En sorglig och vacker dag!

Publicerat: 2009-10-28
Klockan: 22:55:58
Idag var vi på Begravning. Det är vår väns pappa som gått bort! Idag har det varit en sorglig dag! Det var så vackert i kyrkan och under cermonin. Här kommer en fin låt som spelades i kyrkan för C!




Egentid?!

Publicerat: 2009-10-26
Klockan: 22:04:52
Ja vad hände med den? Hade lovat mig själv lite egentid nu på kvällen, skulle ju ha en Lisakväll med lite spa mm! Ja ja, har ju faktiskt haft en riktigt trevlig dag med massor på agendan!

Har bla jobbar, Fikat med Rille, Blivit bjuden på middag, Fikat och haft det trevligt med Emma, spelat spel och haft väldigt trevligt med "Hackapålittorna", ha ha det är erat nya smeknamn :P Bara massa gelenskaper!

Nu ska jag dricka en kopp te och unna mig 15 min på spikmattan, sen ska jag sova, jobbet väntar imorgon!

Söndagsmys

Publicerat: 2009-10-25
Klockan: 22:53:13

Va effektiva vi har varit idag, det har städats rejält, tvättmaskinen har gått på rullande band, jag har bytt gardiner, vi har storhandlat och betalat alla "roliga" räkningar!

Kom på att det var 7 dagar sen jag och min man hade "egen" tid och lika länge sen jag hade "Lisa" tid, så nu på kvällen har vi spelat lite spel, ätit gott och bara suttit och pratat, det är mys :) Älskar dig mitt ♥

Ibland händer det mycket runt omkring en som man inte kan påverka det är ändå viktigt med egentid, för att hitta sig själv mitt i alt som händer! Imorgon kväll ska jag ha egentid :) Nu är det dags för en snabb dusch sen ska jag sova!

Uppdatering av Roadtripp 2

Publicerat: 2009-10-24
Klockan: 18:23:00

Nu sitter jag och min älskade man i Sthlm hos kusinvitamin och älskade Skorpan, jag har tjatat på henne att hon ska Gästblogga hos mig, here we go;

Tjaa byggflickan hära ^^
tro det eller ej så sitter jag här och har precis fixat naglarna står och funderar vad fan jag ska ha för tröja på mej när jag ikväll ska ut och röja i den stora staden. jao jag e faktiskt ingen kille bara för att jag har ett manligt yrke.. bara så ni vet!
flisan den söta saken måste alltid ha med sig saker hem härifrån.. gärna av mina saker :@ jag vill gärna ha kvar min parfym och mina lampor!! snart tar hon väl med sig hela min nya fondvägg som är nygjord som hon också gillade haha hemska tanke...  jag är urusel på sånt här.. vart tvingad =( under hot O:.. nerå skoja bara men allvarligt vad ska man skriva..

flisan är en uurrolig person underbar människa som ligger mej och min familj väldigt nära hjärtat. vi tycker om dej :D. du finns alltid där för oss och vi för dej.

ja jag har inte så mkt mer att skriva.. :P.. men hare alla ni som läser och kollar.. och flisan.. SKÅÅÅÅÅÅÅÅL!!

Uppdatering av Roadtripp 1

Publicerat: 2009-10-24
Klockan: 18:05:28
Holá nu har vi varit i Uppsala, det var trevligt! Åt pizza med Freddes familj och sen va det mys framför Idol, pratades en hel del och vi premiär drack GLÖGG i know, weard! Ha ha det var årets glögg från blossa, med mandarinsmak, smaka lite konstigt och dessutom var den vit, helt fel enligt min smak! Glögg ska va orginal och från Blossa :)

Roadtripp, yee me like!

Publicerat: 2009-10-23
Klockan: 15:55:12
Snabbt inlägg! Idag åker älskade Trulsa hem, kommer sakna dig vännen! Nu är det dags att packa väskan sen bär det iväg till Uppsala och Sthlm! Längtar till kusinvitamin som ska få världens bamse kram ♥ Hörs sen! Puss på er och ha en underbar Fredag kväll!

Big News!

Publicerat: 2009-10-22
Klockan: 19:59:37

Jag har ju glömt att berätta att jag har haft tur och kommer få lite fler pass på jobbet :) Kan vara ganska svårt att få ihop timmar, men nu ska det nog gå bra :)

Har en till sak jag så gärna vill berätta, men jag vet inte om jag vill gå ut med det på bloggen än?! Hm svårt, kanske dags att skaffa EN TILL blogg :P ha ha! Jag ska sova på saken så får vi se!

