Som utlovat..

Publicerat: 2011-09-28
Klockan: 22:29:48
Tog en bild på vårt nya fina staket på framsidag, nedanför staketet ser ni oxå stenmuren som kommit upp :



Det va det hele för idag, nu måste jag sova :) Godnatt

Mucho mucho

Publicerat: 2011-09-27
Klockan: 21:36:38
Har det varit dom senaste dagarna som rullat på utav bara farten! Den där "to do" listan har varit väldigt bra att ha och nu är det faktiskt inte så extremt mycket kvar :)

I Fredags kom Linda till oss och spenderade helgen här, det har varit jätte mysigt med mycket skratt, skvaller och mys! Ellie var så glad att ha gudmor här ♥ Vi var även ute och åt middag på "Halvan" med några av mina arbetskollegor och hade en trevlig kväll tillsammans :)

Annars har det varit jobb på agendan samt pricka av lite på "to do" listan, jag måste ju faktisk ta lite kort så ni kan se lite vad som har hänt, vi har nämligen bla fått ett jätte fin stenmur, ett nytt staket och pysslat med diverse saker på tomten, bla klippt ner buskar, ansat träd mm :) 

 

Vilken pärla...

Publicerat: 2011-09-22
Klockan: 20:43:11
Igår kväll när jag kom hem från jobbet berättade Fredrik att han skulle dammsuga och hade då bett Thomas ta hand om Ellie, och Thomas hade en överraskning att visa, Thomas hade riggat upp och tagit jätte fina bilder på Ellie medans Fredde dammsög, Här är ett smakprov:



Fina Ellie ♥

Idag har Emma och Amanda varit här och vi tog vagnarna och gick ner på stan, jätte mysigt med promenad och fika :)

Nu ska jag dricka upp mitt kamomill te sen är det dags att sova- blir tidigt idag för jag är inge pigg :/

Vår prinsessa

Publicerat: 2011-09-21
Klockan: 09:39:50
blir hela 6 månader idag ♥ Mamma & Pappa älskar dig hjärtat!



Igår var vi på BVC för att Ellie skulle få sprutor! Hon var nu 67 cm lång och vägde 8190 gram "onormalt normal" i kurvan enligt doktorn ;-) ha ha, vi höll på att skratta ihjäl oss när hon sa så :)

Idag måste jag ta tag i en "to do list" känner att tiden rinner förbi och att jag har lite dålig koll på läget, men en lista blir kanon, det gäller bara att prioritera!

Nu ska Ellie få gröt :) Hörs sen

Ett riskorn...

Publicerat: 2011-09-19
Klockan: 22:57:21
som är på väg att bli en tant tittar upp från Ellies fina underkäke, wiiihooo- stora tjejen ♥ Skönt att få nån form av bekräftelse på att det troligen är beviset på den senaste tidens bök och stök!

Igår åkte jag,fredde,ellie och elin till vackra Vaxholm för att träffa Sanna,Johan,Elsa och Vidar! Det var så mysigt att få umgås, äta gott,skvallra, leka med Elsa och träffa den nya familjemedlemen :)

Idag har jag jobbat några timmar och sen har vi städat och sen kollat på grannen som sliter med att göra fint på vår gård :P bildbevis kommer inom kort! Natti natt ♥

Stora tjejen...

Publicerat: 2011-09-15
Klockan: 15:27:58
Måste bara visa en urgullig bild på Ellie, visst har hon blivit stor? :)



Myspys ♥

Idag jobbar pappsen och jag har precis ätit lunch och fikat med Emma, Peter och Amanda :) Nu sover Ellie lite middag och jag ska passa på att måla klart hennes "pall"- ni får se sen ;-)

På förmiddagen tog jag och Ellie en promenad, nu börjar det verkligen bli kallt ute, det blåser som tusan, men det var ganska skönt ändå :)

Morgonmys & Bus

Publicerat: 2011-09-13
Klockan: 10:59:20

Imorse bjöds det på mysfrukost med min andra hälft ♥



Hela familjen var ganska piggelin i morse så vi gick upp tidigt och har busat och busat, Ellie har varit på strålande humör och skrattat och pratat massor, åh va fin hon är vår älskade tjej ♥

Pyssel...

