Myshelg

Publicerat: 2013-04-29
Klockan: 07:27:07

Det här har varit en toppen helg, där jag och Ellie verkligen fått mysa med nära och kära.

I fredags kom Linda & Peppe till Hedemora, vi har slappat och myst. Lördagen bjöd på en cykeltur till stan och en mysfika där.

På eftermiddagen så grillade vi och åt gott. På kvällen kollade jag och Linda på film å tog det lugnt.

Helgen har gått så snabbt å när vi kom till söndagen så var det dags för dom att åka hem till Sthlm och jag och Ellie laddade om för 2-års kalas för Amanda i Avesta.

Elin, jag & Ellie tog sällskap dit och fick även njuta av lite tid tillsammans.

Som sagt en toppen helg har det varit för oss båda- tack våra fina vänner <3

I love shoos

Publicerat: 2013-04-26
Klockan: 18:39:43

Jag är så avis på Ellies tuffa skor :)

Premiär

Publicerat: 2013-04-21
Klockan: 23:26:18
Idag har det premiärcyklats på looovestaigen <3
 
 

Puuuuh...

Publicerat: 2013-04-17
Klockan: 09:54:36
Ibland måste man stanna upp och andas för att komma tillbaka, har lagt lite onödiga saker åt "sidan" och fokuserat allt va jag bara kan på det som är viktigast.
 
Fin fina betyg kom förra veckan, i Vård- och omsorgsarbete fick jag ett B (VG+) och i Hälsopedagogik fick jag ett C (VG)- känns verkligen toppen, är stolt över mig själv.
 
Nu är vi inne på sista veckan i "Etik och människans livsvillkor" och sen får vi äntligen efter 4 extremt intensiva veckor i denna kurs grutta ner oss i medicin i 8 veckor- det ska bli spännande, sen är det "sommar looooooov" - wihooooo ;-) 
 
 
Älskade underbara hjärtat mitt, älskar dig ♥
 
Nej, nu ska jag fortsätta plugga plugga plugga, håller på med ett inlämningsarbete som handlar om diskriminering- kör bara kööööör :) Tjing!
 

Inte min vecka...

Publicerat: 2013-04-07
Klockan: 22:27:53
Så är det... Det är helt okej att säga : DET HAR INTE VARIT EN BRA VECKA....Men nu så har känns det mycket bättre igen. Jag har fått sprutan och jag kan garantera att jag inte tänker göra om tabbet att missa den och "vara sen" 4 veckor....
 
Nu piffas det på sista fixet inför imorgon, då blire skooooola :) Vi hörs snart igen! Kram

Bye bye Påsk....

Publicerat: 2013-04-01
Klockan: 20:04:21
Jahapp, då var påsken finito- äntligen! Jag har jobbat hela påsk och varit utan min lilla pärla, så för mig gör det inget att påsken är förbi. Nu är min pärla hemma igen och jag kan inte må bättre ♥ Ellie har firat påsk med Fredde i Uppsala och dom har haft det riktigt bra :) 
 
Jag har som sagt jobbat. I lördags efter jobbet åt jag middag och drack kaffe med Peppe. Senare på kvällen åkte jag till Emma & hade myskväll i Avesta.
 
Idag har jag varit effektiv, städat hela huset, tvättat, handlat och gjort fint. Elin kom på välbehövlig kaffe & skvallerdate idag- lovely ♥
 
Nu ska jag läsa och dyka in i min nya bok "Etik & människans livsvillkor". Det är det nya kursen som börjar inorgon, kul :)
 
Ha det bäst....