En snabbt inlägg...

Publicerat: 2011-06-30
Klockan: 22:45:56
Idag har vi suttit ute och fikat och haft det bra på altanen! Haft besök av Linda idag och sen kom Emma & Amanda på fika och bus, dom är så söta tjejerna :)



Mmm det är gott att smaska på sina fingrar...



Sitter ute och myser



Sötnos

Kort uppdatering idag...Vi hörs :)

Mys ute

Publicerat: 2011-06-28
Klockan: 20:32:07
Idag åkte älsklingen och jobbade och jag och Ellie har suttit ute nästan hela dagen dagen, undantaget för en shoppingrunda på stan, handlade en bitring till Ellie och nya nappar! Ute har vi legat på en filt och busat och skrattat åt varandra, både lunch, middag och kaffe har serverats på altanen och det har varit jätte skönt :)

Fick besök av Niklas idag som dessutom fick körkort idag, grattis :)



Ellie låg och snackade massa skit, så söt mitt lilla hjärtegull ♥

Vilka dagar...

Publicerat: 2011-06-27
Klockan: 23:08:08
De senaste dagarna har rullat på av bara farten och jag hade för en stund helt glömt bort att jag har en blogg ;-) Fick lite "skäll" här sist av fina Elin att jag var dålig på att uppdatera om läget (hon vill ha massa skvaller i Lux) ha ha!

Nåja, så här har de senaste dagarna sett ut. Jag har jobbat lite, i lördags fick vi besök av Fredriks mamma,pappa & bror! Vi grillade gott och åt rabarberpaj till efterrätt, så firade vi årets midsommar! Det var jätte mysigt!

Igår fick vi besök av Sanna,Johan & Elsa som var i Dalarna på en snabb visit, det var jätte trevligt att träffa dom och snacka lite skit över en kopp kaffe!

Igår kväll fick vi världens överraskning så pappa helt plötsligt dök upp på Looovestaigen, han hade fått en körning till Ludvika, så han ville titta förbi innan bussen skulle styra tillbaka mot Sthlm! Det var så kul att få visa pappa huset och Ellie brast upp i ett stort leende när morfar visade sig :)

Idag har vi varit i Avesta och fikat med Amanda, Emma & Peter, trevligt som vanligt :) Nu är det dags att sova, hörs snart igen!

Smått & gott

Publicerat: 2011-06-23
Klockan: 21:56:20
I förmiddags åkte jag till Avesta för att möta upp Emma, det blev en sväng inne på Plus för att hjälpa Emma att hitta en klänning till Amandas dop, vi hittade lite smått och gott till tjejerna på rean och sen tog vi en kaffepaus innan det var dags att åka till willys för att handla innan midsommar (fel dag att handla på, det var sjukt mycket folk kan jag informera om), Tack för en trevlig shoppingrunda Emma :)

Här kommer lite bilder på det som fyndades på Plushuset:



En söt fjärils body och ett par shorts, perfekt nu till sommaren :)



2 x Kortärmade bodysar



2 x pyjamas



Och en bedårande söt klänning! När jag kom hem åt jag lite mat med Fredrik och väntade på att lillskruttan skulle vakna, då blev det massa bus och mys med mina fina!

Hade nyss besök av Sara som kom förbi för att ta en kopp Te och snacka lite skit, det var jätte trevligt :) Nu ska jag återgå till min kära man och kanske flirta till mig ett parti kort med honom?!

Vi hörs, tills dess må bäst!

Det blir fint

Publicerat: 2011-06-22
Klockan: 22:34:12
Hemma på vår gata i stan! Idag har vi pysslat ute på tomten, klippt gräsmattor, krattat & planterat blommor, vi har även dammsugit ur och tvättat bilen, det är ordning på oss idag :)

Förutom att vara väldigt effektiva utomhus så har vi fikat med Emma, Peter och lilla Amanda, mysigt!



Så här fint är det utanför dörren nu, och som en extra prydnad hamnade rabarberbladet där :)



Gjorde även ett litet arrangemang som hamnade ute på bordet, det blev oxå super fint!



Måste även slänga in en bild från när jag var hos Hulda, Ellie sov så sött på kökssoffan ♥

Vi hörs!

Vår älskade lilla tjej

Publicerat: 2011-06-21
Klockan: 14:18:42
Blir hela 3 månader gammal idag, grattis älskling ♥ Tänk va tiden går fort! Idag var vi på BVC för att väga/mäta och vaccineras, första sprutan gick bra, men den andra va inte rolig, stackern va hon skrek. Lilla hjärtat! Nu ligger en övertrött Ellie och sover gott och jag ska njuta ev en kopp kaffe med min andra hälft.

Idag har jag suttit och fixat på extrafilm, här ska det beställas fotot :) Hörs sen!

Äventyr!

Publicerat: 2011-06-20
Klockan: 10:48:39
Helgen har varit underbar :) På fredag förmiddag åkte jag och Ellie till den Stora metropolen, där vi bara mös och hade det bra med Familjen Nygren, på kvällen blev det vin och ostbricka med finaste tjejerna! Riktigt trevligt hade vi ♥

Jag och Ellie sov över hos familjen Nygren så vi hann med ännu mera mys på lördagen innan det var dags att packa bilen full med kakel och fara vidare till Enköping, där vi tog en paus och träffade Hulda, gud så fint hon och Johan har fått det nu, dom håller på och pysslar för fullt på tomten!

Helgen slutar inte här, har även haft besök av Linda, inte träffat henne på länge så det var trevligt, vi har bara snackat skit, druckit kaffe, pussat på Ellie och tagit det lugnt!



