Resumé 2010

Publicerat: 2010-12-30
Klockan: 19:40:32
Här kommer lite återblickar från det fantastiska året som gått. Det har varit mycket underbart som har hänt och en hel del jobbiga saker! Så här skulle jag sammanfatta mitt 2010; 


Mitt 2010

Året har gått väldigt fort. När jag tänker tillbaka på 2010 så är det här några av årets Highlights;

 ♥    I april/maj blev jag antagen till utbildningen jag längtat efter att gå

 ♥   Lilla Elsa döptes & vi firade hennes 1 års dag

 ♥   Dante välkomnades till världen och vi var på hans dop

 ♥   Många härliga sommardagar bjöds vi på

 ♥   En så efterlängtat graviditet, vi ska äntligen bli föräldrar

 ♥   En underbar resa till Grekland

 ♥   2 underbara träffar med min mor

 ♥  Påbörjat utbildning som går jätte bra

 ♥  Min kära man har tagit körkort

 ♥ Varit på ett vackert bröllop

 ♥  Firat 7 år tillsammans med Fredrik och haft 1 årig bröllopsdag

 ♥  Haft lilla Jul hemma med goda vänner

 ♥  Renoverat och avklarat många projekt på hemmafronten

 ♥  Haft riktigt kul med vänner, nära och kära

     ♥   Jag har tappat 50 kg och kämpat med att lära känna min nya kropp  

 
Det finns säkert hur mycket som helst att fylla listan med! Det här är som Sagt några av årets höjdpunkter. Det negativa vill jag inte gå in på, utan avslutar detta års bloggande med bara positiv spirit. Nu vill jag passa på att önska alla mina läsare ett GOTT NYTT ÅR!

Julen...

Publicerat: 2010-12-30
Klockan: 15:35:45
är äntligen utstädad, hjärtat och jag har hållt på och städa/tvätta och fixa hela dagen! Nu ska vi strax iväg och handla och slänga alla sopor och panta burkar! Sen väntar ett mysigt restaurang besök och en kväll med egentid, bara jag och hjärtat ♥ Ska bli så skönt!

Lite senare kommer också en resumé av 2010 som jag filat lite på. Hörs snart igen!!

Grattis ♥

Publicerat: 2010-12-29
Klockan: 18:46:31

Idag vill jag slänga in ett Hipp hipp Hurra hurra hurra HURRA för min kära man som klarade körkortet idag :)




Christmas is over...

Publicerat: 2010-12-28
Klockan: 16:02:17
Åh va skönt, nu är det slut (i min värld) tyvärr påminns jag om julen varje dag då vi inte har städat bort den än! Pressar lite för Fredriks skull, han vill hålla kvar julen liiite lite till.

Den här Julen har verkligen varit toppen! Julafton var en lyckad dag då vi åt gott, öppnade paket, kollade på kalle, spelade spel, var nere på kyrkogården och kollade på julfilm, vi hade det riktigt mysigt! Är supernöjd med alla fina julklappar vi fått.

Vi har även hunnit med att fira lite jul hos Fredriks föräldrar i Uppsala! Snart är året slut och jag har miljoner saker jag skulle kunna sammanfatta om året! Blir alltid så att jag tänker mycket på allt som har hänt, kan vara skönt att få ner tankarna i skrift. Så innan nyår kommer "mitt 2010" att komma upp här på bloggen!

Idag har jag hunnit med en del måsten och strax ska jag åka iväg för att göra klart den sista intervjun som är till mitt fördjupningsarbete- nästa år ska allt sammanställas och lämnas in :) Spännande!

Hörs snart igen! Kram ♥

Dan före Julafton...

Publicerat: 2010-12-23
Klockan: 18:53:01
Åh nu kommer julkänslorna smygandes, me like ♥

Igår firade vi Lilla Jul här hemma med Thomas, Trulsa, Sara, Peter, Linda, Danne, Sanna, Johan & Elsa :) Massa mys blev det och en riktig trevlig kväll tillsammans!

