Föräldragrupp!

Publicerat: 2011-01-31
Klockan: 22:01:21
Idag kom min kära man äntligen hem efter en "räkmacka" på jobbet, vi åt god sallad till lunch, drack lite kaffe och tog en middagslur :)

Innan han kom hem hann jag med ett besök på VC för att ta blodprover och sen ut till jobbet för att dricka kaffe och kolla igenom alla fina barnkläder några kollegor plockat ihop till oss :)

På eftermiddagen var vi på föräldrargrupp tillsammans med 3 andra par "en liten grupp" som barnmorskan sa, men det var ganska trevligt. Det är dags redan på Onsdag igen och då kommer papporna få ha specialgrupp med en pappaledare-spännande :)

Nu har vi nyss varit ute på promenad och nu blir det nyheterna sen är det dags att sova, natti natt ♥

Vilken energi...

Publicerat: 2011-01-30
Klockan: 22:27:47
solen sprider, det sprittrar i kroppen och jag längtar efter vår :)

Fick tokryck igår och tror att jag slängde halva huset, rensade i garderober osv, tråkigt för man gör en massa, men det "syns" inte vad man slitit ;-)

Idag har jag fikat med Emma. Umgåtts med Thomas och ätit en smarrig söndagsmiddag! Nu på kvällen har jag tvättat och städat. Missade Solsidan :( Blev så besviken när jag kollade på klockan och den är 20.26 och jag inser att jag missat det, repris tack :)

Nu säger hela kroppen åt mig att det är dags att sova, kan knappt hålla ögonen öppna :) Så godnatt ♥

Solen lyser vackert..

Publicerat: 2011-01-29
Klockan: 10:25:19
och idag ska jag ta en promenad i solen och få lite energi :)

Gårdagen bjöd på finbesök av Sanna, Johan & Elsa, det är så kul när dom hit och fikar gott och snackar skit, nu är det inte så långt kvar tills vi ses igen för jag och älsklingen åker dit och hälsar på om 2 veckor :) 

Nu ska jag dricka lite kaffe, kolla en stund på tv och sen gå ut, ha en toppendag ♥ 

Just nu..

Publicerat: 2011-01-27
Klockan: 21:22:06
Visas "Svensk maffia" på tv, den ska sändas i 6 delar- jätte spännande!

Ville bara titta in här och uppdatera lite om dagen som varit väldigt lugn, fikat med Emma, organiserat lite bland alla papper och pärmar och annars bara slappat!

Nu ska jag kolla klart på programmet och sen är det dags att sova ♥

Lunch möte!

Publicerat: 2011-01-26
Klockan: 23:04:37
Idag har det varit en riktig trevlig dag! Morgonen började med att jag väckte min kära man med frukost på sängen och vi kollade på nyhetsmorgon- mys ♥

Sen åkte jag för att ha ett lunchmöte med föreståndaren på Cornelia, hon hjälpte mig med vissa skoluppgifter och vi pratade framtid :)

Efter lunchmötet, åkte jag förbi "Karlsgårdarna" för att hämta finaste Trulsa som äntligen är hemma efter sin semester, brun/lycklig och utvilad. Vi åkte hem till Looovestaigen för att snacka massa skit, uppdatera om läget, planera framtid och självklart pimpla kaffe!

Älsklingen och jag njöt av en god middag och spelade lite spel. Sen nu i ett x antal timmar har jag pluggat, skrivit, ren skrivit och dubbel/trippel/fyrling kollat det som ska göras! Har hunnit med det mesta för "perioden" men väntar på respons på fördjupningsarbetet, när den kommer ska det "piffas till" och sen lämnas in! 

Dags att sova, är riktigt trött nu! Hörs imorgon ♥

Maskrosungen

Publicerat: 2011-01-25
Klockan: 21:26:14
Idag läste jag ut och gjorde klart Recensionen på Boken "Maskrosungen" en sann historia, boken var hemsk men riktigt bra!



Kan varmt rekommendera denna bok!

