Halsningar fran Grekland!

Publicerat: 2010-09-29
Klockan: 22:32:41
Hej!
Vi har det underbart i Grekland, det ar varmt och skont, god mat, underbara manniskor, harliga upplevelser och minnen for livet :) Vi njuter!

Hoppas att ni har det bra hemma! Saknar er! Kram ♥

Fjärilar i magen!

Publicerat: 2010-09-25
Klockan: 22:15:53

Nu är det inte lång tid kvar tills vi åker :) Jag längtar så att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Imorgon åker vi till Arlanda kl 05.00, tråkigt att man måste checka in så tidigt annars kunde vi ha fått en lite längre sovmorgon!

Hoppas att ni får en underbar vecka, det ska vi ha :) Massa kramar ♥

Packar förfullt...

Publicerat: 2010-09-25
Klockan: 15:04:27
Nu håller vi på och kollar igenom allt och fixar det sista hemma, om ett tag åker vi till Uppsala! Åååh jag är nervös, hörs ikväll :)

Kingen!

Publicerat: 2010-09-25
Klockan: 00:00:18

Sovit större delat av dagen för att samla energi. På eftermiddagen åkte vi till stan för att gå in på "Skönt under" och hör och häpna jag köpte något jag aldrig trodde jag skulle kunna sätta på mig: En bikini :) Jag är väldigt stolt över mig själv och ska bära den men högt huvud nu när vi åker till Grekland, - 46 kg är det nu :)

På kvällen åkte vi till Avesta för att äta middag med Emma & Peter, det var en riktigt trevlig kväll på Kingen med god mat och trevligt sällskap :)

Nu har vi städat undan här hemma och dragit fram de stora resväskorna, imorgon är det sista fixet inför resan, längtar ♥

Jag får erkänna....

Publicerat: 2010-09-23
Klockan: 21:14:55
att jag är besegrad av alla baskelusker :P Jag kunde inte ladda om och klara av det jag behövde! Men nu kommer något som är ovanligt att höra från mig: Det gör INGET, jag hinner faktiskt när jag kommer hem igen :)

Det var bara jag som hade lagt upp en plan så att det skulle rulla på smidigt, och den planen får lov att ändras lite nu! Bättre att jag koncentrerar mig på att bara vila och vila för att orka med en utlandssemester! Så nu stoppar Lisa undan böckerna och därav pressen och stressen och njuter av mina baskelusker istället ;-) ha ha!

Laddar...

Publicerat: 2010-09-23
Klockan: 11:14:01
Älsklingen har åkt och jobbat och jag har skjutsat Peter till tåget, han åker till Stockholm för att njuta av Familj och annat roligt som händer! Jag har nästan inte sovit en blund inatt, bara hostat hostat och hostat!

Nu ska jag sova en stund och försöka ladda batterierna så jag hinner klart med mina uppgifter! Hörs sen ♥

Sjukling!

Publicerat: 2010-09-22
Klockan: 22:41:29
Idag har jag fått träna på mitt tålamod! Fick tid på Röntken kl 10.45, en kvart senare satt jag på akuten för att invänta svar som skulle ta en halvtimme! Nästan 4 h senare fick jag åka hem, Puh!

Iallafall röntken visade att jag hade Bihåleinflammation, men testerna tex sänkan visade på virus! Docktorn var lite fundersam men dom måste ju gå efter röntkenplåtarna! Så det blev en kur med Nässpray och en dunderkur med penesillin! Skönt det iallafall för då vet jag att det komemr kännas bätrte på söndag :)

Somnade direkt när jag kom hem och har bara vilat hela eftermiddagen/kvällen! Nu dricker jag en kopp te och uppdaterar er såklart, hi hi!

Imorgon hoppas jag att jag är liiite bättre för nu ligger jag verkligen efter och måste plugga ♥

Uppdatering 21.28

Publicerat: 2010-09-21
Klockan: 21:31:22
Nyss hemkommen från Avesta Lasarett, fick åka in då andningen bara blev sämre och sämre Fick hjälp på en gång och det var riktigt skönt. Dr misstänker bihåleinflammation och vill inte bara skriva ut penesillin sådär- så jag ska in och röntkas imorgon så får vi se hur det blir. Nu är jag helt slut så det är dags att sova!!

