Roadtrip

Publicerat: 2009-07-31
Klockan: 12:58:38
Yes äntligen ska vi åka till Bredsand, älsklingen packar och gör sig redo och Trollet är på G, Nu ska det bli massa mys, gott käk, gott dricka och trubadur för hela slanten. Ja passa er Bredsand- Here we come!

Ha Ha måste bara tillägga att när dom vet att vi kommer så brukar det talas om att "nu kommer Hedemora" Hm undrar vad som menas med det?!

Tjolahopp!

Publicerat: 2009-07-30
Klockan: 18:18:09
Nej nu blev det stressigt värre! Har precis röjt upp lite här hemma, så det är fint när vi kommer tillbaka! Ska strax åka iväg till jobbet, sista natten på schema (iallafall vad jag vet) nej nu en snabb dusch sen work work! Hörs imorgon :)

Bäst före!

Publicerat: 2009-07-30
Klockan: 04:01:19

jag var inne på Elgiganten och hittade en ny mobil idag :) Får inte hämta den förrns imorgon, då den var restad! Har länge velat haft en ny telefon då min är helt galen, snacka om tuppjuck! Så nu har jag sparat och får unna mig en ny! Killen på Elgiganten var förvånad över att min mobil hållt i 2.5 år, Hallå? Vad säger det?! Det är väl så att mobiler och datorer har ett "bäst före datum" Skulle inte bli förvånad..

 

Här är den, fast jag tog en annan färg, jag hoppas att den är bra, priset var ok. Konstigt det ska bli med ett nytt märke, jag brukar alltid annars använda Sony Ericsson!

Sitter nu på jobbet och har ca 3 timmar kvar på mitt arbetspass, ska bli skönt att komma hem och sova! Har en liten hälsning till Trollet via bloggen; Eeeey jag gillaaaar mackarooooooooooner :P

Dålig stil...

Publicerat: 2009-07-29
Klockan: 16:29:07

Nej nu är det dåligt uppdaterat på Roosbloggen, fy på mig! Emma sa idag att det märks att min kusin inte har en dator för hon brukar alltid skälla på mig när jag uppdaterar dåligt :P Ha Ha!

Nu är skit veckan över på jobbet och det börjar lugna ner sig! Har varit ledig nu måndag & tisdag, såå skönt :) Välbehövt dessutom! Har haft två sköna mysiga dagar, bla myst med Fredrik, umgåtts med Trulsa och Trollet en del, Idag var jag och lunchade med Emma & Emma H trevligt trevligt :)


Har precis gjort lite "nytta" Klippt gräsmattorna, krattat, vattnat och rensat lite i rabatterna: Skönt att ha det gjort och fint blev det å :) Vädret har ju förresten varit helt sjukt idag ena stunden är det sol och varmt, nästa moln och kallt..

Är avundjuk på Skorpan som ligger på stranden i Grekland och har det gött, vi vill ju så gärna åka snart, får se hur det blir med det. Nu ska jag sova lite innan det är dags att jobba natten! 


Chocken börjar lägga sig!

Publicerat: 2009-07-26
Klockan: 05:07:56
2:a natten snart avklarad på jobbet "bara " 2.5 timmar kvar tills jag får hem och sova, skönt!

Igår hade vi en tuff natt på jobbet, känner att jag inte riktigt orkar skriva om allt men vi blev utsatta för inbrott tidig morgon och chocken kom ganska snabbt för mig, har varit rädd/ledsen/orolig hela dagen idag, inte alls kunnat sova, har varit riktigt drygt! Är glad att vi har varit 2 vakna nu inatt och nu natten som kommer blir vi oxå 2 vakna!

Känns som sagt lite bättre nu, men det är klart att man fortfarande är lite skärrad! Ögonen är riktigt trötta och det börjar kännas av väl att jag varit vaken i 24 h. Imorgon är det sista natten sen är jag ledig måndag och tisdag :)

Galen shoppingrunda!

