Som utlovat...

Publicerat: 2012-06-28
Klockan: 23:27:15
Kommer nu bilden på den fina kudden som Ellies moster har gjort :)
 




Det finns mycket Random som jag kan skriva, men jag tänkte att jag hoppar det vanliga tjatet om jobb, träning mm och bara tar gobitarna ;-)

Som idag tex när vi fick finbesök av Fam Hammargren/Stuborn, vi fikade med god kladdkaka, grädde & jordgubbar ute i det fina vädret, det var jätte trevligt :)

En till gobit, men det vill jag hålla lite "privat" ´just nu, men ni får gärna hålla en tumme för mig ;-)

Finns tyvärr några minus som hänt också, en datakrasch och ett "nej" till undersköterskeutbildningen har ju tagit lite negativ energi. Men det kanske inte gör så mycket, det beror på hur allt blir nu ;-)

Måste ju avsluta med mer plus och det är att Ellies rum nu är klart :) Wihooooo! Snart börjar omflyttning av alla rum och då väntas också storstädning ;-) Vi hörs!

Midsommar

Publicerat: 2012-06-23
Klockan: 23:27:24
Veckan har gått av bara farten, vi har jobbat, hållt på med "projektet" och varit på mysiga utflykter.
 
Den första var i Fredags då vi åkte till Avesta, där mötte vi våra pompisar och gick ner till älven för att mata Änderna och ha picknick, det var mysigt :)
 
 
Ellie blev glad att se alla änderna :)
 
 
Ellie & Jag
 
 
Ellie har en konversation med en and ;-)
 
 
Picknick tiiiiime :)
 
Idag åkte vi till Norn för att fira midsommar innan det var dags för mig att börja jobba, vi hade med oss mat och fika, parkerade oss i gräset, lyssnade på sång, träffade på goa vänner och tyvärr missade jag när Elin hämtade Ellie och dansade runt midsommarstången- men bilder skulle komma :)
 
 
Här är en bild från dagens midsommarfirande, här är mina pärlor ute å går ♥ Jag älskar er!
 
Hoppas att ni haft en bra vecka och en fin midsommar? Kram

Sen sist..

Publicerat: 2012-06-18
Klockan: 22:19:15
Jag skrev i Onsdags har det hänt mycket på loovestaigen! Ellie har skolats in "klart" och pärlan har skött det galant, hon har bara på några dagar lärt sig mycket och fått både mamma och pappa att "wow":a ett par ggr ;-) Imorgon är första dagen som hon ska få lämnas själv!

Tänk va barn lär sig snabbt genom att titta hur dom andra barnen gör, det är häftigt ♥

I lördags åkte jag och Ellie till Sthlm efter frukost, vi parkerade oss hos pappa och mina 3 yngsta syskon på campingen, vi åt gott, snackade massa skit och bara hade det mysigt.



(Bilden är tagen på en knasig Ellie i morfars husbil)

Sen åkte vi till Ikea för att äta köttbullar till middag och fick med oss middagssällskap i form av syster Malin och Gudmor Linda, vi hade jätte mysigt ♥ Ellie fick med sig en jätte fin present som moster gjort själv (bild kommer)!

Sen åkte vi vidare för att landa hos Bella. När Ellie somnat så hade jag och Bella en riktig update kväll, skvallrade om allt som hänt sen sist, mysigt!

Söndagen åkte vi för att träffa Fam Nygren på Österdals, jag och kusinvitamin fick egentid då Anders tog ut Ellie på en långpromenad, vi åt gofika och pratade på som bara vi kan :)

Vi kom hem igår kväll, då möttes vi av Peter som hade fixat mat till en super hungrig Lisa, det uppskattades verkligen! Igår kväll när Ellie somnat och jag & Peppe druckit kaffe och snackat skit så stannade han kvar så jag kunde ta en 5 km powerwalk.

På tal om powerwalk så vill jag bara ge mig själv en liten klapp på axeln, trots att det varit mycket senaste tiden så har jag varje dag (- lördagen) kommit ut på min 5 km powerwalk, även fast inte Bettan kunnat så har jag gått själv, är stolt över mig själv att jag klarar mina mål.

Jag har ett till mål och det går också bra, det är att gymma minst 1 g/vecka (helst 2) och det har jag också klarat, skönt att ha kommit igång ordentligt!



Ha ha, snyggve bilden på mig från förra veckan :) Nu är målet att bygga upp musklerna och bli starkare inför höstens väntande operation, heja heja!

Idag kom äntligen min andra hälft hem efter helgens jobb, fina rosor hade han med sig hem till mig ♥ Tack!




Dagen har förövrigt spenderats på dagis, sen har jag hunnit med både powerwalk och gym idag, vi har fixat lite inför "kommande projekt" och pratat ihop oss om det så att det känns bra för alla, mer om projektet får ni höra snart!

