Fredag hela veckan!

Publicerat: 2009-05-29
Klockan: 23:40:09
Jag älskar Fredagar, det är något speciellt med dom, Fredagskänslan sitter i hela dagen, man vet att det är helg :)

Skrev ju om "uteprojektet" igår, idag har vi målat staket med halva Lövstigen ;-) Härliga människor det finns på gatan, vi tog fram några öl, och grannar kom förbi, tog en pensel och tog en öl :P Ha ha, optimisten Dan sa att en burk färg skulle räcka, 2 ggr tom, men ack så fel han hade, ha ha! Staketet är halvt målat..Blir att åka och köpa mer färg imorgon...

Nu på kvällen hade jag bokat in en "överraskning" till min kära man, jag bjöd honom på 3-rätters middag, det var riktigt mysigt att gå ut och äta, prata massa minnen och skratta högt <3 Älskar dig!



Eftersom att vi har haft fullt upp har vi inte hunnit ladda upp några bilder och fixat med det, men ni får en liten "förhandsvisning" på Brudparet Roos :) Nej nu ska jag sova, imorgon ska jag berätta om helgens äventyr, har ni märkt att jag brukar blogga så sent? Ofta precis innan 00.00 så imorgon ska jag blogga på förmiddagen har jag bestämt :)

Före & Efter...

Publicerat: 2009-05-28
Klockan: 23:44:12
Jaha då har man avverkat en "skit" dag på jobbet idag, allt har verkligen gått fel, så det var riktigt skönt när jag äntligen fick sätta mig i bilen och åka hem! Ibland är det riktigt tuffa dagar på jobbet och det var det idag, men men, nästa pass blir ett kanonpass :)

Efter jobbet var det pyssel här hemma, bla fixa med det som vi köpt från IKEA, lite små saker: Rullgardin, hissgardiner, lampor, handukar, mattor, magnethållare, hylla och lite annat smått och gott, räkningen slutade på "ynka" 600:- ja när Lisa har varit på IKEA är 600:- endast "ynka" jag fick hålla mig :P

Gjorde om lite i köket:

    <------- Före/ Efter -------->      

Inte så super stor skillnad, men det blev lite mysigare här i köket :) Har ävengjort ett mini kontor/musikplats/avställningsyta under trappen, det blev super mysigt:


* Hitta tyvärr ingen före bild, men det stod ett aquarium där innan som vi sålt...!

Idag kom äntligen det efterlängtade paketet, wiii..Nu ska det bara skickas hit och skickas dit, sen får ni se bröllopsbilder :) Dom var verkligen super fina :) Nej nu är det dags att sova, imorgon väntar ett nytt projekt fast ute, tänkte börja fixa med det så tidigt jag kan/orkar, vi hörs imorgon, nattinatt...

Snabb uppdatering!

Publicerat: 2009-05-27
Klockan: 23:52:45
Oj va jag är trött, idag blev inte riktigt dagen som jag tänkt mig! Har nämligen mest kört bil idag, Dan ringde och ville ha hjälp med att åka och sälja hans bil, och några timmar senare ville han till Valbo för att köpa en bil, klart man ställer upp på sina vänner :)

Det jag väntar på kom inte med posten idag, faan!

Ett givande möte på vägen, sen till IKEA självklart, imorgon kommer jag lägga upp före och efter bilder, så ni får se vilken förändring :) Men nu ska jag sova, ska upp och jobba om 6 timmar! Godnatt

It´s my time...

Publicerat: 2009-05-26
Klockan: 20:49:32
Om 15 minuter är det min "timme", tisdagar kl 21.00 följer jag slaviskt hemmafruarna och har lite egentid vid tv:n :)

Idag har jag jobbat, har gått riktigt bra, jobbade med det härligaste gänget idag, dom som sjunger julsånger nu, tramsar osv! Ha ha! Well man måste ju ha en speciell karaktär för att platsa på mitt jobb!

Sen åkte jag hem, plockade upp Dan för att åka på shoppingrunda, in på Granngården, Järnhandeln, Banken, Macken, sen åkte vi till dagis för att hämta Trollungarna, sen ville Melissa att tant Lisa skulle spela fotboll med henne och självklart gjorde jag det :)

Hem för att plocka iordning lite..Nu har Emma precis varit här på en snabb kaffe,trevligt :) Nu så, Hemmafruaaaaar :P

Effektiva vi :)

Publicerat: 2009-05-25
Klockan: 22:10:50

Idag har jag och älsklingen varit riktigt effektiva, eller ja efter lunch iallafall ;-) Först tog vi sovmorgon, det behövdes! Sen käkade vi en smarrig frukost och kollade på tv! Sen iväg till Avesta för att storhandla mat, in på Jysk för att köpa sittdynor, solcellslampor och leta rullgardin! Sen åkte vi in på Thairestaurangen, hämtade mat, körde till skogen och satt i solen och njöt av den goda maten :)

När vi kom hem till Hedemora svängde vi förbi Hilden´s och köpte blomjord och massa fina blommor!