Förövrigt har jag inte gjort så mycket annat än att plugga idag. Snackat skit med kusinvitamin, Planerat in mysdagar med Skorpan, myst med finaste och ätit en efterlängtad middag: Kokt potatis med Köttfärslimpa & brunsås :) Gottigott!

Nu ska jag sova, imorgon väntar ett spännande möte, natti natt ♥

Vårkänslor...

Publicerat: 2011-01-24
Klockan: 21:21:48
Idag fick jag lite vårkänslor, solen lös så fint och himlen var alldeles blå :) Idag har jag varit iväg och veckohandlat och sen fixat lite här hemma, bytt gardiner och tvättat köksfönster, fick nog ett litet ryck av vårkänslorna!

Ska lägga mig och läsa lite till ur "Maskrosungen" innan det är dags att sova! Dom här fina tulpanerna köpte jag idag när jag handlade ♥



Spontanitet...

Publicerat: 2011-01-23
Klockan: 19:45:04
Har aldrig varit en av mina starkaste sidor, jag är den som älskar att planera och har haft väldigt svårt att vara spontan, jag har dock blivit lite bättre!

Imorse fick jag och älsklingen ett ryck och bestämde oss för att åka på en spontantrip till Uppsala, vi åt frukost på Ikea och strosade runt och kollade på allt fint, köpte lite grann och lämnade tillbaka ett ben (tänk att det alltid ska vara fel på nått man kommer hem med). Sen åkte vi till "Babyland" för att hämta vårt gåvopaket, en Babybox med lite smått & gott och en blöjhink!

Vid lunch överraskade vi Fredriks föräldrar och brorsa genom att titta in på en fika, det var trevligt!  Nu ska vi slappa resten av kvällen och självklart bänka oss framför Solsidan, herregud va jag älskar den serien! Hoppas ni haft en bra helg? Kram ♥

Skäms på mig ;-)

Publicerat: 2011-01-22
Klockan: 21:49:12
Jag som brukar vara hyfsad bra på att blogga och nu har det verkligen uppdaterats dåligt här! Jag har haft att stå i om jag säger så ;-) Dels har jag pluggan som f*n, läst ut 2 st 350-400 sidors böcker och gjort uppgifter till dom (det har tagit massa tid och energi), och dels har vi pysslat lite här hemma. Varit iväg och handlat grejer och förberett för vår lilla tjejs ankoms :)

Vi har rivit ut det mesta i vår fd "walking closet/mitt pysselrum/vårt förråd" så här ser det ut nu:

                     

Nästa steg i rummet blir att köpa säng/skötbord/myslampa och lite annat smått och gott.

När vi gjorde om där inne så fick vi lite "platsbrist" och funderade på hur vi skulle lösa det, så i hallen blev det Kontor/Pysselhörna/Plugghörna med plats för oss 2, riktigt bra blev det:



Här är resultatet, Kontor ála Roos!

Igår fick vi besök av Emma och Peter, det var riktigt trevligt att träffas, var jätte länge sen sist! På kvällen hade Jag, älsklingen och Thomas fredagsmys och åt Tacos, som vi längtat efter hur länge som helst!

Idag har jag och Fredrik varit ensamma hemma och idag valde vi att göra absolut så lite som möjligt, vi tog en rejäl sovmorgon, åt en god frukost, vi har spelat spel, tittat på film och bara slappat.



Till middag åt vi Våfflor med Glass & sylt, mums! snacka om Lördagslyx! Ha det bäst mina kära läsare så hörs vi snart igen ♥

Oj

Publicerat: 2011-01-16
Klockan: 22:02:25
Nu är det verkligen dags för uppdatering ser jag ;-) Har ju varit borta ett par dagar och nu när jag kom hem igen har det bara rullat på!

Åkte till Stockholm på älsklingens födelsedag. Första stoppet var hos Fam Nygren där det fikades och skvallrades, sen åkte jag vidare till Bromma flygplats för att hämta Mr Z. Vi begav oss ut till Saltsjö-boo för att njuta av en fika innan skolstressen började! Som vanligt var det väldigt intensiva dagar i skolan, men samtidigt så jäkla roligt. Vilka fantastiska människor jag går med och denna gången var mest intressant, för nu kom vi in på mitt "favoritområde" vilken är KBT.

