Update!

Publicerat: 2010-03-31
Klockan: 22:02:36

Jaha då har man "vaknat till liv igen" blev som sagt jobb igår kväll, slutade sent och började 07.00 imorse igen, jobbade till 15.30 och sen åkte jag för att möta Peppe på stan, han hittade en skit snygg soffa för ynka 300 kr som numera är den första möbeln som står i hans första egna lägenhet :)

Imorgon går det riktiga flyttlasset, men först ska ett viktigt möte avklas i Avesta, under tiden han är på mötet har jag bjudit in mig på en frukost hos Emma :) Sen åker vi för att handla Peppes nya hem :) Det ska bli riktigt spännande och trevligt att få följa med på den resan! Jag ser fram emot det. Hela dagen imorgon kommer gå åt att försöka få Pepper att känna sig "hemma" så det blir nog en dålig uppdatering imorgon :P

När vi kom hem från stan idag så gick jag och la mig direkt, kände mig helt slut och frös som jag vet inte vad- inget på G nu hoppas jag *peppar peppar*

Jag blev väckt efter ca 45 min av min älskade man som sa att maten var klar- han hade gjort fantastiskt goda hemmagjorda hamburgare :) Muuuuums!

Efter middagen kom Sara på besök, så himla trevligt :) Har saknat henne mycket nu när hon bor så jädra långt bort- i Luleeeeeeee som dom säger :P Massa skitsnack om allt mellan himmel och jord! Snart får jag träffa hennes underbara syster också- Jag tänkte verkligen på dig Trulsa hjärtat idag när jag fick mysa med din syster!

Nu ska jag ta en dusch och sen är det dags för en kopp kvälls Te innan jag somnar! Puss på er...

Laddar Batterierna

Publicerat: 2010-03-30
Klockan: 14:14:28
Inför kvällens jobb :) Idag har det varit full rulle! Började med en riktigt härlig "hotellfrukost" med Emma som fick äran att avnjuta den.

Sen har det bara planerats, planerats och planerats! Det händer roliga saker på Looovestaigen- men det återkommer jag om imorgon! För nu måste jag göra mig iordning, åka en sväng på stan för att hämta tapeterna som kommit och sen direkt ut till jobbet ♥ Vi hörs!

Mums!

Publicerat: 2010-03-29
Klockan: 14:38:59
Yes, nu är storhandlingen klar. Jag har varit på återvinningstationen och sorterat tidningar/plats och pappersförpackningar. Serverade "varma mackor a la Lisa" med cooffe till lunch. Nu på eftermiddagen har jag och älsklingen vilat i 1 timme, skönt!

Nu har jag precis gjort en Hälso smootie som ska avnjutas innan jag åker till jobbet, vill passa på att önska er en trevlig kväll. Puss ♥

 

Mums! Sån här lyxigt gör jag när jag dricker smootie, det ska ju kännas bra :) Den här består endast av 2 indrigienser och det är avokado och mjölk. Skåååååål.....

Typiskt..

Publicerat: 2010-03-29
Klockan: 10:02:52
Uppe med tuppen imorse för att inställa mig vid bilbesiktningen kl 08.00, men våran tur så var det väl självklart att den inte gick igenom? Det var handbromsen som var ur funtion och jag åkte direkt till FORD efter besiktningen och har nu fått en tid då den ska fixas, den ska även genomgå servicen då! Tack och lov fanns det en lånebil då så jag slipper vara utan :D

Nu ska jag iväg och storhandla inför veckan och påsken, denna vecka har det varit "önskevecka" då grabbarna i huset har fått önska vad dom vill äta, så här ser veckans matsedel ut:


Meny v 13

Måndag: Falukorv med makaroner

Tisdag: Pasta & Kycklingsallad

Onsdag: Hemmagjorda Hamburgare

Torsdag: Snitzel med klyftpotatis & Beasås

Fredag: PÅSKBORD

Lördag: Fisk med potatis & filsås

Söndag: Tacos- Till efterätt serveras Kladdkaka med Vaniljglass

 

Tada!

Publicerat: 2010-03-28
Klockan: 23:09:48
Nu kommer som utlovat bilder på det färdiga köket :) Det har gått riktigt bra att göra om och det känns kul och värt allt slit när man ser det färdiga resultatet :)



Köket blev ganska stort nu när det blev ljusare.



