Kärlek till dig!

Publicerat: 2010-05-31
Klockan: 10:27:22

Tänk att det redan har gått 7 år sedan du och jag blev tillsammans! 2003-05-31 blev det du och jag. Just precis den här dagen för 7 år sedan var en av de absolut lyckligaste dagarna i mitt liv, en dag som jag aldrig kommer glömma!


Jag kommer ihåg dagen som att den vore igår. Hur det pirrade i hela kroppen, hur du tittade på mig, hur du rörde mig och allt du sa. Den första kyssen och bekräftelsen på att det var vi.


Det har varit 7 fantastiska år tillsammans, vi har gått igenom berg, klarat av de svåraste utmaningar och blivit så starka tillsammans. Vi har skrattat, gråtit och burit varandras bördor.


Vår kärlek är så stark och det finns ingenting som kan skilja oss, tillsammans är vi hela. Tillsammans är vi starka, tillsammans är vi lyckliga och tillsammans kommer vi alltid förbli.


För ett år sen blev vi man och hustru, vi blev familj. Jag ser fram emot många många fler år av kärlek, skratt och lycka med dig!


När jag ser på dig så pirrar det i hela min kropp, mitt hjärta hoppar och skuttar när jag tänker på dig, när jag rör dig känner jag mig lycklig, Du får mig att sväva på rosa moln.


Du är så fantastisk min underbara man, Älskar dig ♥

~Amor Vincit Omnia~

Man vet att man lever...

Publicerat: 2010-05-30
Klockan: 17:11:33
När man åker på en "räkmacka" på jobbet! Jobbade idag 7.15-17.00 och nu ska jag strax ut och jobba natt 19.00-08.00, det är sjuklingar på jobbet och ibland måste man ställa upp för de boendes skull, dom kan ju inte klara sig utan personal!

Så nu vet ni vad jag har för mig ;-) Jag hoppas att ni alla får en trevlig kväll, vi hörs imorgon igen!

♥ Vill bara passa på att skriva att min mamma är fantastisk och att jag älskar henne ♥

Team Roos Pysslar!

Publicerat: 2010-05-29
Klockan: 20:51:30

Fredrik och jag har pysslat med 2 födelsedagskort idag!

Fredrik gjorde ett kort till "Pappa Nygren" som fyller år den 12:e Juni (vet att han inte läser, så jag kan lägga upp bild) Här är resultatet;

                       

Och jag gjorde ett till en vän som fyller år nu i veckan som jag vet inte heller läser min blogg så här kommer det kortet också:

           


                                       

Det var riktigt roligt att sitta och pyssla med älsklingen och hoppas att han vill vara med flera gånger :) Kommande vecka ska det göras 2 kort till så hans hjälp behövs! Nu har vi även haft tid att sitta ner och planera resan till Uppsala och Stockholm- Längtar redan, det kommer hända så mycket roligt under de 4 dagarna vi blir borta :)

Nu ska jag ta en dusch och sen en kall öl, sen är det dags att sova och samla energi, jobbar lång pass imorgon!

Planering!

Publicerat: 2010-05-29
Klockan: 13:02:13

Fredrik och jag hade en riktig mysig kväll igår, jag blev dock så trött att jag inte orkade kolla på filmen! Det är så skönt att bara vara ensamma ibland. Hade sovmorgon imorse och sen åt vi frukost & drack en koff kaffe, hamnade sen äntligen i soffan framför filmen, jag tyckte den var skitbra!

Nu ska vi planera lite hur kommande vecka ska se ut, vi hade tänkt att åka bort och vara 3 dagar i Uppsala & 3 dagar i Stockholm, för att hinna med att träffa alla vi vill träffa :) Får se om vi kommer fram till något bra!

När vi har planerat klart ska jag försöka göra klart ett kort till Syrran som tar studenten den 4:e juni :)

Facelift...

