Lugnet före stormen!

Publicerat: 2010-07-26
Klockan: 21:14:26
Idag har det varit en riktig slappdag, vilat nästan hela dagen- men det var välbehövligt! Trulsa åkte hem vid lunch och en stund efter det kom hela Familjen Ljungberg på lite lunch och kaffe efter deras 2 veckors semester :) Härligt att träffa Trollungarna igen och vi har busat massa!  

Nu på eftermiddagen/kvällen har jag och min kära man har legat på sängen, snackat skit, tittat på tv och bara "varit". Skönt med lite egentid och lugn och ro!

Nu har vi precis kommit hem, vi var och handlade inför veckan! Nu är det dags för ett träningspass och sen blir det en dusch och efter det bums i säng! Måste ladda batterierna för denna vecka blir det mycket jobb! Hörs när jag har tid, ha en underbar vecka ♥

Längtar tills imorgon!

Publicerat: 2010-07-25
Klockan: 22:58:58

Jobbat hela dagen idag, hade ett delat pass så jag fick en rast emellan och den sov jag på :P Skönt va det! När jag kom hem på kvällen så väntade min älskade man, Thomas, Peter & Trulsa på mig :) Vi åkte ner till ICA för att handla lite och sen har vi kört en snabbuppdatering och nu är det dags att sova!

Får mysa med Trulsa imorgon, kommer sakna dig nu när du blir borta några veckor :(  !!
På eftermiddagen/kvällen ska jag och min man njuta av lite egentid. Välbehövligt :)

Imorgon är jag ledig och det ska bli underbart skönt ♥

Seg..

Publicerat: 2010-07-24
Klockan: 22:55:43

Känner mig trött och seg, skönt det ska bli att vara ledig på måndag :) Idag har jag jobbat 7-17, det har varit en bra dag på jobbet idag- skönt att jobba helg :)

När jag kom hem tog jag en micronap, blev väckt av hjärtat som hade gjort Pannkakor med sylt & grädde, mums! Nu på kvällen har jag betalat räkningar, haft fikabesök av Peter & Sigge, Tränat och sen bara tagit det lugnt.

Imorgon väntar 10 h jobb! Hoppas vi får bättre väder så att vi kan sitta på altanen och njuta av en kopp kaffe imorgon :) Natti natt ♥

Altanbygge pågår...

Publicerat: 2010-07-23
Klockan: 21:48:32
Så nu var altan bygget på G, fast det går inte helt enligt planerna! Igår var "Nomor" här för att ta bort getingboet vi hade på garagetaket. Det tog ett tag att få död på dom jäklarna! Killen sa att det inte fanns nått bo under altanen utan att dom bara flög dit för att hämta "mat" alltså trät- Så han gav klartecken att börja riva!

Lättare sagt än gjort när Peter började riva idag så började getingarna svärva som fan, vi hittade ett stort bo! Så nu har vi ringt Nomor igen och vågar inte göra någonting förrns dom har varit här!



Rivning pågår...



Nytt virke inköpt :) Snart bara att börja bygga! Det kommer bli jätte bra!

För övrigt har det varit en seg dag idag, somnade ca 09.00 imorse och sov knappt 4 timmar! Allt för att kunna sova nu ikväll, ska ju upp och jobba tidigt!

Nej nu är det dags för ett träningspass, sen en dusch & sen tror jag att jag kommer sova som en prinsessa :)

Four in the morning....

Publicerat: 2010-07-23
Klockan: 04:01:21
Här sitter jag och lyssnar på Gwen Stafanis låt "Four in the morning" och det passar ju in perfekt! Sitter på jobbet, är en ganska lugn natt, så jag tänkte att jag ska passa på att skriva en förfrågan till biblioteket i Hedemora, om dom kanske kan fixa de flesta böcker jag behöver nu innan skolstart! Längtar så mycket...

Har skrivit ut biljettbekräftelsen till Grekland också- det är den andra saken som händer nu i höst som jag tok längtar till :) 

Nu är det redan ljust ute och fåglarna sjunger så fint för mig! Hörs sen ♥

Snabb uppdatering!

Publicerat: 2010-07-22
Klockan: 19:15:05
Skulle ha jobbat 7.15-15.30 idag, men jag fick gå hem kl 12.00. Ska ut och jobba vaken natt så jag börjar nu kl 21.00 ikväll!