Publicerat: 2011-09-12
Klockan: 22:32:43
Det blev en film igår istället för Elin och jag var så trötta på lördakvällen! Igår såg vi "Svinalängorna" och åt en mysig middag med ett glas vitt till det, en perfekt avslutning på veckan ♥

Idag kom äntligen min andra hälft hem, som vi saknat honom :) Nu på kvällen har jag pysslat och gjort ett kort till Evelina som fyller 5 år, tiden går så fort!



Här har ni resultatet av mitt kvällspyssel



Snart kommer det även byggas om här på bloggen ;-) Thomas ska fixa lite och byta ut lite bilder och så. Det ska bli spännande att se resultatet :)

Ha det bäst!

Myslördag!

Publicerat: 2011-09-10
Klockan: 18:15:40
Idag har Ellie och jag varit i Avesta och hälsat på, mysigt som vanligt :) När vi kom hem kom Peter och Maggan på en kaffe och sen kikade Ljungbergarna in för att lämna korgarna till vår frys, sen skyndade dom iväg på 40 års kalas :)

Ikväll blir det mys med Elin och Ellie, det är bara vi tjejer hemma i helgen :) Kanske blir en film?

Nytt beroende

Publicerat: 2011-09-07
Klockan: 23:36:25
Hej mina vänner, jösses va man kan bli påverkad av andra, har läst om massa som spelat spelet "workfeud"  som finns som app på mobilen, tänkte att jag skulle kolla in va det va och nu är jag beroende, guuu så kul det är :)

Idag har vi varit på tippen en vända (igen), och annars har vi bara slappat hemma på loovestaigen, jag har pysslat om Elin lite, vi har ätit god lasange & druckit kaffe :)

Nu måste jag sova, godnatt ♥

Wihooo

Publicerat: 2011-09-06
Klockan: 23:24:54
Jag och Hulda har varit på utflykt till .............. ULLARED :) Jösses amalia- 102 mil på 24 h, men kul hade vi :) Det blev en snabbvisit som såg ut på följande vis: 6 timmars bilfärd, 6 timmars sömn, 6 timmars shopping & tillsist 6 timmars bilfärd igen!

Har länge velat åka till Ullared och nu blev det av! Eftersom varken Hulda eller jag kunde vara borta längre hemmifrån så fick det bli en snabbshopping, men vi kände oss faktiskt ganska mätta efter 6 timmar på Ullared med en liten matpaus! Det var ingen kö, ganska lite folk, smidigt inne på varuhuset-så det gick bra :)

Hittade mycket behövligt nu inför vintern, bla vinterkläder till hela familjen, en åkpåse till Ellies vagn och lite annat smått och gott. Är nöjd med inköpen och med utflykten- Tack Hulda för en underbar roadtrip ♥



Idag har vi fixat här hemma och tvättat upp alla Ellies kläder, det är dags att gå upp till st 68, så allt i 62 har packats ner och vips så hade Ellie en helt ny garderob :)

Vi har även pysslat i Ellies rum och ställt fram lite leksaker och gjort fint :) Annars har vi bara tagit det lugnt och fikat med Peter :)

Myskväll

Publicerat: 2011-09-04
Klockan: 10:44:16
hade vi igår på loovestaigen :) Ellie sov som en stock och jag, älsklingen och Elin slängde oss i soffan med lite gött och kollade på "Just go with it"



Filmen fick bra betyg av oss alla och den bjöd på många härliga skratt :)

Igår hade vi även besök av Emma och Amanda som kom på en eftermiddagskaffe och lite sångstund med tjejerna, ha ha dom är för goa ♥

En tripp

Publicerat: 2011-09-01
Klockan: 21:59:07
till Avesta har dagen bland annat bjudit på, det började med en sväng till plushuset för att utnyttja presentkortet Ellie fick av Farmor, Farfar & Farbror- handlade en klänning & en kofta :)

Sen vidare till Emma, Peter & Mandis för att snacka lite skit, dricka kaffe och så hade vi babymassage med tjejerna- det var jätte mysigt :)



Blev verkligen jätte glad när jag fick det här fina blomster arrangemanget av dom som "tack för att jag är sån fin vän" Det värmde verkligen i mitt hjärta :) Tack snälla ni!