Publicerat: 2010-05-28
Klockan: 21:33:58
Wow vilken snygg blogg jag har fått :) Är verkligen super nöjd! Det är super duktiga Tant Kim som gjort designen, tack snälla ♥

Fredagsmys!

Publicerat: 2010-05-28
Klockan: 19:48:21
Åh nu känns det verkligen att det är Fredag, me like :) Dagen har varit bra, det gick bra hos Psykologen och på jobbet hade jag det toppen som vanligt!




Har precis ätit en jätte god middag med Fredrik, det kallas "trädgårdspanna" och till det serverades ett glas vitt!

            

Ha ha söta Smulan fick också lite gott verkade först inte vilja vara med på kort?? :P

              
 

Hon njöt verkligen och satt och kurrade! Hon är för underbar :) Nu ska vi kolla på "Så ska det låta", dricka en kopp kaffe och sen kolla på filmen "It´s Complicated" och fortsätta denna härliga fredagskväll ♥

Morr´n morr´n!

Publicerat: 2010-05-28
Klockan: 07:48:17
Blir ett snabbt inlägg nu! Ska alldeles strax äta frukost och sen är det dags att träffa Psykologen, hade egentligen tid kl 13.00 idag men fick en morgontid så att jag kunde åka ut och jobba :)

Ska vara där 08.30 och hon trodde att vi skulle hålla på ca 1 h. Får se om jag hinner in på banken innan det är dags att åka till jobbet! Jobbar 10-16 idag och sen när jag kommer hem väntar min man :) Återkommer under kvällen, ha en bra dag ♥

Shopping!

Publicerat: 2010-05-27
Klockan: 10:42:09
Tänkte jag skulle bjuda på lite bilder från Shoppingen igår :)



Mina 3 par sommarsandaler, 2 par lite mer vardags och ett par lite mer "fin" sandaler!



Min stora Pluggväska, den kommer snart komma till användning ;-)



Min vardagsväska- denna är riktig snygg IRL men här på bilden såg den väldigt tråkig ut!



Älsklingen åkte och jobbade nu på morgonen och strax är det dags för mig att göra mig iordning och åka iväg till jobbet, först ska jag gå ut och njuta av solen en stund med en kopp Latte :) 

Ha en bra dag! 

Grillygrill

Publicerat: 2010-05-26
Klockan: 21:32:41
Åh idag var det dags för premiärgrillning men först hoppade jag ut och jobbade fram till på eftermiddagen, hämtade upp älsklingen och åkte in på Gallerian för att springa ner på skoaffären som hade 30-50% rabatt, kom hem med 3 par nya skor och 2 väskor :)

En vardagsväska och en "skol" väska den var stor & rymlig så jag får plats med laptop, pärmar mm, verkligen nöjd med dagen shopping!

Vi hade grillpremiär med Emma & Peter, grabbarna tog hand om grillen och vi fixade spätten! Här kommer lite bilder från eftermiddagen/kvällen;

Grillspätt med Fläskfile, coctailtomater, lök & paprika. Mums!



Emmas hemmagjorda supergoda potatissallad



Till maten bjöds det på ett riktigt gott vin, det här vinet kan jag varmt rekommendera!



Emma & Peter :)



Me and my love ♥


Till Efterrätt åt vi Rabarberpajen som blev en riktig hit, den var jättegod :) Senare på kvällen åkte jag och Emma för att kolla på en kör som skulle uppträda (Emmas mamma är med i kören) jag hade verkligen jätte trevligt och tyckte det var en härlig stämning! Tack för en super trevlig eftermiddag & kväll med er!

Hoppas att ni hade minst lika roligt som oss ;-)

Lisa & Fredrik Bakar!

Publicerat: 2010-05-25
Klockan: 22:32:10
Idag har det varit en ganska lugn och mysig dag! Dagen började med att hjälpa P med att handla lite inför veckan, sen åkte jag in till banken för att betala in anmälningsavgiften till skolan- åkte sen till Posten för att posta mitt "ja" till skolan och sen åkte jag och Fredde på ett möte! Det kändes bra och vi tror på det här- vi får svar på fredag om hur det blir!