Helt slut...

Publicerat: 2010-09-21
Klockan: 19:22:51
Idag ligger Lisa däckad hemma i sin säng, orkar knappt någonting! Jag har så ont i bröstet, är tungandad och riktigt täppt i näsan!

Imorgon ska jag träffa doktorn för att se om det är en penesillin kur som gäller! Nu ska jag sova och kurera mig så mycket jag bara kan! Ta hand om er ♥

Check, check!

Publicerat: 2010-09-20
Klockan: 22:18:00
Hann med det som skulle göras idag, Puh! Vi har handlat diverse saker inför resan: huvudvärkstabletter/vätskeersättning/solkräm/öronproppar & stödstrumpor! Vi har varit på Banken, Handlat inför veckan, Varit på Biblioteket och gjort lite andra små ärenden! Vi har varit hos doktorn plus att jag har fått min injektion idag!

Jag har pluggat, pluggat, planerat, organiserat, ringt viktiga samtal och pluggat lite till...Full rulle! Det har varit en riktigt bra dag, synd bara att jag har åkt på en brak förkylning, inge kul! Det gäller att lyssna på kroppen och ta det lugnt mitt i allt som händer i veckan så att jag kan njuta av vår semester :)

Nu ska vi ta en kopp te och spela ett parti kort innan det är dags att sova, natti natt ♥

Ja jag säger då det...

Publicerat: 2010-09-19
Klockan: 23:27:49
Det blev verkligen en slapp helg, jag har sovit massa, vilat en massa, slappat en massa och bara tagit det lugnt :) Jag kan lova att det behövdes, tog lite tid att återhämta sig, men det har gått bra :)

Nu på kvällen städade vi och gjorde fint i vårt hus, vi planerade kommande veckas mat och aktiviteter! Morgon dagen blir hektisk för det är en hel del som händer imorgon.

Veckan kommer också innebära en hel del slit, vi har massa saker som behöver fixas inför Greklandsresan och jag måste lägga 200 % på att plugga! Tur att jag har fått energi efter dom här dagarna i skolan och jag känner att detta kommer jag klara galant :) 

Natti natt ♥ 

Nu tar jag....

Publicerat: 2010-09-18
Klockan: 11:09:25
Helg och stänger av totalt ett tag! Jag känner mig överkörd och helt slut efter dessa intensiva dagar- från tidig morgon till sena sena kvällar! Därimellan lite mys med nyfunna vänner, plugg och laddning inför kommande dagar, jag är så nöjd med mitt val av utbildning :)

Vi är "barnfria" nu i helgen och det passar ganska bra just nu, vi kan bara slappa, vila, kolla på film och ta det lugnt! Jag behöver återhämta mig ;-) Jag har en hel del som behöver bearbetas och smältas. Återkommer när jag är "tillbaka" igen!

Tillslut vill jag bara tacka finaste familjen Nygren som bjöd på en trevlig Fredagkväll med god mat och trevligt sällskap ♥

En Datalektion..

Publicerat: 2010-09-16
Klockan: 14:24:41
Och lite tid över resulterar i ett snabbt Inlägg! jag har det SUPER bra, det är klart att jag längtar hem till mina nära och kära, men det är riktigt bra här! God mat, underbara nya vänner, intressant undervisning mm. Jag skulle lätt kunna vara här oftare!

Fick ett sms idag som inte var så trevligt, tack och lov hade allt gått bra och jag får prata med berörda mer om detta på Fredag- känns som att jag behöver dela ut ett par kramar och själv få ett par kramar ♥

Nu ska vi fortsätta! Hoppas att ni har det bra! Vi hörs :)

Home but soon gone again!

