-28
Klockan: 23:25:05
Förberedelserna inför imorgon i full gång, tänker inte ens gå igenom allt jag stressat igenom idag! Tur att jag fick en liten paus när Emma kom på kaffe & skvaller! Imorgon har jag en del saker som ska fixas men det ska jag inte tänka på nu, för nu ska jag sova ♥ Nattinatt

Nej

Publicerat: 2010-04-27
Klockan: 22:22:10

Ni får hålla tillgodo med uppdatering mina vänner, just nu har jag varken tid, lust eller ork....Blääää!

Gott o blandat

Publicerat: 2010-04-26
Klockan: 15:52:33
Den här helgen har varit som en "gott och blandat" påse, vissa saker har varit gott och vissa saker har jag slängt bort, och vissa saker har inte varit bra! Låter helt flummingt men jag vet inte riktigt hur jag ska sätta ord på allt.

Fredagkvällen spenderade jag och Trulsa hemma hos Fam nygren och hade en trevlig kväll med god mat, lite zombaträning och massa skratt. Sov över hos Bella för att möta lördagens skratt och tårar!

Det blev kryssning utan 2 av pinglorna som inte kom på båten, så jag, Trulsa & Bella fick göra det bästa av situationen men det blev bra :) Träffade ett härligt gäng som vi definitivt ska fortsätta ha kontakt med, åt gott & dansade natten lång, får ju inte glömma taxfree shoppingen ;-) Me like!

På söndagen bar det hem till Fam nygren på fler goda skratt, fika och skvaller! Packade bilen full med Peppes saker som skulle hem till hedemora, nu har han nästan allt han behöver.

Stannade på vägen för att njuta av en kopp kaffe och lite tid med 2 fantastiska människor som jag inte träffat på länge. Jag kom hem ganska sent och då var det bums i säng som gällde för min del!

Vaknade tidigt för att äta frukost med Thomas innan han skulle till skolan, sen kom Linda & Dan på ett väldigt trevligt besök, vi rensade garaget och annars njöt vi bara av solen, en god lunch, gott fika och massa av uppdatering från båda håll, var ett tag sen vi träffades! Det var verkligen jätte trevligt att ha dom här :) 

Nu ska jag dricka lite kaffe med min älskade man som jag saknat så mycket när jag var borta, vi hörs ♥ 

Ps, lite pics från kryssningen kommer ikväll ;-)

Njut

Publicerat: 2010-04-23
Klockan: 11:29:40
Solen skiner, det är underbart väder så njut :)

Idag är det full förberedelse inför helgen, om ca 2 h åker jag till Krylbo för att hämta Trulsa och där börjar färden till storstaden och första stoppet är hos Kusinvitamin för "update & kaffe", sen åker vi vidare till Bella för att äta gott, dricka ett glas vin, skvallra och ha en mys kväll :)

Imorgon åker sedan partypinglorna på Paradise och ska ha en toppen kväll/natt/dag! Det ska bli så skönt att komma iväg och bara få släppa loss, jag har varit lite stressad nu dom senaste dagarna för saker som händer nästa vecka, men det får vi ta då ;-)

Ha en underbar helg mina kära bloggläsare, det ska jag ha ♥

wow wow wooooooow

Publicerat: 2010-04-22
Klockan: 23:14:16
Nu är det äntligen målat och klart :) Vi är så grymt nöjda och vårt hus är så jäkla fint nu! Bilder kommer, jag lovar men det kommer under nästa vecka för vi har fortfarande lite fix oxh trix för oss ;-)

Peter och älsklingen byggde ihop det nya idag och det hamnade på rätt plats, nu är det ordning och reda! Det gillar jag ;-) Idag har vi dessutom STOR städat, jag kan lova att det var skitigt efter allt slipdamm osv.

Nu har vi äntligen ett fint och "normalt" hem att röra oss i- slippa allt papper på golven, plast för dörrar och div verktyg överallt, wiiiihooo! Nu är vi helt slut så nu ska vi sova ♥

En händelserik dag!