Tänkte sova när jag kom hem från jobbet, men det var jag alldeles för pigg för så det blev ett träningspass istället tills hela familjen Nygren kom till mig för att njuta av gott fika, mys och en massa skratt! Extra roligt blev det när Trulsa & Plupp anslöt till den sjuka familjem ;-) Vi har verkligen haft en toppen eftermiddag!

Nu ska jag sova en timme innan det är dags att jobba! Ha en underbar kväll :)


♥ Imorgon kommer mitt hjärta hem ♥

Underbar dag...

Publicerat: 2010-07-21
Klockan: 23:34:32
Har haft en underbar dag med mina kära vänner idag! Har grillat/fikat & myst med Sanna, Johan, Elsa & Trulsa! Sen kom Plupp på en snabbfika! Strax efter det tittade Peter, Magnus & Sofie förbi på fika :)

Nu på kvällen har jag hunnit fixa lite här hemma, vikt tvätten, rensat papper & städat- skönt att det blev klart! Senare på kvällen ringde Trulsa och ville komma på en kvällsfika!

Full Rullians med andra ord på Looovestaigen idag! Nu känner jag mig helt slut, så nu är det dags att sova..Imorgon bitti väntar jobb och när jag kommer hem väntar min favoritfamilj på miiig ♥

Svettigt värre ;-)

Publicerat: 2010-07-21
Klockan: 10:20:38
Nyss inkommen från ett träningspass på Crosstrainern, skönt! Nu ska jag fixa lite här hemma för idag får vi besök av många älskade vänner: Sanna, Johan, Elsa & Trulsa ♥

Hörs sen! Tjing...

Hey Ho- Lets gooo!

Publicerat: 2010-07-20
Klockan: 22:54:49
Nu kan jag lova att ögonen är så trötta att dom nästan går i kors! Jobbar 7.15-17 idag, kände mig helt slut när jag kom hem, blev en kopp kaffe på verandan för att varva ner lite! Sen dags att laga mat, idag bjöds det på Pasta & Köttfärssås. Sen åkte jag på stan med Peter för att hjälpa honom att veckohandla!

Flyttade förresten ut Crosstrainern i garaget förra vecka och träningen har gått jätte bra sen dess, har varit lite si så där när den stod inne för att jag upplevde att det blev för varmt, nu är det perfekt: öppnar upp garageporten, sätter på radion på hög volym och kör :) Det fläktar så skönt! Dom senaste dagarnas pass har som sagt gått super bra :)

Nej nu ser jag snart inte vad jag skriver så nu går jag och lägger mig.......

Julklappar & Fläskfilé...

Publicerat: 2010-07-19
Klockan: 22:33:25
Vilken härlig dag det har varit idag, full rulle med massa kul på tapeten! Fikat & snackat skit med Emma, träffat Thomas flickvän och hennes föräldrar. Varit i Västerby och plockat jordgubbar, mums :)

Dom 2 mest häpnadsväckande sakerna som jag har gjort idag är att jag köpt 17 st Fläskfiléer, ha ha- det var superduper pris så jag passade på ;-)

Det andra är att jag köpte klart hälften av julklapparna idag, jag vet: JAG ÄR SJUK ;-) alla tänker på sommar, sol och värme och jag tänker på jul & julklappar :)

Nej nu är det dags att sova, imorgon väntar en lång dag på jobbet ♥

I´m like spontan!

Publicerat: 2010-07-18
Klockan: 23:44:11

Mer och mer börjar den spontana sidan kika fram hos Lisa- ni som känner mig väl vet att jag är ganska mycket "planerings" människa! Men ibland har jag mina stunder ;-) Som idag fick en brilliant idé bara sådär och ringde då min kära kusindotter för att dela mina idéer- får se under dagen om dom förverkligas!

Väcktes imorse av telefonen som ringde, det var jobbet och det var Kris, så jag hoppade in ett par timmar för att hjälpa till. När jag kom hem från jobbet blev det lite vila och sen ett träningspass på crosstrainern :)

Nu på kvällen har jag och min man njutit av "egentid" Vi gick på restaurang och åt en jätte god middag, planerade kommande 2 resor utomlands och sen gick vi på Bio och kollade på Eclipse :)

Verkligen jätte skönt att komma iväg bara "vi" ♥

Guldtid...