Svårt att se på denna bild hur mönstret ser ut, det ser väldigt bra ut IRL ;-)



Försökte ta en närbild!

Nu är det färdig renoverat ett litet tag, nästa projekt dras inte igång förrns om ca 1 vecka, det är dock litet och lätt :P Imorgon ska jag jaga en målare som vill ta hand om vår hall, som jag sagt förut, det tänker jag inte göra iallafall.

Har nyss kollat klart på Johan Falk- jag gillar filmerna, dom är ganska spännande. Nu ska jag planera lite med Peter inför hans flytt på Torsdag sen väntar en tidig morgon. Natti natt ♥

Vilken miss!

Publicerat: 2010-03-28
Klockan: 14:19:24
Oj oj blev sent isäng igår kväll, vi gick och la oss kl 02.00 och tänkte inte på att ställa fram klockan 1 timme- vi glömde helt enkelt bort det. Vilket resulterade i en stressig "morgon" älsklingen väckte mig ca 10.15 och vi satt vi frukostbordet och snackade skit, när jag bläddrade igenom tidningen och såg ordet "sommartid" skrek jag rakt ut och kollade på klockan! Fredrik skulle ta tåget 11.36 vilket betydde att kl i sommartid vid frukost bordet nu hade hunnit bli 11.20.

Stackaren slängde i sig sin frukost, packade snabbt väskan och sen skjutsade jag ner honom till tåget som kom 2 minuter efter vi anlänt, puh! Ha ha, ja det är bara att skratta åt :) Vilken miss!

Nu har jag och grabbarna precis ätit lunch, det är ganska tomt i kylarna på en söndag så idag bjöds det på kokta ägg och havregrynsgröt :) Gott är det iallafall. nu ska jag sätta på lite bra musik och sen ta ett varv med dammsugaren och plocka lite i köket. Lite senare idag kommer också bilder- för nu är köket färdigtapetserat :D

Renovering Del 2

Publicerat: 2010-03-27
Klockan: 12:13:05
Uppe med tuppen imorse för att fortsätta dagens tapet rivning- det är väldigt skönt att jobba ensam, man får mycket tid att tänka på saker och ting!

Idag har jag hunnit med att riva tapet i trappen och hallen uppe:



Så här tomt blev det uppe i hallen



Det här kommer nog bli skit bra när det är klart :) Inte nog med att jag tog hallen uppe- jag hann även med att riva tapeten i köket, men det var verkligen ett helvete, jag fattar inte vad dom förra använt- superlim eller ;-)



Före: hade köket en gråaktig tapet (som ni ser att jag kluddat på, ha ha försökte mäta ut för ev nya skåpsdelen)



Snyggt va? Vi kanske ska ha det såhär :P



Nu så är iallafall tapeten riven :)

Nu ska jag byta om och åka in till stan för att hämta min älskling så vi kan åka och hämta tapeter till köket, lite spackelspadar och annat smått och gott. Ska mysa med min kära man hela dagen och lägger ner renoveringen för idag, men imorgon är det dags igen- då ska det slipas, slipas och spacklas och sen slipas ;-)

Renovering pågår

Publicerat: 2010-03-26
Klockan: 17:08:56
Nu börjar tiden bli knapp och det är dags att ta tag i alla projekt här hemma, prio 1 har varit att göra om hallarna och det har jag påbörjat idag, hann med att riva tapet i nedre hallen och en bit upp i trappen- men det får räcka för idag, imorgon ska resten bli klart, så här har det sett ut idag:



Före- Hallen hade en ful vit strukturtapet! Det var jobbigt för den drog åt sig så mycket skit, blä!



Riva tapet- riva tapet!





Va tvungen att ta bort mina fina väggord- men det kommer nya :)





En bit upp i trappen kom jag innan jag gav upp för idag.

Vi har inte riktigt bestämt oss för om vi vill ha "design" 1 eller 2. Det ska bli spännande att se det färdiga resultatet. Vi har bestämt oss för att ta in en målarfirma som gör jobbet så att det blir riktigt snyggt :) Det är så krångliga vråer och höga höjder upp för trappen så den känns som en för stor utmaning, för att spara lite pengar gör vi förjobbet- river tapet, spacklar & slipar!

