Just idag lyser solen med sin frånvaro...

Publicerat: 2013-05-29
Klockan: 13:21:10

Men det är okej, för den lyser på oss ändå :) Det händer saker lite här och där- nytt och spännande, lite nervöst, lite stressigt men en good feeling att allt kommer bli bra :)

Tänkte bjuda på en underbar bild på pärlorna från en tripp till Avesta- där vi firade bästa Emma som blivit ännu äldre och ännu mer senil ;)

Uppdatering som lyst med sin frånvaro...

Publicerat: 2013-05-19
Klockan: 22:12:53
Ja så är det-what to say?
 
Sanningen- det ÄR mycket nu, men hä kommer bli bra. Gått in på Medicinkursen (myckt mycket men spännande spännande) 
 
Mycket i skolan, kombinerat med mycket jobb och där emellan finns det bara en prio- min pärla ♥ Det resulterar i ett halvstökit hem, övriga saker blir lite halvdanna gjorde, saker glöms bort osv. Men det känns faktiskt okej, det finns faktiskt viktigare saker i livet än att städa mm :P ... (jo jag har faktiskt lärt mig det)
 
Fått betyg i "Etik och människans livsvillkor" blev väldigt glad och överraskad att jag fick ett C, det var en tuff men spännande och givande kurs.
 
Den här helgen har faktiskt varit toppen. Jag & min lilla pärla har bara njutigt av en hel helg där vi slappat, myst och varit  iväg på små härliga utflykter, fikat, busat, lekt, gått på promenader och bara njutit av livet ♥
 
 
 
Min lilla fina älskade pärla ♥