Åkte sedan hem för att mysa bara vi och njuta av lite egentid, blev som vanligt lite kaffe och kortspel också :)

Nu på eftermiddagen slängde jag ihop en Makaronilåda till middag, det blev riktigt gott. Sen gick Fredrik ut och plockade Rabarber som vi gjorde en Rabarberpaj av, provade även på att göra hemmagjord vaniljsås :) 



Kan tyvärr inte ge betyg på pajen eftersom att den är till imorgon då vi får besök, så jag får återkomma ;-)


Inte bara jag som bakat rabarberpaj idag kusinvitamin ringde 10 minuter efter att jag skrivit i min status på Facebook att vi bakar Rabarberpaj och ville ha receptet. Pappa Nygren hade tydligen kommit hem med Rabarber och beställt paj :) Men ni har nog redan druckit kaffe och njutit av en god paj?!

Godnatt ♥



Fantastisk Dag!

Publicerat: 2010-05-24
Klockan: 23:19:40
Åh vilken bra dag det har varit idag :) Var som sagt iväg och fyllde i tatueringen, det gjorde faktiskt inte så ont denna gång och jag gnällde ingenting, han sa att han nästan var besviken på mig ;-) ha ha!

Jag ska träffa tatueraren imorgon för att lämna in en råskiss som jag och kusinvitamin har knåpat ihop, sen ska han göra om den (eftersom att vi inte är några konstnärer) och sen kör vi- jag är så laddad och vill ha den NU- får se när han har tid!

Min älskade man kom sen äntligen hem och vi drack kaffe och "uppdaterade" varandra med senaste nytt, åkte sen och handlade och gjorde några andra ärenden på stan!

Sen hem för att fixa och dona lite och nu på kvällen åkte jag ner till En & En halv  för att fira kära Emma som fyller år idag :) Vi var ett gäng tjejer som njöt av god mat, skvaller & en riktigt trevlig kväll :) 

Kom ganska nyss hem och känner mig super trött så nu är det dags att sova! Natti natt ♥  

En stor kopp kaffe

Publicerat: 2010-05-24
Klockan: 10:04:53
Behöver jag göra till mig själv nu, huvudet värker och jag är nog lite nervös, ska iväg och tatuera mig nu :) Vi hörs när jag kommer hem igen! Tjing!

Som sagt!

Publicerat: 2010-05-23
Klockan: 23:14:35
Det har varit full rulle i lilla metropolen! Jobbade mina 10 h igår, men jag tackar inte nej till 10 h med storhelgsbetalt ;-) När jag kom hem väntade finbesök, Trollet och kära lilla Melissa kom och hälsade på Tant Lisa, vi hade en mysig kväll, satt och snackade massa skit, var uppe länge och uppdaterade varandra med senaste nytt :)

Dom sov i gästrummet och imorse (hör och häpna) vadnade Melissa 08.15 vilket betyder sovmorgon på Loooovestaigen. Jag tog med Melissa på en utflykt till mitt jobb för att hämta lite saker, där fick jag en kopp kaffe och hon en glass! Sen åkte vi till ICA och handlade lunch som vi åkte tillbaka och bjöd på, det blev köttfärssås med pasta och sen kakor och kaffe till fikat, lyxsöndag med andra ord!

Släppte av dom vid tågen på eftermiddagen och sen åkte jag till Avesta för att fira Emma som fyller år imorgon, riktigt trevligt och super gott fika :) Åt världens goaste fruktsallad och drack kaffe!

När jag kom hem igen ställde jag mig och lagade mat till mig, Thomas och Peter- det bjöds på Fisk, potatis och spenat- gott :) Nu på kvällen har jag städat och gjort fint inför älsklingens hemkomst imorgon.

Saknar dig så mycket hjärtat ♥

Full rulle här i lilla metropolen

Publicerat: 2010-05-23
Klockan: 11:44:37
Men jag återkommer på eftermiddagen/kvällen med en uppdatering :D

Kärlek!