En snabbis

Publicerat: 2009-10-22
Klockan: 16:07:22
Hemma igen efter en längre dag än väntat på jobbet. Men det är kanon men lite övertid ;-) Visste ju dock att älskade Trulsa satt hemma och väntade på mig!

Nu är det dags att börja med lite mat, båda 2 är ganska hungriga, Hörs sen!

Home sweet home

Publicerat: 2009-10-21
Klockan: 20:57:15

Äntligen hemma med min underbara man! Har varit riktigt skönt att komma bort lite (trots omständigheterna) men som det sägs "Borta bra med hemma bäst"

Trulsa är hemma i Hedemora :) Hon valde att följa med hem till mig och Fredde och kommer stanna tills på Fredag, då ska vi passa på att umgås och bara mysa ♥

Imorgon ska jag dock jobba lite med det är bara till 13.15 så det blir skönt! Nu sitetr vi och kollar på kärleken om spirar bland bönderna och strax blir det Gray´s :)

Intensivta dagar!

Publicerat: 2009-10-21
Klockan: 11:51:13
Äntligen är gårdagen över, det var en lång och tuff dag, men T känner sig ganska stark och som att en sten har lättat från henne!

Igår när vi kom hem från v-ås var vi båda ganska så mörbultade, jag låg i migrän och spydde och älskade T gjorde allt för att ta hand om mig, fast det skulle va tvärtom :) Älskar dej!

Idag är det dags att åka hem till Hedemora, saknar min kära man men jag kommer sakna Örebro och T ♥

Måndagsmys

Publicerat: 2009-10-19
Klockan: 21:42:34
Trulsa och jag sitter i soffan och myser, har massa ljus tända och skrattar åt dom som tjafsar på Grannfejden! Kollade på Färjan innan! Nu på kvällen har vi ätit gott, jag lagade Thaimat till Trulsa och det var uppskattat! Vi blev så mätta att vi skippade Blåbärspajen vi skulle göra men det finns tid till den också :)

Nu är det snart dags att börja göra iordning sig och krama kudden! Imorgon blir det en tidig morgon och en lång dag som väntar på oss! Älskar dej Trulsa ♥ Det är så skönt med egen tid :)

Destination Örebro!

Publicerat: 2009-10-19
Klockan: 10:54:56
Så nu är vi framme i Örebro!

Trulsa och jag landade på Tärnvägen efter en lång resa från Hedemora, Tack och lov var det plus grader inatt så det gick bra att åka, efter lite mat och skitsnack somnade vi direkt, vilken skööön säng jag sovit i :)

Blev väckt imorse av Trulsa som va pigg och glad, vi åt frukost och sen var det dags för henne att åka på föreläsning! Men snart är hon här igen :) Då får vi se vad dagen bjuder på ♥

Dagens Roadtripp!

Publicerat: 2009-10-18
Klockan: 12:49:23
Åh jag förstår inte hur jag ska orka med denna dag, jag har så ont i huvudet!

Ska strax ta en dusch sen äta lite gott med min man, sen jobba 14.30-21.30 sen åker jag och hämtar Älskade Trulsa för vi ska till Örebro! Kommer va framme inatt nån gång så jag bloggar imorgon igen :) Puss på er ♥

Lördagsmys

Publicerat: 2009-10-17
Klockan: 23:54:51
Nu har man avklarat dagens 10 timmar på jobbet, haft en riktigt bra dag på jobbet, har varit tokiga gänget som jobbat! Jag gillar verkligen mitt jobb! Det är precis som det ska va, man ska va glad när man kommer hem från jobbet :)

Nu på kvällen åkte vi till ICA för att handla lite och sen hem för att spela lite spel, snacka massa skit och bara ta det lungt! Har kollat på Wild Hog och ätit natchos med guacamole :) 

Kudden ropar tidigt ikväll, men det är efter en nästan sömnlös natt och 10 timmars jobb på det :) Ha en trevlig kväll ♥ 

Det blir inte alltid som man tänkt sig ;-)

Publicerat: 2009-10-17
Klockan: 15:34:51
Igår kom älsklingen hem och vi spelade yatsy, drack kaffe och slappade! Vi hade tänkt oss att ha en trevlig hemma kväll, bänkade framför Idol och bara ta det lungt! Men som rubriken säger, Det blir inte alltis som man tänkt sig...

Stress stress för att skynda att byta om och packa väskan! Vi åkte till Mora på Hockey, fan va kul det var :) Dan ville dricka några bärs så jag fick köra minibussen full med (fyllegubbar) ha ha!