Publicerat: 2010-04-21
Klockan: 22:51:55

Ja jag har haft fullt upp idag kan man säga, åkte som sagt till psykologen och samtalet rullade på, det kändes bra men det var för lite tid, tur att jag ska dit snart igen ;-) Efteråt när jag kom ut till bilen upptäckte jag att jag fått en P-bot typiskt (har ju bara mig själv att skylla) sen åkte jag hem för att plocka ihop lite saker, skälla lite på målarna och sen åkte jag till Jobbet för att prata med chefen om mitt sommarschema.

Samtalet gick bra, mina önskemål godkänndes och nu har vi en del ledigt tillsammans i sommar iallafall :) Det nya schemat blev bättre fast jag först tyckte det var skit :P

Skyndade sen hem igen för att få lite lunch serverat av min älskade och sen var det dags att bege sig till Västerby för att byta till sommardäck, det resulterade i att vi även kom hem med nya sommardäck på bilen, dom andra var tydligen så slitna att dom var en total livsfara! Inge bra! Säkerheten går i första hand!

Vad som hände mellan däckfirman och 2 timmar frammåt vill jag inte gå in på, jag känner bara att jag blir så less på gnäll- så inge gnäll idag ;-)


På kvällen bjöds det på smarrig köttfärslimpa á la Fredde med kokt potatis och gräddsås, mums :) IKEA kom och levererade sakerna vi beställt och strax efter det kom Emma på en trevlig fika och lite kackel! Efter hon åkt slängde vi oss på sängen och kollade på "fuskbyggarna" och bara slappade, skönt och behövligt!

Ett skönare liv

Publicerat: 2010-04-21
Klockan: 09:39:05
Orkade inte blogga igår, va full rulle med att jobba dubbelpass och leka "problemlösare" från det lugna smällde det helt plötsligt till och vissa saker gick rent ut sagt åt helvete, små problem blev stora! Tur att det går att lösa det mesta ;-) så nu är jag lugn igen!

Nu ska jag iväg till mitt första psykologsamtal på många många år och det ska bli SÅ skönt, jag hoppas att vi klickar och att hon kan hjälpa mig att komma på banan med alla mina tankar kring operationen mm, det kommer ta ett tag men jag är "klar" så kommer det förhoppningsvis vara bättre!

Kom på att min kalender heter "ett skönare liv" jag tänkte att det var för att kalendern ska hålla koll på livet, men när jag började bläddra i den häromdagen så såg jag att det finns massor utan härliga tips om just ett skönare liv :) Allt från träning och hälsa till tips om mental inställning! Vilken bra kalender jag skaffat mig! Nu måste jag skynda, hörs sen :)

Migrän på G

Publicerat: 2010-04-19
Klockan: 22:08:01

Och jag vet precis vad det beror på, men jag lämnar det där och hoppas bums i säng! Hoppas på en härlig dag imorgon! Godnatt ♥

Surprise!

Publicerat: 2010-04-18
Klockan: 22:01:38
Idag överraskade vi Thomas till han kom hem från hans tjej. Han fullkomligt älskar lila så vi tänkte att vi skulle "piffa" till hans rum så att han känner sig lite mer hemma och gjorde en Lila fondvägg :) Det blev riktigt snyggt och han blev så glad, tyvärr missade jag reaktionen för att jag jobbade kväll- men Fredrik sa att han skrek av glädje när han kom in i rummet :)

Vi gjorde en liten miss och glömde ta en ordentlig "före" bild, därför kan jag bara bjuda på en när vi redan börjat måla!





Ovan ser ni färgen som var innan- lite tråkig faktisk! 



Efter; den lila snygga fondväggen, det blev riktigt bra, nu ska han bara få lite smågrejer som fattas (typ gardiner, en matta och nya blommor) sen är det hans alldeles egna fina rum!

En liten glimt

Publicerat: 2010-04-18
Klockan: 12:50:11
av solen tittar fram och det ger mig hopp om att snart är den "riktiga" våren här, vädret har varit si så där, ena stunden är det sol, nästa är det mörkt och nästa så regnar det, huga! Skärpning våren- kom tillbaka :)

Idag har vi slappat, spelat kort och pratat och nu ska vi snart äta gott, det blir Fläskfilégryta med Tagliatelle. Gott! Sen är det dags för mig att åka och jobba! Thomas Överraskning som jag skrev om igår få ni se ikväll när jag kommer hem, vågar inte lägga ut det på bloggen nu då jag inte vet om han går in och läser just idag ;-)  Så håll till Godo!