Nu ska jag pussa på min gubbe sen är det godnatt!!! 

Day 1

Publicerat: 2012-06-13
Klockan: 23:23:17
Inskolningen gick riktigt bra idag, Ellie vågade släppa "oss" och ge sig iväg och leka på egen hand! Det enda som inte fungerade idag var middagsluren, hon ville inte alls sova, hon ville leka, inte så konstigt. Det kommer nog ta lite tid för henne att "vilja" slappna av  och sova, det är mycket nytt och det går ju inte att missa ;-)

Jag var förvånad över att pärlan var så pigg och glad, hon vaknade strax innan halv 6 imorse och sov inte en blund förrns vid 15.00.

Efter inskolningen var det dags att åka hem och ta en dusch, sen iväg och jobba. När jag kom hem tog jag en 5 km powerwalk, skönt :)

Nu är det dags att sova, vi hörs ♥ 

Liten blir lite större ♥

Publicerat: 2012-06-12
Klockan: 23:15:27
Idag har Ellie spenderat sin första timme på förskolan, vi va där för att "hej heja" lite och få information, när vi kom dit fick Ellies "kontaktperson" en slängpuss sen vinkade hon till mig och sprang iväg och lekte ♥ Min lilla gobit, mamma älskar dig!

Det är mycket att ta in och imorgon börjar inskolningen "på riktigt", spännande, efter den här starten tror jag inte det blir nå problem alls :) 

Ledig dag

Publicerat: 2012-06-11
Klockan: 23:12:13

Och den har spenderats med min underbara dotter, vi fick trevligt kaffe besök av Emma & Mandisen och på kvällen när Ellie sommar va Peter då snäll och kom hit så jag fick gå på promenad :)

Vi passade på mellan regnskurarna att vara ute och leka, Thomas tyckte att det var dags för Ellie att prova åka skateboard oxå ;) ha ha!

 

 

 

 

Godnatt ♥

a surprise for me..

Publicerat: 2012-06-10
Klockan: 23:04:16
Nu var min jobbhelg över, igår fick jag njuta av lite kaffe och skvaller med finaste Elin innan det var dags att jobba! Idag kom Peppe på en kaffedate efter 1 v i Sthlm, han hade med sig en stor kartong till mig från min Faster fylld med massa scrapgrejer :) Blev jätte glad!

Efter lunchen gick vi ut med en överlycklig Ellie, hon sprang runt som en tok och vinkade till allt & alla, sen var det dags för mig att åka och jobba. Nu på kvällen när jag kom hem så gick jag ut på en promenad och snodde solens sista energistrålar, underbart!



Det är så vackert ♥

Nej, nu är det dags att få lite skönhetssömn, det händer mycket roligt kommande vecka :)

Önskelista....

Publicerat: 2012-06-09
Klockan: 21:29:00
Jahapp, snart dags att fylla år och jag har fått ett par förfrågningar på vad jag önskar mig!

Iår har jag faktiskt kommit på en sak eller två ;-) Here we go:

Ett bidrag till en fantastisk snygg "Dalamatta" som jag vill köpa



(Så här ser skönheten ut)


Presentkort på "Pickaboo" - dom har så fina inredningsprylar

Presentkort på systembolaget, så jag kan prova massa fler sorter ut "Riesling" härliga kollektion, alt nån flaska vitt från samma märke :)

♥ Nån upplevelse tillsammans med dig? dra med mig ut på nått kul vettja ;-)

Det var några karameller att suga på iallafall :) Ha det bäst ♥

Belliusen ♥ pappas köttfärssås!

Publicerat: 2012-06-08
Klockan: 23:25:26
Här har det det varit tyst ett tag, sen vi kom hem från Sthlm har det jobbats, fikats & firat Student i Uppsala :) Idag tänkte jag bjuda på en bildbomb ;-)




Busfia härmar mamma :)



Ellie på Studentfirande i Uppsala :)

Och här nedan kommer förklaringen till rubriken;




Ellie äter pappas köttfärssås själv...



"Äh jag lägger ifrån mig skeden och pillar i mig maten"



"Äh det tar för lång tid.................... botten upp"

Ha ha, hon är så söt ♥

Fantastiska underbara helg...

Publicerat: 2012-06-04
Klockan: 11:37:04
Den var varit helt fantastisk och Ellie hade varit en pärla här hemma med gudmor Elin  ♥ Sammanfattningsvis kan jag nog säga;

Lämnade Sthlm efter ett underbart dygn med Show, 3-rätters middag, cosmopolitan, dans, utgång, hotellfrukost, marknad som tog oss på en häftig smakresa genom världen, en skön sovmorgon, behöver jag säga att vi har haft det BÄST? ♥



31/5 ♥ 2012

Publicerat: 2012-06-01
Klockan: 23:30:07




♥ 9 år tillsammans med Fredrik :)