Publicerat: 2010-05-21
Klockan: 17:13:55
Dagen har varit riktigt rolig på jobbet idag, det är som en hönsgård- kackek kackel :P Ha ha! Det är så roligt att ha ett jobb som man blir glad av! Jag känner mig lyckligt lottad!

Igår kom lite "piff" upp på vår Kärleks vägg, den är långt ifrån klar men det är på G. Här kommer ett litet smakprov!



Idag blir det en lugn dag. Ska äta lite Lasange och titta på "Så ska det låta" sen ska tanten sova för imorgon väntar 10 timmars jobb! Ha en trevlig helg ♥

Före/Efter

Publicerat: 2010-05-20
Klockan: 21:55:09
Tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder på mig själv så att ni får se vilken skillnad det är nu. Jag förstod verkligen vilken resa det här har varit när jag satt och jämförde bilder!


Före Operation



Efter



Före



Efter



Före



Efter



Ja som sagt det är en jädra skillnad, har inte mycket kvar att gå ner nu och det känns riktigt bra :)

Var hos Tandläkaren idag och det visade sig att jag hade gnisslat tänder de senaste nätterna, jag hade bitit sönder ena tanden lite och nu fick jag också förklarat senaste dagarnas huvudvärk! Dom slipade ner tanden lite och gav mig övningar som jag ska träna på att käkarna ska slappna av, jag var tydligen jätte spänd!

Nu på kvällen har vi haft besök av Trollet, jätte trevligt :) Saknat henne! Nej nu måste jag ta en snabb dusch sen väntar jobb tidigt imorgon bitti, natti natt ♥

Tandvärk!

Publicerat: 2010-05-20
Klockan: 14:17:17
Aj aj aj! Här bjöds det på tandvärk idag. Tack och lov fick jag en tid för att kolla det nu 15.00. Hoppas det blir bättre sen :)

Annars har det varit full rulle här hemma idag, tror både jag och Freddan har fått vårkänslor- vilken fart! Vi har sopat uteplatser, klippt gräsmattor, krattat, rensat. Tvättat fönster och nu har vi precis blivit klara med städ invändigt också, det behövdes verkligen! Så nu har vi dammat, dammsugit och skurat :) Luktar gott och är rent, me like!

Nej nu blir det ett besök hos tandläkaren, en snabbhandling och sen väntar vi besök! So long ♥

Grattis till mig!

Publicerat: 2010-05-19
Klockan: 13:40:04
Åh va jag har glada nyheter att berätta för er :) Here we go= Jag har blivit antagen till Tollare så om lite mer än 1 år är jag Behandlingsassistent :) Jippie och hurra- Grattis va jag är bra :D

Alla tankar snurrar runt runt och jag har inte lyckats smält allt, men det kommer! Nu ska jag försöka sova en halvtimme och sen väntar work work! Kramar till er ♥

Cardmaking!

Publicerat: 2010-05-18
Klockan: 18:50:07
Ja det är väl ungefär det enda jag lyckats göra idag! Känner mig som sagt inte alls pigg, pratat med sjukvårdsupplysningen och jag ska till Vårdcentralen imorgon, hoppas det blir bra! Jag hoppas på en morgon tid för isåfall är det fasta som gäller från 00.00 ikväll- måste ta en massa blodprover som ska skickas på analys, dom kollar alla värden nu efter Op för att se att jag får i mig allt jag behöver!

Så här blev kortet till mormor Margit, hoppas att hon blir glad :)



Försökte matcha färger som jag vet att hon gillar



Tyckte kortet blev "okej" men jag har fortfarande mycket kvar att lära ;-) Huvudsaken är att det är roligt och det är det verkligen! Jag har ett kort till som ska bli klart tills nu i helgen, så det kommer väl ett kort på det senare!

Sjukling?!

Publicerat: 2010-05-18
Klockan: 11:35:27

Känner mig jätte konstig och någonting är på G, känner mig febrig och är hes! Kanske en rejäl förkylning på gång, men det visar sig!