Vi har planterat i alla krukor, sopat uteplatserna, klippt gräs på fram & baksida, trimmat, placerat ut alla lampor, tvättat bilen mm. Riktigt skönt att ha det gjort, nu kan vi njuta av våra uteplatser ordentligt!

Imorgon blir det Jobbelijobb och sen får vi se vad dagen bjuder på!!!

Kalas..

Publicerat: 2009-05-24
Klockan: 21:14:40
Idag har det varit en trött dag, men skönt att vila upp sig lite! Dagen började med lite hemmasysslor, sen till Borlänge för att hämta min kära man :) som jag längtat...

Hem för att äta lunch tillsammans och sen vidare in till stan för att gå på Kalas, Emma fyller 22 år idag (tant), Stort Grattis igen :) Bjöds på en riktigt smarrig tårta, skvaller och kaffe!!

Nu på eftermiddagen skjutsade jag Trulsa till tåget i Avesta för att hinna få lite extra qualitytime med henne innan det var dags att åka hem till öret igen, men snart ses vi igen :)

Har precis druckit en kopp kaffe med Grannarna skojfrisk, imorgon är det Trollets första dag tillbaka på jobbet efter mammaledigheten, Lycka till :)

Utflykt..

Publicerat: 2009-05-24
Klockan: 00:41:59
Ja idag har jag och Dan varit på utflykt, blev först bjuden på super god lunch av Trollet och sen åkte jag och Dan till Lövsjön för att snacka skit, fiska och bara slappa!

Det var verkligen super trevligt, vi fick dock ingen fisk och trot.s att vi bestämmt att vi inte skulle åka förrns vi hade fått napp så gav vi faktiskt upp nu 23.45! Tack för en trevlig utflykt Dan :)

                      

Nu så är det dags att sova, imorgon kommer Äntligen min underbara man hem :)

Myskväll

Publicerat: 2009-05-22
Klockan: 23:30:28
Gick bra på jobbet idag, det var en lite stressig dag, men det är så det kan vara ibland! Hade ett "bra" pass som jag brukar säga, jobbade 7.15-13.15, väldigt nice en Fredag!

När jag kom hem var jag så trött så jag la mig och sov en stund, skönt! Fixade mat och sen åkte jag och handlade och hyrde filmen "Bröllopsduellen" Hade bestämt med Linda att vi skulle ha Myskväll :) Den var riktigt bra!



Hej hej

Publicerat: 2009-05-21
Klockan: 15:46:55

Så gottfolk nu är jag här igen! Känner mig lite bättre nu med andningen, kroppen är fortfarande slut och allt går ganska tungt men det är okej! Jobbade första passet idag, var sjukskriven några dagar för att ha chans att komma på fötterna igen!

Har mestadels varit hemma och vilat och sovit en hel del, ätit ganska starka tabletter så man har ju kännt sig ganska groggy! Nu är kuren över och förhoppningsvis ska väl kroppen börja piggna på sig nu å :)

Min kära man och jag gjorde ett ryck hemma igår, städade och flyttade plats på lite möbler, blev riktigt bra!

Har umgåtts med älskade Trulsa en hel del nu de sista 2 dagarna, jag har dock varit helt slut, men skvallra kan man ju alltid göra =P Trulsa skulle dra ut mig och Fredrik på Picknick igår, men det regnade så vi hade picknick i köket istället, var riktigt mysigt :)

Nu är alla papper, referenser och koder klara, så nu ska ansökan in :) Jag hoppas verkligen attt jag kommer in på skolan nu, jag vill, vill, vill :) Håll nu tummarna för mig!

Mardrömstimmar!

Publicerat: 2009-05-19
Klockan: 10:51:38

Har haft en riktigt jobbig kväll/natt, har kännt att det varit svårt att andas de sista 2 dagarna, hostat som fan och haft det jobbigt!

Igår kväll smällde det till och jag fick vekligen svårt att andas, fick snabbt åka in till Akuten för att få hjälp med min andnöd! Linda var så snäll och var taxi åt mig! Vågade inte köra själv!

Fick andas i en konstig apparat för att kunna få luft och fick massa medeciner! Doktorn sa att hjärtat kunde börja slå lite fortare, 2 minuter senare hände det något och följade 10 minuter efter det var det värsta jag någonsin upplevt!

Hjärtat hoppade som fan, jag fick inge luft alls, hela kroppen skakade och jag kunde inte prata, tårarna sprutade och jag fick panik, fick ett riktigt anfall! Stackars Linda hon blev så jävla rädd när hon såg det!

