Mina finaste..

Publicerat: 2012-04-30
Klockan: 22:01:44

Jobbade dubbelpass igår, så jag var ganska trött när jag kom hem. Idag har vi haft finbesök av HELA Fam Ljungberg på förmiddagen, det var inte igår vi alla var samlade. Vi fikade, snackade skit och lekte ute i parj´ken med alla barnen :)

När dom hade åkt lagade jag & Fredde tacos, det var också länge sen, gött gött, sen var det bara mys för hela slanten innan det var dags för mig att jobba kväll.

Har inte så mycket mer att skriva om de senaste 2 dagarna så jag bjuder på en bild på mina finaste hjärtan istället ♥



♥ Älskar er ♥

Vår känslor på loovestaigen

Publicerat: 2012-04-28
Klockan: 21:54:24
Idag har vi haft en underbar dag, varit i sveaparken och busat med Ellie, när vi kom hem så tände vi grillen och lagade jätte god mat, det var gott att premiärgrilla, till efterrätt så åt vi chokladtårta med grädde och jordgubbar, mums mums mums.. Det har varit en toppen dag ♥





Gungeligung



Grilly grill



Den goda tårtan :)

Idag har det verkligen varit en dag full med vårkänslor, love it ♥

Nu har jag och Fredde kollat runt på nätet och planerat inför "vår helg", längtar! Denna kväll ska nu avrundas med ett glas vin och mys ♥

All or nothing...

Publicerat: 2012-04-26
Klockan: 23:30:39
Ja lite så ser det ut i mitt liv, jag vet, antingen har jag 3000 projekt för mig eller så är "kalendern" tom. Senaste dagarna har varit lite upp och ner, har inte riktigt haft lust att blogga.

Har varit ledig i snart en vecka från jobbet. Men fullt upp iallafall på gott och ont. I måndags eftermiddag åkte jag och snälla Bettan till Uppsala med släp för att hämta badkaret, skönt att det är på plats nu :) vi hade det riktigt trevligt på vägen! 

Jag har varit på möte på Rehab, det är lite nytt på G, känns bra!  

Vi har varit hos läkaren med Ellie, jag misstänkte krupp och tyvärr hade jag rätt- tack och lov är det en "mildare" variant men nu har hon iallafall fått medicin, hoppas lilla hjärtat får sova ordentligt nu ♥

Jag har varit på möte på jobbet för att lägga schema plus att vi alla i personal gruppen har fått dåliga nyheter, det var inge kul :/  (våran chef vill lägga ner) man ska inte måla fan på väggen, tills dess håller jag hoppet levande! Men tack och lov sökte jag högskola, det känns bra nu!

Idag bjöd jag ut min fina tjej på lunch på Kingen, det var mysigt ♥



Imorgon är det dags för rehab och nu kommer vi fokusera på just det jag har problem med "all or nothing" att hitta en balans, kunna säga nej och lära sig att inte ta åt sig för mycket, alltså perfekt för Lisa :)


Nu på kvällen var jag och Thompa nere och tände ljus för Bettan!
Kan inte fatta att det är 4 år sen vi förlorade en fantastisk människa vi hade äran att ha omkring oss ♥


Idag är det fina Mandisens 1-års dag :) Tänk va tiden går fort! Grattis lilla vän ♥



(Hoppas det är ok att jag lägger upp en bild? - annars får du hojta till Emma)

Som sagt Grattis lilla Mandisen på din första födelsedag, hurra hurra hurra ♥

Energikickar

Publicerat: 2012-04-22
Klockan: 22:48:05
Jösses vilka toppendagar dom senaste har varit :) I fredags morse kom finaste Skorpan till Hedemora, vi har bara tankat massa energi av varandra i 2 dagar, busat & myst med Ellie, kollat på film, njutit av vin och ostbricka, med andra ord bara haft det jävligt bra ;-)

På fredagskvällen gömde jag mig på övervåningen så fick Skorpan prova på att lägga Ellie själv, det gick strålande, inga problem- så det bådar gott för framtiden ;-)

Idag kom Elin till loovestaigen, vi bjöd på lunch och uppdaterade varandra om senaste nytt, sen åkte vi till Avesta för att fira sötnosen Amanda som hade 1 års kalas idag. Vi bjöds på jätte gott fika och många glada skratt :)

Nu på kvällen har jag tagit en kopp te med Bettan och nu är det dags att sova!

Somsagt en toppen helg i goda vänners lag och definitivt den största energikicken jag fått på länge ♥

Rehab, fikamys & längtan...

