Home sweet home!!

Publicerat: 2012-09-06
Klockan: 10:08:42
Det är skönt att vara hemma igen, men vi har verkligen haft en toppen vecka på Alcudia, dit ska jag verkligen ta med min fina familj, dom skulle älska det :) 
 
Resan började redan måndag den 27:e Augusti för oss, vi tog sista tåget till Arlanda, där vi tog ett glas vitt i baren, snackade skit och hade såklart fjärilar i magen! Vi chekade in på hotellet "Rest and fly" och sov gött innan de var dags för klockan att ringa 04.00, vi piffade till oss snabbt, checkade in bagaget, åt frulle och sen 07.15 var det dags för planet att ta oss till Mallorca :) 
 
Vi har verkligen upplevt en toppen vecka, nån dag var det sämre väder och då passade vi på att åka på utflykter. Veckan på Mallis har bjudit på sol, bad, värme, skratt, shopping, utflykt till Inca (där dom hade europas största marknad), utflykt med sightseeing buss, och en tripp till Mallorcas huvudstad Palma (shoppa shoppa fika mysa).
 
Jag måste säga att vi kunde inte ha fått ett bättre hotell, det var fantastisk mat hela veckan (vi ville inte ens gå ut och äta nått annat) varierad mat i stjärnklass, underbar hotellpersonal, fina rum, underbar utskikt, goda drinkar, snacks mm! Ja jag tror inte vi kunde haft det bättre!
 
Hotellet bjöd på show varje kväll och det var jätte kul att se, sista kvällen dansade jag och Linda till hotellets dans, många goa skratt ♥
 
Det var tråkigt att åka därifrån, men underbart att komma hem ♥ Vi åker garanterat tillbaka!!!
 
 Massa kramar från Liiiiiiisa
 
Postat av: emma
URL: http://www.lurkas.blogg.se 2012-09-07 / 13:07:04

Känns skönt att du har kommit hem!
Va kul att du och linda fick en toppenvecka. Får kolla på kort sen när ditt stora barn är frisk från sina vattkoppor. ;)
Kram


Namn:


E-Post: (Publiceras Ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

        Komma ihåg dig?