Det jobbiga är att man har slitit så hårt med att hinna klart med alla uppgifter och det som ska göras och nu när man äntligen är klar med det så kommer massa nya uppgifter. Så nu är det strikt schema på pluggandet som gäller, så jag hinner med dessa uppgifter innan det är dags för skola igen i Februari!

Fredagen vinkade jag hejdå till mina klasskamrater för att sen åka till Nygrenarna och tigga lite kaffe i väntan på att Bella skulle komma hem! Vi satt uppe sent och snackade massa skit och hade det jätte mysigt :)

På lördagen åkte jag hem ganska tidigt och överraskade min man redan vid lunch med min hemkomst (jag skulle komma senare, men Bella var tvungen att jobba). Hade huvudvärk och sov ett par timmar, men när jag vaknade till väntade middag med Fredrik (Potatisgratäng,fläskfilé, sallad och ett glas cider) sen på kvällen mös vi bara och spelade spel!

Idag har jag varit ute på jobbet och hälsat på och sen när jag kom hem väntade Linda och ungarna, vi åt lunch och drack kaffe innan dom skulle åka hem till Mora igen! Eftermiddagen har varit lugn och vi har mest planerat här hemma, lite hur de kommande 2 månader ska se ut, finns en hel del vi vill hinna innan det är dags att bli föräldrar :)



Fick 2 söta bodysar & ett par byxor av Familjen Ljungberg :) Tack tack!



Och det här söta Setet har jag och älsklingen köpt till vår dotter :) Tänk va mycket fint det finns, oj oj!

Nej nu är det dags att gå och lägga sig! Ha det bäst så hörs vi ♥

Idag är det ingen vanlig dag...

Publicerat: 2011-01-12
Klockan: 10:23:44
För idag är det min älsklings födelsedag :) Hurra hurra hurra ♥



Fredriks morgon började med Frukost på sängen, smörgås, kaffe & tårta :)




Så här glad var min nyvakna man imorse :) Kanske var för innehållet han fick i påsen ;-) ha ha! I present fick han en "öl" påse och ett presentkort så han kan gå och njuta av massage ♥

Älskar dig!

Underbart..

Publicerat: 2011-01-11
Klockan: 11:58:21

Åh vilken lyx, har precis varit iväg och fått massage, det var så sköööönt, höll nästan på att somna! Känner mig som en ny människa. Fick ett presentkort på min födelsedag och kände att nu var det dags att utnyttja det :)

Efter massagen gick jag en sväng på "stan" för att köpa Födelsedagspresent till min bättre hälft och jaga reda på födelsedagspresenter till små bröderna som snart fyller!

Nu har jag vilat lite och ska strax fixa lunch till mig och Fredrik (som kommer hem från jobbet om ca 30 min) och sen är det dags att sätta sig ner med arbetet, blir många tuffa timmar med det idag, men det kommer kännas så bra imorgon :) Hörs sen ♥

Seg dag...

Publicerat: 2011-01-10
Klockan: 21:36:01

Med många tankar som snurrar, håller på att försöka bli klar med grunden till fördjupningsarbetet och nu är det inte så jätte mycket kvar! Måste sätta mig några timmar imorgon och kolla igenom allt, rätta och se om jag missat något. För sen ska "kladden" lämnas in på Onsdag för godkännande!

Idag var jag hos Barnmorskan och magen växer som den ska, jag har fortfarande inte gått upp i vikt men däremot "stannat" upp så nu hade jag inte gått ner iallafall, det är bra för nu sa hon att jag slapp jag näringsdryckerna!
Hade fortfarande lågt blodvärde så det skulle vi hålla lite extra koll på. Annars var allt så bra :)



Så här ser magen ut nu, det börjar växa :) Nu ska jag sova, hörs imorgon....Nattinatt ♥

Stupar snart...

