Home sweet home!

Publicerat: 2010-06-07
Klockan: 23:10:05
Vi har haft fantastiska dagar som spenderats i Uppsala & Sthlm. Vi har firat syrran som tagit studenten, umgåtts med mina svärföräldrar, myst med Bella, Firat Kusinvitamin och hennes man som fyller nu i veckan i förskott med Grillmys och gott fika massa kackel en hel del skratt.

Dessa härliga dagar avslutades i vackra Vaxholm idag där vi träffade Sanna, Johan och Elsa :) Åh så stor tjejen har blivit och oj va hon snackar :) Var så mysigt att umgås igen och vi bjöds på en GRYMT god Lasagne, kaffe, lite stryk i Yatsy och uppdatering!

Måste ändå erkänna att trots dessa fantastiska dagar ifrån allt här hemma så var det så skönt att kliva innanför vår dörr i vårt hus och till vår älskade Smula ♥ Som rubriken lyder:

Home sweet Home.........
Postat av: mie
URL: http://floorballkeeper.blogspot.com 2010-06-08 / 08:25:27

Att åka bort ochhälsa på nära och kära är underbart men att få komma hem och låsa upp sin ytterdörr och sedan känna att man kan vara sig själv fullt ut det är en underbar frihetskänsla och total lycka :)



Tack för att ni delade med er av er själva till oss under er road trip, vi älskar när ni tittar in och vi älskar att umgås med er men vi förstår verkligen din känsla när du komhem till ditt egna hem igen.

Puss på er


Namn:


E-Post: (Publiceras Ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

        Komma ihåg dig?