Idag har jag även haft tid med att sitta och pyssla lite och har nu blivit klar med födelsedagskortet till min fina vän som fyller år snart :) Blev riktigt nöjd.

Vi hörs senare ikväll mina kära bloggläsare ♥ 

Från Lycka till olycka!

Publicerat: 2010-04-17
Klockan: 23:08:20
Gårdagen började ju så underbart, men när jag kom till jobbet så vände det plötsligt, 10 min in på rapporten fick jag springa in på toa för att kräkas. Va bara att åka hem snabbt och hoppas på att det inte var magsjuka, väl hemma slängde jag mig i sängen och sov några timmar, vaknade och var fortfarande illamående men inge mer.

La mig tidigt och vaknade idag "pigg" och kry igen! Ringde sjukvårdupplysningen som trodde det kunde vara magsåret och sa att jag skulle hålla koll på illamående och kräknigar!

Idag har jag och älsklingen njutit av vår egentid, ätit gott, spelat spel, snackat massa skit och gjort lite nytta ;-) Fixat lite här hemma och gjort en överraskning till Thomas, men det får ni se imorgon ;-) Nu ska jag ta en kopp Te och "spöa" min man i Skipbo :P

Lycka

Publicerat: 2010-04-16
Klockan: 13:22:34
Vilken Lycka :) Solen skiner, det är vår i luften och jag är glad. Ville överraska min älskade man idag så jag dukade fint, gjorde en Tacogratäng, bryggde kaffe och bakade en sockerkaka som stod på bordet när han kom hem :)

Jag blev också överraskad då Fredrik kom hem med ett härligt glatt humör och en vacker blombukett till mig :) Tänk att vi valde att överraska varandra båda två :)

Thomas kommer att åka till Rättvik i helgen, vilket betyder egentid :) Åh va underbart, hela lördagen och halva söndagen- Bara jag & Fredrik ♥ Det är lycka!

Bläää

Publicerat: 2010-04-15
Klockan: 23:32:42
Jag blir knäpp på vårt hem, det är fullkomlig kaos! Önskar att en städfirma kunde komma hit och putsa, gnugga, skura och göra fint i vårt hem igen. Efter all renovering och nu när det är så fint på väggarna så är det ändå kaos ;-) Jaja det är ju inte så lång tid kvar tills hallen är klar, imorgon ska det slipas och sen grundmålas, sen är det helg vilket betyder att det säkert inte är klart förrns på måndag/tisdag!

Längtar så mycket tills vi får göra iordning vår blivande myshörna med fotöljen, det orientaliska bordet, alla lyktor, bilder & väggord :) Spännande! När det är klart så är vi såklart inte klara än- för då är det kökets tur, min kära kusindotter kommer hit för att sätta mosaik, byta bänkskivor och diskho. Det kommer bli så snyggt :)

Senare i sommar kommer hon även att klinka vårt tvättstugegolv, vi är så bortskämmda :) Nej fy det ska jag inte tänka på nu, ser bara kaosen framför mig ;-) ha ha!

Dags att ringa min kära man som jobbar och säga godnatt, sen ska jag sova! Nattinatt ♥

Huvudvärk!

Publicerat: 2010-04-14
Klockan: 22:26:37
Har gått hela dagen med en elak huvudvärk som inte vill släppa, så jag tar till mitt "sista" knep och det är extra mycket sömn!

Jobbade eftermiddag/kväll igår och sen upp tidigt imorse för att jobba dag, direkt efter jobbet åkte jag till stan för att hämta den sista färgburken och sen hem för att kolla hur det gick för målarna- dom har kommit en bra bit på vägen och jag hoppas att det inte dröjer allt för länge innan dom är klara, för nu är jag förbannat trött på att bo i denna kaos!

