Sommar, sommar, sommar :)

Publicerat: 2009-06-29
Klockan: 23:52:41

Har precis kollat klart på Allsång på skansen, det är ganska mysigt att titta på en sommarkväll :)

Hade det underbar hos Trulsa igår, vilken underbar mat & efterätt hade hon tom gjort :) Vilken pärla hon är, tack tack för allt gumman <3 Sen blev det som sagt jobbelijobb, slutade 21.30 igår & jobbade idag 7.15.15.15.

När jag kom hem dröjde det inte länge så somnade jag, vaknade upp och åkte med älsklingen till Avesta för att uträtta lite ärenden! Sen åt vi middag och har haft en underbar kväll, hållt på lite med "projekten" och nu ligger vi på sängen, dricker nyponsoppa, myser och kollar på film! Godnatt

Solstingaling

Publicerat: 2009-06-28
Klockan: 11:43:40
Ha Ha, är det bara jag som tycker denna är galet rolig?!



Ja man kan ju verkligen snacka om solstingaling, man ska ju inte klaga men det är hett hett ;-) Har gjort lite fint här hemma och nu ska jag börja med lite lunch så maten står på bordet när min kära man kommer hem, själv ska jag åka till Trulsa med familj, äta lunch och sen blir det jobbelijobb :)

Huga

Publicerat: 2009-06-28
Klockan: 00:22:57
Ja som jag skrev skulle jag iväg och jobba sist jag satt här, blev inte riktigt som tänkt från början, skulle slutat 21.00 men slutade iställer 08.00, långt pass! Åkte hem imorse och möttes av Trollet och en kopp kaffe, vi snackade lite skit innan det var dags för mig att sova..För att inte vända på dygnet ställde jag kl ca en timme senare, men kroppen ville annat för jag vaknade efter 4 timmar, hade inte ens hört klockan ringa!

Upp för att äta frukost och sen iväg till Avesta för att byta ut stolen som gick sönder vid monteringen, men dom hade stängt på helgerna, åkte till Mio och hittade lite fint som fick följa med hem! När jag kom hem klippte jag gräsmattorna och gjorde lite snyggt på går´n :)

Nu på eftermiddagen har jag druckit cooffee och haft det trevligt med Trulsa som var på besök :) Hon hjälpte till att göra vårt minensalbum från bröllop, blev sååå fint... Här på kvällen har jag och Trollet haft ett "stor" projekt för oss (inlägg om detta & bilder kommer på hennes blogg) blev kanon bra :)

Imorgon kommer min man hem :) Som jag läääängtar <3

Avundsjuk

Publicerat: 2009-06-26
Klockan: 13:43:37

Är jag på Kusinvitamin med familj som får njuta av solen, sällskapet & lugnet i Bredsand hela helgen, gött gött! Hade gett mycket för att slippa jobba och vara där nu :) Dessutom kommer kusinvitamin inte ha med sin dator, vad ska jag då gotta mig i denna helg?? ;-)

Idag har alla räkningar betalats, korten till vårt egna "bröllopsminne" har kommit, jg har tvättat & städat lite, ska strax ta en dusch sen in till Dan på en snabb kopp kaffe, sen ska jag jobbelijobba :) Får se hur det går i denna värme, huga!

Ensamt

Publicerat: 2009-06-26
Klockan: 00:41:10

Fy va ensamt det är hemma utan min älskade man, han har åkt iväg på ett riktigt "skit" pass, jobbar 72 h så vi ses inte förrns på söndag kväll :( Tur att jag jobbar hela helgen, då har jag fullt upp!

Igår hade vi en mysig dag med Trulsa som var på besök, spelade kort, åt gott & snackade massa skit :) Härligt..På kvällen kollade jag & Fredrik på tv och slappade!

Imorse åkte älsklingen till jobbet och jag pysslade lite här hemma, sen hem till Trollet för att hjälpa henne inför "valpflytten" 3 av de små grynen flyttade idag, tråkigt!

Sen åkte jag och Dan på stor shopping runda, till ÖB, Willys och Wigmansmöbler, titta vad som fick följa med mig hem :)



Nytt matbord & stolar, som jag lääängtat efter att få köpa detta, så ljust och fint det blev i köket nu! Dessutom kom jag över ett kanon erbjudande, ett riktigt klipp :) Det är ju alltid kul.

