♥ Kärlek ♥

Publicerat: 2011-05-31
Klockan: 09:39:09
Idag har jag och min fantastiska man varit tillsammans i 8 år, det firades med en härlig frukost innan det var dags för honom att åka och jobba! Jag älskar dig hjärtat mitt, du gör mig hel ♥



♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥



Pyssel Lisa

Publicerat: 2011-05-30
Klockan: 23:26:29
Är i farten och idag har jag gjort Rabarberkräm (fick massa rabarber av Fredriks mormor), jösses va gott det blev, ska erkänna att det var första gången jag gjorde rabarberkräm och är nöjd över mina skills i köket :)

Har även påbörjat baket av mina berömda Kladdkakemuffins som ska med till Dannes studentskiva på Onsdag :) Idag hann jag med att baka hälften, så jag får ta andra hälften imorgon!

Annars har älsklingen veckohandlat idag och jag har passat på att sovit en stund tillsammans med min lilla ängel ♥ Vaknade av att Ellie låg och skrattade åt giraffen som låg bredvid henne, sötnos!

Nej nu väntar kudden på mig! Natti natt

Vilken fest..

Publicerat: 2011-05-29
Klockan: 12:12:16
Det blev igår, firade svärmor som fyllde 50 år! Hela släkten var på plats och temat var "medelhavet" det var massa god mat, stämningen var på topp och Ellie sov ;-) Hon somnade 1/2 h innan festen började och sov läääänge, när hon vaknat, fått mat och tagit det lite lugnt fick hon träffa alla. Första gången hon träffade större delen av släkten från pappas sida så vår lilla skatt fick många kramar och presenter!







Jätte fina presenter till våran lilla ängel ♥


Idag är det Morsdag och jag blev så överraskad när jag fick detta paket av Ellie imorse när jag vaknade ♥

  

Tack min lilla skatt ♥

Fullt ös

Publicerat: 2011-05-27
Klockan: 23:58:42
därav den dåliga uppdateringen! Här har det hänt en del grejer, både bra och dåliga (men jag väljer att bara skriva om det bra idag)!

Mycket mys har det varit och i Söndags fick vi äntligen träffa underbara lilla Amanda (Emma & Peters dotter), vi har gjort en del ärenden:Handlat presenter,varit på banken,lämnat in bilen,fixat med papper, förberett inför dop, mm!

Nu på kvällen har jag jobbat och vi har packat lite inför imorgon då ska vi på 50-års fest, hoppas på fint väder :) Nu är det dags att få lite skönhetssömn, hörs snart igen! Tills dess- må bäst :)



Bjuder på en bild som Skorpan tagit på Ellie, så fin vår lilla tjej ♥

Vår älskade

Publicerat: 2011-05-21
Klockan: 22:29:49

lilla skatt Ellie blev 2 månader idag ♥ Tycker det går så fort och det är så kul att se hur hennes personlighet växer fram, åh hon är så fin!

Idag har vi haft besök av Sanna,Johan och Elsa, vi fikade och hade trevligt. Elsa va så söt, pussade på Ellie och när dom skulle gå sa hon hej då och vinkade, sötnos! Efter besöket åkte jag till jobbet och sen hem för att äta lite mat och köra operation "letaeftervartfandomdärjävlamyrornakommerifrån" äckligt är det, huga!

Hoppas ni får en trevlig lördákväll! Puss

 

Utflykt

Publicerat: 2011-05-21
Klockan: 00:07:56
Imorse åkte jag och Ellie till Familjen Nygren för att hälsa på, vi hade med oss Lasange och cupcakes! Det var en riktig mysig dag med sol,skratt och en väldigt glad Ellie, hon snackade och log jätte mycket idag :)



Nu är det dags att sova, har varit en lång dag idag! Natti natt ♥

Mitt i natta

Publicerat: 2011-05-19
Klockan: 00:32:18

Sitter jag här och skriver! Ja huga vilken dag, åh va grejer jag har fått gjort! När älsklingen kom hem så åt vi lunch,drack kaffe och snackade massa skit!
Sen gick jag ut i garaget och körde en riktig storstädning (Thomas och jag påbörjade den redan häromdagen) det resulterade i 3 vändor till tippen och ett väldigt fint garage!