Tack och lov så kom en doktor som kunde hjälpa mig! Efter ca 10-15 min släppte anfallet, jag fick mer medeciner och konstaterat att jag har inflammation i luftvägarna! Som hade täppt igen rejält..Fick vänta kvar på att medecinerna skulle "ta" och sen mitt i natten fick vi äntligen åka hem!

Idag är jag helt mör, känns som att jag blivit påkörd, kroppen skakar fortfarande och orken finns inte alls! Jag är så glad att allt gick bra, det som jag upplevde igår önskar jag ingen annan, börjar gråta bara jag tänker på det! Fy!

Äntligen

Publicerat: 2009-05-17
Klockan: 16:54:15
Har jag knäppt kort på projektet jag skrivit om!

Vi håller på och göra om uteplatsen, med lite tyger och luktor! Tanken är att det ska vara marokanskt tema, med mycket färg, många luktor, vackra gröna växter mm.

Har inte kommit så jätte långt med projektet, har bara satt upp lite gardiner, köpt några lyktor, men det kommer bli perfekt när det blir helt klart, vill ju gärna ha utemöbler i konstrotting också, men det får vänta!

            

Det är lite svårt att få känslan genom en bild, men jag kan lova att det är riktigt läckert på kvällarna när man tänder alla lyktor :)

Trodde jag ja!

Publicerat: 2009-05-16
Klockan: 22:44:19
Inge bild nu heller!!

Igår jobbade jag  precis som jag sa att jag skulle göra, det gick ganska bra! För att orka jobba på så tog jag så ofta jag fick mina värktabletter och problemet med det är att man känner sig bättre! Så när jag kom hem igår träffade jag Niklas på en snabb kaffe & lite skvaller, efter det åkte jag ut för att hälsa på mitt blivande nya jobb (dvs om jag kommer in på utbildningen) fikade där och hade en riktigt trevlig stund!

Mår inte alls nå bra idag, fortfarande riktigt förkyld, lock i öronon, det är verkligen tråkigt att vara förkyld, men men, thats life! Jag återkommer förhoppingsvis lite piggare, ha en trevlig Lördagkväll :)             

Nattinatt

Publicerat: 2009-05-14
Klockan: 23:04:25
Jag börjar med att erkänna att jag totalt glömt bort att ta bild på "projektet" jag pratat om, jag ber om ursäkt, bild kommer imorgon efter jobbet!

Ja så illa är det, blir till att pallra sig till jobbet imorgon, jag har ingen feber längre utan bara "förkyld" och i min egna värld är det inte okej att va hemma från jobbet för! Jag går inte till jobbet när jag har feber, migrän eller magsjuka..Annars anser jag att jag ska kämpa på! En riktig fighter som jag är ;-) eller är de det som kallas idioti?!

Har förövrigt varit en lugn dag idag, sovit ganska mycket, kollat på tv, tagit en kopp kaffe med Emma och pratat lite skit. Nu på kvällen åkte jag ut till Trulsas underbara familj som alltid är så trevliga, ville bjuda in oss på fika, men jag var så trött så vi "bokade in" en fikadate nästa vecka, ska bli trevligt :)

Nu ska jag sova så jag orkar med morgondagen, som tur är har jag det sköna passet (7.15-13.15)

Det luktar sommar...

Publicerat: 2009-05-13
Klockan: 23:18:14
Gräset är nyklippt, mutade Dan så han har klippt både fram och baksida, ha ha!

Trots att jag är kanon förkyld så har det varit en ganska bra dag idag, efter att ha proppat i mig värktabletter så kände jag mig lite piggare, fixade med kusinvitamins blogg och gjorde om layouten, vi båda blev supernöjda!

Har handlat, och fixat klart med mitt "projekt" som jag skrivit om, glömde totalt bort att ta bild på det, så det får ni se imorgon :) Fixat med lite papper och druckit några koppar kaffe!

Nu på kvällen har Trollet fixat och gjort rent vårt aqvarium, guld värt :) Tack snälla!

Min man är så underbar, han har varit en riktig "hemmafru" idag, sett till att maten står på bordet, städat hemma, serverat mig kaffe, kommit med halstabletter när jag hostat mm...Du är underbar mitt älskade hjärta, tack för att du är du <3

Grannfejden..

Publicerat: 2009-05-12
Klockan: 22:22:58

Ja snacka om att vi på Lövstigen borde vara med i det programmet, ha ha! Idag satte jag ner foten och sa ifrån rejält..Fan vissa tror att dom kan bete sig hur som helst!