Efter all shopping var vi ganska så trötta när vi kom tillbaka till Lööövestaigen, men vi orkade med att ha en riktigt trevlig kväll med Grillat, fixa & massa prat...Jag har dessutom tvättat bilen & min assistent Trollet fick dammsuga ;-) Toppen dag har det varit...

Mitt i natten & mer bröllopsbilder

Publicerat: 2009-06-24
Klockan: 03:04:54
Yes datorn fungerade, jippie! Då vet jag att jag kan ta med den här gamla hönan tills min är tillbaka igen :) Jaha idag har jag inte gjort så mycket spännande, mestadels sovit faktiskt, innan jobebt stack jag iväg till ICA för att handla hem lite och handla lite "snack" till natten, köpte banan, casewnötter & färskpressad juice, mums!

Har desstom sällskap av Emma som också jobbar natten, så vi sitter på msn och pratar om allt och ingenting, väldigt trevligt och mindre ensamt :)

Nu börjar nedräkningen, 3 timmar kvar tills jag ska "äta frukost" med den som arbetat jour inatt, sen ska vi jobba på ca en timme innan jag ska in och ge rapport, sen får jag åka hem och sova!

Nu kommer äntligen lite fler Bröllopsbilder, Emma har hjälpt mig att göra ett collage med ett program som hon skulle lägga in på min nya dator :) Tack för hjälpen!



Nej nu ska jag fixa lite med tvätten & ronda! Over and out....

Gäsp gäsp

Publicerat: 2009-06-23
Klockan: 10:22:45
Hualigen va jag är trött efter denna natt på jobbet, borde igentligen sova nu, men jag ville äta frukost och säga hejdå till min kära man som ska jobba, tänkte att när jag ändå är vaken kan jag passa på att springa in till Fam Ljungberg och snylta lite på deras dator! Inatt ska jag jobba igen, och ska ta med vår gamla dator, hoppas verkligen att den fungerar någorlunda iallafall, annars blir det låååånga timmar på jobbet!

Nej nu ska jag hem och sova, vi hörs inatt....

Nej nu blir jag arg...

Publicerat: 2009-06-21
Klockan: 18:59:16
Har ju fan precis köpt en ny dator, och den är trasig, den vill ingenting :( Fan va arg jag blir, och jag som ska jobba natt nu måndag & tisdag och behöver min dator, tusan! Får ringa kundservice imorgon och be om hjälp!

Har haft en riktigt trevlig helg. Massa mys med Trollet = alldeles för mycket cooffee, hihi.. Igår var Trulsa och Henka på "midsommarmys" vi åt en god 3-rätters middag och på menyn stod det;

Toast med Tzatziki

Fläskfilé med potatisgratäng & rödvinssås

Kladdkaka med grädde & jordgubbar


Mums mums, sen kollade vi på filmen Benjamin Button, den var lite seg men en mysig film, hade det riktigt trevligt, dom sov över och imorse åt vi en riktig "hotell" frukost som jag och trulsa brukar kalla den för!

Idag har vi även haft besök av Fredriks mamma, pappa & lillebror, fikat gott, pratat massa, solat och så hann vi med en god lunch innan det var dags för dom att åka tillbaka till Uppsala! Nu sitter jag hemma hos Trollet och lånar datorn, tack tack :) Ska gå ut och vara lite social med dom, vi hörs!

Mjauuu

Publicerat: 2009-06-19
Klockan: 17:55:00
Idag är ingen vanlig dag, för idag är det Smulan 1 års dag, hurra hurra Hurraaaaaaaa :)



Grattis mamma och pappas fina lilla tjej <3

Jävla Hopplahöna!

Publicerat: 2009-06-18
Klockan: 20:05:32
Tack syrran för ett roligt substitut för mina svordomar ;-) Hon är ju för skön...

Nej idag har det INTE varit en bra dag, jag är så arg, ledsen, besviken....tom... Jag vet inte. Jusst nu känns allt meningslöst, Hopplahöna minst sagt...

Dessutom blev jag utsatt för våld på jobbet idag, fick flera sparkar i magen, det gjorde ju inte denna dag bätte! Har haft så ont i magen idag, så imorgon blir jag hemma från jobbet och tar det lugnt!


Fick precis ett telefonsamtal av en lycklig Systeryster: GRATTIS till lägenheten :)

Vilken dag!

Publicerat: 2009-06-17
Klockan: 16:56:26
Hej och hå snacka om full rulle på Loooovestaigen, först upp på morgonen för att ha "skvaller date" med kusinvitamin via msn och självklart en kopp kaffe! Sen tokryck städa, tvätta, diska mm.