Nu ska jag sätta mig och pyssla ihop ett födelsedagskort till Fredriks mormor som fyller 78 år imorgon, sen kommer älsklingen hem :) Skönt att han kommer hem igen så får han pyssla om mig ;-)

Hoppas ni får en bra dag! Kram på er ♥

Bloggbomb!

Publicerat: 2010-05-17
Klockan: 12:13:03
Ja nu kommer det uppdatering och lite bilder :) Kryssningen har varit underbar med fantastiska människor, vi har ätit gott, haft roligt, festat vilt och shoppat loss ;-) Jag säger som kusinvitamin- det som hände på båten stannar på båten!



Lämnar vackra Stockholm



Vi hade verkligen tur med vädret, skönt!



Vi njöt av solen och goda drinkar på däck :) Det här är underbart!

Igår när vi kom hem från kryssningen satt jag och mös med Fam Nygren, sen var det dags att åka till Uppsala för att träffa min älskade man igen. När jag kom hem till svärföräldrarna bjöd dom på god rabarberkräm, smörgås och kaffe :) Sen hade vi en trevlig kväll tillsammans! Fredrik och jag kom hem sent och stupade direkt i säng, skönt att sova efter denna helg!

Idag har älsklingen åkt till jobbet och jag njuter av min egentid, det är så skönt att vara hemma själv ibland och bara "va"!



Jag läste min morgontidning och njöt av en kaffe Latte :)



Min fina lilla Smula satt och övervakade mig ;-) ha ha!

Nej nu ska jag ta och gå ut i solen och njuta lite av det fina vädret, vi hörs senare under dagen!

Here we go!

Publicerat: 2010-05-15
Klockan: 13:48:15
Yes nu vankas det KRYSSNING :) Jippie! Ikväll avgås Paradise med partypinglorna, ska bli så jävla skoj :) Kommer dock sakna min fina älskling som jag lämnade hemma hos hans föräldrar i Uppsala, han ska ha "grabb" kväll med sin bror så jag vet att han får det trevligt iallafall :)

Igår fick vi finbesök av kära Sanna, Johan och lilla Elsa. Verkligen mysigt att få lite egentid, snacka skit och umgås! Sen bar resan av till Uppsala för att träffa Thomas, Sara & deras nyfödda lilla Dante, jätte mysigt!

Kvällen avslutades med en god middag, fika och talangtittande hemma hos svärföräldrarna! Nu är jag hemma hos kusinvitamin med familj och som sagt ikväll blir det Partyyyyyy ♥

Pyssel i regnet...

Publicerat: 2010-05-14
Klockan: 10:38:01
Godmorgon mina kära bloggläsare :) Idag har jag hunnit med en kaffedate med Peter, pysslat lite och haft ett långt givande samtal med kusinvitamin!

Här är dagens Pyssel:



Det ska föreställa en napp, hoppas att det syns :) Blev iallafall riktigt nöjd!

Nu ska jag packa lite inför dagens roadtrip till Uppsala, ska bli så mysigt att komma iväg och träffa Thomas, Sara och lilla nykläckta Dante! Sen ska vi hem till Fredriks familj och äta middag och ha en trevlig kväll. Ha det bäst ♥

Hemma!

Publicerat: 2010-05-13
Klockan: 22:53:37
Hemma från en bra kväll på jobbet, har varit full rulle men nu är kvällen över :) Jag längtar verkligen tills Fredrik kommer hem imorgon, vi får nästan 2 timmar i bilen helt själva och det behöver vi för nu ska det diskuteras och beslut måste fattas!

