Tur i oturen...

Publicerat: 2013-02-28
Klockan: 21:57:21
Idag skulle vi haft föreläsning hela förmiddagen och sen big tenta på eftermiddagen, när vi kom till skolan va förmiddagens föreläsning inställd så vi fick göra prov direkt, kändes riktigt bra det där :) 
 
När provet var färdigskrivet blev vi hemskickade med hemuppgifter, då ringer min telefon och det var från förskolan- Ellie hade feber. Hämtade liten pärla, som varit väldigt glad och "pigg" trots febern. 
 
 
Pärlan serverar kaffe med mjölk till mamma- ordning på henne :) 
 
Här hemma så skulle hon "hääpa mamma" (hjälpa) när jag skulle städa :) Gullunge, gick och sopade golv och väggar och hyllor med dammvippan ;-) Så på eftermiddagen efter hon sovit gött så hjälptes vi åt och städa, sen åt vi middag, jag stack iväg och handlade (Tack Thompa)..
 
Köpte en värmande mysig ursöt kammin idag, vilket fynd! Behövde bara åka till Västerby så var det klart :) 
 
 
Ska bara möblera om lite så den får en egen fin plats :) Nu är det dags att sova ♥

Min vecka...

Publicerat: 2013-02-26
Klockan: 23:11:16

Den här veckan har jag bestämt mig för att göra till "min vecka" denna vecka innebär en del stress men framförallt en stor dos press (på mig själv).

Denna vecka ska de 2 kurserna "avslutas" och bindas ihop med prov på torsdag. Är redan nu lite nervös- men det kommer nog gå galant som allt annat har gjort :)

Denna vecka vet jag även kommer bjuda på massa skoj, det får ni höra mer om sen ;)

Måste bara berätta om dagens roliga händelse. Då Ellie bara äter laktosfri kost så har jag 4 vällingförpackningar kvar, så jag tänkte att jag lägger upp en annons på bytes sidan i Hedemora.

Det absolut bästa va att jag fick svar av "munkbilen" (som btw säljer grymt goda munkar) jag fick ett erbjudande om att byta mot färska nybakade munkar.

Ni kan ju gissa vad jag svarade? Sjäääälvklart. Så på fredag åker jag å hämtar munkar, wihooo!

Idag fyller bästaste Thompa hela 19 år och vi tjuvstartade firandet redan igår med Thai mat som han och Johanna lagat och en god tårta, det var jätte gott :)

My star......

Publicerat: 2013-02-24
Klockan: 21:16:53
 
Bjuder på en härlig bild på Ellie från helgens besök hos Gudmor "indaaaa" som Ellie säger ;-) Tack gumman för allt ♥

All in....

Publicerat: 2013-02-21
Klockan: 14:16:00
Full rulle på looovestaigen som vanligt ;-) Nu är det verkligen ALL IN som gäller...Är på sluttampen på 2 kurser och tror att jag kommer få med mig 2 fina betyg när det sista är klart nu :) 
 
Laddar inför kommande vecka med ett stort slutprov och 3 generöst stora inlämningsuppgifter. Man vet då att man lever ;-) MEN kul är det- inte trodde jag att det skulle vara såhär roligt och givande.
 
 
Ellie kom hem från förskolan med en så fin Alla hjärtans dag teckning, så den ramades in och hänger nu fin i hallen, hon pekar å säger "minas hjärta" (ellie=mina). Det är sånna här saker som gör mamma hjärtat lite sådär extra varmt ♥
 
 

En bra braig dag ♥

Publicerat: 2013-02-18
Klockan: 23:02:20
Idag har det varit en bra dag i skolan. Fick äran att träffa Elin på min lunchrast, vi lunchade och snackade massa skit (eller ja det vi hann på en timme).
 
Efter skolan bjöds det på massa myspys hela eftemiddagen/kvällen med min fina lilla pärla. Sen på kvällen så åkte jag till Avesta för att träffa min pompis Emma, blev gófika, update och jag fick en jätte fin orgideé :) Tack pompis ♥
 
Som sagt en bra braig dag :) 
 
 

Till mig

Publicerat: 2013-02-16
Klockan: 13:11:00

Från mig... Man får inte glömma bort sig själv, så hemma på mitt köksbord står det jätte fina lila tulpaner, till mig-från mig. Det är helt okej att skämma bort sig själv ibland ;) hi hi...

Igår efter jag jobbat kväll så kom min bästaste Elin på ostbricka, kaffe & skvaller.. Underbart att ses igen, det va första gången för iår. Som vi längtat :) 

Alla hjärtans dag ♥

Publicerat: 2013-02-14
Klockan: 20:25:31
Har jag och Ellie firat med att jag fick åka tidigare från skolan för att hämta en sjuk liten pärla på förskolan, lilla vänn, snorig och febrig :/ stackern! Men till och från väldigt pigg å busig..
 
 
Vi kom hem och slängde oss i soffan där vi latat hela kvällen ;-) Vi satte oss för att måla lite teckningar och mitt bidrag till Ellie såg ut såhär ...
 
 
Nu måste jag fixa lite med skolan, så jag inte kommer efter, måste ta ikapp det jag missade idag och imorgon missar jag en föreläsning. Men det känns ändå bra för jag får vara hemma och njuta av min dotter ♥
 
Ta hand om er...

Värme i mitt mamma hjärta ♥

Publicerat: 2013-02-12
Klockan: 22:02:39
Den här fina teckningen fick jag av min lilla pärla. Tänk att en teckning kan göra en så glad ♥
 
 

Annars har veckan som varit rullat på av bara farten. Har lämnat in en feting inlämningsuppgift och haft prov i lagar mm. Det kändes riktigt bra och jag är stolt att jag klarar det här så bra. Det är klart att det är tufft ibland.
 
Men jag vet att snart får jag en välbehövlig paus från skolan ett tag och det är bra. Då får jag tid att ladda lite batterier :) Hoppas ni har det bra mina kära läsare...

Det går bra nu, kompis det går bra nu....

Publicerat: 2013-02-06
Klockan: 09:59:00
Yes, inlämningsuppgift inskickad, känns riktigt bra! Frisörbesök igår, känner mig som en ny människa..Annars har det varit mycket plugg och jobb och mys med min lilla pärla ♥
 
Dagarna har en tendens att springa förbi, men jag hinner med det jag ska/vill iallafall :)