In för att äta middag och sen städade vi inne och tvättade 2 maskiner, skönt att få det gjort!
Nu har jag suttit och förberett lite papper som ska användas imorgon,
då väntar 2 "möten" och utöver det ska vi bara slappa och njuta av hur bra en vanlig Torsdag kan vara :)



Vår söta underbara skatt ♥

Hörs imorgon! Go´natt

Tänk va roligt...

Publicerat: 2011-05-17
Klockan: 23:18:55
Det kan vara att busa i ett Babygym och dessutom se sig själv i spegeln, det var en upplevelse att se Ellie upptäcka sig själv i spegeln, det var som att hon tänkte " Å vem är sötnosen" ha ha!



Idag har det varit en lugn dag här hemma, Ellie och jag har myst och lekt och när hon har sovit har jag passat på att göra lite vardagssysslor! Längtar efter min andra hälft som äntligen kommer hem imorgon ♥

Skål

Publicerat: 2011-05-17
Klockan: 09:42:11
för Lisa, wiiihoooo! (tänk vilken internklassiker det har blivit)

Idag har jag nämligen skickat in utvärderingen till skolan och nu, NU är jag helt klar :) Nu väntar jag bara på att Diplomet ska slinka ner i brevlådan :) Jippe ♥

Bla....bla....blaaaa!

Publicerat: 2011-05-16
Klockan: 22:58:04
Idag har det inte hänt så jätte mycket. Mest försökt att vila kroppen och knoppen! Har haft ett x antal timmars telefonsamtal med Skorpan som fick hjälpa till med lite inför Ellies dop, ibland tar det bara helt stopp och då behövs lite hjälp utifrån. Tänk att det ska vara så svår att välja psalmer,låtar och tårtdesign, Puh!

Tack för hjälpen gumman! Blev snack om en massa däremellan också och Kusinvitamin uttryckte att telefonsamtalet lät bla.....bla....bla............blaaaaa :P Ha ha, det gjorde det säkert ;-)

På tal om Dop så fick jag ett mail idag där det stod att prästen nu var insatt. Har ingen aning om vem det är, men det finns gott om tid för mig och Fredde att snoka runt lite och kolla läget :)

Det är 2 månader kvar tills dopet, men det känns som att det kommer gå superfort! Skönt att lite är klart iallafall, inbjudningarna är skickade, lokal fixat, färgtema och dekoration ut tänkt, sångare nästan klart, fotograf klart, kläder klart...Äh kommer inte på nå mer, men mycket är klart iallafall. 

Nu ska jag försöka sova lite, hörs imorgon! Natti natt ♥ 

Blixtar och dunder!

Publicerat: 2011-05-15
Klockan: 21:00:27
Å jösses va det smäller i skyn, vilket väder, huga! Det är ruggigt, grått, regning och jädra tråkigt! Idag jobbade jag förmiddag och när jag kom hem så hade Thompa kommit hem och Fredriks mamma,pappa och lillebror kom på besök. Vi åt en god kycklingsallad, fikade och skrattade åt Ellie som var på strålande humör idag, pratade även dop och Fredriks mamma 50 års fest som går av stapeln om 2 veckor :)

Nu på kvällen har Ellie badat, busat och myst med oss! Till söndagsmiddag bjöds det på kött, pommes, beasås och sallad! Nu sitter grabbarna och kollat på hockey och jag passar på att blogga!




Måste bjuda på en söt bild som jag tog förut på Ellie och Smulan ♥



Just nu är jag inte riktigt kompis med mig själv så jag går och lägger mig och hoppas på en bättre Lisa imorgon! Godnatt!

Bättre sent än aldrig!

