Nu så!

Publicerat: 2010-08-31
Klockan: 22:18:32
Nu är boken färdigläst och reflektionen är inlämnad, skönt att ha det gjort :) Har en stor "SWOT"- analys som måste göras innan den 15:e så det blir en hel del jobb med den, men det känns också bra!

Igår gjorde vi inte så mycket, pysslade lite här hemma och rensade garderoben. Var även på läkarbesök för att ta lite fler prover och få ännu fler mediciner! Jag hoppas verkligen att det blir bättre nu.

Idag var jag på jobbet för att fylla i tidrapporten och lämna nya sjukintyget. Annars har dagen bestått av vila och sömn, har haft så ont i huvudet idag.

Nu ska jag ta mig en kopp te och ett knäckebröd med leverpastej innan det är dags att sova♥

Gripande....

Publicerat: 2010-08-29
Klockan: 21:39:42
Nu börjar snart allvaret och det är dags att återigen sätta sig vid skolbänket, har ett arbete som ska vara inlämnat nu redan innan utbildningen börjar officielt. Vi ska läsa en bok som heter "Kirre" och skriva en reflektion som ska vara inne snart!

Har läst ett par kapitel ur boken, och den är så hemsk! Senaste 4 kapitlerna har jag bara gråtigt- kan inte sluta! Den är så hemsk, men ändå så bra att man inte vill sluta läsa, men man måste för att hinna "samla" sig!

Så denna vecka blir det att läsa, läsa & läsa! Spännande :)

Idag har vi förövrigt inte gjort så mycket, tog en hejdå fika med Trulsa och sen har vi mest bara vilat- lyssnat på musik, spelat lite kort och bara njutit av egentid! Nu ska vi ta en kopp te innan det är dags att sova ♥ 

Kära Skorpan...

Publicerat: 2010-08-28
Klockan: 20:51:43
Har lämnat Looovestaigen för varmare breddgrader ;-) ha ha! Hörde minsann att stora metropolen hade fått lite sol medans vi fryser ihjäl...

Hade en trevlig dag igår fick se Skorpan plågas av Marco som gjorde en skitsnygg tatuering på henne, hon satt i 4 timmar och var så duktig men på slutet blev det tufft. Vi firade med att äta den efterlängtade Vitlökspastan som vissa skulle göra vad som helst för, sen blev det filmkväll kollade på "I love you Phillip Morris".

Inatt hostade jag som tusan, låg och vred och vände på mig i sängen, fy inge kul! Så dagen har varit lugn, spelat lite spel, varit ute och spelat lite fotboll, fikat och vilat. Lämnade Skorpan vid tåget och vinkade hejjå :(

Nu ska jag kura ner oss under en varm film med en kopp te och kolla på "Bröllopsfotografen" hoppas den är bra :) Ha en trevlig kväll ♥

Tacobuffé

Publicerat: 2010-08-26
Klockan: 22:02:42
Idag har det varit en lugn och mysig dag! Skorpan och jag begav oss ut på stan en sväng för att inhandla lite som jag behöver inför skolstarten :) Spännande spännande- snart dags!

Nu på kvällen gick vi alla ut på Kingen och åt Tacobuffé- gott gott! Väldigt uppskattat hos Thomas & Skorpan..Vet att älsklingen min är väldigt avis ;-) Han får "skylla sig själv" när han jobbar den sista dagen dom serverar Tacobuffén :P

Nu blir det en kopp te för att värma kroppen i kylan ♥

Mys mys myyyys!

Publicerat: 2010-08-25
Klockan: 22:05:10
Skorpan är här, Trulsa har varit här vilket har inneburit en massa mys och kackel :) Det är roligt att vara omringad med massa tokstollar som gör allt för att få en att skratta (har inte varit så svårt)...

Igår var jag och Skorpan i Borlänge för att köpa en Bröllopspresent och lite annat smått och gott, lunchade på Matpalatset, tog en kaffe på Wayne´s och sen hem igen för att bara slappa och kolla på Fångarna på fortet :)

Idag har det inte hänt så mycket och nu på kvällen "puttade" Freddan och Skorpan på mig lite och tyckte att vi skulle gå ut och ta en kaffe på "Halvan" bara för att komma ut ett tag och jag måste erkänna att trots att jag var väldigt trött och inte orkade stanna så länge så var det riktigt skönt att bara komma hemifrån en stund ♥

Hemmamys!

Publicerat: 2010-08-23
Klockan: 23:13:41
Dålig uppdatering- me know! Har faktiskt inte hänt något speciellt alls! Varit hemma och bara vilat, kollat på film, sovit, myst och som sagt bara varit. Var en sväng till jobbet och hälsade på alla glada :)

Idag hade jag ett litet "hejdå" fika med Plupp som ska tillbaka till Luleee, passade även på att mysa lite med Trulsa!