Nu är det dags att sova, godnatt ♥

GRATTIS

Publicerat: 2010-05-13
Klockan: 13:35:10

Idag fick vi den glada nyheten att våra vänner Thomas och Sara har fått en liten son :) Välkommen till världen lilla Dante :) Pratade med Sara och hon var pigg och glad, vi hade bokat in en kaffedate med dom imorgon när vi ska till Uppsala- och nu får vi träffa alla 3, ska bli riktigt kul :)

Dagen har annars varit ganska lugn, hade en tidig kaffedate med Peter, sen har jag gjort mina "sysslor" för dagen och motionerat :P Dvs att jag har dansat quickstep med dammsugaren och dansat vals med skurmoppen- all motion är ju bra ;-) ha ha!

Nu ska jag ringa en annan kär vän och snacka lite skit innan det är dags för mig att ta en powernap för att samla lite ny energi innan jag åker till jobbet, Later ♥

Senare, blev nu!

Publicerat: 2010-05-13
Klockan: 08:40:57
Tänkte kika in och ge er en liten uppdatering från gårdagen! Egentligen hände det inte så mycket! Älsklingen och jag slappade lite framför tv innan vi gick ut och städade/tvättade bilen, fick höra att det skulle komma massa regn så vi rensade lite i garaget för att få in bilen :)

Så rätt så för ca 1 timme efter vi tvättat bilen kom regnet och det har fortsatt, håller på än :( Det positiva är att vi får fina gräsmattor :)

Vi åt en god gratäng på kvällen och sen spelade vi kort och bara tog det lugnt, en perfekt avslutning på dagen...

Tankar på plats!

Publicerat: 2010-05-12
Klockan: 14:10:04
Nu är jag hemma från dagens arbete och har nu även fått en del tankar som snurrat på plats! Vi har fått några samtal de senaste dagarna som kan komma att göra stor skillnad i framtiden- om vi vill :)

Hm, nog om det jag bara babblar! Som sagt äntligen hemma, dagen har varit riktigt bra på jobbet idag! Vi hörs senare :)

Dålig uppdatering!

Publicerat: 2010-05-11
Klockan: 22:06:03
Ja här va det dåligt uppdaterat! Det händer en hel del nu och jag behöver få lite distans till alla tankar och funderingar! Jag återkommer imorgon efter jobbet- då kanske jag smällt allt!

Bullbakartävling!

Publicerat: 2010-05-10
Klockan: 13:01:06
Idag har vi i Fam Roos roat oss med att ha årets stora bullbakartävling, och nu är frågan: Va det Fredriks kanelbullar eller Lisas vaniljkrämsfyllda bullar som tog hem priset?



Kladd kladd, mina kladdiga bullar som snart ska gräddas :)



Fredrik får stilpoäng för hans snygga bullar, snart dags att gräddas!





Färdiggräddade och goda, vi provsmakade bullarna med ett kallt glas mjölk, precis som det ska vara ;-)
Vi kom under fikat fram till att det blev oavgjort i tävlingen :)


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Elsas Dop

Publicerat: 2010-05-09
Klockan: 19:48:33
Här kommer lite uppdatering från den fantastiska gårdagen!

Resan började tidigt på Lördagen till Stockholm och första stoppet var hos Fam Nygren på Österdals :) Vi hade några trevliga timmar med skratt, massa kaffe och "piff" Lollo & Skorpan gjorde mig riktigt fin!



Evig kärlek............. Denna bild är tagen när vi kom hem på kvällen, slitna :P

Resan bar sedan mot vackra Vaxholm och Bogesund för att bevittna lilla sockersöta Elsas dop. Vi hade verkligen en trevlig dag! Elsa var så fin i sin klänning, det var rörande under dopet, super gott fika efteråt och jätte trevliga släkt och vänner till Sanna & Johan!

Jag vill passa på att tacka Sanna och Johan för alla deras förberedelser och för att dom gjort allt så himla bra! Det var verkligen jätte fint & trevligt!

Bjuder på några bilder från Tårtorna som Elsas mamma och pappa gjort själva :)









Vilka fina tårtor va? Det var olika fyllningar i varje men jag provade bara "Elsa tårtan" och i den var det choklad, mums!