Kom på att jag måste ju visa en bild på den fina Lapptäcket Hulda gjort till Ellie, så fint :)



Vår älskade gláskiiiiit :) Tänk va ett leende kan smitta, underbart ♥ Nu har vi nedräkning hemma, för snart- väldigt snart, om mindre än 2 timmar kommer Fredrik hem, vi längtar!!! Hörs sen!

Älskar er

Publicerat: 2011-06-17
Klockan: 00:12:52

Här hemma på Loovestaigen har det varit lugnt och skönt med massa mys, lite pyssel, fikadate med Emma & Amanda, många skratt och mycket bus! Ellie är så "med" nu och det är så kul att följa!


 

Mina två fina hjärtan, älskar er så mycket ♥


Idag har jag bakat och nu på kvällen packat inför helgens äventyr, men det får ni höra om sen för nu ska vi passa på och lägga oss, när skruttan somnat! Ha det bäst :)

Bildbomb!

Publicerat: 2011-06-14
Klockan: 11:28:47

Har varit lite dålig på att uppdatera på sistone, och för tillfället har jag inte så mycket mer att säga än att jag njuter av dagarna som går, så jag bjuder på en bilddomb istället för att kackla på :)



Me myself and I



Det var inte det lättaste, men här är Ellies först fot & hand avtryck!



Ellie & pappa sitter ute och myser



En glá Ellie i babysittern



Ett litet busfrö på Dannes student



Charmtroll ♥



Mina fina hjärtat, älskar er!



Min mamma har skaffat en dator & facebook, kolla vad jag hittade på hennes sida, jag tror att tröjan är till Ellie!

Njuter

Publicerat: 2011-06-11
Klockan: 22:21:29
Vilket kanon väder det varit här i dagarna, skönt :) Igår hämtade jag och Ellie pappsen i Borlänge för att sen svänga in på Kuppan och köpa lite svalare kläder till Ellie! Fredrik och jag njöt av en Latte på Wayne´s och Ellie charmade alla som gick förbi! Resten av dagen kvällen spenderades ute. Fredrik, Thomas, Ellie, Peter & jag grillade, spelade Boul och hade det bra :)
I förmiddags åkte vi till Uppsala för att äta lite gott och fika tillsammans med Fredriks familj, vi hade det riktigt trevligt och njöt ute i det fina vädret! Hörde att det varit världens oväder här hemma så det var ju tur att vi åkte bort en stund ;-) så vi slapp trök väder! När vi kom hem på eftermiddagen så var det iallafall fint väder, så vi har suttit ute nu på kvällen, druckit kaffe, ätit fruktsallad och sjungit sommarhits!
Idag är det en speciell dag, idag fyller nämligen min älskade kusinvitamin år ♥ GRATTIS
En gammal vacker bild på kusinvitamin ♥ Hoppas din dag varit underbar, Kram från oss alla i lilla metropolen!

Mys och Bus!

Publicerat: 2011-06-08
Klockan: 13:13:32
Helgen fortsatte i mystema, det grillades på lördagen också och på söndagen stod ännu mer mys på agendan! Jag har lyckats dra på mig en överansträgning/inflammation i knät så jag har haltat i 2 dagar, nu har jag fått tabletter och omlindning/stöd-känns redan bättre :)

Nu mitt i mitt bloggande plingade det på dörren och det var sotarna som kom på besök, dom skulle fixa med fläkten denna gång! Fick massa tips och trix av dom så ett a4 papper åkte fram och pennan glöd när jag antecknade allt, det är inte lätt att veta allt som gäller hus och dess underhållning!

På förmiddagen har jag städat lite här hemma, och fixat iordning med papprena jag ligger efter med.

Nu har Fredrik nyss kommit hem från en promenad med Ellie, så nu är det dags att äta lite och sen åker jag och jobbar några timmar!

Tillsist vill jag skryta lite om min älskade Linda, som klarat en pedagogikkurs i förberedande till yrkes lärare och fått både VG, fina ord på vägen samt högskolepoäng :) Är så stolt över dig gumman ♥

Playdate, Student och utemys

Publicerat: 2011-06-04
Klockan: 00:11:42

Mycket kul har hänt de senaste dagarna! Kära Danne tog studenten i Onsdags och vi var självklart på plats för att fira honom! Ellie fick träffa många släktingar och var överlycklig, speciellt hos sin gudmor, hjärtetjuven som hon kallas charmade alla ♥



Mina fina hjärtan, älskar er!

♦ Kompisarna Ellie och Amanda har legat på ett täcke och varit grymt söta medans mammorna har fått dricka kaffe och skvallra, det var riktigt mysigt :)



Kompisarna håller handen och är så söta ♥



Go och glá :)

Idag har jag varit på långpromenad med Ellie på förmiddagen när vi väntade på att bilen skulle bli klar på volvo (den var inne på reparation) även fast det va skiiiit varmt så va det skönt att komma ut,bara vi brudar :) 

Fredrik kom hem från jobbet lagom till lunch, det blev kycklingsallad och kaffe, gött! Sen gick vi ut och njöt av solen, en kopp kaffe och varandras sällskap. Ellie sov hur länge som helst ute, det såg så skönt ut! 

Under alla timmar vi satt ute hann vi även göra lite nytta (kratta och rycka ogräs), men idag just idag den fina dagen till ära bestämde vi oss för att premiärgrilla, åååååååh va gott det var- vi grillade Karré och åt potatissallad till det! Mera kaffe, mera sol och mera mys ♥ Min dag har med andra ord varit perfekt :)

Nej, nu ska jag krypa till kojs! Ha en underbar helg mina kära läsare, det tänker jag ha!