På eftermiddagen bakade jag och Freddan vaniljbullar och satte på en kanna kaffe för på nu på eftermiddagen kom Skorpan som ska vara här ett par dagar :) Myyys ♥

Myskväll!

Publicerat: 2010-08-20
Klockan: 22:02:12
Idag har det varit en lugn dag, vilat stora delar av dagen tills kl slog 17.00 och jag kom på att det kanske var dags att ta en dusch och bli en människa igen ;-)

Nu på kvällen har jag och älsklingen ätit en gooood middag tillsammans med Emma & Peter på "En och en halv" Mysigt att komma ut och äta gott.

Nu ska vi ta en kopp te och kanske spela lite kort som avslutning på denna mysiga kväll ♥

Snart..

Publicerat: 2010-08-20
Klockan: 10:42:39
kommer äntligen min kära man hem, som jag längtar! Jag behöver en riktig bamsekram nu ♥

Gårdagen tänker jag inte ens börja skriva om, utan idag är en annan dag, en dag som förhoppningsvis kommer bjuda på lite fredagsmys och glädjeämnen :)

Bästaste Trulsa är här och vi har blivit medbjudna på utflykt, jag låter henne åka själv och ska då passa på att njuta av lite egentid = (sova sova sova) ha ha :)

Tuff dag..

Publicerat: 2010-08-18
Klockan: 22:38:03
Idag har det varit en ganska lång och tuff dag, hänt en hel del under dagen! Både spännande, roliga och tråkiga saker! Huga nu ska det bli skönt att få sova och vakna till en ny dag! Natti natt ♥

Lilla metropolen...

Publicerat: 2010-08-17
Klockan: 20:02:05
Har finbesök av min kusinson Danne som gör stan osäker, jag håller mig inne och hoppas han gör detsamma ;-) Ha ha! Imorgon får jag lite qualitytime med honom när han dyker upp på en fika med tjejerna på eftermiddagen!

Idag har vi städat och gjort fint hemma, åt en riktigt god lunch som vi suktat efter länge: Fläsk med potatis och löksås. Mums!

På eftermiddagen har vi tagit det lugnt och varit iväg en sväng! Nu ska jag ta ett rågbröd med leverpastej och en kopp te och bara njuta av kvällen med lite kortspel och sen väntar kudden ♥ 




Här kommer en bild från dopet i söndags på Lilla Dante, Sara & Thomas :)

Jag känner mig tom...

Publicerat: 2010-08-16
Klockan: 17:41:34
Den här helgen har varit bra på många sätt och vis, men det har också kommit upp saker som har rört om i mina tankar och känslor! Se upp nu kommer rapparkalja...

Jag har efter en lång disskution med 2 personer som står mig nära förstått och kommit på att jag under 15 års tid har lagt en stor börda på mig själv. Levt med ett starkt hat och otroligt svåra skuldkänslor gentimot mig själv.

Jag har svurit över mig själv och många gånger missunnat mig själv min egna lycka för att jag har ansett att jag inte förtjänat den. Jag har alltid vid motgångar tänkt att "jag förtjänar detta för det jag gjorde" - "Jag blir straffat för mina synder" osv.

Jag har nu även förstått att det ligger så mycket mer bakom allt detta. Det är nämligen inte så att jag nu är skuldfri och att jag tänker att någon annan bär skulden, nej nej. Tvärtom- jag ser nu att varken jag eller kvinnan kan bära skulden för den som hände då!

Det var ren otur att det skulle hända just då och det finns absolut inget varken jag eller kvinnan kan säga för att ändra det! Jag är otroligt glad att stenen har fallit av mina axlar och jag hoppas så starkt att kvinnan även kan gå vidare i sitt liv så att hennes sten också kan släppa!

Ingen ska behöva bära på det jag burit på i 15 år, jag önskar inte ens min värsta fiende det! Jag har nu bestämt mig för att släppa taget och gå vidare. Jag kommer nu tillåta mig själv och dig att finna frid. Jag kommer aldrig mer att låsa fast dig till mig- vi är fria nu ♥

Idag är det en speciell dag...

Publicerat: 2010-08-15
Klockan: 22:05:51
Idag firar nämligen Marie ♥ Anders 24 år som gifta. Stort Grattis till er :)



Ett väldigt fint par som både jag och min man ser upp till...

Helgen har varit toppen i Stora Metropolen med familjen tokstolle, vi har njutit av god mat, snackat massa skit och bara myst, härligt!

Träffat pappa och grabbarna och passade på att få uppdatering och pussa på småbröderna :)

Idag fick jag äntligen träffa min älskade man, saknat honom jätte mycket nu när han har jobbat och varit i Tyskland!