Publicerat: 2010-07-17
Klockan: 21:15:41
Lite dåligt uppdaterat här, i know ;-) Jobbade hela dagen igår, efter det åt jag vi en god middag och sen satt vi ute hela kvällen med grannarna och njöt av ett glas vin, trevligt :)

Idag har det varit mycker guldtid på Looovestaigen- fick på förmiddagen njuta av Trulsa och hennes underbara sällskap! Till lunch kom Sanna, Johan & Elsa på besök, vi åt god lunch, fikade gott, snackade massa skit och bara hade trevligt :) Jag älskar sånna här dagar...

You leave a hole in my heart...

Publicerat: 2010-07-15
Klockan: 16:01:59
Oj oj oj, vilka dagar det har varit, helt crazy! Skorpan har varit här ett par dagar och vi har haft så jävla kul, helt sjukt va vi är flänga i huve ibland! Många skratt, mycket skvaller & tokigheter har vi haft för oss!

Vi har grillar flera dagar, ätit gott och bara njutit av att umgås med varandra! Igår var vi på En & en halv- där dom hade karaoke kväll, super kul :) Träffade massa gamla bekanta och umgicks med roligt folk, vi hade verkligen en toppen kväll/natt & morgon! Kom hem efter 04.00 imorse- ha ha, Fattar inte hur Skorpan lyckades få mig ute så länge, tant som jag är ;-)

Nej nu är det dags att röjja lite här hemma och sen ska jag mysa med gubben min hela kvällen ♥

Min födelsedag...

Publicerat: 2010-07-13
Klockan: 21:49:17
Firades igår med massa mys, många nära och kära och en riktigt rolig kväll! Det var Tipspromenad, allsång och massa annat kul :) Här kommer lite bilder på mig:

   

Orkar inte lägga upp fler bilder, så ni får hålla tillgoda med dessa sålänge ;-) Hade rn underbar dag/kväll & natt! Älskade Skorpan stannande kvar hos mig (hon ska vara här ett par dagar) hurra :) Nej nu är det strax dags att sova, upp och jobba imorgon! Natti natt ♥

10 st stora röda Rosor..

Publicerat: 2010-07-11
Klockan: 22:59:32
Väntade på mig idag när jag kom hem från jobbet, min älskade man hade köpt dom till mig :)

Dåligt uppdaterat men i know men jag har jobbat, jobbat och jobbat ;-) Igår efter jobbet åkte jag och Peter till Mora för att fira Linda som fyllde 25 år i Torsdags. Vi hade verkligen en super mysig kväll med god mat, trevligt sällskap och massa mys ♥

Idag har jag fixat lite här hemma med grabbarna och sen jobbat eftermiddag/kvällen! Nu ska jag sova för imorgon väntar jobb tidigt. Natti natt!

Slut på det roliga...

Publicerat: 2010-07-09
Klockan: 13:15:54
Jahapp då var semestern slut och det är dags att återgå till det normala igen! Haft riktigt härliga dagar :) Idag har jag städat huset och fixade Varma mackor med köttfärsröra/tomater & ost som serverades med kaffe när min älskade man klev innanför dörren :)

Nu ska jag ta en powernapp och sen är det dags att jobba kväll! Hörs imorgon igen ♥

Hemma igen...

Publicerat: 2010-07-08
Klockan: 18:06:11
efter en lång dag på sjukhuset! Har sedan i Torsdags haft hjärtklappning och rusningar, och idag bestämde jag mig för att ta tag i detta! Åkte först till vårdcentralen och blev sen skickad med akutremiss till Falun där dom tog några blodprover, flera EKG:n och kollade lite allmän hälsa!

Hade lågt blodtryck (men det visste jag för det sa min doktor för 1 månad sen) men förövrigt visade EKG:t ingenting. Dom vill ändå kolla detta under en längre period så jag kommer läggas in om några dagar för ett 24 h EKG. Skönt det iallafall, att dom gör det ordentligt.

Skulle prova jobba min kväll imorgon för att se hur det kändes och gick det inge bra så blir jag sjukskriven, iallafall tills dom kan hitta det som gör att jag mår såhär!



Idag fyller kära Trollet hela 25 år- ett stort GRATTIS till dig min vän ♥

Avslutar kvällen med...