Jag hatar verkligen Falska människor, jag förstår inte hur dom kan leva med sig själva?
Nä fy bubblan... Nog av Bitterkärringen här ;-)


Som jag skrev igår så fick jag mitt straff imorse, då jag fick åka hem tidigare från jobbet med Feber! Idag har jag gått och nynnat på reklamen "jag hatar när näsan rinner" ha ha, stämmer så bra nu :)

Min kära man kom hem med jätte fina blommor till mig idag,
piggade verkligen upp i eländet <3

                   

Hoppas solen tittar fram imorgon, då ska jag ta kort och visa er "Dagens projekt"

Imorgon får jag mitt straff....

Publicerat: 2009-05-11
Klockan: 17:56:20
Fan va dum man kan vara, jag vaknade idag och mådde så jävla dåligt, har åkt på en riktig brak förkylning, tänkte att jag ringer inte till jobbet och sjukanmäler mig än, på morgonen brukar det vara som värst och det brukar kunna bli lite bättre efter ett par timmar! Det rinner ur näsan, jag är hes och har så ont i huvudet att tårarna faller från min kind när jag blundar, vilken jubelidiot man är!

Nu va det försent att få ut nån annan till natten så jag lär ju jobba inatt, och som sagt jag kommer få mitt straff imorgon!!!

Gratis shopping ;-)

Publicerat: 2009-05-10
Klockan: 23:13:06
Åh va underbart vi hade i Bredsand, det blåste som fan men det var så skönt att komma bort ett tag, äta gott, dricka gott kaffe och umgås med världens mysigaste familj (Nu räknar jag inte skalman, dålig förlorare & sur som han va) Ha Ha!Skönt med ett litet break från vardagen :)

Idag har vi sovit ut och sen åkte vi till Kupolen för att shoppa loss "Gratis" Ha ha, nejdå vi använde en del av presentkorten vi fick i bröllopspresent! Hittade en hel del;

                                                          
Glas & karaff                                         Kaffemuggar & Termos                


                                     
 "mine" skålar                                              Mix Skålar

Nu på kvällen har vi fikat med Fam Skojfrisk, var ett tag sen vi sågs nu, trevligt :)

Behöver en paus!

Publicerat: 2009-05-08
Klockan: 22:58:25
Idag känner jag mig lite irreterad, saker runt om som stör mig, och jag brukar alltid ta upp saker "direkt"..Just nu går jag emot mig själv lite för jag orkar inte, skiter i allt och bara gömmer undan skiten, inte för att jag är konflikträdd, utan för att jag är trött..

Känner att jag behöver en paus, och den får jag imorgon :) Blir en lugn helg med mys och vila!

Älsklingen kom hem idag efter ett riktigt tufft 48 h pass på jobbet, och med sig hade han en utslagen framtand, han såg ut sov en rövare, ha ha! Ringde till Folktandvården och fick en tid 40 min senare, riktigt smidigt med tanke på att det är Fredag, och det gjorde inte så ont i plånboken som vi trodde att det skulle!

Work work..

Publicerat: 2009-05-07
Klockan: 14:35:09
Hmm tankarna snurrar åt lite olika håll, händer en del nu som måste funderas på, göra si eller så?

Hade en riktigt bra dag igår, var på ett möte i Falun, sen kom Emma hit på Kaffe och mycket prat, vi fick en så fin present av dom, tack tack <3

Jobbade natten till idag, hade egentligen jour, men jag var uppe ganska mycket inatt så jag fick inte många timmars sömn! När jag slutade imorse bjöd Trollet på kaffe och trevligt sällskap, när ögonen nästan var stängda va det dags att gå hem och krama kudden!

Stackars min kära Man som haft ett riktigt jobbigt dygn på jobbet, han är på Gotland nu så imorgon när han kommer hem förtjänar han att skämmas bort :)




Bjuder på en bild av min fina Brudbukett som min Kusin Lena har gjort :) Älskade verkligen den!

Inatt blir det jobb igen. Jag funderar på vad helgen har att erbjuda? Är ledig hela helgen och riktigt sugen på ett besök i Bredsand, gott sällskap, och gott kaffe :) Orkar ni med Herr & Fru Roos?!


Just Married!

Publicerat: 2009-05-05
Klockan: 13:50:21

Åh vilka underbara dagar vi har haft, nygifta och lyckliga!

För den som har missat så hade vi världens vackraste Bröllop den 2/5, med ett underbart vackert väder och en fantastisk dag! Fredrik är äntligen min man och jag kan inte vara lyckligare!

Tack alla underbara vänner och våra familjer som var med och gjorde vår dag så speciell, vilka fina tal ni gav oss och minnen för livet! Det här är början på ett nytt kapitel i min och Fredriks historia tillsammans och vi kommer ha många många år tillsammans av lycka och glädje <3

Jag får be om att återkomma med bilder på det vackra brudparet och mer om händelser runt om!