Publicerat: 2011-05-14
Klockan: 20:57:09
Oj kom på att jag hade lovat bild på Ellies fina babygym som hon fick av hennes mormor, idag invigdes det, hon verkade tycka det var roligt, speciellt med "pip" grejerna!

Så då var det perfekt timing att ta kort och dela med mig av, som ni ser längst ner på bilden så var smulan väldigt intresserad av att spana in vad Ellie gjorde ♥


Otursdrabbad?

Publicerat: 2011-05-13
Klockan: 20:59:45
Idag är det ju Fredagen den 13 e, jag tror inte på att det är en otursdag, inte för mig iallafall :) Har du varit med om nått speciellt idag?!

Läkarbesöket gick bra, precis som läkaren sa förra veckan så är det bara en förkylning, fanns inget dom kunde göra! Hoppas hon blir piggelin snart! Idag har vår lilla prinsessa namnsdag ♥ Grattis!

Mötet som vi skulle ha gick kanon bra, skönt att det kunde hållas här hemma istället för på kontoret :) Nu ska jag gå och pussa på mina fina innan det är dags att sova, huga va trött jag är! Puss

check check check

Publicerat: 2011-05-13
Klockan: 15:35:44
Som jag skrev igår så är det full rulle här hemma idag! Dagen började med att jag åkte på ett BVC besök med Ellie, hon växer så det knakar :) Idag var hon 56.7 cm lång och vägde 4960 g ♥

När älsklingen kom hem från jobbet var det dags för lunch och nu har jag precis kommit hem från Föräldragruppsåterträffen, dom slog ihop vår lilla grupp med en annan och det var skit kul :)

Synd att jag var tvungen att åka tidigare, hem för att byta av med Fredrik som var hemma med Ellie (BVC sköterskan tyckte inte att Ellie skulle gå på föräldragruppen) Och nu är Freddan och Ellie på väg till BVC igen för att träffa en läkare, eftersom att Ellie har varit krasslig så länge så tyckte BVC sköterskan imorse att Ellie skulle komma tillbaka nu på eftermiddagen! 

Jaha och nu om 15 min väntar nästa möte! Återkommer senare ikväll med uppdatering! 

På dagens meny

Publicerat: 2011-05-12
Klockan: 20:18:34
Dagen har rullat på och jag har hunnit med det som stod på agendan idag, jag har städat och bakat inför besöket imorgon!

Imorgon blir det förövrigt en lång dag med alldeles för mycket inplanerat, det jag ser mest fram emot är BVC besöket, ska bli så spännande att se hur stor Ellie har blivit :)



Det mest possitiva med att min andra hälft är och jobbar är att jag och Thomas brukar passa på att äta fisk, idag stod det Panerad rödspätta med kokt potatis och en filsås med örter på menyn, mums!

Nu ska jag sätta mig med en kopp kaffe och läsa nya Veckorevyn som kommit ♥ Puss puss

Morgonmys

Publicerat: 2011-05-12
Klockan: 09:30:01

Imorse när jag vaknade smög jag upp, stängde av älsklingens Alarm och sen dukade jag fram frukost och tände levande ljus...
Det kallar jag morgonmys, perfekt med en lugn och mysig morgon innan han åkte till jobbet ♥



   Nu vaknar snart min lilla skatt, hörs sen!

Ny Design!

Publicerat: 2011-05-11
Klockan: 13:41:11
Som ni ser är det omgjort på Bloggen,blev super nöjd! Tack snälla Thomas ♥

Go och glad

Publicerat: 2011-05-08
Klockan: 17:11:45
Heeej bloggen, nu är jag här igen :) Har som sagt varit iväg till Sthlm och haft avslutning med mina vänner på utbildningen! Nu är jag nästan så klar man kan bli, ska bara fylla i en utvärdering och sen så kommer intyget, hurra hurra hurra för mig! Jag är så glad att jag inte hoppade av utbildningen när jag fick reda på att vi väntade Ellie, det var riktigt nära, men jag gav mig tusan på att jag skulle fixa det ändå och nu har jag gjort det :)