Åt på Arenans restaurang och sen kollade vi på matchen! Hemfärd efter att en förfriskad herre ÄNTLIGEN hoppade in i bilen :P Långt att åka, men såå värt det efter en trevlig eftermiddag och kväll :)

Måste kila nu! Hörs ikväll ♥

Det här med "chill"

Publicerat: 2009-10-15
Klockan: 22:52:38

Tydligen ett populärt uttryck nu! Me dont like Chill! Visst jag älskar att slappa, bara kolla på en bra film och mysa med en kopp te under en filt eller sitta och läsa en bok, IBLAND!

Oftast vill jag ha mycket som händer runt om kring mig för det är den jag ÄR- jag trivs! Jag vill ha mycket att göra! Jag älskar att jobba, träffa folk, hitta på saker och ha kul, blir ganska rastlös annars, det är inte så att jag inte klarar av lugnet och ensamheten jag gillar det som sagt ibland, men jag trivs bättre när det händer saker!

Så nu när jag har tagit det Chill hela veckan så kryper det i hela kroppen på mig, Tack och lov blev det några timmars jobb nu på kvällen. Förövrigt har det varit en lugn dag!

Jag är också medveten om att jag är en människa som behöver ganska mycket chill eftersom att jag är så intensiv som person, fru skojfrisk och Queen of practical jokes ;-) ha ha!

Förresten: Har jag berättat att vi köpt spikmatta?! Den har hjälp mig att slappna av lite mer iallafall :) Nej nu ska jag sova! Nattinatt ♥

Hiss eller Diss?!

Publicerat: 2009-10-15
Klockan: 13:47:36
Jag har precis sett den nya ICA reklamen och jag brukar va ett "big fan" av dom men jag funderar fortfarande på vad jag tycker om den senaste reklamen, vad tycker ni?



Hiss eller Diss???

Yesterday

Publicerat: 2009-10-15
Klockan: 10:29:14

gårdagen gick så fort och alldeles för sent så kom jag på att jag skulle blogga, men då kom tröttheten ikapp istället och jag gick och lade mig! 

Igår va det en ganska lugn dag, vi kollade på film, spelade spel och bara "va" väldigt skönt :) 

Gårdagen bjöd även på mycket telefonsamtal, ont i örat ;-) men det var viktiga saker som inte kunde skjutas upp till "sen".   

Nattbloggning

Publicerat: 2009-10-14
Klockan: 00:38:25
Har ganska nyligen kommit hem från Emma! Jag och Emma H åkte dit nu på kvällen för att umgås med vår kära vän! Hade en hel kväll med massa prat, tv tittande, goda smörgåsar och cooffee!!


♥ Här hemma är det full rulle, vet inte vad det har tagit åt smulan, hon måste ha fått nått ryck, för hon springer fram och tillbaka och tjafsar och busar med allt, toka :) Nej nu ska jag sova! Natti natt!

Tårarna rinner ner för mina kinder

Publicerat: 2009-10-13
Klockan: 14:26:44
men det är av lycka! En stor sten har släppt från mitt hjärta idag! Jag är så glad att jag slipper må dåligt över denna situation mer och att det gick bra :) Nog om det!

Idag har jag bakar bullar kanel & vanilj som ska läggas i frysen nu inför hösten och besökare :)

Har även dansat idag: Först en quickstep med dammtrasan sen tango med dammsugaren & som avslutning på showen en salsa med moppen :)

Nu ska jag ta det lugnt och bara njuta av ensamheten och tystnaden en liten stund! Ta en kopp te och läsa en bra bok ♥

Höstmys

Publicerat: 2009-10-12
Klockan: 23:12:12
Det märks verkligen att hösten är här, kallt, färgglatt och friska vindar! Idag har jag och min man haft en mys dag hemma med massa spel, skratt, prat och mys! Niklas kom på cooffee och skitsnack!

Sen gick vi ut för att höststäda lite på tomten, det krattades, togs ner massa av gardiner (hade marokanskt tema på uteplatsen) Fylla på vedboa, sopa, klippa, rensa, städa garaget mm! Flitiga vi :)

Sen har vi tvättat massa tvättmaskiner och rensat lite här hemma, fint blir det :)

Nu på kvällen har vi njutit av en god middag, efterätt och varandras sällskap! Är så skönt att bara ta det lungt och ha trevligt efter allt SKIT som har hänt på sistone!




Här kommer en låt jag brukar lyssna på när jag är lite ledsen och behöver lite styrka, jag älskar den! Spelar inte så stor roll vem som sjunger den, nu blev det Molly! Ta hand om er så hörs vi snart igen!


