Vinter ide....

Publicerat: 2012-10-25
Klockan: 18:43:55
Hej mina bloggläsare och vänner! Här har det varit väldigt tyst och det kommer fortsätta att vara så ett tag, jag måste fokusera till 100 % på att bli bra och komma igång nu efter min operation. Jag mår helt okej, är fruktansvärt trött och sover mest hela dagarna, man kan nästan tro att jag gått i ide, men det gör kanske inget med tanke på snöstormen som drog in över oss idag, brrrr!!!
 
Hoppas ni har det bra? Vi hörs.... Kram ♥

Hemma

Publicerat: 2012-10-18
Klockan: 18:23:29

Hej, igår kom jag hem efter operation, det har varit tufft och jag har väldigt ont, idag har det varit bättre, idag har jag tom lyckats tagit mig ur sängen ;)

Nu blir det vila vila vila, kroppen är helt slut! Igår fick jag se magen, jösses va fint det är!

Nu var min lilla energi förbrukad så nu är det dags att sova igen!

Hoppas ni mår bra, vi hörs :)

Uppdatering All inclusive....

Publicerat: 2012-10-11
Klockan: 21:19:00
Jösses Amalia, nu var det verkligen inte igår det uppdaterades här! På gott och på ont, känner att jag har haft så mycket annat att tänka på/göra/njuta av och prioritera!
 
Som vanligt har det varit high life på Looovestaigen och det har jobbats, fixats & donats, jag har hunnit med både en trevlig vin/ost kväll med Linn och åka på en 22 h kryssning med mina kära kollegor, herrapåguuud va roligt vi hade det :) 
 
När jag var på Kryssning var Ellie hos Farmor/Farfar/Farbror, där hade hon haft det toppen, varit på dop och gjort massa annat skoj :) 
 
Tyvärr har det inte bara varit bra för turbulent har det även varit då jag fick ett samtal som gjorde att jag tackar för uttrycket "änglavakt" min pappa var natten till i söndags med om en bilolycka där bilen voltade 2 ggr och for in i viltstängslet, pappa hade inget bälte på sig MEN klarade sig utan en skråma, han är självklart trött och mör i kroppen, men vi är glada att änglavakten var på plats ♥
 

 
Annars är det mycket som händer, imorgon åker jag och fina Trulsa till Sthlm för att njuta av en helg, där vi bla ska se "Dirty Dacing" , vi ska gå på Bio, äta gott, skratta gott..... mm :) Det ska bli så kul- längtar. Ni får höra mer om helgens bravader när vi kommer hem :) 
 
På måndag åker vi till Uppsala, för på tisdag morgon är det dags för min operation, jag är först ut på tisdag morgon, och är faktiskt nervös- men vet att det kommer gå bra :) 
 
Det blir men andra ord full rulle kommande dagar, på måndag ska även min telefon in på reparation, den gick sönder så nu har jag en lånetelefon som Thompa varit så snäll att låna ut :)
 
Ta hand om er mina kära läsare ♥ Kram
 

Familjemys i Sthlm

Publicerat: 2012-10-01
Klockan: 22:10:09

Gårdagen bjöd på en efterlängtad tripp till Sthlm, dit Fam Roos åkte för att hälsa på Ellies morfar :)

På plats fanns även Ellies moster och 2 morbröder :)

Vi hade en toppen dag, massa god mat och gott fika och det var verkligen helmysigt att komma dit :)

Skönt att "tanka" lite familjkärlek :)

Trots att Ellies rutiner med mat och läggtider ruckades så var hon på strålande humör <3

Hoppas ni gjort nått kul som gett er energi och glädje, kram!