Kommer hända massa spännande saker på renoveringsfronter här hemma den närmaste tiden, ni kommer självklart få följa alla projekt här i bloggen ;-)  

Våffeldagen

Publicerat: 2010-03-25
Klockan: 22:26:28

Jobbat 7.15-16.00 idag, har varit en riktigt bra dag på jobbet idag, lugn och trevlig! Kom hem till min man som hade ett stort leende på läpparna och kaffet klart :) Satt och pratade lite skit, sen var det dags att laga mat. Idag är det våffeldagen men hemma på Looovestaigen bjöds det på pannkaka med sylt & grädde, mums!

Nu på kvällen har jag faktiskt inte alls gjort så mycket, tagit det lugnt och gjort klart "skissen/layouten" helt och börjat leta material, tur att jag har lite tid på mig för det här kommer ta ett tag :)

Nu efter nyheterna är det dags att sova, imorgon blir det bildblogg ifall jag lyckas dra igång mitt projekt här hemma! Godnatt ♥ 

Stopp

Publicerat: 2010-03-24
Klockan: 21:13:23
Ibland måste man säga Stopp till sig själv, tänka igenom saker och ta tag i problem som uppkommer och lösa det på bästa sätt. Min dag idag har mestadels bestått i att Organisera, planera, fixa & dona- det var en hel del som behövdes göra och det är nu gjort :) skönt!

Idag har jag äntligen fått bekräftat att jag kommer få en tid hos en psykolog- det känns så skönt att veta att snart får jag hjälp med mina "tankar" bla min känsla nu efter operationen, jag är stolt över mig själv att jag har tagit tag i detta, jag är inte allsmäktig och ibland kan man behöva hjälp utifrån! Inget fel med det ;-)

Som sagt har det varit en effektiv dag. Jag har också fått ett glädjande besked från mitt försäkringsbolag och det är att dom står för reparationskostnaderna på bilen- så vi betalar "bara" självrisken :) Skönt- ett bekymmer mindre! Nu ska jag ta en kopp te och fortsätta skissa på en layout jag håller på med, sen väntar kudden och imorgon bitti väntar jobbelijobb :)

Planering pågår

Publicerat: 2010-03-23
Klockan: 22:39:35
Hm kanske händer lite spännande saker här framöver :) Får se!

Idag har jag jobbat- tack vare mina kollegor som ställde upp och skjutsade mig till jobbet! Det har varit en trevlig dag ute med tjejerna som tydligen saknat mig :D

Pratade med Kursansvarig på Tollare som berättade att i år kommer antagningsbeskedet komma redan i Maj- förra året fick jag det i Juli så wiiie va spännande!

På eftermiddagen fick vi besök av Familjen Ljungberg som tittade in på en fika, lite skvaller och mys! Det var kul att träffa hela familjen :)

Nu på eftermiddagen/kvällen har jag varit upptagen med massa tankar/ problemlösare, på ett sätt känns allt uppochner men å andra sidan känner jag att det går frammåt- självinsikt är det bästa :)

Just my Fucking Luck!

Publicerat: 2010-03-22
Klockan: 22:41:25
Tänkte vara lite ironisk idag och berätta om min underbara daaaag, vilken tur jag har haft idag ;-)

Åkte till jobbet imorse för att jobba 7.15-13.15 fick byta pass med en kollega och städa istället, det började riktigt bra och jag hade en enorm energi, jag satte på mig ett par platshandskar och skulle sedan sätta i dammsugarkontakten i väggen- då det helt plötsligt smälde till och jag fick världens stöt, det flammade till och min högra platshandske smälte ner i handen på mig, aj! Tur att vi har sköterskor på jobbet som plåstrade om min stackars hand!

En stund senare ska jag gå ner i andra huset, och då druttar jag på rumpan och smäller i ryggen/rumpan, aj! ha ha! Sen var det ganska lungt tills jag skulle lämna in hyrbilen på OKQ8- precis när jag lämnat ifrån mig nyckeln till bilen ringde Ford och sa att det inte var det felet dom först trodde att det var- utan vi hade "ett problem", det hade blivit kortslutning vilket hade resulterat i kabelbrand. Kablarna går inte att få tag på i Sverige så dom skulle beställas från Tyskland, dvs att jag inte får min bil förrns tidigast fredag. Kuuuuuuuul :)

Självklart blev detta ett försäkringsärende och bilen får inte röras förrns den är besiktigad, än en gång tänker jag tillbaka på den stora olyckan med Opeln- Tack och lov att Anna klarade sig och tack och lov att hela Forden inte tog eld nu- med någon i bilen! Fy.