Publicerat: 2010-09-14
Klockan: 16:00:23
Lovade att slänga in ett litet inlägg igår när jag kom hem efter Moratrippen men jag fick migrän så hela kvällen spenderades i sängen och mörkret! Idag är det bättre och här hemma är det full fart!

Håller på och packar och förbereder, ikväll åker jag till Sthlm för att imorgon bitti börjar skolan och jag bli borta tills på fredagkväll, kommer vara full rulle hela dagarna, då vi slutar 20.00 på kvällarna, men spännande, såå spännande ska det bli :)

Ha det bäst så hörs vi när (om) det finns tid kommande dagar ♥

Bye Bye!

Publicerat: 2010-09-12
Klockan: 17:13:19
Idag har det varit segt på Looovestaigen, har haft noll energi! Men på eftermiddagen fick jag ett litet ryck och lyckades sparka igång mig själv och göra de tråkiga "måsten"...

Har vikt tvätt, städat, handlat, varit på återvinningen och nu packat! Stax blir det lite mat och sen åker jag till Mora, kommer hem imorgon igen och då får jag äntligen träffa min underbara man :) Som jag längtat!

Hörs imorgon igen ♥

Saknar dig...

Publicerat: 2010-09-11
Klockan: 23:07:36

Promenaden gjorde susen, det var verkligen skönt att få rensa tankarna lite :) Fick dessutom lite extra energi och nu är arbetet äntligen färdigt- det var ett ganska stort arbete och lite svårt och jag ville gärna bli klar idag! Det lönar sig att jobba hårt ;-)

Har inte hunnit med så mycket annat än arbetet idag. Lite kortspel och ett kaffebesök av Linda! Nu på kvällen blev det lite "lördagsmys" på Lappens med Grabbarna, jag åt en Snitzare det var riktigt gott :)

Nu är det dags för en värmande kopp te innan det är dags att sova!


 ♥ Saknar dig hjärtat, kom hem snart ♥

Tankspridd...

Publicerat: 2010-09-11
Klockan: 11:21:43
Ger mig ut på en promenad för att sortera tankar, få lite härlig höst luft och förhoppningsvis lite energi att göra klart arbetet :)

Fredag hela veckan...

Publicerat: 2010-09-10
Klockan: 22:27:43
Känns det lite som i mitt liv just nu, men idag har det varit en alldeles speciell fredag! Har haft väldigt trevligt besök. Första besöket var Trollet med trollungarna- vi var ute och lekte, kollade på Pippi & åt köttfärssås :)

På eftermiddagen kom Sanna, Johan & Elsa på besök, det var så roligt att träffa dom igen och dom har varit väldigt saknade! Som man missat- Elsa har blivit stora tjejen som lärt sig massa nya saker :D Så kul att se!

Pratade om allt mellan himmel & jord, "pillade" på varandras nya bilar, drack kaffe och bara njöt av att umgås :)

En härlig fredag med andra ord! Kvällen avslutas med en kopp Te och tidig sänggång, natti natt ♥

Drömmarnas Land!

Publicerat: 2010-09-09
Klockan: 22:50:57
Idag har jag verkligen fått välja på vad jag ska lägga min energi! Dagen började med 2 möten, sen hem för att äta lunch med hjärtat och sen somnade jag och va i drömmarnas land nån timme!

Vaknade lite piggare och försökte lägga lite energi på att plugga! Nu är nya skrivaren installerad så nu är det bara att köra ;-) Till middag bjöds det på Kyckling, Ris & currysås!

Nu på kvällen blev det Halv 8 hos migIdol, sen en kopp Te- gött :) Nu ska vi gå på en liten kvällsprommis och sen är det dags att sova, Natti natt ♥

Du är mitt lyckopiller...

Publicerat: 2010-09-08
Klockan: 21:07:09
Älskar dig min underbara man, tack för att du får mig att känna mig stark nu och får mig att hålla ihop. Du är mitt lyckopiller ♥


 

Älskar den här låten, den gör mig lugn och glad :)

Idag har jag pluggat, påbörjat Swot-analysen som ska vara klar nästa vecka! Myst med hjärtat mitt och njutit av egentid tillsammans :) Nu blir det en kopp te innan det är dags att sova ♥

Kanon eller kalkon?

