Det doftar ljuvligt

Publicerat: 2011-08-31
Klockan: 22:36:26
för bull mamma är i farten och nu på kvällen har jag haft tid att baka lite bullar, vi har pratat ett tag om att fylla på frysen så det finns goda bullar när vi får besök och nu är det gjort :)



Bakade kardemumma/Kanel bullar på beställning av min man, alltid frågar jag mig om jag ska göra "kanel eller vaniljbullar" men oftast brukar det bli vanilj på vår/sommar och kanel på höst/vinter :)


Efter ett långt givande samtal med kusinvitamin har vi sedan helgen försökt att "rucka" lite på Ellies rutiner, det har verkligen gett fina resultat och *peppar peppar* har vi nästan haft lugnt varje kväll nu, alla fina tips och råd har fungerat galant. Tack för att du finns- du är toppen ♥ 

Egentligen brukar måndagar

Publicerat: 2011-08-29
Klockan: 08:36:05
vara sega, tråkiga och precis som måndagar "brukar va" Idag är jag dock på sjukt bra humör, känner mig pigg och glá :)

Började morgonen med att ta en promanad med Ellie Kl 07.00 för att sen komma hem och njuta av en god frukost med min andra hälft som för övringt undrar vad det är för fel på mig idag ;-) ha ha!



Jag brukar tydligen vara svår startad på morgonen, men inte idag ;-) Ha en bra dag!

What a night

Publicerat: 2011-08-28
Klockan: 21:17:30

Igår eftermiddag åkte jag till Sthlm för att åka på "räkkryssning" och fira kära kusinvitamin som fyllt, hm (host host) 34 år ;-) Vi tjejer hade planerat in denna tur och jösses va kul vi hade, för att få en lagom utekväll och inte vara borta för länge så åkte vi med den vackra båten Vindhem som tog oss runt Sthlms skärgård på 4 timmar!

Det var verkligen jätte mysigt, fint väder, underbart sällskap och en riktig energi boost för kropp och själ, vi skrattade så vi storknade, dansade så svetten rann och sjöng oss hesa :) Hela kvällen var toppen!



Här är jag och kära kusinvitamin, hoppas du njöt av kvällen och att du hade det jätte kul, för det fötjänar du ♥

Tack Lollo, Linda, Susanne och Mikkiz för igår :)


Idag har det hänt grejjer på Looovestaigen, from idag har vi fått en ny "inneboende"- Kära Elin har fått en praktikplats i Falun så hon har tiggt om husrum :P Ha ha, Fam Roos/Falk får njuta av hennes närvaro i hela 10 veckor, kommer bli mysigt :) Så hennes flyttlass gick hit idag! Välkommen säger vi :)

Till middag idag hade min kära man gjort kyckling med ris & currysås! Han är bra han ;-) Nu kommer snart Thompa hem, Bellius sover, Freddan & Peppe spelar Skip-bo i köket, Elin springer fram och tillbaka på övervåningen och är nervös inför morgondagen och jag passar på att blogga ;-)

Hörs snart igen, tjing!

Vår guldklimp

Publicerat: 2011-08-24
Klockan: 22:39:11
Växer så det knakar, nu i måndags var vi på BVC för att kolla hur stor hon har blivit, nu var hon 64,5 cm lång och vägde 7700 g, Älskade gullunge - 5 månader har hon blivit oxå :)

Idag hade vi en trevlig lunchdate med Fam Lundgren/Ziemann. Ellie fick en jätte söt body av Mandis :) Tack tack!



Har satt upp ett kort på Ellie från Dopfotograferingen i hallen nu, på "hennes" vägg, har fått lite nya ideer men dom får vi förverkliga senare ;-)

Nu ska vi sova! Hörs snart igen :)

Veckan som gått

Publicerat: 2011-08-20
Klockan: 22:27:30
Veckan har rullat på utav bara farten och det har varit tyst här på bloggen, känns som att det blir allt vanligare ;-) I Måndags var Fam Roos i Avesta och blev bjudna på en mysig middag hos Emma, Peter & Amanda! Det bjöds på Pommes, Kyckling, Sallad & Tzatziki, ett glas vitt till det och till efterrätt bjöds det på Amandas doptårta, mums! Tack för en fin kväll...



Mumsfilibaba!




Har kommit på att älskade Ellie gillar att höra skvaller, ha ha! Snacka om intresserad ♥

Övrigt i veckan har Fredrik jobbat, vi har haft fikabesök hemma och fredagen spenderades i Kupolen, letade efter lite kläder till Ellie som växer så det knakar-hittade 2 bodysar, det inhandlades även en ny hemtelefon då den andra gick sönder :/ och en "välkommen till världen present" till Vidar :)

Fredrik och jag åt Lunch i Kupolen, drack en kopp kaffe och njöt av lite "komma hemifrån" tid :)




På Fredagkvällen dukade jag och Fredde lite extrafint och hade en trevlig kväll tillsammans!