Lunchen hann precis bli klar till min kära man kom innan för dörren, sen en stunds vila, jag somnade som en stock och vaknade av värsta smällen, det var Fredrik som slagit i huvudet i en hylla, fick ett jack i huvudet och blödde. Vi åkte in till doktorn som tittade på det och sa att dom hellre valde att stripa än att sy, så det var ju bra!

Ha ha, ni skulle ha sett hans min när doktorn sa at tdom skulle "raka bort lite hår" och snäll som jag är började jag tokskratta :) Nu så håller jag på att laga "fin" middag, blir min absolut favorit i det danska köket, va tvungen att sms:a kusinvitamin och skryta lite!

Jobbet ringde, ska inte jobba natten inatt, tar dagen imorgon istället...Härligt för då får jag umgås med min man ikväll :)

Inte tillräckligt

Publicerat: 2009-06-16
Klockan: 23:18:33
Snabb var jag på att uppdatera innan jag hann få "skäll" av kusinvitamin i Huvudstaden, hihi, jag tänkte precis skriva ett inlägg i stil med "tur att jag hann innan jag fick skäll" men sån tur hade jag inte!

Igår jobbade jag 7.15-13.15 sen hem för fika och sen iväg på "äventyr" med Dan, vi åkte hit och dit och babbla här och där, men det var kul :) Var bla in till plushuset och sen till Willys för att handla mat, skönt att man kan samåka!

Idag har jag varit och firat lilla skrutten Oliver som fyllde 1 år idag :) Fick smarrig tårta, goda bakverk och kaffe!



Hi hi var ett tag sen Trollungen var så här liten, denna bild tog jag på hans dop!

Nu på eftermiddagen har jag och Trollet fikat med Emma, snackat lite skit och haft trevligt som vanligt :) Sen hem för att göra lite "sysslor" hann med att klippa gräset på fram och baksidan idag, och imorgon ska jag se till att huset är skinande rent tills min man kommer hem från jobbet..Vissa hade blivit "paffa" över hur det ser ut hos oss nu (med tanke på hur jag är)..Men men det har varit så mycket på sistone så städning har varit prio noll......

Fy va tråkigt..

Publicerat: 2009-06-14
Klockan: 13:17:34
Jag vill inte att vår minisemester ska vara över :( Vi har haft det så himla skönt, lugnt och avkopplande här i bredsand..Nu sitter vi i förtältet med kusinvitamin och Anders, ska strax ta en kopp kaffe och börja röra oss hemmåt Hedemora igen, visst det ska bli underbart att komma hem, men jag hade velat varit här liiite längre!

Bredsand

Publicerat: 2009-06-13
Klockan: 17:53:56
Vilket fantastiskt underbart ställe, så fort vi kom hit igår så infann sig ett lugn..Här blir man verkligen slö! Jag tror at tdet är för att man slappnar av :) Vi checkade in i stugan vi hyrt igår och piffade till det lite så att det blev mer mysfaktor, inväntade födelsedagsbarnen och sen blev det partay, det var Trubaduren Jocke som stod för underhållningen igår, och det var riktigt bra :) Mitt "mission" igår var att supa kusinvitamin och Anders under bordet igår, det fungerade inte med kusinvitamin, men som tur är är Anders lättlurad, hihi...Han och jag, behöver nog inte säga nått mer!

Idag har det varit en slapp dag, suttit och pimplat kaffe, käkak kladdis med gubbar och bara snackat massa skit :) Livet är härligt ibland!

Semesteeeeeeeer

Publicerat: 2009-06-12
Klockan: 11:30:02
Oj oj oj va jag är glad idag, kan inte själv fatta, vi har en ledig helg tillsammans :) Jippie <3 Jag och mannen har bokat en stuga i vackra Bredsand, så nu pågår packningen för fullt :) Har bakat lite gott att bjuda på, ska in på systemet, har ju lovat att jag ska ta ett glas vin med min kära kusinvitamin!

Idag fyller Kära Anders år, Ett stort GRATTIS hoppas du får en underbar dag :)

Kusinvitamin i storstaden

Publicerat: 2009-06-11
Klockan: 11:39:35
Fyller år idag :) Ett stort GRATTIS till dig, hoppas du får en underbar dag!



Ha ha, hittade denna på youtube, känner du igen låten? 