Grabbarna har jobbat på här hemma idag och städat in våren, dom har sopat, rensat stuprännor, skyfflat snö, tömt blomlådor och plockat upp alla glasbitar från växthuset (det gick sönder nu i vinter). Dom är så duktiga så :)

Fick mitt sommarschema idag och det ser sådär ut, jag kommer jobba som tusan enligt schemat, men kommer ta bort några pass så att jag och älsklingen iallafall får 1 hel vecka tillsammans hemma i sommar med grillmys, sol och bad :) Vi hörs imorgon igen ♥ Godnatt

Omplanering!

Publicerat: 2010-04-13
Klockan: 09:56:28
Tröttheten kom ifatt mig efter gårdagens bravader och det blev inge handling! Istället var jag hemma där innan det var dags att åka och jobba och bara njöt av lite egentid med Fredrik :)

Imorse var vi på ICA därimot och trängdes med pensionärerna kl 08.00 ;-) var nere på återvinningen och slängde skräp och nu sitter vi med en kopp kaffe och väntar på att Målaren ska komma och börja :) Det ska bli så spännande att få se det färdiga resultatet!

Vår planering för veckan har redan spruckit då Fredriks arbetsgivare ringde för en stund sen för att beordra ut Fredrik på extra jobb, tack och lov löste det sig ändå så min älskling blir hemma idag :) Jag fick extra jobb fredag och söndag kväll men tackade nej till lördagen, då får vår myskväll bli. Detta betyder en hel del arbete kommande vecka!

Ett lyckorus

Publicerat: 2010-04-12
Klockan: 12:20:17
sprudlar i min kropp och jag är glad :) Känslor som sprudlar och våren är här, solen lyser, fåglarna kvittrar och jag och min älskling njuter av vår egentid!

Helgen har varit fantastisk och nu börjar en fullspäckad vecka för att sen få njuta tillsammans av en ledig helg :) Nu på förmiddagen har vi städad, skrivit matlista och handlingslista, suttit ute i solen med en kopp kaffe och njutit av att vara bara vi :)

Nu är det strax dags att åka och handla sen bär det av mot jobbet, kanske hörs senare ikväll ♥

Mys!

Publicerat: 2010-04-11
Klockan: 16:29:43
Åh va underbart det är riktig vår här i Uppsala, va glad jag blir :) Här ser man blommorna som är på väg i rabatterna och solen lyser så skönt idag, vi har tom fikat ute i solen idag :) Mys!

Blev inge internet och bloggläsande för mig igår, jag är nyfiken, vad har ni skrivit? ha ha får kolla när vi kommer hem ikväll :) Jag = Bloggberoende?

Igår kväll gick vi ut på en restaurang som heter Aspentos med Sara & Thomas, efter det åkte vi hem till deras fina hus för att fika och snacka massa skit, det var verkligen supertrevligt :) Huxflux var klockan 02.00 och vi bestämde oss för att åka till Fredriks föräldrar för att sova.

Idag har det stått SHOPPING på agendan och vi har både hunnit med att gå på "monster" IKEA och på Mio, hittade nästan allt vi skulle ha - en matta, så vi var ganska nöjda ändå!

Nu är det strax dags för lite middag och sen blir det nog en fika till innan vi far hem igen! Det brukar ta ett tag tills vi kommer iväg, så när jag orkar, ikväll eller imorgon förmiddag ska jag uppdatera mig om vad som har hänt i era liv i helgen :) Kram så länge!

Uppsala

Publicerat: 2010-04-10
Klockan: 17:43:11

Nu är vi i Uppsala och har det bra :) Kom igår kväll och började med att äta en god Tacomiddag, på kvällen blev det massa kackel, gott fika och sen bums i säng!

Idag var vi uppe i ganska bra tid och åt frukost tillsammans med Fredriks familj, sen kollade vi på massa bröllops & semester bilder :) Blev en sväng ner till Gränbycentrum för att leta efter lite kläder till mig men jag hittade INGENTING- buhu! Träffade syrran i Gränby vi fikade och snackade massa skit- mysigt :) Det var ett tag sen vi sågs nu!