Publicerat: 2009-07-24
Klockan: 17:58:44
Nu så har det shoppats kan jag lova, hittade inte allt vi skulle ha men det kan vi köpa sen :) Älsklingen är hemma och det gör ont i mig att jag ska åka och jobba, för imorgon när jag kommer hem är han tillbaka på jobbet :( Vi har inte alls haft mycket tid tillsammans och det börjar märkas, saknar varandra! Efter helgen har vi planerat in mysdagar & egentid <3

Vad hittade hem till oss idag då? Till "nya" tvättstugan (som ska klinkas & målas) köptes;



                     


     

Bänkskiva, Ho, Kran, Torkställning, Vita hyllor, sopkvast, tvättpåsar & lite annat smått och gott! Snacka om Extreme tvättstuga makeover :) Till nedervåningen köptes 3 st nya fina dörrar!  



Fy va vi har stått och svurit över dessa dörrar, det gick inte så bra för vårt lag :P

Igår kom dessutom Trollfamiljen hem med lite grejer vi beställt från IKEA till tvättstugan;

 

Ställningar att ha under bänken i tvättstugan, med tvättsäck, tråd & tyglådor! Äh det här va ju inge kul, lovar att jag tar "before & after" bilder när projektet sätter igång :) Nej nu ska jag äta mat med min älskade man, sen blir det jobbelijobb!

Paus!

Publicerat: 2009-07-24
Klockan: 00:21:25
Haft en litet uppehåll med bloggandet för att orka med allt, Jobbat, fikat med Emma, umgåtts med Trulsa och haft roliga stunder med Trollet! Haft det riktigt bra mellan jobb och sovandet :) Älsklingen har jobbat långa pass, men imorgon kommer han hem :) Jippie!

Imorgon eller ja egentligen idag (Fredag) åker jag och Trollet på en riktig shoppingrunda, ska bara köpa "tråkiga" saker, men det kommer bli fint :) Återkommer imorgon med uppdatering om shoppingen! Nu måste jag få lite sömn för om 7 h & 20 minuter åker vi...Laaaater <3

Ps: 8 dagar kvar!

1 timme kvar!

Publicerat: 2009-07-21
Klockan: 17:45:03

Blev inget filmtittande inatt, datorn ville inte fungera som den skulle :( Typiskt! Jag som tänkte lämna en recenssion! Va inte så länge sen jag gick upp, tröttmössa, somnade nästan irekt när jag kom hem, skönt!
 
Om ca en timme börjar jag jobba igen, har journatten så jag jobbar 19-08. Älsklingen står och lagar mat till mig, chilicorncarne med ris, mums: det var länge sen!

Vad är det med måndagar?!

Publicerat: 2009-07-21
Klockan: 03:12:57
Har aldrig varit ett Big fan av måndagar, vet inte varför! Måndagar är alltid så konstia & sega!

Idag har det varit en lugn dag, bjöd in Trollfamiljen på lunch- Paprikasoppa med crutonger, det blev en riktig hit :) Men så det såg ut i köket när jag va klar, började med att min blender smällde och halva soppan var utspridd lite här och där, och under tiden jag fick torka så brände jag ju självklart crutongerna, ha ha! Verkligen min dag idag, men det var bara att göra om, det blev ju bra :) 

Har gjort lite ärenden på "stan" idag, vart på Apoteket, på Posten, På Ica, På Hedemora Energi, hunnit snacka lite skit med Emma som åkte förbi och vinkade glatt (hon hittade inte tutan på bilen, ha ha).

Annars har vi bara legat på sängen kollat på tv & myst nästan hela dagen, hade så svårt att sova men ca 1 timmes sömn fick jag iallafall :) Nu sitter jag på Jobbet, ca 4 h kvar av nattens arbetspass. Denna vecka har jag min "skitvecka", men under veckans luckor har vi klämt in lite skoj också!

Nu ska jag strax ta mig en kopp kaffe och kolla på en film, vet inte vilken, har en hel del att välja bland, får helt enkelt åtekomma med recenssion (stavas?)

Suprice!

Publicerat: 2009-07-19
Klockan: 23:32:31
Vilken mysig dag idag :) Åkte med Trollet och Kidsen till Borlänge för att hämta min älskade, åh va underbart, har saknat honom så in i helvete mycket!

Vi åt lunch på Max för att sen åka vidare hem och dricka cooffee och jag och Trollet gjorde äntligen klart det vi skulle- nu finns det ingen återvändo baby ;-) Nu får vi hålla tummar & tår, hihi!