Publicerat: 2010-09-07
Klockan: 23:30:01
Ja det kan bli hur som helst när man härjar i köket...Idag fick jag ett ryck att göra en sockerkaka, så jag gjorde en vanlig sockerkakssmet, plus att jag hade i 2 rivna äpplen och lite kanel, oj oj oj va saftig och god den blev, riktig höst kaka :) Så en bit njöt vi av tillsammans med en kaffe :) gött!

Idag har vi varit hemma och tagit det lugnt, var ute på jobbet en snabbis för att lämna papper, spelat kort, ätit en god middag :Köttbullar med färskpotatis och brunsås!

Nu på kvällen tog jag och hjärtat en liten promenad men innan promenixen hann vi med att kolla på både "Halv 8 hos mig" och Idol ... Nu är det dags att sova ♥ Natti natt!

Less...

Publicerat: 2010-09-06
Klockan: 23:06:41
Nu kommer lite gnäll här, börjar bli trött på sistuationen som pågår just nu, jag vill så gärna att det blir bättre nu, men jag kan inte få hjälp! Inte än!

Sjukskriven 2 veckor till för att sen påbörja behandling, ska bli så skönt och jag hoppas hoppas att det fungerar! Om det fungerar som det ska ska jag få börja jobba 50 % och det ser jag verkligen fram emot, försöker "hålla ihop" hemma, strosa runt och mysa, läsa, gå små promenader, prata lite skit med folk, dricka mitt te, kolla på tv, pyssla lite mm!

Men men jag får helt enkelt finna mig i situationen och göra det bästa av det :) Vara stark och possitiv! Mitt i allt detta så händer det ju något underbart och fantastiskt! 

Så nu har jag fått ventilera mina känslor lite och nu får det vara bra, imorgon början en ny dag som ska bli bra!

Godnatt mina kära vänner ♥

Roadtrip!

Publicerat: 2010-09-04
Klockan: 10:15:40
Japp dp var vi kammade, packade och klara fär avfärd! Åker till Uppsala för att gå på bröllop i eftermiddag, umgås lite med Freddes familj och sen vidare till stora metropelen! Hörs när vi är hemma igen ♥

Grymt gott...

Publicerat: 2010-09-03
Klockan: 22:21:10
Idag åkte jag och älsklingen till Avesta för att fika med Emma & Peter som bjöd på en grymt god morotskaka, mums!

Efter fikat åkte vi in på Elgiganten och min skolutrustning är nu komplett när nya skrivaren är på plats ;-)

Annars har det inte hänt så mycket idag, men nu är det dags att sätta lite fart för nu måste det packas inför helgens roadtrip! Ha en underbar kväll ♥

Mysfaktor

Publicerat: 2010-09-02
Klockan: 23:59:31
Åh va jag älskar att tända massa levande ljus! Städade undan här hemma på kvällen, hängde tvätt och sen tände jag en massa ljus tog en kopp te och bara njöt :) Ljus = hög mysfaktor ♥



Längtar till min älskade man kommer hem imorgon ♥ Godnatt!

Kuuupola!

Publicerat: 2010-09-01
Klockan: 22:09:09
Idag har vi varit i Kupolen, köpte skor till Thomas! Ett påslakanset, underkläder & t-shirtar till hjärtat och ett par byxor till mig!

Skönt att komma iväg lite med jag var supertrött när jag kom hem, sov nästan 2 timmar! Hämtade ut medicin på Apoteket när jag vaknade och upptäckte att min läkare har gjort en riktig miss. Tur att jag ska dit på måndag igen så att vi kan lösa detta.

Det är så kallt hemma, märks att det verkligen är höst nu! Kan inte leva i förnekelse längre ;-) Värmen är på högsta, jag har dubbla plagg på mig och nu ska jag ta en kopp värmande Te ♥