Shop til you drop....

Publicerat: 2011-10-30
Klockan: 22:21:41

Idag har Familjen Roos varit i Uppsala, vi började på IKEA där det handlades saker så vi kan barnsäkra här hemma, det har gått så fort, Ellie är helt plötsligt överallt :) Så nu är vi snart redo då kan hon gå bergsäkragång här hemma, vår lilla vilding ♥

Efter shoppingrundan åkte vi hem till Ellies Farmor, Farfar och Farbror! Vi fikade, snackade skit och hade trevligt :) Nu är det dags att sova och ladda inför kommande vecka! Godnatt

Maj gooooood!

Publicerat: 2011-10-29
Klockan: 12:57:11
mer än en vecka har det varit tyst här :/ Ne jag är inte alls dålig på att uppdatera! Även denna vecka har försvunnit av bara farten, vi har jobbat, varit på Babycafe, Babysim & BVC :)

Igår åkte jag och Ellie till Kuppan för att hämta Fredrik efter jobbat, det blev ett stopp på Åhlens där vi köpte lite smått och gott till vår lilla pärla, bla denna underbart söta Jul outfit ;



Åh va jag längtar till Decemberstöket nu, längtar längtar läääääääängtar!

7 månader

Publicerat: 2011-10-21
Klockan: 20:52:59
Har vår älskade lilla solstråle hunnit blivit idag, det firar vi med en underbar bild på henne :)



♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Ellies kalender...

Publicerat: 2011-10-20
Klockan: 21:06:46
Har varit fullbokad med massa roligheter :) I måndags kom älskade Ellie och Fredrik ut och fikade med oss på jobbet, det var jätte mysigt.

Igår var vi i Avesta och premiärbadade på Babysimmet, hon älskade det, en överlycklig Ellie skrattade, plaskade och njöt ♥ Efter badet slocknade Ellie i bilen på väg till Emma, Peter & Mandisen som bjöd på kaffe och tårta, mums!

Idag har var det premiär av Babyrytmik som kommer hålla på i 5 veckor, vi sjöng, dansade, busade och myste.

Nu på kvällen har vi tagit det lugnt. Denna torsdag till ära bjöds det på soppa och pannkaka till middag, Thomas och jag spelade några omgångar Yatsy och snackade skit!

Lillskruttan sover och jag tänker avsluta denna dag med en kopp Te innan min date med kudden ;-) Godnatt ♥

Shit pom fritt

Publicerat: 2011-10-17
Klockan: 21:23:57
Va dåligt uppdaterat det var här :/ Tiden flyger förbi och det händer mycket, bla en hel del jobb där jag och Fredde går om varandra! Helgen har varit toppen :)

Fredag: Mys hemma med La familja, på kvällen gick jag och Elin ut och åt en middag, välbehövligt med en tjejemiddag, med massa skvaller och mys :)

Lördag: Mys hemma sen egentid med min underbara man, vi fick barnvakt så vi var ute tillsammans på "Halvan" och njöt av en fantastisk god 3-rätters middag ♥ underbart!

Söndag: Spenderades i vackra Vaxholm, träffade Sanna, Johan, Elsa & Vidar, vi hade en mysig dag, blev dessutom bjudna på jätte god mat och efterrätt :)

Sthlms trippen avslutades med en snabb kaffe hos Ellies Farmor, Farfar & Farbror. En riktigt trevlig helg med andra ord! Nu ska jag ta en kopp Te, sen är det dags att sova för att ladda batterierna inför kommande vecka, Tjiiiiiing

Jösses amalia

Publicerat: 2011-10-12
Klockan: 22:04:55
Lämnade er sist med att vi skulle på babycafé, det var jätte mysigt, komma ut och träffa andra goa bebisar och deras mammor (det brukar inte komma några pappor).

Vad har då hänt sen dess? Ja jösses amalia, natten till igår sov jag och min andra hälft 1 timme totalt under natten, vi skojade lite om att både Ellie och Smulan påverkades av full månen, smulan sprang runt och skrek, samtidigt som hon var helt galet, hängde i gardiner och svingade fram och tillbaka, sprang upp å ner för trappen och hade frispel.

Ellie vårt lilla hjärta sov inte och hade jätte svårt att komma till ro, hon skrek jätte mycket :/ var nog en kombination med magont och kli i tänderna, åh hjärtat! Trots nattens bravader hade jag och Fredrik snuskigt mycket energi igår, så vi städade, pysslade lite hemma och busade massor med Ellie, det hjälpte att hon var på strålande humör, efter en tuff natt värmde det våra hjärtan :)

Idag har vi varit i Avesta och haft infomöte inför kommande veckas premiär av Babysim, wiiihooo det ska bli så roligt! Nästa vecka börjar även Babyrytmiken och sen har vi ju babycafét på Öppna förskolan :)

Efter mötet åkte vi in på franzens å köpte nya gardiner och dukar. Hem för att mysa och laga mat, idag bjöds det på fläsk med potatis & löksås- hur gött är inte deeeee?

Måste få in mer bilder känner jag :/ hä kommer, hä kommer ;-) MaÑana MaÑana som kusisinvitamin säger, godnatt ♥

Helgen...