Kvällen har dock varit lugn och nu behöver jag sova för att orka med morgondagen- det blir jobb imorgon, tur att man har så fina kollegor som kan ställa upp och hämta mig trots att det blir en omväg för dom! Jag känner mig totalt lost utan min bil- noll frihetskänsla- 100 % beroende!!!

Weekend Uppdatering!

Publicerat: 2010-03-22
Klockan: 16:45:42
Oj oj oj vilken fantastisk helg vi har haft :) Resan började mot Sthlm på Lördagsmorgonen efter lite god frukost och kaffe! Vi kom till Bella först för att äta en underbart god lunch och kackla massa skit, sen åkte vi till Skälby för att fira "Skalman" på han 18:års dag, vi hade en super trevlig eftermiddag & kväll :)

När vi kom tillbaka på kvällen till Bella satt vi och pratade om allt och ingenting, sen var det dags att sova! Vi vaknade på morgonen- åkte iväg för att köpa en riktig brak frukost som vi njöt av! Sen var det dags att krama Bella hejdå och åka vidare till Vaxholm.

Hem till Sanna, Johan & Elsa för att fika, mysa & prata, det var riktigt kul att åka dit och umgås ett par timmar :)

Helgen har helr enkelt bjudit på mycket roligt och det har varit riktigt skönt att komma bort, tack för en trevlig helg allihopa ♥

Det går bra för mitt lag

Publicerat: 2010-03-19
Klockan: 22:13:08
Mina tankar och handlingar kan jag styra men inte det som sker runt om! Min bil är "Död" och står stilla på verkstan, den kommer nog inte vara klar förrns på tis eller ons, det blir en dyr historia det här!

Har hyrt en bil som jag ska ha till på måndag eftermiddag så jag hoppas verkligen att min bil blir klar så snabbt som möjligt, den ska dessutom besiktas nästa vecka och sen funderar jag på om den ska säljas, får se!

Dagen har mestadels bestått av planering och att fixa saker och ting, nu på kvällen har det dock varit lugnt och vi har njutit av en god middag, lite glass och mys framför så ska det låta/Let´s dance & Solsidan!

Nu ska vi packa inför helgen, sen är det dags att sova ♥

Förlåt

Publicerat: 2010-03-18
Klockan: 22:48:42
Det har varit lite övertryck i min hjärna på sistone, jag plockar fortfarande bland pusselbitarna och försöker få ihop allt. Jag ber om ursäkt att jag varit så frånvarande, tankespridd, glömsk mm! Jag kommer inom snar framtid ha allting på plats och arbetar hårt för att komma tillbaka på banan!  

Idag blir det inget vettigt inlägg, måste sova ska upp rackarns tidigt imorgon och börja med att döda mig bil :P Ha ha, vad kan man annars göra än att skratta åt detta? Får i annat fall se om jag säljar den imörra!!!!

Rappakalja!

Publicerat: 2010-03-17
Klockan: 22:29:31

Jag är så jävla less....


Jobbat dubbelpass idag och haft en hyfsad bra dag fram tills......ja va fan säger man?!

Feeling strange

Publicerat: 2010-03-16
Klockan: 22:16:05
Känner mig konstig idag, har varit seg hela dagen, haft huvudvärk hela dagen (trots smärtstillande) som dessutom har smällt till rejält till och från! Så min dag har "bara" bestått i att slappa, handla, kolla på film, laga mat och varit ute och hurtat lite! Nu har jag precis legat på spikmattan 35 min och kollat på hemmafruarna :)

Dags att sova för nimorgon tidigt väntar jobbelijobb. Puss ♥

Wow

Publicerat: 2010-03-16
Klockan: 10:17:52
Ja vilken helg det här har varit :) Oj oj oj. Lördagen åkte jag och Trulsa till stora metropolen för att kackla skit med kusinvitamin och familj, sen på eftermiddagen tog vi Taxi till hamnen för att kliva på Birka Paradise :) Åh vilken båtresa det blev, det som hände på Birka stannar på Birka :P

Vi vinkade hejdå till Trulsa som åkte direkt från hamnen till Öret och sen åkte vi till Kusinvitamin. Skorpan och jag fixade suprisemiddag och hade en riktigt mysig söndagkväll tillsammans ♥

Kom hem igår sen kväll, pussade på min älskade man och somnade sen ganska snabbt, är seg idag men känner ändå att jag börjar bli människa!