Det var lite uppdatering från den stora fantastiska dagen igår, tack för allt ♥

Längtar

Publicerat: 2010-05-07
Klockan: 23:16:15
Idag har det varit en lugn och skön dag! Dagen började med shopping och fika med Fredrik i Avesta, sen åkte vi till Emma och Peter och snyltade cooffee :)

Hem för att fixa lite saker och sen börja med maten- idag bjöds det på kyckling, ris & hemmagjord currysås :) Mums! Till middagen kom även bästaste Elin på besök, vi har haft en riktigt trevlig kväll med skvaller, skratt, talangtittande och unnat oss gottgott! Det är så mysigt när hon är här!

Nu har vi förberett inför imorgon- brett massa smörgåsar, packat ner dryck-bananer & frukt! Imorgon går nämligen resan mor vackra Vaxholm för att fira Elsa som döps, det ska bli så himla kul att dela dagen med henne och hennes fina föräldrar :)

Nu ska jag duscha, sen packa och försöka bestämma mig för vad jag ska ha på mig imorgon! Vi hörs imorgon kväll ♥

Tankar

Publicerat: 2010-05-06
Klockan: 16:20:42
Nyss hemkommen från dagens jobb och psykologsamtal- det kändes lite konstigt för jag ska "byta" psykolog! Jag och den jag har nu har bara hunnit träffats 2 ggr, men det är tråkigt ändå för hon känns bra och trygg!

Jag hoppas att den andra kommer vara minst lika bra så att jag kommer igång med mina samtal- det bubblar så mycket känslor och tankar, jag behöver det här!

Nu ska jag vila lite för dagens samtal resulterade i huvudvärk. Sen ska krafterna samlas för idag står det städning och tvätt på agendan!  

Gäsp

Publicerat: 2010-05-05
Klockan: 22:04:56
Idag har det varit fullrulle, precis som de senaste dagarna! Idag jobbade jag från 7.15-13.15 sen kl 13.30 skulle bilen vara inne på Ford för att gå igenom en hjulinställning! Där satt jag med en kopp kaffe och väntade ca 1 h på att bilen skulle bli klar! 15 minuter senare var det dags för möte i stan och sen hem för att göra iordning Lasangen inför kvällen :)

Nu på kvällen har jag äntligen blivit klar med lilla Elsas dopkort :) Det blev bra! Så nu är vi redo att möta lördagen, eller ja jag lär ju hitta något att ha på mig ;-) Ska försöka hitta något på fredag!

Nu ska jag ta en snabb dusch och sen är det dags att sova, för imorgon väntar jobb. samtal hos psykologen och en efterlängtad man ;-)

Stackars...

Publicerat: 2010-05-04
Klockan: 22:17:19
Min lilla tös som är i Löp igen :( Jag får ont i hela mitt hjärta av att se henne såhär och nu har vi kollat upp en vrcka då vi kan vara hemma med henne så att hon kan steriliseras, stackare!

Idag har det varit fullrulle, jobbat och sen uträttat en del ärenden! Har ätit en god middag bestående av hemmagjord klyftpotatis, Marinerat kött & beasås, mums!

Nu på kvällen har jag pysslat mer med dopkortet, ddet blir riktigt fint :) Ser verkligen fram emot Lördag. Det är "bara" tisdag idag och det känns som att veckan kommer gå sakta trots att jag har en överfull vecka inplanerad!

Hemmafruarna bjöd på spänning idag iallafall ;-) Nej nu en snabb dusch och sen väntar kudden, upp och jobba tidigt imörra! Godnatt ♥

Vilken tur vi hade idag!

Publicerat: 2010-05-03
Klockan: 22:36:01

*Idag började dagen med en underbar frukost tillsammans med min kära man, sen åkte vi till Avesta för att ta en fika med Emma & Peter och sen vidare till Willys för att storhandla inför veckan! På vägen hem nästan vid grådö springer det helt plötsligt ut en stor älg framför bilen och tack och lov hann jag tvärnita och vi undvek smällen, vilken tur vi hade! Jag tänker tack och lov att det inte smällde och tack och lov att jag inte körde fortare!