Har handlat lite och fixat lite här hemma, imorgon ska vi bjuda Troll med fam på lunch som tack för att kvinnan tagit hand om mig :P

Idag fick jag ett medelande på telefonen, sååå chockad, så glad. Min gamla vän Anna hörde av sig, har inte hört från henne på länge. Hon var dessutom i Borlänge och skulle komma till Dalarna igen nästa helg, då har vi bokat "date", Äntligen ska jag få träffa henne och hennes underbara familj :D Verkligen en suprice! Åh jag är så glad <3

Miss you

Publicerat: 2009-07-19
Klockan: 09:48:39
Snart åker jag och hämtar min älskade man, jag håller på att bli tokig!! Saknar dina kramar, att sitta och bara prata med varandra, saknar hela dig :)




Älskar dig

Leeeedig

Publicerat: 2009-07-18
Klockan: 22:22:19
Nu så orkar jag med en uppdatering ;-) Igår efter jobbet åkte jag direkt ut för att träffa Sara, åh va länge sen, det var riktigt trevligt :) Satt och pratade om allt och inget, fick med mig fina blommor & en present hem, thanks!

Trollet ringde och sa att det fanns mat och cooffee ifall jag ville ha, hon är ju bara för gó, snacka om att jag blir bortskämd! Tack min fina underbara vän, du är guld! På kvällen satt vi och kacklade och smidde planer, ha ha jag hoppas verkligen att det kommer gå våran väg :) På kvällen hann jag även med ett välbehövt skönt fotbad :D

Somnade ganska sent och vaknade med ett ryck kl 03.30 då jag blev väckt av hemtelefonen som ringde, jag kunde inte somna om efter det! Har varit så trööött idag. Trulsa tittade förbi på förmiddagen för att updatera i lite skvaller och fylla på kaffetarmen, hihi! Vi snackade massa timmar och sen åkte vi och gjorde lite ärenden! Emma kom förbi på kaffe och skvaller och vi satt bra länge :) Trevligt :) Trollet bjöd in på mat och cooffee igen, fy va bortskämd jag är, ska hitta på något riktigt smarrigt att bjuda tillbaka på!

Nu på kvällen har vi suttit ute med en kopp kaffe och skvallrat som vanligt ;-) Ha ha, det märks att jag är ledig och en sak kan jag lova, det är skööönt...

Om du lämnade mig nu...

Publicerat: 2009-07-16
Klockan: 22:32:36
Åh va jag gillar miss Li´s och Winnerbäcks låt, var ute på Youtube och hittade detta söta par som gjort en cover på låten, så duktiga och super söta :)



Gud va trött jag varit idag, sov en stund innan det var dags att sova, när jag kom hem från jobbet så kacklade jag och Trollet en stund och jag fick med mig ett fat med nybakta smarriga kakor, tack vännen :) Nu ska jag ta en dusch och sen sova, börjar jobba 07.15 imörra! Nattinatt

Tomt

Publicerat: 2009-07-16
Klockan: 10:01:57
Åh va det känns tomt hemma, har ganska nyss kramat älsklingen hejdå inför hans "hästpass" Tor 11.00-Sön 11.00!



Saknar dig redan hjärtat, hatar när du är borta länge, gillar inte att somna/vakna utan dig! Känner mig halv utan dig, Love you <3

Förövrigt undrar jag vad denna dag har att bjuda på, förrutom jobb?!

Onsdag

Publicerat: 2009-07-15
Klockan: 22:13:23
Åh va det var underbart att komma bort igår, man lär ju passa på när man inte har nån semester :) Fick lite gott fika hos Freddes föräldrar och sen åkte jag & Trollet till Bredsand :) Blev en låång och helt underbar dag med Sol, skratt och skvaller..Tack kusinvitamin för att vi fick komma <3

Vi kom hem vid 02.00 inatt och jag mådde inte alls nå bra, tror jag åt nått konstigt :( Men idag är det bättre, vaknade ca 11.00 så jag fick lite brottom iväg till massagetiden jag bokat, skönt!

Sen hem för att ta en kaffe med Trollet och mys med mannen som kom hem idag <3 Sov ca 15 minuter och sen upp för att jobba kvällen! Har ganska precis kommit hem och är super trött, dags att sova :) När jag kom hem hittade jag en liten gullig lapp från Tintin som varit här och kacklat med Fredde och säkert myst massa med Smulan :)  

Mysdag!