Paradise

Publicerat: 2010-03-13
Klockan: 09:10:54

Yes Birka Paradise-here we come :)

Jippie!

Publicerat: 2010-03-12
Klockan: 23:10:38
Dagen har gått utav bara farten och nu är jag trött :) Städade och gjorde fint till min älskade man kom hem från jobbat idag, sen fixade vi lite lunch, tog hand om lite saker i hemmet och sen åkte vi iväg på ett möte-som dels var försenat och dels blev utdraget!

Hem för att förbereda inför Trulsas hemkomst och sen iväg för att hämta henne vid station och åka ut till Norrby för att träffa hennes familj en snabbis! När vi kom hem till Loooovestaigen så dukade vi upp för Tacobuffé, mums!

Till efterrätt bjöds det på kladdkaka med hallonglass, blev en tripp till stan och sen lite mys framför tvn! Nu på kvällen färgade Trulsa mitt hår, det blev fint :) Nu ligger hon och sover så gott och jag ska packa det sista inför morgondagen sen väntar skönhetssömnen ♥ Godnatt

Full fart.....

Publicerat: 2010-03-12
Klockan: 09:35:05
mot helg :) Jippie! Nu har jag vinkat hejdå till Trollet och avslutat detta härliga dygn med en god frukost! Nu är det dags att lägga i 6-ans växel, så se upp för nu tutar jag och kör :) Har massor att göra idag, så vi hörs sen!

Kvällsmys

Publicerat: 2010-03-11
Klockan: 22:21:54
Nu är denna dag snart slut och det har varit flängande hit och di♥t. Jag och Trollet började med att äta en god lunch på Greken i stan, för att sen åka vidare till Falun för att gå på mitt "möte" vi skulle vara 5 st på mötet men det var bara jag som kom, mer tid till mig :) ha ha!

Vågen visade - 27.5 kg och det är jag mäkta stolt över :) Har även fått min "måbravikt" uträknad av dietisten och det var skönt att ha ett mål- inte långt kvar :)

Vi gick och fnissade på lasarettet och pratade gamla "goda minnen" från min sjukhustid! Hem för att göra middag, det blev pannkaka med glass, mums!

Nu på kvällen har vi suttit och kacklat och nu sitetr vi med en kopp te, sen är det dags att sova, för nu börjar mitt besök att bli trött ;-) Sov gott

This is it.

Publicerat: 2010-03-11
Klockan: 09:06:20
Godmorgon bloggen! Solen lyser, det pratas om grillfester och det verkar som att våren är på ingång :) me like!

Snart kommer Linda med tåget från Mora för att umgås med mig hela dagen :) Det ska bli kul :) Jag återkommer med uppdatering om vad vi hittar på för kul under dagen!

Idag är jag dessutom nervös för mötet- men det kommer bli bra!

Mora!

Publicerat: 2010-03-10
Klockan: 21:20:22

Nyss hemkomna från en riktigt trevlig dag i Mora, med Linda, Dan, Melissa & Oliver! När vi kom började vi med att äta lunch, sen åkte vi hem till dom för att kolla in deras fina lägenhet, bli bjudna på kaffe & tårta :)

Efter mycket bus och mys med barnen, lite solande ute på verandan, en hel del skitsnack och så, var det dags att åka in till Mora centrum för att käka lite middag tillsammans innan vi skulle bege oss hem!

Det har varit en trevlig resa och kul att ses igen ♥

Walkning on sunshine!

Publicerat: 2010-03-10
Klockan: 08:50:45
Godmorgon världen! Strålande sol och härligt väder idag! Snart dags att piffa till sig för idag åker vi till Mora för att träffa våra vänner Dan & Linda, ska bli riktigt härligt att få lite egentid med dom och sen få pussa på trollungarna :)

Denna låt har strömmat ur mina högtalare idag, me like, me love! Enjoy



Ha en underbar dag så hörs vi ♥

I vår brevlåda...

Publicerat: 2010-03-09
Klockan: 22:35:51
Låg det en jätte fin egengjort Dopinbjudan och väntade på oss idag :) Va glad jag blev! Det är så klart lilla söta Elsa som ska döpas i maj :) Längtar redan till hennes dopdag!

Idag har det varit full rulle, dagen började med jobb, sen skynda till verkstaden för att kolla upp "felet" som visade sig vara så litet att fakturan hamnade på ynka 324:- tack och lov jag hade väntat mig en faktura på mellan 5-15.000. Huvudet började spinna iväg i alla olika tänkbara bekymmer!

