Osocial...

Publicerat: 2011-03-30
Klockan: 18:28:11
Så alla mina kära läsare, nu kommer det ett par dagar med skit dålig uppdatering (kanske) och en tyst blogg, ska försöka uppdatera när tillfälle/lust finns :)

Om 1 timme kommer min mamma så dessa dagar kommer bli fulla med massa mys! Åh det ska bli så underbart att mamma kommer ♥

Idag blir vår lilla ängel...

Publicerat: 2011-03-28
Klockan: 21:35:47
En hel vecka gammal, skruttan ♥ Tänk va en vecka har gått fort. Det är mycket nytt, hon sover hela långa dagarna men är vaken nästan hela nätterna- precis som i magen ;-)

Inatt hade vi faktiskt vår första natt där vi fick 3 timmar sammanhängande sömn, och det var underbart skönt :) Idag kom BVC-sköterskan på hembesök och det visade sig att skruttan gått upp 140 gram sen i fredags morse, va skönt :) Nu slipper vi oroa oss, det går åt rätt håll. Nu väger hon 3140 gram!



Idag var Ellie ute med pappa på promenad i det fina vädret, dom hade haft det riktigt mysigt ♥

Lördagen..

Publicerat: 2011-03-27
Klockan: 13:07:39

Nu kommer en uppdatering om vad vi hade för oss igår, jag blev jätte trött tidigt igår kväll så jag hoppade uppdateringen och sov istället, bäst att passa på när Lillan sover!

Igår hade vi först på förmiddagen ett snabb besök av hela Fam Ljungberg, det var jätte trevligt :) Efter det besöket var det dags för Farmor, farfar och farbror att komma på besök.

Vi bjöd på kycklingssallad, kaffe och en kakbuffé :) Ellie fick jätte fina presenter! Det bästa på hela dagen igår var när farfar fick hålla Ellie, oj va han grät- det var så fint ♥ Farfar var så glad :)



Här har vi Ellie, Pappa, Farmor, Farfar & farbror! Glada och stolta :)


Tiden går så sjukt fort...

Publicerat: 2011-03-25
Klockan: 22:04:03
Jag tycker att den här veckan har gått superfort, nyss var det måndag och älskade lilla Ellie föddes, idag är det fredag och som sagt det har gått så fort!

Igår fick vi lämna BB och åkte hem för att försöka landa lite, det är så skönt att vara hemma, i lugn och ro :)



Mamma och pappa Nygren var i Falun precis när vi skulle åka hem från BB, med hela AIK bussen och ville fick gosa lite med Ellie innan det var dags för dom att jobba :)

Idag tog vi med oss vagnen ut på stan och gick ett varv på marknaden, jag orkade inte så mycket så det blev en snabbis, men det var skönt att komma ut i luften, hittade riktigt fina fynd till Ellie; 



Denna tavla var så fin och passade perfekt på hennes vägg :)



Vi fyndade också en mössa där vi själva fick välja tryck :)




Ovanstående bild, var nått jag fyndade till mig själv, den hänger så vackert i hallen...
 

2011-03-21 Välkommen till världen!

Publicerat: 2011-03-21
Klockan: 22:35:27
Idag föddes vår fina lilla flicka Kl 09.13. Hon är 50 cm lång & väger 3260 gram ♥




BB...

Publicerat: 2011-03-20
Klockan: 22:18:57
Helgen har bara susat förbi och vi har inte fattat att det är dags nu- herreguuuuuuuuuuuud :) Nu har vi checkat in på Hotel alá BB, nu är det ca 10 h kvar tills vårat efterlängtade lilla hjärta kommer!

Jag måste ta en dusch nu, och sen måste jag och älsklingen verkligen försöka sova, få alla timmar vi kan...Nästa gång jag uppdaterar så är vår dotter på plats :) Vi hörs ♥



Hi hi, måste ju bjuda på en snygg och glad Lisa från BB ;-)

Änglavakt!

Publicerat: 2011-03-18
Klockan: 22:14:29
Börjar smälta allt som har hänt idag lite grann. Det har varit en tuff dag, med många tankar som har snurrat, många känslor och tårar!

I förmiddags var jag på väg mot Borlänge för att hämta Fredrik så vi kunde åka till Falu BB på inskrivning! På vägen hände en hemsk olycka med många bilar inblandade, mitt i allt står jag med bilen och är tacksam att klarade mig! Jag var mitt i olyckan med bilen, alla bilarna framför mig och bilen precis bakom mig var krockade och där står jag utan en skråma på varken mig eller bilen!

Räddningstjänsten berättade för mig att jag verkligen hade änglavakt, med tanke på hur det såg ut framför mig och bakom! Det svåraste har varit att tänka på det jag såg, bilderna sitter fast i minnet och jag är så glad att ingen dog. Jag har kännt mig väldigt upp och ner idag. Har försökt att prata så mycket som möjligt om olyckan för att fatta vad som hände och för att kunna släppa fram mina känslor!

Jag klarade mig och är väldigt glad att alla på plats överlevde! Känns som att detta inlägg är lite luddigt men det är så jag känner också! Tycker bara att det är skönt att få skriva av sig lite.

Försöker att inte tänka så mycket på vad som kunde ha hänt, men det är svårt! En sån här sak gör verkligen att tankarna snurrar och att man börjar fundera på saker och ting!

Jag känner sån tacksamhet ♥

Klipp klipp!