Publicerat: 2010-07-07
Klockan: 23:07:21



Lite pyssel, ett glas vin & en chokladbit ♥

Borta bra hemma bäst.....

Publicerat: 2010-07-07
Klockan: 20:29:10
Nja vette tusan om jag kan hålla med om just nu, vi har haft det så bra i Norn. Så lugnt och skönt, bada, sola, äta gott, spelat spel, fiskat, åkt båt och bara myst. Hade lätt kunnat vara borta några dagar till.

Sammanfattningsvis tycker jag att det har varit en riktigt bra semester, har hunnit med en hel del roliga saker men också hunnit med att ladda batterierna inför sommarens jobbelijobb!

Imorgon är det sista dagen på semestern för mig, älsklingen jobbar imorgon och jag har en hel del "måsten" att ta tag i, som verkligen ÄR måsten, nu kan jag inte dra ut längre på det!



Smulan har varit så gosig, när vi kom hem så la hon sig på mig direkt och kurrade och kurrade, glad att mamsen är hemma igen :)

Mot lugnet...

Publicerat: 2010-07-06
Klockan: 13:24:21
Nu har vi packat våra väskor och åker mot Vackra Norn igen :) Vi ska stanna över natten denna gång, så skönt och avkoplande- precis vad vi behöver! Det här kallar jag semester! Puss ♥

Bildbomb...

Publicerat: 2010-07-06
Klockan: 00:31:02
Nu kommer lite bilder med från kryssningen;

  

   

   


                                      




Idag ringde telefonen och det var en Glad Emma som frågade om vi ville följa med till Norn för att Bada, grilla och Mysa! Självklart sa vi så jag, älsklingen och Trulsa hängde på! Vilken ro för själen, så vackert, så tyst, så underbart, trevligt och mysigt :) Nu snackar vi semester på hög nivå :) Här kommer nästa bildbomb och det är från dagen i Norn!

     

    

   

                                            

Vi har solat, badat, åkt båt, grillat och snackat massa skit- helt enkelt haft det underbart :) Nu är det dags att sova! Natti natt ♥

Semester..

Publicerat: 2010-07-05
Klockan: 11:59:36
Nu är det semester och det märks här på bloggen också, dålig uppdatering- men det gör inget ;-) Nu är vi hemma från den lilla roadtrippen! Hade en trevlig kväll med Svärföräldrarna i fredags, drack lite vin och åt gott. På lördagen spelade vi lite Boule och fikade gott innan det var dags att dra sig vidare till Sthlm för att mysa med familjen Nygren & co.

Det bar iväg mot Värtahamnen och Galaxy- första gången vi åkte den båten, jag tyckte att den var ganska mysig, fanns en hel del kul på båter och hytterna var fantastiska :)

Vi brukar alltid säga att det som hände på båten stannar på båten, så det ni får nöja er med i ett senare inlägg är bilder från det dygnets höjdpunkter :)

Nu ska jag ta en kopp kaffe och skriva en matlista, sen ska det handlas och efter det åker vi på utflykt, återkommer senare så ni får se vad vi ska njuta av idag :) Hej så länge ♥

Let´s go....

Publicerat: 2010-07-02
Klockan: 14:22:31
Nu börjar semestern :) Jippie! Som jag längtat!

Nu har vi städad vårt hem, packat våra väskor och ätit pannkakor till lunch, mums! Nu är det dags att hoppa in i bilen och påbörja vår roadtrip, första stoppet blir i Uppsala där vi ska umgås med Fredriks mamma,pappa & bror!

Imorgon bär det av på Kryssning med "lill" släkten- underbart.. Uppdaterar längs vägen ♥

Torsdagen..

Publicerat: 2010-07-02
Klockan: 11:34:31
Bjöd på jobb. Mys, fika och skvaller med brudarna. Vi åkte till Emma och satt där hela kvällen och hade det jätte trevligt :)



Idag åkte jag en sväng till jobbet för att fixa med lite papper och lämna över mina gamla kläder till Maria, kändes lite konstigt men min gamla garderob är nu ett avslutat kapitel i mitt liv! Blev bjuden på lite kaffe och en smörgås plus en hel del komplimanger för min färgning :)

Nu ska jag fixa lite inför älsklingen kommer hem!

Hörs snart igen ♥