Publicerat: 2012-04-18
Klockan: 22:22:10
Idag har förmiddagen varit ganska tuff på rehab, först utsattes jag för ett fystest- hör och häpna hade jag mycket bättre resultat än jag någonsin kunnat tro :) det var kul att höra, spännande att jobba fram till ännu bättre resultat. Sen var det avslutning i gruppen, det kändes inte så bra.

Nu är våra 5 intensiva träffar i grupp på rehab slut, det känns precis som att det börjar hända något med mig, allt har börjat sjunka in och jag förstår mer nu, det var egentligen efter förra träffen som poletten ramlade ner, innan var allt mest nytt och konstigt.

På avslutningen idag sa jag: "Jag är inte redo än, jag kan inte använda mina nya vingar och flyga helt själv" Det höll mina coacher med om så min resa kommer fortsätta & det är jag glad för ♥

När jag kom var på väg hem från Säter så ringde Sanna och vi möttes upp på stan för att ta en fika, bara vi, jösses vi har inte suttit på ett cafe i Hedemora och snackat skit sen gymnasietiden, det var mysigt :)

Tog sällskap med henne hem till hennes päron efter fikat och fick en snabb glimt av Johan, Elsa, Vidar :)

När jag kom hem så hade min älskade man börjat med dammningen så jag drog ett varv med snabeldraken, nu är det snyggt och fint hemma, eftermiddagens senare hälft bestod bara av mys hemma!

När jag hade fått Ellie att somna så mötte jag bettan för en promenad på berget, skönt för huvudet att komma ut, det har kännts tungt idag!

Åter till rubrikens 3:e ord: LÄNGTAN....Maj Gaad. Trollet har bjudit med mig på en resa till Mallis/Alcudia, jag börjar längta nu och mer hinner det väl bli ;-)

Vi åker i slutet av Augusti och blir borta en vecka, jag vet- jag är bortskämd ;-)



Här är en bild på hotellet...

 (Bilder lånade av Ving.se )

Trollet tyckte att vi brudar förtjänar lite extra lyx, så hon har bokat in oss på ett dubbelrum med egen takterass och havsutsikt, dessutom är det "all inclusive" vilket är perfekt för mig som lär äta ofta ;-) Blir inte så dyrt då!

1 vecka med lyx, sol, bad, avkoppling och upplevelser ♥

Glömde..

Publicerat: 2012-04-17
Klockan: 23:21:25
Ju uppdatera om gårdagen ;-) På förmiddagen svänge våra pompisar in på en kaffe, sen va det dags för lunch och fix inför färden mot Falun, Bettan var go och följde med så hon kunde uppehålla Ellie när jag träffade en doktor, han kollade på min mage och sa att jag berättigad till att ta bort allt lös skinn och att jag kommer bli kallad till en operationstid i höst om jag ville, dom opererar helst inte nu dom kommande månaderna pga infektionsrisken.

Det var ett snabbt samtal, så vi 3 brudar fikade lite i cafeterian, sen åkte vi hem. Hemma va det matlagning, lek, bad och nattrutiner som stod på schemat. När Ellie hade somnat så va Thompa så snäll att han höll ett öga/öra öppet för Ellie så jag kunde traska ut på en liten promenad med Bettan, det var skönt!

När jag kom hem satte jag mig i soffan, glodde lite på tv och scrappade klart Mandisens grattis kort :)




Nu var det ett tag sen jag bjöd på en bild på vår lilla skönhet ♥ nu är det mycket "Kan själv" som gäller hemma på loovestaigen ;-)


Idag har jag inte gjort så mycket mer än att jobba och varit på promenad på kvällen! Nu ska jag sova, imorgon väntar en lång dag med rehab! Ha det bäst ♥

My kökshelg

Publicerat: 2012-04-15
Klockan: 23:15:54

Är över, gick kort dag idag och sen åkte jag direkt hem för att mysa med mina fina, vi har bara gosat och njutit av varandras sällskap :)

När Ellie somnat så parkerade Fredrik sig i soffan för att se Brynäs spela, jag passade då på att ta en härlig kvällspromenad med Bettan, vi åkte sen ner på "homebye " för att köpa mjölk!

Imorgon eftermiddag händer det spännande saker, jag är sjukt nervös inför mötet med kirurgen!

Wish me luck ;)

Myskväll...

Publicerat: 2012-04-14
Klockan: 20:20:35

Jobbat i köket idag och när jag kom hem så gjorde jag en fantastisk middag som vi åt tillsammans med Peppe, när Ellie somnat tog jag ut mig själv på en härlig kvällspromenad i solnedgången.

Nu ska vi tända lite ljus, sen ska jag och min älskade njuta av en myskväll med kortspel, en fin ostbricka och ett glas vin ♥

Trevlig helg!