Idag har jag vinkat hejdå till Peter, Skorpan & Danne som åker hem för att fira jul i stora metropolen efter finbesöket i Dalarna :) Vi har julstökat lite och förberett inför morgondagen!

Snart börjar Uppesittarkvällen som jag och Thomas ska njuta av! Det ska bli mysigt, blir en skinksmörgås och julmust kvällen till ära.  Fredde jobbar och kommer hem imorgon- Tråkigt att han jobbar! Vi saknar dig hemma ♥ 

Julstök...

Publicerat: 2010-12-19
Klockan: 18:34:56
Har det varit här hemma på Loovestaigen idag! Vi har klätt granen och druckit glögg (Jag vet Trulsa visst är vi tidiga iår?) , idag gjorde vi även ett nytt tapert försök med knäcken som tack och lov lyckades denna gång, druckit en kopp kaffe och tänt det 4:e ljuset- mys!

Vi har planerat Julhandlingen som sker imorgon och jag laddar inför allt veckan innebär :) Nu ska jag pyssla lite med hjärtat, vi hörs ♥

I´m Alive...

Publicerat: 2010-12-17
Klockan: 21:54:14
Hej bloggen och mina läsare, det var ett tag sen :)

Hade en riktig dipp i veckan och funderade över mycket i livet, det var en riktig jobbig dag, men med lite visdomsord på vägen tog jag mig upp igen och har en plan- planen känns dessutom riktigt bra och nu ska snart Lisa vara tillbaka på banan igen!

Jag har funderat, gråtig, skrikigt och tyckt jävligt synd om mig själv. Men nu är det slut med det! Jag har bestämt mig och igår var första dagen på mitt nya liv :) Underbart!



Idag har det varit en tråkig dag på Loovestaigen med mycket som har hänt, men efter att ha blickat ner en stund så blickar vi nu upp igen och kör! Nu ska jag njuta av en helg tillsammans med min kära man och hitta på olika roliga saker ♥

John Blund...

Publicerat: 2010-12-13
Klockan: 22:14:09
Väntar på mig och jag ska strax möta honom i dimman ;-)

Idag har jag varit och handlat, fikat med Peter, varit ute på jobbet och hälsat på plus att syster Anna gav mig min injektion så att jag slapp fixa tid på vårdcentralen!

På kvällen åt vi lite mat och sen fikade vi med levande ljus framför tv som visade Lucia, det var jätte mysigt :) Nu har jag och Freddan även grundmålat några skyltar som tanterna och farbröderna på jobbet ska få!

Imorgon väntar plugg, plugg och plugg, så nu är det dags att sova och ladda batterier! Kram ♥

Andrum...

Publicerat: 2010-12-12
Klockan: 16:58:35
Åh va underbar skönt att vara hemma igen, jag har verkligen haft hemlängtan denna gång! Det var skönt att byta miljö och komma bort ett tag, men det allra bästa var att komma hem :)

Det har minst sagt varit full rulle och verkligen jätte intensiva dagar i skolan! På Fredageskvällen när jag kom hem till Skorpan var jag riktigt slut men använde min trött/överskottsenergi till att ha en riktigt trevlig kväll med julbak, Idoltittande och mys!

Lördag morgon åkte jag in till Centralen för att möta älsklingen som tagit tåget från Hedemora, det blev lite stressigt när vi skulle leta efter Wallmans salonger och gick fel hela tiden, tillslut kom vi fram. Mötte upp Fredriks föräldrar och bror för att gå på Jul lunch och show, det var riktigt trevligt :) När vi senare på eftermiddagen/kvällen kom fram till Skorpan igen (för att hämta bilen) blev vi dessutom bjudna på mat och kaffe. Jag var helt slut och igentligen skulle vi åka hem tidigare men valde att stanna kvar och mysa en stund, vilken resulterade i att vi var hemma jätte sent och då var det bums i säng!