Kvällsrapport 18.07
Har precis haft en trevlig fika med Emma och Trulsa! Ätit en god middag och nu ska jag strax iväg och jobba natten, men det gör ingen, sen blir det ledig helg :) Jippie! Förövrigt har det varit en slapp dag, handlat, pysslat lite, fått nya tvättmaskinen levererad och installerad-tvättat och mys med mannen <3
    

Vilken dag!

Publicerat: 2009-06-09
Klockan: 22:46:34
Det har varit idag, riktigt toppen! Började med en seg seg morgon, hur kommer det sig att man är så trött när man vet att det är ledig dag?! Upp för att pussa på min kära man som skulle iväg och jobba, och sen kom Trulsa på massa mys, prat om allt och inget, god lunch, tv tittande och "shopping".

Emma kom efter jobbet och vi hade fixat kladdkaka med jordfubbar och vaniljvisp :) Smarrigt! Hade det riktigt trevligt..

På eftermiddagen skjutsade jag in Trulsa till stan så hon kunde ha "middagsdate" med sin mamma, passade då på att fixa lite och terrorisera Dan en stund, ha ha! Sen in till stan igen för att möta upp Trulsa, vi skulle kolla på Néa som hade teaterföreställning, den var otäck men bra gjord :)

Efter det blev det mer kaffe på Looovestaigen och kackel med grannar och planering med Trollet, hi hi, nu har vi kommit på tema till födelsedagsfesten, wee!

Nej nu måste jag sova, kommer bli en lång dag imorgon......

Typiskt

Publicerat: 2009-06-08
Klockan: 23:53:46
Att allt ska komma på en gång! Idag fixade vi korten till det fina albumet vi köpte av Lillemor, satte in korten och det blev jätte fint :) Sen så har vi jagat runt halva Avesta och Hedemora för att försöka hitta en tvättmaskin (vår tyskjävel har gått sönder) Blev förvånad över hur dyrt det är med vitvaror..Men men det ska ju bytas ut ändå och det har vi vetat om sen vi flyttade in i huset!

På eftermiddagen blev vi bjudna på god mat av Dan och sen stack jag direkt till jobbet, har varit en riktigt bra dag idag oxå! Hem för att mysa med Fredrik som har slut på sin "semester" och ska återgå till jobbet imorgon! Nu är det dags att sova så jag orkar med morgondagen, är ledig och har massa skoj att se fram emot :)

Skynda skynda

Publicerat: 2009-06-07
Klockan: 23:59:39
Innan kl slår 00.00 :)

Ville bara berätta att det har varit en riktigt bra kväll på jobbet, haft det kanon bra :) Efter jobbet kom Trulsa på kaffe och jordgubbar, mums! Vi har suttit och snackat skit hela kvällen! Gick över till Trollet för att  planera årets födelsedagsfest :) Vi ska ha fest tillsamman, Hon fyller den 8 & jag den 12 Juli så det kommer bli kanon kul!

Nu ska vi fundera ut något bra Tema tills imorgon; Vad tycker ni? Har ni nått förslag?

Grattis

Publicerat: 2009-06-07
Klockan: 15:34:53
Danmark till segern :) Tyckte båda lagen gjorde många tabbar och misstag, men det var en hyfsad trevlig match!



Skänker en tanke till stackars Henke Larsson som efter matchen fick reda på att hans lillebror gått bort, fy!


Hade en trevlig kväll igår, blev mycket prat, lite för mycket dricka, lite för mycket gliringar men så är det väl när man umgås med 3 karlar? Jag är ju inte den som är den ;-)

Nu ska jag strax iväg och jobbelijobba, sen ikväll ska jag hämta upp min älskade Trulsa, kramas och njuta av att min vän är hemma igen :)

Heja Heja

Publicerat: 2009-06-06
Klockan: 20:34:51

Behöver jag ens berätta vad jag hejar på ikväll? Visst jag gillar Sverige men ikväll hejar jag på mitt kära Danmark, just nu har Danmark gjort ett mål :)





Sitter här i soffan och känner mig faktiskt lite utanför, sitter med 3 som hejar på Sverige och sen kommer jag ;-) Har haft en fantastisk kväll, vi har grillat gott, ätit kyckling med potatisgratäng, tzatziki och till efterrätt bjöds det på Kladdkakemuffins med grädde och jordgubbar :) Mums! Nej nu är det för spännande, hörs sen!!!

Slapp Fredá...

Publicerat: 2009-06-05
Klockan: 21:29:52
Så har det precis varit idag, kollat på tv, myst med mannen, gjort lite ärenden, suttit barnvakt en liten stund åt trollungarna :) Busisar!