Idag har vi varit på Dantes jätte fina dop i Vaksala kyrka ♥ På vägen hem köpte vi Thaimat som vi njöt av på en rastplats i solen, och nu kan jag erkänna att det är riktigt skönt att vara hemma igen! 

 

Snabb uppdatering....

Publicerat: 2010-08-13
Klockan: 23:25:35
innan det är dags att gå och lägga sig, vilket jag borde ha gjort för länge sen ;-)

Dagen har varit bra. Trollet stannade tills på eftermiddagen och vi har inte gjort så mycket mer än att vi har skvallrat en massa, druckit kaffe, ätit en god lunch och varit på en liten raggarrunda i stan!

Nu på kvällen har jag gjort smörgåstårta och bakat kladdisar inför besöket i den stora metropolen imorgon :) Åker tidigt med först ska jag hämta upp Plupp som ville följa med- trevligt med sällskap på vägen! Men tanke på hur sent det blir i säng får jag väl flörta med henne att hon får köra en bit så att jag kan slumra lite i bilen :P

Ha en underbar helg mina vänner, det ska jag ha ♥

Senaste...

Publicerat: 2010-08-12
Klockan: 22:34:37
Familjemedlemmen har äntligen anlänt, nya bilen ;-) Den går bra och är väldigt skön- vilken komfort! Dagens lilla roadtrip började med att jag hämtade Trollet på Jvs innan vi åkte mot Uppsala för att hämta "Hunken" som vi tydligen döpt bilen till :P Ha ha! När vi var i Uppsala så passade vi på att träffa syrran & luncha med henne, det var jätte trevligt :)

När vi kom hem till Loovestaigen väntade en glad man på sin bil och kaffet var klart till frugan :) Nu på kvällen har vi bara suttit och snackat skit, tagit en liten raggarrunda och nu väntar vi på att Lasagnen ska bli klar -Förbereder lite lunch inför morgondagen!

Nu blir det en kopp kaffe och ett parti kort innan det är dags att krypa till kojs! Natti natt ♥

Lugna Gatan....

Publicerat: 2010-08-11
Klockan: 22:57:44
Idag har det varit lugnt på Looovestaigen, dagen började med besöket på Vårdcentralen, sen har jag sovit mycket idag, vi har städat lite här hemma, hjälpt Peter att handla, ätit en jätte god middag och nu på kvällen har vi suttit ute och snackat skit med grannen! Grabbarna har spelat kort och jag har bakat Moccarutor tills imorgon :)

Sov gott ♥

Nämen...

Publicerat: 2010-08-10
Klockan: 23:00:11
Kollade tillbaka på senaste inlägg och ser att jag inte har uppdaterat om vår fina veranda som är klar, inga pics har ni fått heller! Vi är väldigt glada för all hjälp vi har fått, och väldigt nöjda med resultatet :)



 ♦ Blev mycket större & finare nu....


Blev så glad idag när det plingade på dörren och älskade Trulsa kom på kaffe och en massa massa skvaller, skratt & nästan lite tårar ;-) Nu är hon hemma igen efter 2 veckor ute i världen på upptäcksfärd, får njuta en liten stund till av min väns sällskap imorgon innan hon åker iväg några dagar till :)

När min man kom hem från jobbet väntade en trött med glad fru, smörgåstårta & kaffe. Mums! Efter lunchen sov jag ett tag och sen åkte vi till tippen för att tömma släpet. Nu är garaget fint igen och nu kommer vi kunna köra in bilen, skönt :)

Fredrik fick även ett ryck idag och höststädade på tomten, klippte gräset & krattade. Jag hjälpte till lite och sopade verandan, torkade bordet & fönsterbläcken!

Nu ska jag gå och lägga mig, ska vara på Vårdcentralen kl 08.15 imorgon. Hörs imorgon! Nattinatt ♥

Att tänka på sig själv...

Publicerat: 2010-08-09
Klockan: 19:23:37
Är ofta en sak jag glömmer bort. Jag bort prioriterar oftast mina egna känslor, mitt mående och mig själv. Ibland får man en tankeställare som gör att man tänker om för ett tag! Jag måste lära mig att allt inte kan gå i 180 hela tiden, att jag inte alltid kan finnas till för alla och att jag måste lära mig själv att lyssna på min kropp och vad den vill.

Jag har kännt ett bra tag att något inte står rätt till, jag har tänkt att det beror på både " ditt & datt" - men aldrig tänkt längre än så! Idag tog jag tag i detta och ringde för att boka tid hos farbror doktorn, fick komma dit på eftermiddagen efter jobbet och träffade en riktigt bra läkare den här gången.