Åkte sen hem för att fixa lite här hemma, sen var det dags att städa och tvätta bilen, bäst att passa på när det är + grader! Tillbaka till verkstan för att en lampa gått och byta igen, kostnad = 0 :- Vilken service Ford har- mäkta nöjd!

Hem igen för att änligen få lite ro. Lagade middag och sen hamnade jag framför tvn, mitt favvoprogram som hade högre standard idag :) Har pratat telefon och läst era bloggar, så nu kan jag sova gott, ha ha! Nattinatt ♥

Ps. Nu är ansökan på väg till Stockholm......

Yes!

Publicerat: 2010-03-08
Klockan: 22:15:12
Idag har det varit en bra dag, började dagen med en sovmorgon, en god frukost, några telefonsamtal och vila fram till på eftermiddagen då jag åkte in till stan för att äntligen klippa mig- blev riktigt nöjd :)

Efter frisörbesöket åkte jag hem för att ta en kopp kaffe, förbereda dagens middag och sen åkte vi till Avesta för att veckohandla och fika med Emma :) Trevligt som vanligt!

Kom hem och plockade upp allt för att sen sätta mig och göra klart alla papper- nu är det klart och ansökan till skolan läggs på brevlådan imorgon bitti, håll alla era tummar och tår för mig nu!!!

Vi har även fått bekräftelse och betalat så nu är vår resa bokad och klar :) Det känns som en evig väntan på att få åka, men tidpunkten är perfekt :)



Årets kärleksresa med min man går till vackra Rhodos :)

Strul

Publicerat: 2010-03-08
Klockan: 10:29:25

Gårdagen bjöd inte på så mycket mer än jobb och strul. Det gick super bra på jobbet och jag hade en trevlig dag/kväll. När jag skulle åka hem 22.00 ville bilen inte starta :( det är inte batteriet som det är fel på då det inte fungerar med startkablar, pratade med pappa som sa att det måste vara startmotorn, så imorgon har jag fått tid på verkstan, som alla vet brukar det bli dyra historier!

Efter 1 h av puttande och slitande av 2 tappra kvinnor, gav vi upp och jag lånade företagsbilen för att åka hem och hämta grabbarna, vi fick bilen till en nedförsbacke, jag la i 2:an och wrooooom så startade den! Men så kan jag ju inte hålla på :P

Godmorning sunshine!

Publicerat: 2010-03-07
Klockan: 10:27:01
Idag är ingen vanlig dag för idag är det min pappas födelsedag, hurra hurra hurra! Grattis :)



Det var svårt att hitta en bild på pappa så det fick bli en från mitt & Fredriks bröllop!

I lilla metropelen

Publicerat: 2010-03-06
Klockan: 21:56:05
har det hänt saker idag! Vi gick upp trötta som få imorse för att äta lite frukost, sen åkte vi till Kupolen för att shoppa :) Killarna kom hem med 2 nya tvspel och jag med 2 par nya skor, en jacka, 2 klänningar/tunikor, ett par byxor, ett par strumpbyxor, nya underkläder och ett glatt humör :) Det känns så skönt att dom nya kläderna passar :) Inga tält här heller ;-)

När jag var i kupolen träffade jag Linda som nyss fått en liten bebis, så söt så :) mys! Sen träffade jag min kära vän Linda "trollet" det blev massa skvaller och snabb shopping! Älsklingen gick från kuppan till jobbet och jag kommer sova ensam inatt :( me dont like!

Nu på kvällen har jag slappat och tyvärr fått riktiga tråkiga nyheter! "min" kära lilla trollunge Oliver ligger på sjukhus i Falun, har tyvärr inte fått nå mer information ! Det sista jag hörde var att han fått feber, trots att han äter antibiotika, han var på lasarettet i Mora men fick föras i ambulans till Falun :( Fy va läskigt! Tänker massa massa på er! Massa styrkekramar ♥

Äckliga varelser

Publicerat: 2010-03-05
Klockan: 23:32:12
Förlåt men nu blir jag så grymt förbannad! Har precis läst en blogg där en tjej skriver om sitt liv, hon mår inte så bra nu och i hennes kommentarer har anonyma personer med bestämd åsikt gett förslag till självmord! Hallå? Vad är det för sjuk människa? Hur kan man ens skriva en sådan kommentar?! ÄCKLIGA VARELSER det finns på denna jord!