Nu är det dags att piffa till sig för snart är det dags att gå ut och äta med Thomas & Sara, det ska bli riktigt trevligt att träffa dom igen! Återkommer kanske ikväll, måste ju hinna läsa era bloggar också ;-) Puss på er ♥

Here we go!

Publicerat: 2010-04-09
Klockan: 13:31:27
Nu har äntligen älsklingen kommit hem, jag har hämtat bilen och nu ska det ätas lunch och sen packas för sen bär det av mot en helmysig helg i Uppsala! Kommer ta med mig vår "lilla" dator så en och en annan uppdatering hinns nog med :) Vad ska ni göra i helgen mina kära bloggläsare?

Blidde inga

Publicerat: 2010-04-08
Klockan: 23:37:25
Cupcakes idag heller ;-) Det får blir en annan dag :)

Jaha dagen blev inte riktigt som väntat oväntade "problem" dök upp men också ett sjukt glädjande skattebesked! Har varit riktigt duktig idag och köpt nya pärmar och register nu när vi har lite mer saker som ska få plats bland alla papper! Ordning och reda, pengar på fredag :P

Vi hade besök av målerifirman idag som kollade igenom det som behövdes göras och han skulle återkomma imorgon med ett pris för arbetet, spännande spännande! Känns lite konstigt att snart är vårt fina hem "klart" :) Jag är stolt över det vi har gjort älskling ;-)

Klickade även hem lite kläder från nätet idag, hoppas att det passar! Det lilla i klädväg jag har nu börjar också bli för stort. Då är det skönt med lite nytt :)

All by my self

Publicerat: 2010-04-08
Klockan: 09:54:58
Vilken konstig känsla, jag är helt ensam, eller ja min lilla Smula är ju här men annars så ;-) Thomas är hos sin flickvän och min kära man åkte precis till jobbet! Det var ett tag sen jag var helt själv och det ska jag njuta av nu på förmiddagen. Jag ska ta en kopp te och planera lite vad som ska med hem från IKEA i helgen :) Har visat mina idéer för Fredrik and he like :)

Har sagt i en vecka nu att jag ska baka mina goda Cupcakes, men det händer inte så mycket på den fronten- kanske blir av idag? Vi får se vad dagen bjuder på, jag återkommer senare :)

Väntar med spänning på vad målerifirman ska säga idag när han kommer!!!

Tankarna

Publicerat: 2010-04-07
Klockan: 22:49:53
Snurrar på idag också, inte blir jag nå klokare av det ;-) Har försökt att bena av och sortera, skriva ner och göra något åt dom! Jag tror att jag måste ge det lite tid och smälta allt innan det faller på plats igen :) Nog om det!

Dagen har varit okej, jobbade till 13.15 istället för till 16.00 och det var ganska skönt! Hem för att vila och sen åka till verkstan "orkar" inte gnälla, men jag kan ju avslöja att det inte gick bra ;-)

Nu på kvällen åt vi en god middag och sen har det städats, skönt att ha det klart inför helgen! Nu blir det en kopp te + en skorpa sen väntar sängen! Godnatt mina kära läsare!

Mera mys

Publicerat: 2010-04-06
Klockan: 20:09:55
Gårdagen bjöd på ännu fler timmar tillsamamns med Trulsa, det bjöds på både Qualitytime och en hel del "uppdatering" och planering! Det var skönt att få lite egentid innan det var dags för henne att lämna den lilla metropolen!

För övrigt var kvällen lugn igår, jag och älsklingen kollade på Johan Falk och njöt av lite egentid, en sak som vi alltid prioriterat högt men tyvärr inte haft så mycket av på sistone! Nu börjar saker och ting lugna ner sig lite och nu kommer vi få umgås mer med varandra! 

Idag har jag jobbat och haft en ganska känsloladdad dag, det är många tankar som snurrar- men jag har haft ett stort leende på läpparna idag :)

Nu är det dags......

Publicerat: 2010-04-04
Klockan: 22:34:20
För lite uppdatering tycker kusinvitamin i huvudstaden, so here we go!