Publicerat: 2009-07-13
Klockan: 23:04:47

När jag kom hem från jobbet imorse var jag så trött så jag landade direkt på kudden, sov länge och gott..Emma & Peter tittade förbi på lite födelsedagsfika och jag fick en flaska Araldica-Asti, har aldrig provat med det såg gott ut :)

Emma & Peter blev avlösta av Sanna & Johan som tittade förbi på skvaller, kaffe & mys och qualitytime :)

Igår skrev jag att jag ville till Bredsand & kusinvitamin, min önskan gick i uppfyllelse, imorgon bitti åker jag, älsklingen & Trollet först till Uppsala för att släppa av Fredde som ska ut på Galej och sen åker brudarna till Bredsand :) Jippie!

Har gjort picknic och fika till imorgon, hoppas det blir fint så kanske man kan ta årets första dopp?!

Bad taste party!

Publicerat: 2009-07-13
Klockan: 01:49:44
Igår hade jag och Linda ett fördelsedagsparty ihop, vi bestämde att i skulle ha "Bad taste" tema vilket innebar att gästerna skulle komma i så omaka kläder som möjligt, haha! våra vänner kom på en trevlig kväll med Grillat, tårta och mys! Hade en trevlig kväll med allihopa, Tack för en underbar kväll och för de fina presenterna :D

                   

Imorse blev jag väckt av min älskade man med frukost, kaffe & tårta på sängen :D Tack hjärtat <3 Har haft en lugn dag hemma idag med mys, filmtittande och sömn. Nu sitter jag på jobbet och kollar igenom lite bilder från partyt, ha ha, skit roliga bilder, men än så länge får ni nöja er med bilderna ovan, det är det som bjuds idag :)

Tror förresten att min familj och släkt glömt bort min födelsedag idag eftersom att jag "bara" fick ett Grattis sms idag ;-)

Är så jävla sugen på att ta med mig Trollet, sätta mig i bilen oh åka till Bredsand på en kaffe, men först måste jag kolla med kusinvitamin om dom är på plats då och kolla med Trollet om hon kan, hade varit toppen!

Bloggtorka här, Bloggtorka där!

Publicerat: 2009-07-11
Klockan: 03:44:56
Hm ja det verkar som att det är många som har bloggtorka, vad händer?!

Har varit full rulle hemma på Lööööövestaigen med jobb, saker som ska göras hemma, förberedelser inför morgondagen :) Då det blir Badtaste party, längtar så mycket!

Fyller ju på söndag och endast  23 år, hi hi, en på jobbet trodde jag fyllde 30, men sa oxå "Du är väldigt snygg för att va 30, och inga rynkor har du heller" Ha Ha!

3.5 timmar kvar tills mitt arbetspass är slut, ska bli skönt att få komma hem och sova!

Home sweet home

Publicerat: 2009-07-07
Klockan: 04:52:04
Åh va skönt det var att komma bort i helgen, på Fredagen åkte vi som jag skrev till Grisslehamn med Fam Ljungberg, dom skulle först förbi Sthlm och hämta deras nya bil, så då passade vi på att åka förbi Freddes föräldrar för att "tigga" lite kaffe, hann även med att träffa systeryster och Erik en jätte snabbis, trevligt!

När vi kom till Grisslehamn så möttes vi av ett vackert lantställe, en jävla massa mygg och trötthet! På lördagen åkte vi ner till hamnen, fikade, gick på loppis, kollade runt lite och bara hade det mysigt :) På eftermiddagen åkte vi med Ekerölinjen, blev god mat och en hel del shoppning på Taxfree..

På söndagen var det ganske dåligt väder, lite kyligt och kom en regnskur då & då, åkte hem efter lunch, men stannade till i Uppsala med "spritleverans" bjöds på kaffe och bullar, gott gott :) Har varit en riktigt trevlig helg, borta bra med hemma bäst :)






Idag (eller ja måndag) har jag och älsklingen varit effektiva hemma, rensat, plockat, fixat & donat, städat, tvättat och plockat ihop till Loppisen! Sitter nu på jobbet och är förbannad på min dator som gått sönder IGEN tur att jag tog med den gamla hönan! Inte ens 3 månader gammal och gått sönder 2 ggr, det är dåligt! Ska ringa och skälla på LG!