Torsdagsmys

Publicerat: 2012-04-12
Klockan: 22:01:18
Ja idag har det varit en riktig mys och slappdag :) När Fredde åkte till jobbet så packade jag och Ellie ihop oss och mötte upp Bettan, vi gick ner på stan för att kika lite och ta en kopp kaffe, det var skönt att komma ut på stan lite :) Bettan hämtade lite papper på banken och sen gick vi hemåt igen!

Ellie fick lunch och sen somnade hon som en stock, när hon vaknade så hade vi lovat att gå in till Bettan- hennes barn ville så gärna leka med Ellie- gud så söta dom var, spelade keyboard, dansade och busade ♥ gullungar!

Nu på kvällen när Ellie hade somnat så kom Thompa hem, han hade köpt en jätte söt leksak till Ellie i Sthlm, jag sa att han får ge den till henne imorgon när hon vaknar ;-)

Ska ta en kopp te och sen är det dags att sova, hoppas ni har haft en bra dag :)

Effektiva klubben...

Publicerat: 2012-04-11
Klockan: 22:05:26

Det har vi i Team Roos varit idag! Vi har gjort en massa "nytta" idag, tagit tag i massa papper/telefonsamtal mm. Städat, åkt till återvinningen, handlat, varit på banken,lämnat in ansökan :) Som sagt effektiva- vi har även lyckats att göra allt detta snabbt så att vi även hunnit med massa mys och bus ♥

När jag lagt Ellie och hon somnat för natten så gick jag och Bettan ut på en kvällspromenix, skönt va det :) Nu ska jag strax sova, det ska oxå bli skönt, gissar att jag kommer somna ovaggat ikväll ;-) hi hi. Godnatt ♥

Spännande dag...

Publicerat: 2012-04-10
Klockan: 22:38:21
Idag jobbade jag bara halvdag i köket, det var faktiskt skönt, är lite trött nu så det blir skönt med några dagars ledighet ;-) Anledningen till att jag bara jobbade halvdag var pga ett spännande möte, det var nämligen 2 st som kom hit för att intervjua mig, 2 blivande studenter på Mälardalens högskola, snart behandlingsassistenter som skulle göra ett examensarbete om "mig" - om vändpunkten i mitt liv!

Det komiska i allt detta är att dom väljer ett ämne som jag hade som examensarbete, så det blev ännu mer spännande. Det var trevligt att få delta- ska bli kul när jag får hem arbetet så jag kan läsa det :)

När dom hade åkt så lagade jag Renskavsgryta med potatis, jösses amalia va gött det var, länge sen vi åt det sist oxå. Sen efter maten så var det massa lek och bus innan det var dags att natta Ellie, stora tjejen- åt middag själv (slängde bort skeden och åt med fingrarna) men ändå, sen har hon endast tagit sig fram idag genom att gå, åh va hon är duktig, går och går och går ♥

När Ellie hade somnat så gick jag och Bettan ut på en långpromenad, sen bjöd hon in mig på en kopp te, så mysigt så :) Min andra hälft var så lycklig att få vara hemma själv så fick han titta på hockey i lugn och ro ;-) Att Brynäs vann gjorde ju dessutom att min man var på strålande humör när jag kom innanför dörren igen!

Nu är det dags och sova, vårt lilla troll kommer garanterat vakna innan 06 som vanligt imörra ;-) Så all sömn behövs! Vi hörs..

Skramel skramel

Publicerat: 2012-04-09
Klockan: 22:30:01

så har det säkert låtit i köket idag på jobbet ;-) Har haft en trevlig dag med goa arbetskmrater. När jag kom hem väntade mina fina, Ellie var överlycklig att se mamma och jag henne ♥

Vi åt god mat som mannen min stod för, sen busade vi med Ellie och bara mös innan det var dags för henne att sova. Thompa är hemma igen och det var kul att höra om hans mini resa :)

När Ellie somnat så fick jag äntligen träffa goa Bettan som kommit hem igen, vi tog en promenad och snackade skit, gött :)

Nu är mitt kamomillte uppdrucket och nu ropar kudden på mig. Natti natt ♥

Toppen dag...

Publicerat: 2012-04-08
Klockan: 22:41:44

Har det varit idag :) På förmiddagen fick vi besök av Elin, Sanna, Johan, Elsa & Vidar, det var så mysigt att träfafs allihopa, snacka skit, fika gott och uppdatera varandra om senaste nytt!