Jag lämnade er sist vid att jag skulle förbereda påskmiddag, vi hade en trevlig liten påskmiddag Jag, Thomas & Peter. Tyvärr har min älskade man inte fått uppleva påsken alls då han jobbat hela tiden!

Igår jobbade jag 10 h, tungt men en bra peng :) Jag hade ett "delat pass" jävligt jobbigt men ganska bra för mig som hade lite tid att vila upp mig och samla ny kraft! Va tvungen att tokköra till Apoteket för att hämta ut mina tabletter, magsåret är inte läkt så jag åker på 2 månaders kur igen! Hellre det än att ha ont i magen ;-)

Efter jobbet igår åkte jag och Thomas till Peter för att fika och snacka lite skit, trevligt va det :)

Idag har jag tagit det lugnt på förmiddagen och sen serverades lunch och sen var det dags att piffa tills sig för att åka på Kalas hos kära Trulsa :) Det var trevliga timmar med massa gott fika och kackel.



Måste bara bjuda på en bild av mig och Trulsa från Bröllopet, När man ser denna förstår man att
1: vi har jävligt roligt
2: vi inte är kloka på en fläck ;-)
Jag gillar det här bilden, vi är helt ovetandes om att bilden är tagen och finns säkert över hela internet :P

Nu på kvällen har vi ätit en fantastisk god Tacobuffé, SPELAT KORT MED "ungdommarna" och till kaffet bjöds det på Kladdkaka, Persikohalvor & glass :) Vilken söndag! Nu är det dags att sova! Natti natt ♥




Mera Renovering!

Publicerat: 2010-04-02
Klockan: 15:41:42
Det är mycket som händer runt omkring oss på Loooovestaigen- så det är tur att vi har ett "schema" på vad som ska göras och när! Idag stog det att jag skulle tapetsera Gästrummet och det är nu klart :) Duktig Lisa som följer planering! Hade inte alls lust att göra det idag då jag känner mig seg- men när jag väl började så gick det som en smäck- jag är ju proffs, ha ha! Självklart bjuder jag på bilder;



Före, inte alls snyggt men bättre än när vi flyttade in iallafall, det här var verkligen akut målat :P



Några våder på plats- ser ni att det är samma tapet som nere i köket fast denna är svart/vit :)



Snart klart :)



Nu så :) Klart! Yeees :) Känner mig ganska duktig, nu behövd det bara lite nya möbler som ska handlas på IKEA nästa helg och lite omboning, sen blir det så fint så! Återkommer med nya bilder när det är helt klart :)

Nu har jag "semester" från renoveringen ett litet tag och det ska bli riktigt skönt! Dom komemr hit från Sandå måleri nästa vecka för att ge kostnadsförslag om hallarna, han lovade iallafall att han skulle vara klar innan mamma kommer, skönt!

Nu ska jag städa undan lite och sen börja med Påskmiddagen. Glad Påsk!

Den stora flyttdagen!

Publicerat: 2010-04-01
Klockan: 21:57:06
Ja idag har Peter äntligen fått flytta in i sin fina lägenhet. På förmiddagen var vi till Avesta för att han skulle på ett möte, då passade jag på att åka hem till Emma som bjöd på frukost :) Tack tack!

Efter hans möte åkte vi och STORHANDLADE verkligen en full bil, men han behövde en del. Resten av dagen har bara bestått i att flyttat & piffat.

Här kommer lite bilder från hans nya fina lägenhet, jag fick tillåtelse att dela det med er :)



Här kommer en bild på köket.



Vardagsrummet



Sovalkon



Vardagsrumsvy från soffan



Peppes musikhörna



Hallen

Ja det var det jag hade att bjuda på i bildväg! Det kändes jätte konstigt att  lämna Peppe i hans hem nu på kvällen. Det kommer kännas tomt och det är med båda glädje och sorg vi 3 lämnade hans lägenhet idag. När vi kom hem sa vi " oj va tomt det känns utan Peter" 

Men å andra sidan är vi så glada för att han fått komma till eget och gjort den resan riktigt bra! Tur att han kommer hit på påskmiddag imorgon så slipper vi sakna honom allt för mycket ;-)