Nu är det bara 2.5 timmar kvar tills jag får åka hem och sova, det ska bli så skönt :) om ca 1.5 timmar sitter nog min kusinvitamin framför datorn med en kopp kaffe och en stinkpinne och morgonbloggar, det är roligt att hon är så tidig då har man alltid nått att läsa :)

3 timmar & 40 minuter kvar....

Publicerat: 2009-07-03
Klockan: 03:52:48
tills jag slutar för natten :)
 
Idag har det varit en trött trött dag, har försökt att sova, men blivit väckt när jag väl somnat, gav upp tillslut och åkte för att kolla nya taket med Dan på Woody, sen hem för att fika med Trollet och snacka lite skit, och sen kom Trulsa på kaffe och skitsnack :) Har fortfarande inte vant mig att hon är hemma, att jag faktiskt bara behöver lyfta på luren så kommer hon på kaffe :) Hursomhaver, kul att ha dig hemma hjärtat <3

Nu är det bara 8 dagar kvar tills jag får krama min underbara Sanna, åh va jag längtar :) Och om 9 dagar fyller jag år, fan va fort tiden går =/ Vet inte ens vad jag ska önska mig iår, ska försöka komma på nått :)

Imorgon åker jag, älsklingen & familjen Ljungberg på Roadtrip till Grisslehamn, där Dan har sitt sommarställe, Fredrik och jag ska få en stuga för oss själva, så vi kan mysa, grilla, bada, sola,  ev fiska, spela spel och bara njuta av helgen <3
 
Vi ska ev ut med ekerölinjen tillsammans allihopa, kommer förhoppningsvis bli super kul, hoppas bara inte jag blir lika sjösjuk som sist, det brukar jag aldrig bli, älskar vattem, men den gången, då var det illa!

Åh jag längtar så tills imorgon, det ska bli så skönt att komma iväg :)

                            

Sitter och funderar lite på Bredsand, vore så kul att åka och hälsa på kusinvitamin snart, deras semester i bredsand börjar imorgon med ett avbrott då dom ska åka på kryssning :) Saknar er!

BTW fick mig en smärre chock när jag kikade in på syrrans blogg, verkar som att hon och Erik har förlovat sig??, skickade ett sms för att se om det var sant, fick inge svar men det förväntade jag mig inte mitt i natten ;-) Får vänta tills hon vaknat..!

Nej nu lär jag ut och ta lite luft, nu är jag ganska så seg i huvudet, sen ska jag väl fortsätta babbla på msn med Emma som också jobbar natt, Kul med sällskap :)

Tyst

Publicerat: 2009-07-02
Klockan: 00:46:46

Är det nu i huset, sitter på jobbet och har jour inatt, kunde inte låta bli att kolla runt lite på datorn innan det är dags att sova! Måste ju bara blogga vet ni, ett starkt beroende ;-)

Var så skönt när min kära man kom hem, vi åt en god lunch, pratade massor, kollade i lite butiker och pyssla hemma..Sen kom Trulsa på en kopp kaffe och lite skitsnack, var skönt att prata av sig lite :) Till middag åt jag och älsklingen kroketter, kött & beasås, smarrigt! Hörs imorgon :)

1 Juli

Publicerat: 2009-07-01
Klockan: 12:37:24
Vill börja med att hylla min Notebook som fungerar som den ska igen :) Det är så smidigt att ha en notebook som tex nu när jag kan sitta ute i skuggan med min kaffekopp och blogga :)

Igår var det full rulle hela dagen, var bla i Falun och Borlänge, shoppade, fikade & gjorde lite andra ärenden! Sen hem för att fortsätta med mitt projekt (som förhoppningsvis snart blir klart) så jag kan börja det "nya", sen ut till Norrby för att få massage & fika, inte illa det ;-) På kvällen pysslade jag med lite smått & gott!

Idag känner jag mig mör i kroppen efter massagen och febrig?! Hoppas jag inte åker på en förkylning nu! Snart kommer min älskade man hem, då ska vi äta lunch och bara umgås!