Publicerat: 2011-03-17
Klockan: 21:54:08
Idag har jag varit hos frissan, toppat och fyllt i utväxten så nu känner jag mig redo för kommande BB foto ;-) Eftermiddagen bjöd på fika hemma hos Emma & Peter! Peter har fyllt år så det blev lite firande i efterskott :)

Annars har dagen varit lugn, ringt några samtal, pysslat med lite papper och annars bara slappat! Nu ska jag tömma diskmaskinen och sen är det dags att sova, imorgon väntar Inskrivning i Falun!

Hörs imorgon... tills dess-må bäst ♥

Tomt...

Publicerat: 2011-03-16
Klockan: 23:00:11
Utan Skorpan i huset, men ändå en hel del att tänka på och göra! Skönt att få upp lite fin besök som får en att tänka på annat nu när tankarna gärna vill spinna iväg åt alla håll och kanter ;-)

Idag har vi fixar med div saker, pumpat däcken till vagnen, pratat med försäkringskassan, kollat igenom packning & städat bilen! Däremellan har vi bara slappat, spelat en jädra massa Skip-bo, druckit kaffe och bara snackat skit :) En bra dag helt enkelt. Nu ska vi sova! Godnatt ♥

Lite spontan kan jag va ;-)

Publicerat: 2011-03-14
Klockan: 22:19:41
Igår var vi i Sthlm på spontanfika och hälsade på familjen Nygren, fikade, snackade massa skit och hade det trevligt! Jag tog med mig Skorpan hem dessutom och det är väldigt skönt att ha henne här :)

Idag har vi handlat, varit på promenad och Skorpan fick följa med oss på sista besöket hos Barnmorskan! Nu kollar vi på "Nu blåser vi Sverige", sen blir det en kopp te innan det är dags att sova! Natti natt ♥

Lördagsmys

Publicerat: 2011-03-12
Klockan: 22:39:35
Här hemma på Looovestaigen bjuds det inte bara på fredagsmys, utan även lördagsmys! Idag har älsklingen och jag bara slappat hemma, spelat kort, lyssnat på musik och snackat massa skit. Linda och ungarna tittade in och åt lunch med oss innan det var dags för dom att fara vidare på andra äventyr! 

Nu på kvällen har vi varit på Restaurang och ätit super gott, det var så mysigt att komma ut, bara vi ♥



Fick ett kort av Linda på vår älskade Smula när hon var mini, såååå söt ♥

Fredag = mys

Publicerat: 2011-03-11
Klockan: 21:19:28
Nu på kvällen har jag, älsklingen, Thomas och Peter njutit av en härlig 2 rätters middag! Det bjöds på Fläskfilé med pommes och beasås och till efterätt kaffe och äppelpaj, mums!

Efter maten spelade vi ett parti Yatsy och drog några fredags skämt, en perfekt inledning på denna helg! Hoppas ni får en toppen helg ♥

Slappat..

Publicerat: 2011-03-09
Klockan: 21:30:08
Idag har vi haft en riktig slappdag hemma på Loovestaigen! Älsklingen kom hem till lunch från jobbet och då åt han, jag, Thomas och Peter lunch tillsammans, det bjöds på Kokt potatis med fläskkorv och senaps/pepparrotssås :) Efter lunchen blev det kaffe och semla, vi firade semeldagen idag istället ;-)

Annars har det bara varit lugnt, vi har spelat kort och tärning, myst och äntligen ätit Renskavsgryta till middag som jag längtat så mycket efter :) Nu ska jag sova, natti natt ♥

Klapp på axeln!

Publicerat: 2011-03-08
Klockan: 22:41:03
För idag har jag varit effektiv :) Har inhandlat det absolut sista (tror jag) inför Lillans ankomst. Jag fick dessutom ett ryck och städade vårt hem, nu var det alldeles för många fighter bland dammråttorna ;-)

Nu på kvällen har jag kollat på Sofias änglar, slappat lite och druckit en kopp Te med Peter! Är helt slut nu så det ska bli riktigt gött att sova :) Natti natt ♥

Sleeping beauty!

Publicerat: 2011-03-06
Klockan: 20:40:33
Den här helgen blev inte riktigt som jag tänkt mig, har sovit sovit sovit och sovit. Men nu är jag vaken och känner mig piggare ;-) Ibland får man vika efter och lyssna på kroppen!

Hoppas ni haft en bra helg mina vänner ♥

Morgonmys

Publicerat: 2011-03-05
Klockan: 09:03:56
Godmorgon! Kaffet brummar, äggen kokar och nybakade Scones gräddas i ugnen, kan inte bli bättre en lördagmorgon! Ska snart väcka min andra hälft och då blir det frukostmys ♥

Helg!

Publicerat: 2011-03-04
Klockan: 21:54:29

Nu är det helg, vilket innebär lite extra god mat, en gubbe som inte jobbar och absolut inget inbokat, skönt :)
Njut av helgen, det ska jag försöka göra ♥

Hipp hipp!

Publicerat: 2011-03-03
Klockan: 18:48:45
Hurra hurra hurra HURRA!

Idag fyller min finaste Skorpa år ♥ Stort stort GRATTIS på din dag! Kramar från oss :)



Bjuder på den absolut sötaste bilden som finns på denna underbara kvinna :)

Groggy...

Publicerat: 2011-03-02
Klockan: 20:12:33
Inte jag utan vår älskade fina lilla Smula! Idag har hon varit hos veterinären, det var på tiden-vi har sagt länge att hon ska slippa lida som hon gör när hon löper!

Det gjorde så ont i hjärtat när vi kom hem med henne, att se hur hon vinglade fram och tillbaka, hon somnade till och med med ansiktet i matskålen, stackare! Nu på kvällen är hon lite bättre men det märks att hon vill ha 100 % uppmärksamhet och trygghet, så vi myser massa massa med henne nu ♥