Publicerat: 2011-10-10
Klockan: 09:25:50
Har varit underbar. I Lördag åkte jag, Ellie & Peter till Sthlm. Dagen där började med kaffe, mys och skitsnack i vanlig ordning! Äntligen fick jag träffa lilla Zune som är den nya familjemedlemmen i det Nygrenska hemmet, så underbar söt. Ellie myste med både Sigge och Zune, hon verkar älska hundar :)

Pappa hörde av sig och jag och Ellie åkte till Sollentuna centrum och fikade med honom och mina syskon, det var jätte trevligt :)

Efter fikat var det dags för Ellies premiärtur till Sollentunahallen, där vi kollade på hennes gudmor som spelade innebandy match! 



Min pudding i Lollos famn på matchen :) Aik vann och vi alla var nöjda och glada! Efter matchen åkte vi tillbaka till Östedals för att dricka lite mer kaffe, snacka lite mer skit och så kom Sussie, det var trevligt att träffa henne igen och hon hade med sig en sak till mig som betyder så mycket, jag blev så rörd- ni får veta mer om det sen, för tillfället är det en "hemlis" ;-)

Igår var det mysdag hemma på loovestaigen, strosade runt hemma, fikade med Emma & Amanda njöt av Elins sällskap, planerade kommande äventyr, åt en fantastisk middag (Hemmagjorda klyftpotatisar, Kotlett, Sallad och en feta ost sås) mm. Kvällen avslutades med lite kortspel ♥ En kanon helg med andra ord!

Idag kommer äntligen Fredrik hem, åh va vi saknar dig! Först ska Ellie och jag på babycafé, sen komemr vi hem och myser lite med pappa inann det är dags för mig att jobba kväll.

Vi hörs mina kära vänner ♥

Babysim here we go :)

Publicerat: 2011-10-07
Klockan: 22:47:25
Yes yes yeeees, vi fick en av platserna och dessutom i samma grupp som Amanda :) Underbart! Det ska bli så roligt, längtar redan till på Onsdag!

Idag har Hulda varit i Hedemora, vi har snackat massa skit, druckit te, busat med Ellie, lunchat på stan och shoppat lite på Mur & Kamin, lovely day ♥

Ett lyft...

Publicerat: 2011-10-05
Klockan: 22:15:51

Bilen har gått igenom ett lyft och fått tonade rutor, UNDERBART :) Nu så kan Ellie sitta bak och njuta av bilfärder istället för att störas av solstrålarna som kommer från alla håll och kanter, snyggt blev det :)

Emma, Peter och Amanda kom på besök idag. Peter & Fredrik tog med tjejerna ut för att fixa med rutorna och sen gick dom på promenad, under tiden satt jag och Emma och pysslade med födelsedagskort, det var jätte kul :)

Hade bakat en äppelpaj som vi bjöd på till kaffet. Nu på kvällen åt vi Köttgryta med Potatis- köttet hade kokat i många timmar så det var riktigt mört och fint :) I ♥ Husmanskost!!!

Håller alla mina tummar och tår att vi får plats på babysim gruppen, platserna släppt imörra kl 08.00 och Fredrik har lovat att ligga som en hök på telefonen, hoppas hoppas!

Nu måste jag verkligen sova, ska jobba i köket imorgon :) Ska bli så kul!

Nytt å freeeeescht ;-)

Publicerat: 2011-10-03
Klockan: 21:38:20
Va det här på bloggen, tack Thomas för min nya fina design- me like :)

Idag har jag och Ellie varit på "Babycafé" på Bullerbyn, träffat massa andra barn & föräldrar, det var jätte kul och förhoppningsvis blir det en måndagstradition det kommande halvåret :)

Senare på eftermiddagen var jag och tände ett ljus för min änglabror Simon som vi förlorade för 16 år sen ♥

Nu på kvällen har jag, Thomas, Trulsa och Peter ätit en god middag och Peter hade bakat en god kladdkaka som han bjöd på till efterrätt, mums!

Nu ska jag ta en kopp te och en klunk host medicin, sen är det dags att sova! Natti natt

Liten roadtrip

Publicerat: 2011-10-02
Klockan: 22:23:57
Har vi varit på idag, vi var och hälsade på i Uppsala. Fredriks föräldrar kom hem från Las Vegas igår och verkade ha haft en underbar semester, fick se massa fina bilder (inte alls avis) vi blev bjudna på jätte god mat: Potatisgratäng, Fläskfile, sallad och beasås, mums!

Efterrätten stod Fredriks mormor för som kom förbi med Fredriks morbror, det blev prinsesstårta och kaffe! Det var trevligt att träffa alla igen :)

Ellie fick fina presenter av Farmor & Farfar;



En übersöt nalle, en liten väska och en nyckelring



Ellie fick även 2 par Converse! Dom vita är från mig och Fredrik (som vi skickade beställning på) och dom andra är från farmor och farfar, jätte coola :) Tack tack!

Nu är vi hemma, alla fina saker är uppackade, matsedeln är klar, veckan är planerad så nu är det bara att välkomna den kommande veckan ;-) Ha det bäst så hörs vi snart igen ♥