Nu på kvällen har vi umgåtts med grannarna skojfrisk, haft det jätte trevligt, Andreas en vän till dom är uppe och hälsar på, så vi har snackat massa skit, blivit bjudna på en god middag och som sagt: slappat :)

Torsdagsmys

Publicerat: 2009-06-04
Klockan: 22:37:30

Idag har jag jobbat, det "sköna" passet 7.15-13.15 men det har varit en tung dag idag, mkt på jobbet nu! Var så trött när jag kom hem och möttes av min underbara man som gjort smörgåstårta & kaffe som stog på bordet :)

På eftermiddagen har vi tagit det lungt, fikat med Dan och handlat lite! Nu ska jag och hjärtat kolla på film och äta lite gott, Torsdagsmys, det är inte illa det ;-)

Mötet...

Publicerat: 2009-06-03
Klockan: 22:24:07
Gick riktigt bra nu på kvällen :) Jag ska vara  "stödkompis" åt en tjej på stället jag ska börja jobba på (om jag kommer in på skolan vill säga) Vi kommer träffas och hitta på massa roliga saker; Fika, Fiska, Gå på Bio, Bowla, Spela biljard mm..Kommer nog bli riktigt bra! Känns skönt att ha "en fot inne" redan, allt handlar ju om erfarenhet inom detta yrke!

Jippie

Publicerat: 2009-06-03
Klockan: 14:57:48
Fick en trevlig överraskning med posten idag, lite fotografier från Bröllopet och tackkorten, shit va fort det gick, tog bara 1 1/5 dag till jag fick det, jag gillar extrafilm.com :)

Sitter nu inne hos grannarna skojfrisk och är barnvakt åt trollen, Linda jobbar och Dan skulle göra ett ärende!  Emma & Peter var förbi på en trevlig fika och massa prat. Har förberett en smörgåstårta som ska stå och "gotta till sig" tills imörra!

Ikväll hoppas jag på ett givande möte, skvaller kommer alltså senare ikväll.

Nähää

Publicerat: 2009-06-02
Klockan: 23:59:30
Ingen fisk idag heller :( Dan och jag var till Lövsjön för att pröva fiskelyckan igen, men det gick ju inge bra, men vi hade trevligt ändå!

Idag har jag och älsklingen gjort lite ärenden på stan, bla har jag tagit nytt foto till körkortet, fixat nytt bankomatkort! Ätit god lunch med älsklingen och fikat med grannarna skojfrisk!

Hade en "msn" date med kusinvitamin, jag kan tänka mig att hon också satt med en kopp kaffe, skönt att skvallra lite fast det inte var IRL, men men vi ses ju snart :) Då ska det firas :)

Har lyckats blivit lite brun faktisk, ha ha men det ser lite kul ut, det är ju inte direkt en jämn bränna!

Underbara helg!!

Publicerat: 2009-06-01
Klockan: 23:20:35
Oj vilken helg :) Har haft det så himla trevligt så jag faktiskt inte ens "hunnit" blogga ;-) men nu så är jag här efter påbackningar, ha ha! Här kommer en sammanfattning av de senaste dagarna;

Lördag; Lite shopping på stan, annat fix och sen färd mot el stockholmo, hem till Pappa för att fika, snacka skit och njuta av solen (eller ja stundtals så det blåste lite), sen vidare till Bella, Gud va roligt vi hade, pratade massa om förr, planerade lite nytt för framtiden osv...Sen hem till pappa igen för att sova över där!

Söndag; Färd mot vackra Vaxholm, massa mys med Sanna & Johan, hade en riktigt trevlig dag med massa prat, fotbollsspel, god mat, årets första jordgubbar, kaffe, kortspel mm..Saknar att ha Sanna nära, så när vi ses är det helt underbart :) Sen blev det tyvärr färd hem till Dalarna igen!

Idag;  Jobbelijobb 7.15-13.15, telefonsamtal från tidning (håll koll på onsdag), lite fix hemma, Trevlig fika med Emma, handla, okuperat grannarnas dator och beställt alla fotografier från bröllopet, samt något lite extra kul till Fam Eriksson/Roos, Jacobsen, Nygren & Pedersen (Ha ha nu blev kusinvitamin nyfiken), flum besök av fru trötter, och nu finally en dator :)  

<3 I helgen har även jag och älsklingen firat 6 år tillsammans, 5 år förlovade & 4 veckor som gifta <3