Elin stannade kvar en stund efter dom andra åkt, vi åt lunch tillsammans och tog en kaffe innan det var dags för Elin att åka vidare hem. Fam Roos la sig på sängen ett tag och vilade och fick massa pussar av Ellie, sen åkte jag och jobbade- hade en trevlig kväll på jobbet :)

När jag kom hem så tog jag en kopp kaffe med Fredde, sen satte jag på mig min snygga gula väst, tog ett par hörlurar och tog ut mig själv på promenad, det var jätte skönt :)

Nu ska jag sova så jag orkar upp å jobbe imörra! Tack för idag ♥

Glad Påsk

Publicerat: 2012-04-07
Klockan: 21:13:11
Önskar vi er alla :)

Idag har vi haft Fredriks föräldrar och bror på besök, vi bjöd på litet påskbord- det var trevligt :) Ellie var pigg och glad, fick ett påskägg med jätte fina kläder & vi fick fina tulpaner och Lasse Åberg ägg :) Tack!

Nu på kvällen har jag jobbat ett par timmar, nu ska jag mysa ner mig i soffan med gubben och en kopp te!




Ellie förra påsken, då var hon inte stor ♥

Ja jösses

Publicerat: 2012-04-06
Klockan: 22:20:14
långfredan har verkligen känts lång, men vi har varit effektiva på loovestaigen! Vid frukost kom Peppe upp på en turbo kaffe innan det var dags för honom att åka till Sthlm, Fredde åkte och jobbade,  sen kom pompis Emma (själv) för att snylta kaffe och ta med min stackers orgidée på Rehab (läs mer å se bild på stackern på hennes blogg) :P

Jag och Ellie åt lunch och sen åkte Emma. Ellie och jag har busat och lekt som tokar, hon har verkligen asgarvat åt mig (måste tydligen vara riktigt rolig jag :P ) Ha ha!

Vi har hunnit med en tripp till ICA, ätit köttfärssås med macaroner, myst i soffan och badat. Jag har även dammsugit, förberett kakan inför imorgon, skalat potatis, tillagat helgskinkan och ?! Känns som jag glömt nått, men men ;-)

Fick låna Emmas usb, hon hade lagt över några kort på Ellie, hittade det här fina kortet:



Åh du gör mig så lycklig unge ♥

Fick in lite...

Publicerat: 2012-04-05
Klockan: 21:34:21
påskpyssel hemma idag, vi har inte varit så mycket för just påskpyssel men iår tänkte vi ha lite påsk på köksbordet iallafall, det blev i form av detta arrangemang:



Förutom detta har vi en gul höna och 2 gula ljuslyktor på bordet, det räcker gott å väl för oss ;-)

Idag så tänkte jag att jag skulle cykla lite på gatan, bjuda på show, hade tyvärr en lite för stor cykel men det gick bra iallafall ;-)



Lite suddig bild, men det är nog för jag åkte så fort ;-) ha ha... Vi hörs

Goood Things!

Publicerat: 2012-04-04
Klockan: 23:13:56
Gårdagen spenderade vi i Avesta hos våra fina pompisar, det var trevligt som vanligt! Eftermiddagen med en promenad för att plocka påskris, tur att jag å Bettan hade stenkoll på hur påskris ser ut, or nooot ;-) *Pinsamt* ha ha! 

Dagen: Alltså jag måste bara säga, den där rehabiliteringen gör mig glad. Fredde sa när jag kom hem " åh va glad du är hjärtat" hi hi ;-) Ja nu ska jag framåt :) Med andra ord gick rehab väldigt bra idag :)

Fredde åkte med vår pärla till Avesta och själv han jag njuta av lite egentid innan det var dags att åka och jobba. Fredde berättade att vår pärla idag var väldigt bestämd på badet, hon gjorde bara det hon ville och inget annat, om hon inte fick som hon ville så blev hon arg och skrek, låter precis som hon gör hemma ;-)

Annars hade dom haft kul :) Jag har blivit så dålig på att blogga, kommer på saker jag ska skriva om, sen försvinner det, men men! Ha det bäst!

Jobbe jobbe jobbe...

Publicerat: 2012-04-02
Klockan: 21:35:28
Ja nu har det varit mycket jobb, därav har jag varit lite "off" här på bloggen. När jag inte har jobbat så har jag bara velat myst med min fina familj ♥

Jag känner mig förövrigt lite off oxå, ännu mer nu när det snöar å har sig :( det gillas inte. Nej nu vill jag ha sol, grilla & njuta av vårens alla under :)

Igår var arbetsdagen verkligen toppen, vi hade så kul, inte nog med att det var 1 april och vi personal blev lurade så busade vi även "lite" med våra kära kollegor ;-) ha ha! Dagaen blev dessutom ännu bättre när mina fina kom ut och fikade med oss :)

1 april var oxå datumet vår älskade lilla Ellie var beräknad ♥