Publicerat: 2011-01-09
Klockan: 21:47:59
I säng efter en trevlig helg! Det har varit en myshelg på Loovestaigen med en hel del roligt som har hänt. Igår gjorde vi smörgåstårtor, tårtor, städade och hade "Lisa & Fredrik" tid- så skönt :)

Idag har vi haft besök av Fredriks släktingar som kom för att fira honom lite i förskott, det har varit en riktig trevlig dag! Smörgåstårtorna och tårtan uppskattades och det har varit "högt i taket" idag med massa skratt här hemma! 

Nu är det dags att avrunda en trevlig helg och sova för att få nya krafter till kommande vecka, hoppas att ni haft en toppen helg?! Kramar/ Lisa

Förövrigt kom jag på att jag varit dålig på att uppdatera med bilder, så jag slänger in en bild på kläderna vi köpte till Lill Tjejen :)



Godnatt ♥


Jippie

Publicerat: 2011-01-06
Klockan: 20:27:32
Idag fick vi ett glädjande telefonsamtal då vi fick reda på när vår dotter kommer till världen, känns lite konstigt att veta exakt datum och tid men samtidigt SÅ spännande :) Åh va vi längtar ♥

Idag har jag pluggat, varit ute på jobbet för att lämna lite papper och sen har jag varit hos Frissan, det var så skönt att unna sig lite lyx. Toppade lite och färgade i utväxten så nu känner jag mig snygg & prydlig igen :)

Sitter just nu och kollar på "Göta Kanal 3" med Peter, Thomas sitter vid datorn och finaste älsklingen jobbar! Imorgon åker Thomas till Borlänge och här hemma bjuder helgen på en massa skoj! Förutom att jag ska stänga av telefonen, lägga undan alla skolböcker och bara njuta av egentid med Fredrik så blir det en fika med Emma på Lördag och förberedelser för sen kommer Fredriks släkt på Söndag för att fira honom lite i förskott. 

Ta hand om er ♥

Plugga på ett och två...

Publicerat: 2011-01-05
Klockan: 21:02:49
Ja det är ungefär det jag har sysselsatt mig med hela dagen, kommande vecka kommer ni få läsa om mycket pluggande, men det är så det får bli! Känner mig inte alls stressad längre utan motivationen är på topp och det känns som att det går riktigt bra, trots att det är tufft!

Fick ett litet avbrott när Magnus & lilla Bentley tittade upp på en kaffe, riktigt trevligt :) Imorgon har jag en unna dag, men det får ni läsa om imorgon! Vi hörs ♥

Ett litet break...

Publicerat: 2011-01-04
Klockan: 16:48:58
I pluggandet är det dags för i form av en mini uppdatering! Har faktiskt inte gjort så mycket annat än å plugga, det går frammåt och det känns bra- det här fixar jag :)

Thomas fixade bloggen lite så det kommer in lite ny färg, så man blir glad! Nu ska jag passa på att slänga in en tvätt och laga lite middag sen ska jag fortsätta med pluggandet. Älsklingen är iväg och handlar. Känns så skönt att han tagit körkortet, nu får han vara chaufför och utföra ärenden ;-) 

Ha en underbar kväll så hörs vi ♥ 

2011 here we go...

Publicerat: 2011-01-02
Klockan: 16:41:50
Det är med spänning jag ser fram emot detta år, det kommer bjuda på en hel del :)

Nyåret firades i Sthlm tillsammans med släkt och vänner! Det var verkligen en toppen dag/kväll/natt med många höjdpunkter, skratt och kärlek. Ett stort tack till Lollo & Anders för att dom är så fantastiska människor som alltid ställer upp och gör så fint för oss "ungdommar" ni är guld värda ♥

På nyårsdagen träffade jag pappa och det var riktigt trevligt! Vinkade även hejdå till Bästa Trulsa & Plupp som ska få njuta av Thailand, sol, bad, god mat mm i hela 3 veckor! Hoppas ni får det underbart tjejer!

Själv måste jag lägga på ett kol och ta tag i pluggandet ordentligt denna vecka, har suttit och läst hela dagen, snart blir det matpaus och sen ska jag vila huvudet lite. Hörs senare!

♥ Saknar min älskling, men imorgon kommer han äntligen hem ♥