Nog om det!!!

Idag kom min älskade man hem :) Jag hade bryggt kaffe och städat vårt hem så att det skulle vara klart när han kom hem! Vi åt lite lunch och sen åkte vi för att handla, hyrde Saw 6 och Luftslottet som sprängdes, så snacka om filmkväll :)

Nu är det dags att sova för imorgon händer det roliga saker i lilla metropolen!

Ur dvalan

Publicerat: 2010-03-05
Klockan: 14:46:51

Ja nu börjar jag vakna ur dvalan, brukar alltid vara så seg efter min 2 dygn men det är ju inte så konstigt! Intentivt 24/7. Ställde ingen klocka imorse men vaknade av att jobbet ringde och ville kolla om jag kunde ta kvällen! Tackade nej då jag för en gångs skull tänkte på mig själv :) starkt jobbat Lisa!

Somnade om en liten stund och masade mig sen upp för att äta frukost! Ringde ett samtal och fick glada besked:

Min älskade kusindotter "Skorpan" har idag klarat sin examen och är nu färdigutbildad och certifierad plattsättare! Hurra hurra jag är så stolt över dig hjärtat ♥



Hon har all anledning till att ta fram skumpan och fira ikväll, dels för att hon har fått yrkesbevis och dels för att hon fyllde år igår! Ha en underbar kväll gumman! Älskar dig!

Slut

Publicerat: 2010-03-04
Klockan: 23:13:57
Ja 2 dygn på arbetet påverkar ens kropp och hjärna! Nu är jag så trött och slut, känner mig inte riktigt som en människa ;-) Måste få lite vila och skönhetssömn så ska ni se att jag är back on track imorgon igen! Godnatt ♥

Hm!

Publicerat: 2010-03-02
Klockan: 22:03:50

nyss slutade Desperate Housewives som började idag igen efter ett långt uppehåll, men jag måste säga att jag är besviken! Det var ett konstigt och inte alls spännande avsnitt- skärpning fruarna ;-)

Jobbar idag 7.15-13.15 sen hem för att vila, fixa lite saker och sen åka och shoppa lite! Köpte några papper och så för att göra egna födelsedagskort, jag var verkligen inte en hejjare på det som min faster, men övning ger färdighet ;-)



Nu till paketet jag fick igår, som jag lovade att skvallra om! Jag har gått med i en Tema dukningsklubb där man får hem olika saker som kan användas till dukning :) Bild kommer så klart efter att jag premiär dukat med det nya! Jag som älskar mysiga hemma middager och att duka fint, behövde ju bara ha lite fint att duka med :)

Annars har det bara varit en lugn kväll, inte gjort så mycket. Men skönt är det för imorgon går jag på mina 2 dygn igen! Så nu är det dags att packa inför imorgon och sen sova för att ladda batterierna! Hörs snart igen ♥

Nöjesportalen!

Publicerat: 2010-03-01
Klockan: 22:52:15
Åh idag har det varit en bra dag :) Jobbade 7.15-13.15 och sen hem för att mötas av en rolig överraskning- Trollungarna, Linda & Dan var på besök i Hedemora, vi tog en snabb fika och snackade lite skit! Lilla söta Melissa håller upp 9 fingrar & säger att "om så här många dagar syns vi igen" :) Hon är så go!

Det låg ett stort paket till mig hemma när jag kom, men det får ni veta mer om imorgon :) ha ha! Elaka jag :P

Efter finbesöket åkte vi till Avesta för att ta en fika med Emma & Peter- som bjöd på gott fika och en trevlig skvallerstund innan det var dags för oss att storhandla på Willys! Skyndade hem med hungriga magar och gjorde köttfärssås med spagetti, min absoluta favorit efter operationen :) Mums!

Nu på kvällen har jag suttit och pysslat med nya designen på både min & skorpans blogg, blev riktigt nöjd och kände att det var skönt med lite nytt.

Jag har äntligen bokat Kryssningen som vi åker på nästa helg :) Ska bli så roligt att komma iväg, få slappna av/släppa loss & ha jävligt roligt :D

Ombyggnad pågår!

Publicerat: 2010-03-01
Klockan: 20:25:45
Hoppas ni har lite överseende med att det blir hattit och dattit på bloggen, renovering pågår ;-)