Magsåret vill inte läka som det ska (har fått medicin igen), Blodtrycket är ännu lägre än det var förra månaden- det är läkaren lite fundersam på hur vi ska lösa (får inte ta medicinen). Nya blodprover ska tas på onsdag, har fått nya smärtstillande som jag kan äta eftersom att Panodil och Alvedon inte fungerar, så nu ska det förhoppningsvis gå åt rätt håll igen!

Är sjukskriven nu minst en vecka fram och sen får vi se hur det känns när jag träffar honom nästa vecka! Det har jag sysselsatt mig med nu på eftermiddagen ;-)

Nu ska jag läsa lite bloggar, kolla Fejjan, skriva en matlista, handla lite och ikväll är det jag, en god kopp Te och Tv:n som gäller ♥

Tillbaka från Tallin!

Publicerat: 2010-08-08
Klockan: 20:15:43
Nu är vi äntligen hemma igen efter vår Tallinresa, det har varit en ganska bra helg men ändå så skönt att vara hemma igen, sova i sin egna säng, gud så underbart :)

Har haft trevliga dagar med massa mys! Idag träffade vi Thomas, Sara & lilla Dante- gud så stor han har blivit, nästa helg ska vi gå på hans dop och det ska bli riktigt roligt! 

Nu ska jag hoppa in i en dusch och sen gå och lägga mig! Försöka samla all energi jag bara kan inför kommande vecka på jobbet, kommer bli tufft att jobba Måndag-Fredag och dessutom långdagar, Puh! Godnatt ♥

En liten smula...

Publicerat: 2010-08-04
Klockan: 22:46:48
Energi flög över mig idag och då passade jag på att utnyttja den! Vaknade vid 14.30 och åkte iväg på ett "möte" - det blev inte riktigt som jag tänkt mig men så nöjd och glad ändå!

Fikade med Emma som bjöd på gott kaffe & trevligt sällskap som vanligt! Hem för att äta mat med Peter och sen åka och handla! Nu är det handlat inför helgen! Jag har städat, tvättat, bytt sängkläder, åkt med sopor och bakat :) Skönt att ha det klart!

Dags att avrunda för idag och försöka sova, nattinatt ♥

@ Work...

Publicerat: 2010-08-04
Klockan: 02:30:39

Sitter här på jobbet, just nu är det ganska lugnt och så jag passar på att lägga in ett "nattinlägg". Just nu sitter jag faktiskt och önskar att jag låg hemma i min sköna säng under mitt goa täcke, mys! Får vänta några timmar till ;-)

Det finns så många tankar som snurrar som jag vill "skriva av mig" men det kommer i ett inlägg senare :) När jag vaknar idag på eftermiddagen ska jag iväg på ett spännande möte!

Hörs sen ♥

Redan augusti...

Publicerat: 2010-08-02
Klockan: 21:16:31
Vaknade av att telefonen ringde kl 07.00 imorse, det var jobbet som undrade om jag kunde komma ut och jobba dag istället för min kväll. Trots att jag var supertrött så valde jag att åka till jobbet- och jag gjorde rätt för det var mycket skönare att vara hemma hela eftermiddagen!

Älsklingen och jag tog en runda på stan, började med ett akutbesök på folktandvården, Freddan har dragit på sig en inflammation i tandköttet och dom såg att en tand var "död" så den måste dras ut på torsdag :( stackarn!

Sen var det dags för honom att klippa sig och jag passade på att gå på en liten promenad på stan, gjorde lite små ärenden och såg min omkring! När vi kom hem lagade vi mat och njöt av middagen aldeles ensamma!

Nu ska jag  pyssla lite här hemma, plocka bland lite papper, tvätta en maskin, stryka en duk, kanske fortsätta pyssla med Dopkortet till lilla Dante. Sen blir det en kopp Te innan det är dags att krypa till Kojs!

Tänk att det redan är augusti! Är sommaren slut nu och hösten på intåg?!

Länge sen sist!

Publicerat: 2010-08-01
Klockan: 21:27:22
Jag vet att det har varit tyst på bloggen senaste veckan. Har varit en vecka fullproppad med jobb och jag har varit så trött, inte orkat uppdatera eller sitta vid datorn!

Nu har jag varit ledig i helgen och det har varit så skönt :) Hade besök i slutet av förra veckan av finaste Skorpa, Danne & Mikaela, dom passade på att umgås med ososiala mig mellan arbetspassen, mys att ha dom här iallafall!

Igår åkte vi till Sthlm för att lämna Sigge, slutade med att vi stannande hela dagen/kvällen och åkte hem på natten! Hade det jätte mysigt med massa skratt, god mat och trevligt sällskap!

Idag har vi haft besök på dagen och nu på kvällen njutit av en riktigt härlig söndagsmiddag på Looovestaigen, det blev Stek med kokt potatis & hemmagjord brunsås :) Gott!