Idag hade jag lovat mig själv att ha en vilodag och bara slappa. Jag satte igång och plugga lite idag, har hunnit med en liten del och det var skönt. Den här gången fick vi sjukt mycket uppgifter och ska jag vara ärlig så är jag lite stressad över allt, för mitt i alla andra uppgifter har jag ett stort Fördjupningsarbete som jag ska göra!

Om jag lämnar in det tidigare så får jag vara "ledig" från skolan när Lillskruttan kommer och det är ju mycket skönare att få njuta av det istället för att behöva tänka på att plugga! Det innebär hårt arbete nu framöver, men å andra sidan så är det verkligen värt det :)

Ikväll ska vi äta en god middag på Loovestaigen och sen ha filmkväll allihopa, mys! Ta hand om er ♥

Agendan...

Publicerat: 2010-12-05
Klockan: 22:30:07
Är full kommande vecka och jag kommer antagligen inte ha tid/lust eller ork att skriva kommande vecka, så nu får en liten uppdatering nu om hur veckan ser ut:
 

v  Måndag;

Möte med Läkarteamet på Specialistmödravården i Falun, Handla, Packa, njuta av egentid med hjärtat och vila!

v  Tisdag;

Träff med Barnmorska på förmiddag, Lunch, Resa till Sthlm, Fika med familjen Nygren, Hämta en kompis på Bromma flygplats, Resa till skola!

v  Onsdag;

 SKOLA

v  Torsdag;

SKOLA

v  Fredag;

SKOLA, Sen hem till Skorpan och Julbaka med henne!

v  Lördag;

Julbord med hjärtat och Fam Eriksson/Roos, Hemfärd  till Dalarna!

Hoppas ni får en underbar vecka mina kära vänner och läsare så hörs vi snart igen. Kram ♥ 

Bye bye Love....

Publicerat: 2010-12-05
Klockan: 13:28:47
Om en timme är det dags för Bella att åka hem, det är tråkigt men samtidigt är det så mycket som komma skall så fokus på veckan är 100 %!

Vi har nyss ätit Pannkakor med hemmagjord blåbärskompott och Glass, mums! Snart kommer mitt hjärta hem från jobbet och då ska vi njuta av egentid några timmar! Hörs ikväll ♥

Mysfaktorn...

Publicerat: 2010-12-04
Klockan: 22:28:13
Är hög här på Loovestaigen! Det har hänt en massa kul de senaste dagarna! Bella är här och vi har myst, shoppat lite i Kupolen, ätit gott, spelat spel mm!

Igår firade vi hela dagen med Tårta & Restaurangbesök (Fredrik, jag, Bella & Peter) För igår klarade Fredrik Uppskrivningen :) Hurra, 2/3 moment är avklarade och jag tror att Fredde "sniffar" lite på körkortet, nu är det inte så jätte lång tid kvar till Uppkörningen och jag kan lova att vi håller alla tummar & tår för att han ska klara det :)

Idag har vi dessutom hunnit med att fika med både Trollet och Emma, trevligt! Nu sitter Bella och Peter och spelar Skip-bo, Fredde jobbar, Thomas är i Borlänge och jag bloggar för att uppdatera er lite!

Nu ska vi ta en kopp Te och varva ner innan det är dags att sova, ha det bäst ♥

En stund av...

Publicerat: 2010-12-02
Klockan: 08:35:54
Egentid njuter jag av nu på morgonen när Thomas gått till skolan, älsklingen är på väg till Falun & Bella sover sött! Sitter och njuter av en kopp kaffe och väntar på att  dagen så sakta ska rulla igång :) Idag väntar Shopping i Kupolen, utvecklingssamtal och mys!

Igår hade vi en mys eftermiddag/kväll med massa skvaller, god mat och en glad Fredrik som klarat halkbanan, han e på G :)

Hörs sen ♥