Det var jävligt äckligt och jag var lite chockad ett tag, vi hade tur idag! Jag tänkte väldigt mycket på vad som kunde ha hänt och tänkte även på en vän som krockade med en älg, tack och lov gick det bra!

Så tänk nu på mina kära vänner att ta det lugnt på vägarna för du vet aldrig vad som kan hända, jag har verkligen fått en tankeställare idag!

Annars har jag jobbat nu på kvällen och ganska nyss kommit hem från en rörig kväll, nu är det dags att ladda batterierna för denna vecka är fullbokad, jag fattar inte hur allt kan hända under samma vecka ;-)

Det som jag ser mest fram emot händer på Lördag, så jag hoppas veckan går fort :)

Bomullsbröllop

Publicerat: 2010-05-02
Klockan: 21:43:10
Idag är mina känslor verkligen blandade, dels är det en av dom värta dagarna för att älskade mamma åkte idag och dels helt fantastisk för att jag och min man firar ett år som gifta, det vill säga att vi firar "bomullsbröllop" ha ha :)





Tänk att det redan har gått er år sedan vi fick uppleva den bästa och klart häftigaste dagen i våra liv, vi hade en så otroligt vacker dag och njöt av varje sekund!

Idag har vi firat med utgång på Restaurangen där Fredrik friade till mig, vi åt gott, skrattade och njöt av alla härliga minnen vi har tillsammans! Snart firar vi även 7 år tillsammans och då ska vi hitta på något "större".

Nu ska vi kolla på film, äta lösgodis och mysa ♥  

Mamma <3

Publicerat: 2010-05-01
Klockan: 18:18:56

Det har väl inte undgått någon att min mamma & hennes man är här? ;-) Därav bloggpausen! Nu har mamma därimot beordrat mig att gå och lägga mig en stund så här ligger jag med datorn i knät!

Jag blir så lycklig och tårögd av att bara ha min mamma i närheten, som nu- jag har aldrigt hört nått vackrare- mamma står i köket, skalar potatis och nynnar till musiken som spelas på radion. Jag bara älskar det :)

På torsdagen var jag väldigt nervös, dom kom 13.35 och jag pratade med kusinvitamin fram till 10 min innan mamma & Vagn kom, jag tror jag var helt borta då och slutade andas titt som tätt ;-)

Vi åkte hem för att visa vårt vackra hem och jag kan lova att mamma var stolt som en tupp :) Hon & Vagn tyckte det var så fint. Vi njöt av gott kaffe & smörgåstårta till lunch! Resten av torsdagen tog vi det bara lugnt och försökte vänja oss vid att vi va tillsammans :)

I går hade vi en jätte mysig dag ute i solen, mamma var i farten och "tvingade" oss klippa gräsmattan, kratta, köpa blommor som ska planteras, "riva" växthuset som va helt förstört efter vintern, klippa ner buskar för att "rädda" dom och sätta fast vinrankan ordentligt :) ha ha hon är så söt- inge vila här heller :P

På eftermiddagen åkte vi till Älgparken och det var en riktig upplevelse, egentligen var det stängt men killen som äger det gav oss en privat visningstur för att jag sa att "min mamma från Danmark har aldrig sett en älg, det var väldigt snällt av honom!

Kvällen bjöd på god middag, efterrätt och sen en tripp ner till Brunnsjön för att titta på brasan och fyreverkerierna- mys ♥

Idag har vi vinkat av Fredde som var tvungen att jobba och sen tog vi en tripp till Kupolen- hittade ingenting- helt otroligt :( Jag som ville ha lite nytt! Träffade Trollet en snabbis och hann få en bamsekram :)

Efter shoppingrundan åkte vi till en restaurang som ligger utanför Borlänge och åt stenugnsbakad Pizza, åh va gott det var!

Nej nu ska jag njuta mer av min mammas sällskap, vi hörs imorgon! Puss på er ♥