Idag fick vi besök av Gunilla, Lennart & Robin. Vi åt en god Lasange med Sallad till och drack kaffe, snackade massa skit och Ellie hade jätte kul när hon busade med dom :)



Den här übersöta Jackan fick Ellie av Farmor, Farfar & Farbror idag, så mjuk och gosig! Nu tackar jag för idag och säger godnatt! Kram

Tantvarning?!

Publicerat: 2011-08-14
Klockan: 23:41:35
Nu var det ett bra tag sen jag skrev sist, har hänt en hel del kul sen sist :) Jag har jobbat, träffat vänner och myst hemma med familjen ♥ Det har även hänt 2 stora saker;

◊ Den 10 Augusti föddes Sanna & Johans fina lilla son Vidar, välkommen till världen lilla vän, ska bli så kul att träffa hela familjen sen :)



◊ Den 13 Augusti döptes lilla Amanda, det var ett jätte fint dop och trevligt fika efteråt, Ellie & Jag tackar för att vi fick komma :)
  

Idag har jag,Peter & Ellie spelat Bingolotto, det var premiär för det "nya" men jag vet inte riktigt vad jag tyckte, det gick för fort, 3 Bingospel på 35 min :/ Hm, men bingo är alltid bingo och det är ju skoj. Tyvärr vann vi inget trots att vi var farligt nära ett par ggr, bättre lycka nästa gång! Vi blev kallade för pensionärer idag, men det får vi ta ;-)  

Jag & Ellie va till Avesta på förmiddagen och fikade, sen hemma på Loovestaigen så kom Elin på en kaffe, nu måste jag sova! Hörs sen ♥

Tävling

Publicerat: 2011-08-14
Klockan: 19:50:01
Åh jag brukar inte tävla, men nu måste jag bara, vill så gärna ha den här fina sjalen från: http://kaminkultur.blogg.se/ Besök gärna bloggen du med för att tävla eller bara kolla på allt fint dom har :)

Livet är underbart

Publicerat: 2011-08-07
Klockan: 20:48:09
Åh nu är vi hemma igen efter en toppen minisemester i Rättvik, vi hade hyrt en jätte fin stuga som vi var i från Torsdag-Söndag, den var jätte mysig och låg bra till, vi var lite oroliga att det skulle bli jobbigt eftersom att vi lyckats bokat in oss mitt i Classic Car Week, men det var bara Torsdag natten som va lite jobbig, annars har det varit hur lungt som helst, massa snygga bilar har vi sett :)

Vi hade bestämt oss för att åka till Orsa Björnpark, vilken upplevelse, vi var allihopa riktigt nöjda med utflykten, på vägen till Orsa stannade vi i Mora för att äta lunch på "Ljungbergs Sportbar" och jag kan säga att det var verkligen kanon, dom har lyckats bra! Semesteresan har varit toppen, här bjuds det nu på en bildbomb:








Thomas är en duktig fotograf



Isbjörnen sover sött



Leoparden står på lur



Mys



Nu ska vi gå på Tigerjakt



Lilla söta björnungen



Ännu en fin bild



Ellie och pappa myser på restaurang "Sjövillan"



Love



Fantastik Thompa



Puss puss



Livsnjutare



Premiärgungar med pappa



Tycker det är kul :)



Vackra Siljan



Ankorna



Tåflirtning i sanden



Vackert



Thomas överlycklig i sjön



Försöker passa in bland raggarna ;-) ha ha!

Det har varit väldigt skönt att komma iväg och verkligen slappna av, slippa "vardagen" ett tag och bara njuta lite extra av allt. Känner att jag har fått lite ny energi :) Det är härligt!


Minisemester

Publicerat: 2011-08-04
Klockan: 09:43:41
Nu så är jobbpassen förbi och det är dags för "Minisemester" åh va underbart det ska bli :) Igår invigdes minisemestern med en mysdag hemma på Looovestaigen, på morgonen var det ett tandläkarbesök och massage inbokat för min del, sen så kom Elin, Sanna, Johan och Elsa för att äta Tacos med oss :)



Så söta, Elsa sitter i Johans knä och Ellie fick sitta i Elsas (med lite hjälp av Sanna), gullungar :)



Ellie är nyfiken i en strut :)

Det var en toppen eftermiddag/kväll med alla igår, mysigt att träffas "alla" igen, det brukar inte bli så att vi alla samlas så ofta! Tack alla goa ♥

Nu som sagt är det Minisemester som gäller- väskan ska packas klart och sen drar vi, vart vi ska och vad vi ska göra får ni uppdatering om längs vägen, puss!