Finns egentligen inga ord för vad detta år i "skolan" har gett mig, jag har vuxit och verkligen utvecklats som människa, vilka underbara människor jag har träffat och jag har lärt mig så sjukt mycket om mig själv och andra!
Nu är det över och det känns trist :( men men, nu får vi se vad livet vill erbjuda mig, förutom det fantastiska jag redan har ♥



Vilken lycka det var att komma hem till mina fina igen ♥ Ellie tittade på mig och sprack upp i världens leende,hon är så go mitt lilla hjärta!

Nu ska jag ta en dusch och sen är det dags att Skypa med bästaste Trulsa!


Vill bara tillägga att detta inlägg skrev jag ca kl 17.30 den (8/5)- varför publiserar inte blogg inläggen??
 Är det bara min blogg som är "seg" ?

Prövning!

Publicerat: 2011-05-04
Klockan: 12:53:06
Jaha då är det dags att lämna Hedemora för att bege mig till Sthlm för att göra mitt Examensarbete, vi ska en muntlig redovisning för gruppen av vårt Fördjupningsarbete! Efter detta är vi klara med utbildningen, det här är alltså sista träffen :)

Jag är jätte glad och otroligt STOLT över mig själv att jag fixat det här, samtidigt känns det jätte tråkigt att säga "farväl" till alla klasskamrater, den fina skolan och mina underbara lärare!

Det är med blandade känslor jag åker ner till Sthlm nu. Den största prövningen dessa dagar är att lämna mina fina hemma, jag kommer sakna er otroligt mycket ♥ Jag vet att Ellie kommer att ha det supermysigt med pappa, så nu ska jag bara njuta av sista träffen med alla underbara!

Vi hörs i helgen igen, tills dess må bäst ♥ Puss

Premiärbad..

Publicerat: 2011-05-03
Klockan: 22:25:19
Idag har älskade Lillskruttan premiärbadat i sin Badbalja, hon älskade det och tyckte det var jätte roligt att flaxa runt i vattnet. Tänk att hon redan har blivit för stor för att bada i kökshón, i badbaljan har hon massa plats nu istället :)

Dagen har rullat på och vi har fixat och donat, förberett och planerat. Idag gjorde jag en supergod (skryt) köttgryta, där köttet fick koka i ca 3 timmar, åh det var så mört och fint :) Lite kokt potatis till och där har vi en av mina favoriter!

Idag har jag städat upp i datorn lite, sorterat bilder på Ellie och lagt upp dom i mappar, det blir en hel del kort tagna så det är skönt att ha lite ordning!

Nu är det dags att sova! Hörs imorgon igen, måste ju berätta om kommande dagars äventyr ♥

♥ Pappersbröllop ♥

Publicerat: 2011-05-02
Klockan: 23:19:05

 ♥ Idag firar jag och finaste Pappers Bröllopsdag ♥

1 Maj

Publicerat: 2011-05-01
Klockan: 22:06:12
Och idag har det varit en speciell dag, för idag gick jag nämligen mitt "första" arbetspass tillbaka på jobbet, jag hade ett delat pass och när jag kom hem efter tur ett hade svärföräldrarna anlänt Hedemora spontant för att mysa lite med sitt barnbarn! Det var superskönt att börja med ett delat pass, för då fick jag komma hem och pussa på mina hjärtan ♥

Jag har haft en toppen dag (Förstår inte för mitt liv hur jag kunde vara nervös imorse) och det har varit så trevligt att umgås med mina kollegor och träffa alla boenden igen :) Fick en riktig "mjukstart" och gick "Intro", för att hinna ha tid att läsa de nyas journaler och lära mig alla nya rutiner! Det var en hel del nytt men bara till det bättre, det gillas!



Märktes att mitt lilla hjärta saknat mamma, jag fick ett stort leende när jag kom hem sen somnade mysungen i min famn ♥