♥ Glöm aldrig dina vänner ♥

Ni finns i mina tankar

Publicerat: 2009-10-11
Klockan: 12:11:17

Idag finner jag inga ord. Livet är så orättvist!

Idag förlorade min vän sin pappa! Jag beklagar verkligen sorgen.
Jag finns här för dig vad du än behöver min vän! 

Tantvarning

Publicerat: 2009-10-10
Klockan: 21:06:00
Är det när man åker själv på Kvinnofrukost :) Va i Vikmanshyttan imorse och åt en god frukostbuffé och lyssnade på en föreläsning, det var faktiskt riktigt roligt :D

Annars har jag legat hemma idag och mest deppat och huvudet har gjort sig påminnt rejält! 2 migräntabletter, cooffee och lite sömn gjorde det bättre!

Pratade i telefon med älskade skorpan som sa att hon tyckte att jag skulle komma dit, why not tänkte jag och hade packat väskan för att åka till Stora staden, och fan va skönt det var- för just nu har jag inte alls nån lust att vara hemma!

Ps Heja heja heja Danmark :D

Det är ....

Publicerat: 2009-10-09
Klockan: 22:58:18
Tomt hemma! Saknaden är stor efter Fiffin. Varje gång jag öppnar dörren väntar jag att hon ska stå där och vifta på svansen, hoppa och stutsa av glädje och ge mig massa pussar! Fiffin va så jävla skön som personlighet, hon var så gosig, underbar, knasig och den bästa knähunden som fanns! Fiffin ville oftast ligga på en det spelade ingen roll om man låg på soffan och kollade på tv, om man skulle sova eller satt i en solstol på Bresse ;-) Ha Ha, En riktig fin vän/familjemedlem och pärla <3 kärlek!




Idag har jag jobbat 7.15-14.30 sen hem för att möta min kära man :) Ååååh saknat honom! Vi har haft en riktigt mysig dag med god middag, massa mys, spelat spel och kollat på Idool. Jag DIGGAR verkligen ERIK han är så bra :) Min andra favorit gjorde bort sig idag och åkte tyvärr ut! Nu ska jag försöka sova sen imorgon ska jag ut på äventyr, kul :)

Lilla hjärtat...

Publicerat: 2009-10-08
Klockan: 23:02:18

Fiffin har lämnat oss idag! Jag saknar henne så mycket! Det var verkligen jobbigt men jag kan inte vara ego längre! Det var för hennes egna skull! Fiffin kommer få det bra nu :)



Saknar dej mitt lilla hjärta <3

Jag är saknad

Publicerat: 2009-10-05
Klockan: 22:36:04

Va glad man blir när man får höra att ens "bloggande" är saknat :) Flitig *host host* bloggare om jag är så är det dags att börja skriva igen! Snacka om att jag haft en lång semester!

Har varit så mycket som har hänt så jag kan inte ens summera det hela! Det har varit lite för mycket och ibland behöver man ett break!

Många tårar har gråtits, mycket energi har lagts på ilska, oro, sorg mm. Men för att vara rättvis har inte allt varit skit. Det har varit possitiva saker också:


Fiffin min älskade Beeebis har flyttat till Dalarna :)

Jag har sökt ett kanon jobb som jag verkligen hoppas att jag får (Heltid)


Jag kommer ev få ett till uppdrag av Beh.hemmet jag jobbar lite för, kul :D

En stoooor förändring kommer att ske i mitt liv innan julen knackar på dörren, men mer om det blir i ett annat inlägg en annan dag!


Jag har varit på Kryssning med Party Pinglorna :D Vilken jävla helg det har varit:
Åkte med Trollet till Sthlm Fredag förmiddag, det började med en lång fika och pratstund med Kusinvitamin, många bra råd och härliga skratt, hon är bäst!

Väntade på att Skorpan skulle komma hem så vi kunde ta Taxi till Båten, Paradise skulle avgå 18.15 och vilken galen kryssning! Vi hade så himla roligt, åt gott, skrattade som fan, shoppade, flummade, kastrullade osv osv! Jag kan inte förklara finns bara ett ord : GALEEEEEEET :)

   

    

        

Bjuder på några Pics men det finns fler på Facebook om ni vill se :) På lördagen kom vi tillbaka till Fam Nygren, där blev det god mat, bullbak, tänk att vi klara så mycket fast vi var så bakiis ;-)

Vaknade "utvilade" på söndagen och hade en kanon mysig dag med massa cooffee, skitsnack och idoltittade med Kusinvitamin och familj! Tack för en underbar helg Fam Nygren & Trollet :) Det gör vi om snart igen <3